Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 443

loraneko2018. 01. 14. 11:55:42#9551


 Sziasztok. 

Nem tudom, hogy van-e értelme, mível a hentai játékok nem igen menők itt,  de néhány karakterem mellé játékospartnert keresek. Ötletem egynéhányhoz van, de szívesen várok ötleteket is. Fiúk mellé lányt és lányok mellé fiút várok. Ők lennének azok: 


Harry Potter: 

    

Hentai: 
                   

Fantasy: 
  
Kikötésem annyi: Minimum 2 oldalnyi reagot írj word-ben. És a helyesírásod is legyen legalább word színtű :)
A következő karaktereknek új gazdit keresek: 

      
Karakterlap szabadon átírható.
Jelentkezni PÜ-ben. 


Szerkesztve loraneko által @ 2018. 01. 14. 11:57:19

Sai2018. 01. 11. 01:13:57#9550


 Hello!  Már van az én drága Jackie-mel játékom, de nem Salazar a pajtija. Így megint megpróbálom hátha valaki épp egy spanyol kalózzal akar Jack nyomába eredni. :)  Figyelembe vehetjük a filmet is, de úgy is jó , ha saját storyval állunk elő a játékkal kapcsolatban nekem mindegy csak találjak egy Salazar megformálót :P Logikusan yaoi játéknak szánom. Kissé bohókás stílusban, de hát Jack- el nem is lehett komolyan játszani. 
Bitte, már nagyon vágyakozok egy ilyen játékra <3 :) ha játszani akarsz akkor küldj egy palack postát  privátban! :) Adios!!!! <3

www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

 <3 <3 <3


Denna2018. 01. 07. 21:07:58#9549


 szép estét!

egy történelmi játék ötlethez keresnék (bűn)társat, pontosabban második világháború, Reinhard Heydrich meggyilkolása. több film is készült a két katonáról, akik végrehajtották a merényletet.

mindenféleképp a kettőjük kapcsolatát szeretném boncolgatni és azt, hogyan, illetve milyen érzésekkel vitték véghez az Anthropoidot - már, amennyire ez lehetséges.

szeretném, ha minél inkább történelem hűek tudnánk maradni, így nem ártana, ha legalább a filmeket ismerné a jövőbeli pajtim. semmiképp sem szeretném megerőszakolni a történelmet, így legjobban annak örülnék, ha köztük lévő kapcsolat baráti lenne. nyilván meggyőzhető vagyok a szerelmi szállal is, viszont akkor sem szeretném, ha az vinné el az egész történetet.

köszönöm a figyelmet:)

kattkattkatt 


DiamondEye2018. 01. 03. 21:48:49#9548


 Üdvözletem!

Andrew R. Leonard karakterem mellé keresnék társat. Történet ötletekből több is van.

Ezek közé tartozik az esetleges edzőtársa aki rányomul. Vagy az ellenfele akivel a mérkőzés után kiderül mennyi mindenben hasonlítanak, majd elmennek inni buliznak, lefekszenek. Ám még is külön kelnek és csak egyikük emlékszik kb a történtekre, vagy ha az izgalmasabb semelyikük se és képekről illetve másoktól hallják ezt az információt.

Mivel felszolgálóként is dolgozik, így a "nagy főnök"-ös kavarást sem ellenzem. Igazság szerint bármilyen ötletre nyitott vagyok!

Káromkodás, a 18+ tartalom teljes levezetése sincsen ellenemre, sajnálom, de a fiú csak Yaoi témában üzemel. A helyesírást igénylem, nem kell 10 oldalas reag. Kérlek ne 4 hónapot kelljen várnom egy reagra mert az én türelmem is véges és lehet elfelejtem végül mely által bontani kell a szerepet.

Előre is köszönöm. Jelentkezést privát üzenetben várom.


Kaori2018. 01. 03. 15:05:46#9547


Halihó!

