Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 450

Bummie_KS2023. 05. 25. 08:07:55#9708


 Hali! 

A karaktereim valamelyike ha tetszik nektek, kérlek írjatok privátban. Minden ötletre is vevő vagyok, akkor is ha nem pont azt képzelted el amit én. Köszi!

Andro2023. 04. 08. 19:58:55#9707


Sziasztok!

Egy régi karakteremnek keresnék játékostársat, mégpedig egy seme személyében. Olyasvalakit keresek, aki szívesen lenne egy sellő későbbi párja, ember és lehetőleg nem hisz a "mesebeli lényekben". Egy kissé vadabb, veszélyesebb játékot képzelek el, hiszen Hao drágám sem éppen a kezes bárány. 
Elsősorban tapasztalt játékostársat keresek, aki mögött már van pár játék és nem riad vissza a veszélyesebb, vadabb reagoktól, vagy a szókimondástól sem. Türelmes játékostárs vagyok, egy jó reagra akár hónapokat is tudok várni. 

Íme Hao:

Szerkesztve Andro által @ 2023. 04. 08. 19:59:32

Bummie_KS2023. 03. 24. 23:38:42#9706


 Sziasztok! Két karakterem elfogadásra vár, Defne képét csak frissítettem. Nem tudom, hogy hol tudtam volna ezt jelezni, ezért gondoltam belesűrítem a játékostárs keresésbe, előre elnézést! Akiknek társakat keresek: Asari Ren, Defne és Shun

Defne: katona pajtást keresek, jó lenne összeütköztetni egy katona és orvos tanonc eszméit. Két durva ellentét, jó kis konfliktus és stresszes helyzetek alakulhatnának ki

Ren: nála mindenki is jöhet, felőlem a játékunk úgy is haladhat, hogy meglepjük a másikat :) 

Shun: hozzá egy terapeutát keresnék, lassan de biztosan összehangolódna a két karakter. Idősebb nőt képzelek el hozzá. A férfi őrültsége mellett a nő összezavarodott és helytelen érzései - mármint azért jóval fiatalabb férfihoz vonzódik mégis, ahhoz aki nem mellesleg a páciense, plusz még a további problémák, hogy a férfi sokszor nem beszámítható, dramatikus helyzetek adódhatnak

Ha megtetszene bármelyik karakter írj légyszíves privátban! Már van időm bőven, szóval hamar tudok hozni frisst. :) köszönöm!

Levi-sama2023. 02. 06. 15:02:54#9705


 Üdv.
http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=8700
Neki keresek ukét. Vissza szeretnék rázódni az írásba, ezért nem kezdő partnert keresek, gyakorlásra.
Amit nyújtok: darkos romantika, erotika
Amit szeretnék: gyors válaszokat.

Anettze2023. 01. 04. 16:12:31#9702


 Hello mindenkinek!

 A legutóbb feltett játékötleteimre még mindig szívesen várom a jelentkezőket. Az itteni játékaim közül sok a lassú, így szerintem többet is betudnék vállalni. Az írás lehet, hogy nagyon kedv függő, de még soha nem volt, olyan hogy egy játékom kárára ment volna az, hogy mellette több másik van. 

Bummie_KS2022. 09. 18. 23:27:23#9701


 Sziasztok!

Asari Ren nevű karakterem mellé keresek semét. A történet nagyjából sincs meg, lehet nem túl előnyös így játékostársat keresnem, de egyáltalán nincs elképzelésem mit tudnék kihozni belőle - ötletelhetnénk akár együtt is. :) Akit érdekelne a kölyök, légyszi írjon privitban! 

Köszönöm!

Anettze2022. 09. 16. 23:05:25#9700


 Sziasztok!

 Egyelőre nincs kész karakterem egyik játék ötlethez sem, de ha akad jelentkező megcsinálom őket. Közösen is dolgozhatunk rajtuk. Szóval van néhány történet ötletem és úgy érzem most betudnék vállalni itt is ismét játékokat. Az összes 18+-nak képzelem. Nyitott vagyok az ötletekre. 

1. Egy középkori játék. 2 férfi fiatal korra visszanyúló ismeretsége. Az egyikük egy gazdag, kissé naiv ifjú volt, a másikuk pedig egy már akkor is domináns, akkoriban még fiatal lovasfiú (szeretném ezt a karaktert én kijátszani). Barátok voltak majd hamar állandóan a pajtában csókolóztak, de sose mentek tovább. Aztán hirtelen megszakadt az egész és az én karakterem körülbelül két évre rá még is házasodott, de a házassága nagyon bonyolult módon véget ér. Kisemmizett marad egyedül egy gyermekkel és prostituáltnak áll, de csak nők számára nyújt szolgáltatásokat. Közben lefekszik néhány férfivel, de sosem több testi vágynak és mindig ő van felül. Van némi bdsm tapasztalata is. Mikor végre van annyi pénze hogy vegyen magának egy házat és visszatérjen a lányával együtt oda ahonnan jött már 32 éves és azóta sem hallott semmit az egykori szerelméről. Innen szeretném folytatni a történet. A másik karakter bármilyen lehet ennyi év után. Akár végül egy seme is, de azt sem bánom, ha egy édes uke maradt. Lehet szó dominancia utáni  vívásról. Szóval, ha tetszik az alapötlet írj nyugodtan!

