Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 444

vicii2018. 06. 12. 19:51:44#9585


 Sziasztok! 

Kevesen tudják rólam, de nagy gamer vagyok. A legutóbbi játék, amiben pedig teljesen elmerültem tröténetesen a The Witcher. Eléggé megragadta a fantáziámat a világ hangulata, a kreatív teremtmények, és persze a főszereplő, Geralt, akibe menthetetlenül belezúgtam :D Szívesen kezdenék játékot ebben a témában, és ha valakinek hasonló érdeklődése van, jelentkezzen bátran! :3 Elsősorban yaoira gondoltam, de persze minden érdekes ötletre nyitott vagyok. És így a végére egy csodás kép figyelemfelkeltésnek <3Rauko2018. 05. 20. 13:32:23#9583


Bleach és/vagy BNHA yaoi? 
Párosokban, mindenben megegyezünk.


Malec2018. 05. 17. 22:15:17#9582


 Sziasztok! 

Lentebbi ajánlatom még mindig áll!! Keresek még mindig játékos társat, yaoi játékra. Üdv Malec

Andro2018. 05. 11. 16:06:13#9581


Halihó emberek!

Nem, nincs szabadidőm, de ennek ellenére szeretném meghirdetni Kurt Wagner/Árnyék nevű karimat az X-men Evolúcióból. Ugye van még, aki emlékszik erre a rajzfilmre? Nos, a kis kék mutáns mellé keresnék partnert, elsősorban hetero játékra. Párnak jöhet Kitty, vagy akár Amanda (Kurt barátnője a második évad végétől), vagy akár kitalált OC karakter is. Yaoit most nem játszanék vele.

Amit kérek:

- Türelem, mert most még játszani ugyan nincs időm, de lesz. Júniustól.
- Ismerd a rajzfilmet és szereplőit!
- Légy kreatív!
- Tudj helyesen írni, és szeresd a hosszabb reagokat!

Röviden ennyi. Jelentkezni PÜ-ben lehet! :)Sai2018. 05. 09. 00:07:47#9580


 Hali! Egy 19 Days webcomic manga játékhoz keresek egy He Tian szerepét elválaló játszópajtit. Karakterem természetesen kis neveletlen Mo Guan Shan lenne, aki némi nevelésre szorulna Tian által. A játék onnantól indulna, hogy a srácok megvédték õt egy hamis vád ellen ami kicsapással járt volna az iskolából. ( egy lány megerõszakolásával vádolták meg és mivel elégé balhés személyiség senki se hit neki, amikor ártatlanságát bizonyította volna)  Ha olvasod a mangát ( ami kb 1 óra alatt ki lehet végezni  az eddig kijötteket mivel minden chapter csak kb 10 oldalas) akkor láthatod, hogy elégé nagy ökrök a benne szereplõ karakerek. Néha olyan hülyék, hogy még nekem is fáj , na ezt az ökörséget tovább vinném a szerepünkbe is :)  Igen yaoi játékról lenne szó, de annyira valóságos élethelyzeteket produkálnánk, hogy ez  a yaoi még annak se annyira zavaró aki nem nagyon szereti ezt a  mûfajt ( vagyis csak gondolom)  Pl az ökörségeire : 
 ez a "hétköznapi" jelenetet egy olyan sms váltás elõzte meg miszerint mit csinálsz éppen? 
Ja igen a manga, ha érdekel itt olvashatod: 
animeaddicts.hu/download.php ( magyarul) 
Karakterem: 
www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz Úgy szeretnék találni egy pajtit! :)<3 Üziben elérsz :)

Malec2018. 05. 07. 22:14:45#9579


 Sziasztok! 

Esetleg valakinek van kedve yaoit játszani velem? Ha igen akkor irj, nem harapok. Üdv Malec

Sumire2018. 04. 30. 18:21:33#9577


Sziasztok! :)

Ismét játékostársat keresek! Ezúttal egy hentai kararakteremről van szó.
Lenora Keats Reenberg egy labilis lány, ezért sokszor meglepetést is okoz a vele kapcsolatba kerülőknek...

Az én egyik alapelképzelésem az lenne, hogy Miss Reenberg egy olyan személlyel kerül mélyebb kapcsolatba, akivel nem kéne... Az illető lehet egy szintén problémás személy vagy amolyan bajkeverő. Szóbajöhet az is, hogy a lány a pszichológusával kezd viszonyba. 
Egy másik ötletem az, hogy Keats egy kiborulása után azt veszi a fejébe, hogy öngyilkos lesz, de ebben megakadályozza egy iskola - és zenész társa akivel ezek után megváltozik a kapcsolata...

Magáról a játékról: 
Szeretném ha némi drámát és érzéseket is vinnénk a történetbe. Viszont megelégszem a fél illetve 1 oldalas válaszokkal is, abban az esetben ha az odafigyeléssel íródott.

Benne vagyok a további ötletelésben! Várom az érdeklődőket, nyugodtan írj üzenetet!  

Bummie_KS2018. 04. 30. 15:53:42#9576


Sziasztok!