1) Ki ismeri a Fukumenkei Noise animét? Aki esetleg igen, és szerette is (talán akad ilyen), nem játszana egy, ebben a témában mozgó játékot? Lehet az anime karakterekkel, de sajátokkal is kezdhetünk egy hasonló történetbe. Akit érdekelne, írjon bátran! Amit elvárnék: (mert itt akad olyan is) kreatív irás; konkrétan alkotni saját dalt, amit a karakter ad elő és persze türelmes társat a játékban (ami hozzám kell :D)

2) Emellett egy karakterem szabaddá vált, névszerint: Robert Graham. Akinek esetleg tetszene, írjon :) "ROBERT ELKELT"


Szerkesztve Kaori által @ 2018. 01. 03. 21:47:55

.O.F.É.L.I.A.2018. 01. 02. 02:27:09#9546


Sziasztok!


Szóval, 1800-as évek, Franciaország. 1950-es évek, Amerika. Sejtetés, szimbolika, szinesztézia, drogok. Költészet, muzsika, swing, szabadság, szerelem. Vesszen a fogyasztói társadalom, vesszen a háború.

Szóval, Joshua Terry karakterem mellé keresek parnert: http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14794

Szóval, szeretném a mai világban újrafeldolgova megírni és átélni az ezekben az időkben történt, számomra kedves dolgokat. Az elképzeléseket privátban szeretném megbeszélni az esetleges jelentkezővel. Ha érdekel a történelem és a művészetek; az én emberem vagy. A karakter átírását is vállalom, amennyiben ezt megkövetelő ötlettel állnál elő.

Szóval, nem vagyok kezdő. Tudok helyesen írni és élvezhetően fogalmazni. Ezt a partneremtől is elvárom. Ha valami nem tetszik, szólok és ha valami neked nem tetszik, szólsz. Igyekszem fejlődni és alkalmazkodni.

Szóval, két kedvcsináló idézettel zárnék (ami valószínűleg csak engem hoz lázba, de nem hagyhatom ki):

"Szabadság, vágy, egek: szegény őrült, mily álom!
Megolvadtál hevén, mint hó a láng felett."

****

"Láttam nemzedékem legjobb elméit az őrület romjaiban, hisztérikusan 
lemeztelenedett éhezőket,
 a néger utcákon vonszolva magukat hajnalban egy mérges belövés tűjét 
áhítozva
 angyalfejű hipstereket égve az éjszaka gépezetében a csillagos dinamóhoz 
fűződő hajdani égi kapcsolatért,
 kik nyomorúság és rongyok és üres tekintetű, intelligens pofájú cigarettá­
zás a lassú dzsessz városainak csúcsain átlebegő hidegfolyóvizes 
lakások természetfölötti sötétjében,
 kik lemeztelenítették agyvelejüket az Ég előtt a Földfeletti alatt és megvi­
lágosult lélekkel mohamedán angyalokat láttak a bérházak tetején 
tántorogni,
 kik hideget sugárzó szemekkel járták végig az egyetemeket, Arkansast és
Blake-fényű tragédiát hallucináltak a háború tudósai között,
 kiket kirúgtak az akadémiákról, mert bediliztek és obszcén ódákat közöl­
tek a hirdetőtáblák üres ablakain,
 kik trikóban és gatyában kuporogtak a borotválatlan szobában, papírkosár­
ban égetve el pénzüket és figyelve a falon keresztül áradó Terrorra, 
 kiket tökön rúgtak mikor Laredón át New Yorkba igyekeztek vissza egy
adag marihuánával,
 kik tüzet kajáltak a betintázott szállodákban vagy terpentint piáltak Paradise
Alleyben, halált, vagy tisztítótűzként égették törzsüket minden éjszaka 
 álmokkal gyógyszerekkel és ébredő lidércnyomással, alkohol és faszesz és
a végtelen bulizás,.."


Adott a hangulat, nosztalgiázzunk, játsszunk, teremtsünk!

 Szerkesztve .O.F.É.L.I.A. által @ 2018. 01. 02. 02:29:33

Sei-chan2018. 01. 01. 22:46:04#9545


 Sziasztok.
Vannak itt esetleg Star Wars fanok? Kijött a mozikba a VIII.rész, és ez meghozta a kedvemet egy jó kis szerephez ebben a témában. Slash játékról lenne szó, legszivesebben Poe-t játszanám, de meghallgatok más ötleteket is. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, ne habozzon azonnal írjon :)
További szép estét.

Renesmee2018. 01. 01. 13:12:25#9544


 Pajtit keresek jómagam és James mellé, akivel vinném a játékot. Ha érdekel, írj privit, sokszor írtam már ki kritériumokat, de ha az oldalamra lesel ott fel lesz tüntetve néhány apróság. Akit érdekel várom szeretettel! ^^
És lentebb egy kis kedvcsináló...