2. Mostanában rengeteg a gay chicken/ don't  you dare játékra alapuló friends to lovers könyvet olvastam természetesen magukat heteronak hitt férfiakról és szívesen játszanék valami ilyesmit. Az is játszik ha az egyik karakter eleve tudta hogy bi/meleg, akár nyíltan volt az. 

3. Szívesen játszanék ki egy történetet egy nagyszájú femboy karakterrel és mellé egy elsőre kissé homofóbnak tűnő egyetemistával. (Lehet a femboy karakter legjobb barátjának mondjuk bátyja) Sok veszekedés, kialakuló bizalom és hatalmas vonzalom. Itt a femboyt hoznám szívesen. 

4. Nagyon régóta kerestem ilyen könyvet, de nem találtam, pedig imádom a felállást. Egy szexi, 40-es férfi aki végül a legjobb barátja fia mellett végzi. Bármelyik karaktert vinném. 

5. Bármi ami úgy gondolod érdekelne és yaoi. (Lehet pl.. omegaverse is vagy bármelyik  leírt opció változtatása, illetve tényleg bármi, ami még eszedbe jut)


Szerkesztve Anettze által @ 2022. 09. 18. 17:42:06

Andro2022. 04. 12. 14:42:19#9699


Halihó emberek!

Játékostársat keresnék Kay Greyfox nevű uke fiúm mellé. Egy semét, aki a gondját viselné, szeretné és törődne vele, hogy érezze, nincs még minden veszve. Kay ugyanis nagyon visszahúzódó, az életről is nagyjából már lemondott, nemcsak a betegsége, de minden más miatt is. Szóval, egy türelmes fiút, vagy fiatal férfit (maximum 22-23 évest) keresnék a fiam mellé. 

Kérések:

- Légy kreatív!
- Ne tűnj el szó nélkül! Ha gond van, van email, PÜ és Facebook is. 
- Szeress hosszabb reagokat írni, azaz legalább másfél oldalt Wordben.
- Ismerd a Magyar Helyesírás alapvető szabályait. Elgépelés nem gond, de a muszáj még mindig pontosjé!


Ennyi. Jelentkezni lehet itt, vagy PÜ-ben!

Ja, ő Kay:
valgaav2022. 03. 03. 16:55:35#9698


 Üdvözletem

Új vagyok az oldalon, nem tudom mennyire aktív de ha van rá vevő még szeretnék játékot kezdeni. Jelenleg csak 1 karakterem van nem tervezem bővíteni, igyekszem heti 2 íráshoz tartani magam, ha valami közbe jön szólok. Szívesen játszom igazából bármilyen játékot, csak a csonkolást kerülöm.


Ikiri2022. 02. 20. 17:06:00#9697


 Sziasztok.
Játszópartnert keresek bármelyik karakterem mellé, hetente 2-3 reagot tudok vállalni ami nagyjából egy 3/4 A4es oldal hosszúságú szokott lenni, igyekszem megbírkózni a másik karakterének mozgatásával de kicsit ez még szokatlan nekem ha bármelyik karimhoz kedved támad írj nyugodtan és megbeszéljük.

Gibbon282022. 01. 30. 16:16:33#9696


Black eyehoz keresek játékos társat (nem tudom ismerie valaki egyáltalán rajtam kívül). A témában inkább a másikhoz igazodnék nem akarom én eldönteni (de megteszem ha kell). Alapvetően csak azt gondoltam ki hogy ne már szereplő karalterekkel legyünk hanem sajáttal. A többit nem találtam ki. 
Ha valakit érdekel írjomrám privátban és ott megbeszéljük.

Isa2021. 12. 27. 11:16:19#9695


Sziasztok! 

Remélem nem én vagyok az egyetlen aki imádta az Encanto című animációs mesét.
Nos, nagyon reménykedem, hátha lenne valaki, aki szívesen hozná Bruno Madrigalt női saját karakter mellé.
A részleteket PÜ-ben megbeszéljük a jelentkezővel :)
Köszönöm a figyelmet!


szimooo2021. 12. 22. 22:08:10#9694


 Helloo!
Szerepjátékos társat jöttem keresni remélve hogy sikerrel járok :pp
       Rólam: 
- a karakteremet E/1be kezelem, a te karakteredet pedig E/3ba.
- nem csillagozok, hanem igyekszem regényesen írni.
- általában hamar visszaírok főleg most, hogy téliszünet van •³•
- viszek heterot, és yaoi szerepet is, néha yurit is, ha a szereptársam szeretné:)
- igyekszem helyesen írni és rendezetten.
- ezek az animék közül szoktam szerepezni, shippeken belül: Naruto (NaruSasu (imádom,  a kedvencem), SasuSaku, NaruHina), Attack on Titan (Ereri, Eruri, EreMika), Death Note (LawLight, ilyen fajta szerepet egyszer se vittem még)
- általában bottom karaktert viszek, de ha úgy van top karaltert is
- ha felkeltettem az érdeklődésed kérlek írj! 

