Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 444

Calael2018. 04. 17. 08:47:34#9572


Sziasztok!

Még mindig hiszek abban, hogy túltengek szabadidővel (na majd szerdán kiderül, mennyire :'D ), ezért elhoztam pár karakteremet ide a játékostárs keresőbe. Max. két játékot indítanék, így a prioritási sorrend komolyan beleszól, hogyha ne adj isten, több jelentkező lenne, mint kettő, akkor az alapján választanék. (Igen, túlzott optimizmus.) Kikötések: Legalább Word szintű helyesírás, egy-három oldalas reagok.
Perselus Piton (HP)
Lily Evanst (és akkor hatodik évfolyamos játékkal számolok), valamelyik Tekergőt (Sirius vagy Remus; Főnix Rendje idején), (kitalált) férfi halálfalót (Voldemort "halála" után a szabadon maradottak közül, a HP könyvének történetvonala előtt). Könyv alapú játékra keresek minden esetben; azaz a játék folyamán a hézagokat szeretném betömni, és ami benne van az eredeti történetben, az maradna ebben az esetben is.


Ambrose (Fantasy)
Kedves pillangóm férfi partnert keres maga mellé. Teljes mértékben természetbarát játékot szeretnék, elkerülve a nagyvárosok nyüzsgését. Direkt férfi partnert írtam, és nem yaoit, mivel ennél a játéknál nem különösebben szeretnék testi kontaktusba bonyolódni ;)


Crispin Osmer (yaoi)
Modell, áldott jó lélek, férfiakkal még soha nem volt kapcsolata. Szerintem nem nagyon kell mondani, de ukénak készült.


Lucy Heartfilia (Egyéb anime, FT)
Igen, hoztam egy hentai játék alapanyagot is. A Fairy Tail felbomlása és újraalakulása közti egy éves időszakban szeretnék játékot vele. Az előző partnere sajnos eltűnt :( Várok mellé egy Lokit vagy Natsut, hátha lenne egy jó játék belőle.

Malec2018. 04. 16. 20:44:34#9571


 Sziasztok! 

Mivel minden játékom áll ,ezért szeretnék egy újat indítani .Shadowhantereset ,azon belül is yaoit. Akit nagyon szeretnék az a kissé különc Magnus Bane . Karim még nincs, de lesz amint lesz jelentkező. Ha felkeltettem az érdeklődésedet dobj meg egy üzivel. További szép napot. 

Yui2018. 04. 15. 16:49:53#9570


 Karakterem aktiválva lett igy játszótársat keresnék mellé.
 
Ötlet: Iskolába ujj diák érkezik. Yui az osztály különce. Senki nem barátkozik vele rossz jelleme és multja miatt. Nem is szekálják mert félnek tőle. Az ujj diáknak mindenféle pletykát mondanak róla. Azonban Yuinak megtetszik az ujj diák (ez forditva is lehet) ezért megprórbál összebarátkozni vele.
 
Hát kb ennyi. 
Yui: 17 éves

Sumire2018. 04. 05. 10:52:16#9568


 Mivel fantasy karakterem aktiválva lett, szeretnék találni partnert is...
Szóal Jayline Whitestorm mellé keresek egy társat, aki egyben amolyan tanár is lehetne számára. Azt hiszem jöhet úriember és hölgy is. :)
Bátran írj üzenetet! 
Türelmetlenül várom az esetleges érdeklődőket!

FRISS: Ezzel a karakterrel már találtam játékostársakat! Így Jaylinnel jelenleg nem tudok/merek több játékot vállalni egy ideig!

Szerkesztve Sumire által @ 2018. 04. 07. 14:10:16

SlytherinQueen2018. 04. 05. 01:52:46#9567


 Sziasztok!