Az élet egy játék, és én már csak azt várom, hogy kiírja: Game over.


   Halál. Egy olyan fogalom, amit a legtöbb ember a rosszal, a fájdalommal és a veszteséggel párosítja össze. Helyesen teszik, ám bár a Halál nem csak egy fogalom. Egy személyben nyilvánul meg. Egy másik világban, egy olyan helyen, ahol nem lepődnek meg, ha bemutatkozik az a bizonyos illető, hogy ő a Halál. Ott, ahol a természetfeletti mindennapi dolog. Ott, ahol senki sem néz téged elmebetegnek, ha mágiáról beszélsz. Ott élek én. Az én otthonom a távoli Central. Ez a bolygó majdnem ugyan olyan, mint a Föld. Csupán a földrészek vannak másképpen, s igazándiból erről mintázták a Föld nevű bolgyót. Na meg... teljesen mások lakják az én otthonom.


   Mit szólnátok, ha elkalandoznánk egy kicsit? Elkalauzolnálak benneteket az életembe. Egy olyan történetet olvashatnátok el, ami tele lenne szaftosabbnál szaftosabb témákkal, szenvedéllyel, keserűséggel és nem utolsó sorban fájdalommal. Minden napi kínok, amiket át kell vészelni. Egy perc szünet nélkül. Munka, munka és munka a nap minden percében. A Halálnak nincs megállás. Nincs olyan nap, amikor ne halnának meg ezrek a Világegyetemben.


   Az Élet és a Halál ellentéte. Érdekes dolog ez, nem gondoljátok? Valaki meghal, amikor valaki éppen megszületik. Hogy is van ez? A lelkek. Azok felelnek mindezért. Az örök körforgást fenn kell tartani. Mint egy véget nem érő tánc, amit már kívülről tud az ember, de mégis minden egyes percben újdonsággal perdíti körbe, s akkor sem hagyhatja abba a koreográfiát, amikor már össze esne a fáradtságtól.


   Van az úgy, hogy az embert a legváratlanabb dolgok térítik észhez, vagy éppen döntik hanyadt. Viszont a megszokás is lehet éppen a gyilkosa valakinek, tudtátok? Amikor napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre ugyan azt teszed, és már belefáradsz... de NEM! A tánc sosem ér véget.


   A halhatatlanság nagy felelősséggel jár. Olyas valamit ruház a nyakadba, ami miatt szenvedni fogsz az örökkévalóságig. Mindenkit elveszítesz magad körül. Bár magamat ismerve... akkor is elveszítettem volna mindenkit, ha csak egy emberöltőnyit élhettem volna. Eközben pedig, míg elhullnak körülöttem az emberek, akiket talán valaha szerettem, vagy fontosak voltak nekem, a teljes innovációban reménykedve, hogy valami megváltozik egyszer csak, tengethethetem napjaim az idők végezetéig a teljes önsanyargatás közepedte.


   A kezdet. A kezdet mindig nehéz. Egy új dologba belekezdeni gyakran megterhelő, ijesztő tud lenni. Az idegenség fogalma mindenki számára ismert, nem de? Akkor hogy is van ez most a Halállal? Az átlagos, egyszerű halandó lények  legtöbbje féli a Halált, hiszen egy olyan dolog, ami elragad a szeretteink világából. Egy új helyre kalauzol el minket, s idegenként toppan az orrunk elé, amikor ütött az óránk. Ti is féltek? Félnétek meghalni? Mondjuk... most? Hirtelen baleset, véletlen, vagy bármi más okán, ha nem értétek el még a nyugdíjas kort, nem voltatok szerelmesek, nem alapítottatok családot, nem tapasztalhattatok meg még semmi jót igazán az életben... el tundátok fogadni, hogy vége? Tudjátok, ez nem így működik. Nincsenek véletlenek az Életben. Minden meg van írva. A Sors gondoskodik erről, akármit is gondoljatok. Eljön a megfelelő pillanat, amikor találkozni fogunk. Talán most még idegennek gondoltok, de higgyétek el, ha kicsit több időt töltünk együtt, nem lesz rossz... annyira. Aztán ha eljön az idő, talán mosolyogva fogadtok, mint sokan mások, kikkel már néhányszor összefutottam. Régi ismerősként üdvözöllek majd Titeket, higgyétek el, és akkor elérkezi valaminek a kezdete, mely ismeretlen kalandot velem fogjátok végigjárni. S közben lezárul valami. Valami, aminek viszont elérkezik a vége, amit talán észre se vesztek, úgy le köt majd titeket az újjal való ismerkedés. Az életeteknek. Annak lesz vége.