Sado-chan2021. 11. 24. 20:53:40#9693


 Fiaim és lányaim még várják párjukat :)

Sai2021. 11. 04. 21:29:12#9692


 Yohohoo kalózok!

Egy Shanks & Buggy játékhoz a One Piece- ből lenne valakinek kedve játszani? Egyre többet megtudtunk a fiatalkorukról így a történetet  is abba az idősíkba helyezném. 
Buggym ❤️ 
http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14425


Vagy.... 

Bármilyen más játék kalózokkal a főszerepben
Vetélytárs, barát, ellenség bármi csak kalózok legyenek ☠️ Nem akarok korhűséget így bármi szabadon megtörténhet 😊☠️

Bonts velem vitorlát! ☠️🗺️🧭⚓⛵☠️

Rukima2021. 10. 27. 11:35:45#9690


 Sziasztok! 
Nagyon rég jártam erre, de visszatértem nosztalgiázni kicsit és kedvem támadt játszani is, nem csak olvasgatni.
Még nem nagyon töltöttem fel karaktert, ezt aszerint fogom majd megtenni, hogy mire van igény.
Elsősorban yaoi téma érdekel, anime vagy fantasy kategóriában, seme vagy uke pozícióra is nyitott vagyok, de nem szeretném ha csak erről szólna a történet.
Most épp a "My Hero Academia" című animét nézem, de nem ragaszkodom ebben az univerzumban folyó játékhoz, dobd be az ötleted és megbeszéljük, mihez is lenne kedvünk.

Amit az írásomról tudni érdemes;
* Rég nem játszottam, még bele kell jönnöm, de hamar felveszem a fonalat
* Első pár bejegyzésnél ne várd tőlem, hogy kiakadjon az oldal görgető, még meg kell ismernem hogy Te hogyan alakítod a karaktered mielőtt őt is komolyabban megmozgatnám
* Ennek fényében igyekszem gyorsan reagálni egy bejegyzésre, hogy ne kelljen egy hétnél tovább várni és dinamikusan folytatódhasson a játék

Hát, akkor ennyi lenne, ha kérdésed, észrevételed lenne, keress nyugodtan!

Ikiri2021. 10. 02. 11:47:44#9689


 Sziasztok.
Játszópartnert keresek bármelyik karakterem mellé, hetente 1 reagot tudok vállalni ami nagyjából egy 3/4 A4es oldal hosszúságú szokott lenni, igyekszem megbírkózni a másik karakterének mozgatásával de kicsit ez még szokatlan nekem ha bármelyik karimhoz kedved támad írj nyugodtan és megbeszéljük.

Szerkesztve Ikiri által @ 2021. 10. 02. 11:48:01

Sado-chan2021. 09. 26. 21:44:40#9688


 Üdv!

Fiaimnak és lányaimnak keresnék párt, játszó társat! Ötletek vannak, de nem ragaszkodom hozzájuk!

Liya2021. 09. 07. 20:00:19#9686


 Sziasztok!
Úgy érzem, hogy ennyi idő elteltével sikerűlt valamicskét fejlődnőm szerepezés terén. Szóval itt vagyok újra.
Ezúttal Hősakadémia (Boku no Hero Academia) szerepre keresek társat.
Lehet benne:
-Love story. Hát igen. Nem gondoltam bele sok harcot, inkább az érzelmek dominálnának.
-Daddy Kink(nem fontos, de na xd) . Nem olyan régen ismerkedtem meg ezzel a "műfajjal". Már ha ezt lehet műfajnak nevezni. Ha nem akkor bocsi.
-18+. Nem szeretném, ha ez tenné ki az egészet. 

A részleteket majd megbeszéljük P.Ü.-ben

A karakterem:Szerkesztve Liya által @ 2021. 09. 07. 20:02:33

Sado-chan2021. 08. 07. 19:44:21#9685


 Sziasztok!

 

Fiaim és lányaim párt keresnek! Sztori ötleteim akadnak, de bármire vevő vagyok. Kéréseim csak az alapok lennének, ne tűnj el, ne írd át a karakterem és ne kelljen fordító program a válaszod elolvasásához! Köszi!Szerkesztve Sado-chan által @ 2021. 08. 07. 20:31:34

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 450
© Copyright 2009-2023. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).