Ismét játékostársat keresek, fantasy kategóriában. :) 
Jelentkezést én is üzenetben várom. :)

Karakterem:

www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz 

Köszönöm!
 


Szerkesztve Bummie_KS által @ 2018. 04. 30. 15:54:34

vicii2018. 04. 30. 13:02:38#9575


 Sziasztok! Néhány karakteremet szeretném elajándékozni, ugyanis nálam már csak porosodnak. A kérésem, hogy a karakterlapot teljes egészében írd át. Jelentkezni PÜben lehet, amennyiben nem találok nekik megfelelő gazdát, mennek az árvácskák közé. 

      

MeowyQueen2018. 04. 29. 16:41:01#9574


 Sziasztok! 
Játékostársat keresenék hentai kategóriában Nora Hale karakteremhez! Ha akadna esetleg jelentkező küldjön egy üzenetet! :)
Válaszotokat előre is köszönöm!

http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14828

Itt a karakter linkje :) 

Szerkesztve MeowyQueen által @ 2018. 04. 29. 16:47:42

narcisz2018. 04. 27. 07:52:35#9573


 Szép napot!

Játékba szeretném vinni
Dr. John Hudson karakterem. Egy fiút szeretnék mellé, aki bajban van és képes az amúgy zárkózott életébe úgy betelepedni, hogy az észre se vegye. Az sem gond ha eleinte csak pár nyugodt napra vágyik, egy helyre ahol meghúzhatja magát. A többi majd alakul. John amúgy igazi RÉMKIRÁLY és ha valaki tudja ez mit jelent már közel került a játék stílusához, vagy a fiamhoz. xd Bár nem feltétel a játékhoz.

Jelentkezést lelkesen várom privátban. Calael2018. 04. 17. 08:47:34#9572


Sziasztok!

Még mindig hiszek abban, hogy túltengek szabadidővel (na majd szerdán kiderül, mennyire :'D ), ezért elhoztam pár karakteremet ide a játékostárs keresőbe. Max. két játékot indítanék, így a prioritási sorrend komolyan beleszól, hogyha ne adj isten, több jelentkező lenne, mint kettő, akkor az alapján választanék. (Igen, túlzott optimizmus.) Kikötések: Legalább Word szintű helyesírás, egy-három oldalas reagok.
Perselus Piton (HP)
Lily Evanst (és akkor hatodik évfolyamos játékkal számolok), valamelyik Tekergőt (Sirius vagy Remus; Főnix Rendje idején), (kitalált) férfi halálfalót (Voldemort "halála" után a szabadon maradottak közül, a HP könyvének történetvonala előtt). Könyv alapú játékra keresek minden esetben; azaz a játék folyamán a hézagokat szeretném betömni, és ami benne van az eredeti történetben, az maradna ebben az esetben is.


Ambrose (Fantasy)
Kedves pillangóm férfi partnert keres maga mellé. Teljes mértékben természetbarát játékot szeretnék, elkerülve a nagyvárosok nyüzsgését. Direkt férfi partnert írtam, és nem yaoit, mivel ennél a játéknál nem különösebben szeretnék testi kontaktusba bonyolódni ;)


Crispin Osmer (yaoi)
Modell, áldott jó lélek, férfiakkal még soha nem volt kapcsolata. Szerintem nem nagyon kell mondani, de ukénak készült.


Lucy Heartfilia (Egyéb anime, FT)
Igen, hoztam egy hentai játék alapanyagot is. A Fairy Tail felbomlása és újraalakulása közti egy éves időszakban szeretnék játékot vele. Az előző partnere sajnos eltűnt :( Várok mellé egy Lokit vagy Natsut, hátha lenne egy jó játék belőle.

Malec2018. 04. 16. 20:44:34#9571


 Sziasztok! 

Mivel minden játékom áll ,ezért szeretnék egy újat indítani .Shadowhantereset ,azon belül is yaoit. Akit nagyon szeretnék az a kissé különc Magnus Bane . Karim még nincs, de lesz amint lesz jelentkező. Ha felkeltettem az érdeklődésedet dobj meg egy üzivel. További szép napot. 

Sumire2018. 04. 05. 10:52:16#9568


 Mivel fantasy karakterem aktiválva lett, szeretnék találni partnert is...
Szóal Jayline Whitestorm mellé keresek egy társat, aki egyben amolyan tanár is lehetne számára. Azt hiszem jöhet úriember és hölgy is. :)
Bátran írj üzenetet! 
Türelmetlenül várom az esetleges érdeklődőket!

FRISS: Ezzel a karakterrel már találtam játékostársakat! Így Jaylinnel jelenleg nem tudok/merek több játékot vállalni egy ideig!

Szerkesztve Sumire által @ 2018. 04. 07. 14:10:16

SlytherinQueen2018. 04. 05. 01:52:46#9567


 Sziasztok!