   S ahol véget ér az Élet, ott kezdődik a Halál...Szerkesztve Renesmee által @ 2018. 01. 01. 13:13:06

Rauko2017. 12. 30. 22:55:27#9543


Hali! 
Rövid reagos játékra keresek társat. Max. két oldal. Ismétlem, maximum.
Naruto fandom.
Ha nem tudsz helyesen írni, menj szépen tovább.
Yaoi. NEM SASUNARU.
Mit hagytam ki? 
...
...
Ah, mindegy.
Írj, majd eszembe jut.
xoxo: Rau

Ash2017. 12. 27. 21:06:25#9540


 Sziasztok!

Karaktereim mellé keresek egy-egy játszótársat. Karakterekből adódóan a játékok többségében a testiség nem garantált, inkább a jellemfejlődések és maguk a történetek dominálnak.
A karaktereket igény szerint tudom alakítani. Igazság szerint nem fűzök sok reményt a hirdetéshez.
(Ps.: selling points: tudok word szinten helyesen írni és "szeretek KLERATÍV lenni" .DDD)

Micha Gorkij: (yaoi, uke)
Történelmi játék, Oroszország (1900-as évek). - Karakterem albinó, hermetikus környezetben él elzárva a külvilágtól. Egy nevelőt/tanítót tudnék elképzelni mellé akivel nyugatra/ esetleg Finnországba menekülhetnek az osztályharc elől vagy egy pajtást akivel "együtt felnőhetnek" (itt adott pl. egy szolgáló fiú, aki náluk dolgozik). 

Ash McCalagan: (yaoi, uni)
Slice of life, Skócia/ vagy bárhol máshol - kommersz karakter kommersz háttérrel és kommersz kamasz drámákkal. Azt a bizonyos legjobb gyerekkori barátot keresném mellé akivel annak idején nem úgy alakult a történetük, ahogy azt el lehetett volna várni. Hátha az egyetemi évek segítenek.


Caleb B.: (yaoi, uni)
Slice of life, USA
-  A karakter drogfüggő, ráadásul melegpornós. Komoly témák, komolytalan kivitelezésben. Vígjátékot tudnék elképzelni hozzá, lehetne mondjuk a partnere egy pap aki segíti az elvonókúrák sikerét amin részt vesz a fiú. Sokat tanulhatnának egymástól.


London Gretan: (yaoi, uke-uni)
Slice of life, USA - Egyedül neveli húgát, felszolgálóként dolgozik. Kevés szabadidejéből adódóan így partnerét vagy az óvodából vagy az étteremből várnám. El tudnék képzelni egy szakács-pincér kombót is (ez esetben szakácsot keresek) az összes csípős vitával, megjegyzéssel, kacagással és könnyel ami az ilyen jellegű kapcsolatokkal jár.
 
 

Belphegor: (fantasy, ha yaoi akkor uni)
Misztikus, vallással kevert fantasy, Franciaország -  A történet egy korrupt, keresztény fenntartású elmegyógyintézetben kezdődik, a cél pedig a kijutás. A várt karakter mellé, lehet misztikus lény vagy ember, prioritás a kijutás. 


Cernunnos: (fantasy, ha yaoi akkor uni (?))
Misztikus fantasy, kelta legendakörön alapszik - Igazából a képen látható lovagot keresem mellé. A történetet közösen alakítjuk az elejétől a végéig.


Ha akad jelentkező akkor Privát, és köszönöm!
 :) Kaori2017. 12. 27. 13:59:29#9539


Szép napot!

Remélem, hogy valakit érdekelni fog legújabb ötletem, mely a következő lenne: adott egy nő, aki találkozik egy nála idősebb férfivel, aki elcsavarja a fejét, viszont a férfi nem épp egy olyan típus, aki szereti, ha esetleg szakításra kerülne a sor. De miért kellene szakítani, amikor a lány szerelmes? Nos, a lánynak van már valakije és nem tudja, hogy kivel is szeretne lenni. A férfi pedig mindenképp azt akarja, hogy őt válassza és nem fél ezt kimutatni. Főleg azért sem, mert gazdag. Ha valakit érdekelne, PÜ :)


Szerkesztve Kaori által @ 2017. 12. 27. 17:14:44

Bummie_KS2017. 12. 27. 11:13:31#9538


 Julian karakterem elkelt, köszönöm. :)

Life2017. 12. 26. 19:55:41#9537


 Hali!

Végre ráveszem magam arra, hogy belevessem magamat a szerepezés nagy világába. Andrew Rogers Leonard karakterem (http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14765) mellé szeretnék találni valakit aki felnyitja lakatot, s végre megmutatja neki, hogy nem minden ember rémes.

Történet ötleteim egyike: Kick box versenyen nyer ellenfele ellen akivel még az öltözőben is összeverekszik s ebből az adrenalinból lesz egy vágy számára a másik srác iránt. Sokáig nem is látják újra egymást hanem egyszer munkhelyén találkoznak, de rideg idegenek ként tekintenek egymásra, majd még is valahogy elkezdenek iszogatni, s remekül kezdik érezni magukat.
 

Persze lehet ezen változtatni vagy szereptársam ötleteire is teljesmértékben nyitott vagyok mindenre.

Kikötésem a helyesírás lenne egyedül. Az oldalszám nem számít ha nem jön össze 5 akkor nekem a 2 is elég, nem hiszem, hogy nekem is menne elsőre de igyekszem belejönni! Jelentkezni privátban lehet!

 

Köszönöm a figyelmet.


Bummie_KS2017. 12. 26. 16:58:08#9536


 Sziasztok! 
Én is játékostársat keresek, pontosabban Julian mellé. 
Ötketekből nincs hiány, de jobb lenne ha megtudnám beszélni a partneremmel a történetet. : ) 
(Kezdő vagyok, azért ezt még ide biggyesztem).

Karakter lapom: 

http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14785


Saga-chan2017. 12. 19. 16:12:02#9534


 Szervusztok! 

Lenne kedve valakinek The Gifted játékhoz?  Nem muszáj a sorozatott követni, de érdemes legalább pár részt megnézni. Előre le szeretném szögezni, hogy yaoira gondoltam!!  Sajnos most be lassultam egy pár hónapja, de igyekszem. Ha tudsz várni esetleg több ideig, én sem foglak zakltani. Szokásos helyeken lehet megtalálni. Ennyi lettem volna, további szép napot nektek. 

U.I.: Viharmadárnak nagyon örülnék( soraozatbelire gondolok) Kaori2017. 12. 18. 20:00:37#9533


Szép estét!

Ki lenne benne egy olyan játékban, amely egy tanár és diákja kapcsolatát mutatja be? Oké-oké... ez már unalmasnak hat, de tegyük hozzá, hogy ez nem egy szimpla hétköznapi iskola lenne, ugyanis ebbe az iskolába nem emberek járnak, hanem mítikus lények. A tanár egyedül ember ebben a suliban és a diákjának meg kellene mentenie a többi diáktól. Komikus játékra gondoltam inkább, mint drámaira, vagy csöpögősre. Lehet benne némi románc, de nem arra akarnám fordítani a hangsúlyt. Természetesen, lány-fiú felálláshoz ragaszkodom, hogy melyikük lesz melyik, az nem számít. Meglehet beszélni.

Akit érdekel, írjon!

SoftGrunge2017. 12. 16. 17:02:06#9532


 Szia mindenki!
Crowley Kayser fiamat szeretném meghírdetni, ugyan lesz már vele egy játékom, de csak ma háromszor olvastam el az adatlapját. :)
Kíváncsi vagyok az ötletekre, leginkább karácsonyi villámjátékra vinném, mert utána már én is szűkén leszek az idővel....

Eshii2017. 12. 16. 00:20:12#9531


 Lentebbi karakterem elkelt :) 

Andro2017. 12. 13. 18:36:05#9529


Halihó emberek!