Ugyan még nincs elfogadva a leányzó, de már most a mélyvízbe dobnám. Nagyon remélem hogy minnél hamarabb elfogadásra kerül majd őkelme. :)

Life Is Strange alapú szerepjátékhoz keresek partnert, Max, Rachel vagy akár saját karakter személyében, Chloe mellé. Konkrét ötletem jelenleg még fogalmazódik a fejemben, így azt, majd privát üzenetben osztom meg azzal, akit érdkel a hirdetésem. 
Ha esetleg nem ismered a játékot, de Chloe felkeltette az érdeklődésed, szívesen játszok vele teljesen különálló történetet is. ^^

A játék értelem szerűen Yuri volna, s elsősoron én vinném a domináns fél karakterét. Azonban! Nem szeretném ha csak és kizárólag a +18as jelenetekből állna a játék. Hosszú, tartalmas, élvezetes írkálást szeretnék. 😘


Chloe drága:

Would you be my partner at crime, and time? 


Szerkesztve SlytherinQueen által @ 2018. 04. 05. 01:54:07

Ash2018. 03. 29. 09:47:03#9566


 Sziasztok!

Karakterem mellé keresek játszótársat, komolyabb hangvételű yaoira. A karakterrel már van játékom.Sumire2018. 03. 28. 21:15:39#9565


 Üdvözletem! 
 
Én egészen új vagyok ezen az oldalon és még nincs elfogadott karakterem ebben a pillanatban... Ezért lehet hogy nem jól teszem, de mégis megpróbálkozom azzal, hogy megosztom az egyik játék ötletem.
Bevallom hogy egyáltalán nincs kidolgozva még, tényleg csak egy ötlet, amit viszont lehet hogy jobban kilehetne dolgizni ha valaki komolyabb érdeklődést mutat iránta.
 
Szóval, tudom, hogy sok itt az irodalom kedvelő, így talán lenne olyan aki bevállalna egy Shakespeare játékot.
Ezt úgy értem hogy egy Shakespeare darabon alapuló és az ő karaktereit felhasználó szerepjátékra gondolok.
Konkrétan a Hamlettet szeretném én felhasználni...
Például Hemlet és Ophelia kapcsolatát mesélhetnénk el az ő szemszögükből, akár egy alternatív verzióban is. Tegyük fel, hogy nem haltak meg vagy egy évvekkel a darab eseményei elötti időszakot találnánk ki a két karakterrel... Szóval lényegében egy (két személyes) romantikus valami lehetne.
 
Szívesen várok jelentkezőket véleményeket akár üzenetben is és azt sem veszem rossz néven ha tudtomra adjátok, hogy kivitelezhetetlennek tartjátok valami oknál fogva. 
Azt is írjátok meg ha esetleg lenne olyan szabály ami az ilyen jellegű játékot nem engedi! 
 
Köszönöm! :)
 
 

Liylith2018. 03. 18. 11:46:46#9564


 Hali szia szevasz, van nálad egy terasz? Vagyis :
Keresnék játékos társat, akit nem zavar, hogy nem írok oldalakat. Van, hogy telefonról írok(pl most) mert a gépem imád trollkodni velem. Lefagy, kikapcsol, kitöröl és ilyen cukiságok. Na szóval. Írást tekintve amúgy partnerfüggő vagyok, alkalmazkodom, de ha zavar valami, akkor én azt megmondom. Vagy ha valami nem világos, kérdezek. Ha a játékban harcra kerül a sor, akkor tisztán és érthetően igyekszem leírni a mozdulatot. Van, hogy hetekre eltűnök, akkor szólok. Hmm. Mi is van még? Próbálok érthetően, nyelvtani szabályoknak megfelelően írni. Oké, asszem ennyi.

FMA-re, Naruto-ra, mutánsosra, vámpírosra lenne saját ötletem, de ha együtt kidolgozunk valamit, azt de bánom. Közösen megegyezhetünk arról, hogy miről szóljon, mi legyen benne, ilyen téren szabad kezet engedek neked. Ha van neked ötleted, akkor is, csak szólsz. Elérhető vagyok itt, vagy facebookon Ranpo Liylithként. 


Köszönöm azt, hogy végigolvastad, nem is rabolom tovább az idődet!

loraneko2018. 03. 16. 10:40:15#9563


 Sziasztok

Lentebb levő karaktereim mellé, még mindig jászópartnert/reket keresek :)

Üdv: loraneko

Calael2018. 03. 14. 14:55:51#9562


Harry Potter témában keresek játékostársat Draco és Perselus mellé. Egyetlen esetben vagyok hajlandó hentai játékba bocsátkozni, ha Draco mellé (a hivatalos) leendőbeli felesége kerül.
Nem vagyok túl gyors író, azonban úgy néz ki, végre egyenesbe jöttem, és több időt fogok tudni szánni az írásra.
Kikötés: jó helyesírás, egy-három oldalnyi reag. Lehetőleg ne csak félévente egy reag legyen az elején betervezve, ha meg mégis úgy hozza, hogy ritkábban fog menni az írás, szólj kérlek.

Draco és Perselus:Szerkesztve Calael által @ 2018. 03. 15. 00:07:57

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 444
© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).