Játékostársat keresnék Sawatari Hibiki nevű fiam mellé. Lehetőleg semét, olyasvalakit, aki szereti a doramákat. Esetleg seme-sama felfigyelne Hibiki blogjára és érdeklődni kezdene iránta. Tetszenének nek ia leírások, fényképek, érdekességek, írna neki üzenetet, hozzászólást, egy idő után levelezni kezdenének és... A többit már alakul, ahogy alakul.


Kéréseim:

- Ne tűnj el! Ha huzamosabb ideig nem lennél elérhető, akkor írj nekem! Üzifal, PÜ, Facebook, email. Én is így fogok tenni.
- Törekedj a minimum Word-szintű helyesírásra! Az elgépelést elnézem, de a muszáj az még mindig pontosjé!
- Légy kreatív! Ha csak én viszem a sztorit, annak nem lesz jó vége.
- Szeretem a hosszabb reagokat. Nem kell regényt írnod, de a minimum másfél-két oldal reagoknak örülnék. Fél oldalas nyúlfarokkal nem tudok mit kezdeni. 
- Tudd, mi a dorama! Ez ebben a játékban igen lényeges tényező. 


Egy játékot vállalok, jelentkezni lehet PÜ-ben, vagy akár itt is. Ja, íme Hibiki:XenaRanger2017. 12. 11. 20:18:16#9528


Sziasztok!

 

Nagyon nem bírok magammal, borzasztóan nagy szükségem lenne valakire, akivel játszhatok!!

 

Keresek egy olyan egyént, aki otthonosan mozog a robotizált társadalom okozta felfordult univerzumban, egy Ghost in the Shell típusú képi világban, ahol szinte mindenki félig - vagy legalábbis részben - acél, illetve mechanikus.

 

Az ötletem: fényévekkel a jövőben járunk, ahol szereplőink már évszázadok óta elvesztették a valódi identitásukat, és emberi voltukat. Mondhatni már az embrió fejlődését is kibernetikus rendszerek irányítják, befolyásolják, alakítják, s a normális gyermekkihordás szinte teljesen megszűnt. A csecsemők már beépített idegen rendszerekkel a testükben jönnek a világra, amik kihatással vannak a későbbiekben a személyiségükre és gondolkodásmódjukra. A lényeg a következő: lenne egy, a társadalom akkori „normális”-nak mondott létformájától elidegenedett, naturalizmusra törekvő csoport, akiknek feltett szándéka, hogy az emberi társadalom újból 100%-ban hús-vér legyen, vagy legalábbis csupán annyira metalizált, amennyire éppenséggel szükséges az életben maradásukhoz (gondolok itt a művégtagokra, vagy különféle mű belső szervekre). Ezen projekt résztvevőit azon kevesek néhányai képviselik, akik a lehető legkevesebb idegen résszel rendelkeznek a testükben az akkori megszokott mennyiséggel szemben. Ez közel 20 férfi, akik feltett szándéka, hogy gyerekeik ne gépekben, hanem igazi nőkben fejlődjenek ki, és ezáltal első képviselői legyenek a ZMJM („ZERO METAL JUST MEAT”) programnak.

 

Egy olyan játékot szeretnék, amiben a karakterem (ezen felnőtt hús-vér fiatalok egyike) megpróbál egy olyan társadalomba beilleszkedni, amiben nincsen igazán helye. Egy fél metál társat keresek mellé, aki mint kísértet lebegne körülötte, hogy éreztesse, mennyire kitaszított, és ezen világba nem való a lénye.. aztán persze megváltozhat a kettejük kapcsolata, vagy válhat sokkal durvábbra is, majd valahogy hozza a történet individualitása. Az egésznek az lenne a kerete, hogy vajon fenntartható-e a ZMJM, vagy bukásra van ítélve, illetve a torzulásmentes HUMAN-ok milyen hatást tudnak gyakorolni a ROBOT-HUMAN-okra, illetve ez a hatás érdekelne fordítva is.

 

Ha van, akit megfogott ez az egész, és lát benne fantáziát, az írjon nyugodtan! Akiket viszont örökre elriasztottam magamtól a hablatyolásommal.. ahj.. azt nagyon sajnálom :( biztos sok értékes játszótárs veszett most ki a környezetemből.


<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 443
© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).