Ugyan még nincs elfogadva a leányzó, de már most a mélyvízbe dobnám. Nagyon remélem hogy minnél hamarabb elfogadásra kerül majd őkelme. :)

Life Is Strange alapú szerepjátékhoz keresek partnert, Max, Rachel vagy akár saját karakter személyében, Chloe mellé. Konkrét ötletem jelenleg még fogalmazódik a fejemben, így azt, majd privát üzenetben osztom meg azzal, akit érdkel a hirdetésem. 
Ha esetleg nem ismered a játékot, de Chloe felkeltette az érdeklődésed, szívesen játszok vele teljesen különálló történetet is. ^^

A játék értelem szerűen Yuri volna, s elsősoron én vinném a domináns fél karakterét. Azonban! Nem szeretném ha csak és kizárólag a +18as jelenetekből állna a játék. Hosszú, tartalmas, élvezetes írkálást szeretnék. 😘


Chloe drága:

Would you be my partner at crime, and time? 


Szerkesztve SlytherinQueen által @ 2018. 04. 05. 01:54:07

Ash2018. 03. 29. 09:47:03#9566


 Sziasztok!

Karakterem mellé keresek játszótársat, komolyabb hangvételű yaoira. A karakterrel már van játékom.Sumire2018. 03. 28. 21:15:39#9565


 Üdvözletem! 
 
Én egészen új vagyok ezen az oldalon és még nincs elfogadott karakterem ebben a pillanatban... Ezért lehet hogy nem jól teszem, de mégis megpróbálkozom azzal, hogy megosztom az egyik játék ötletem.
Bevallom hogy egyáltalán nincs kidolgozva még, tényleg csak egy ötlet, amit viszont lehet hogy jobban kilehetne dolgizni ha valaki komolyabb érdeklődést mutat iránta.
 
Szóval, tudom, hogy sok itt az irodalom kedvelő, így talán lenne olyan aki bevállalna egy Shakespeare játékot.
Ezt úgy értem hogy egy Shakespeare darabon alapuló és az ő karaktereit felhasználó szerepjátékra gondolok.
Konkrétan a Hamlettet szeretném én felhasználni...
Például Hemlet és Ophelia kapcsolatát mesélhetnénk el az ő szemszögükből, akár egy alternatív verzióban is. Tegyük fel, hogy nem haltak meg vagy egy évvekkel a darab eseményei elötti időszakot találnánk ki a két karakterrel... Szóval lényegében egy (két személyes) romantikus valami lehetne.
 
Szívesen várok jelentkezőket véleményeket akár üzenetben is és azt sem veszem rossz néven ha tudtomra adjátok, hogy kivitelezhetetlennek tartjátok valami oknál fogva. 
Azt is írjátok meg ha esetleg lenne olyan szabály ami az ilyen jellegű játékot nem engedi! 
 
Köszönöm! :)
 
 

Liylith2018. 03. 18. 11:46:46#9564


 Hali szia szevasz, van nálad egy terasz? Vagyis :
Keresnék játékos társat, akit nem zavar, hogy nem írok oldalakat. Van, hogy telefonról írok(pl most) mert a gépem imád trollkodni velem. Lefagy, kikapcsol, kitöröl és ilyen cukiságok. Na szóval. Írást tekintve amúgy partnerfüggő vagyok, alkalmazkodom, de ha zavar valami, akkor én azt megmondom. Vagy ha valami nem világos, kérdezek. Ha a játékban harcra kerül a sor, akkor tisztán és érthetően igyekszem leírni a mozdulatot. Van, hogy hetekre eltűnök, akkor szólok. Hmm. Mi is van még? Próbálok érthetően, nyelvtani szabályoknak megfelelően írni. Oké, asszem ennyi.

FMA-re, Naruto-ra, mutánsosra, vámpírosra lenne saját ötletem, de ha együtt kidolgozunk valamit, azt de bánom. Közösen megegyezhetünk arról, hogy miről szóljon, mi legyen benne, ilyen téren szabad kezet engedek neked. Ha van neked ötleted, akkor is, csak szólsz. Elérhető vagyok itt, vagy facebookon Ranpo Liylithként. 


Köszönöm azt, hogy végigolvastad, nem is rabolom tovább az idődet!

loraneko2018. 03. 16. 10:40:15#9563


 Sziasztok

Lentebb levő karaktereim mellé, még mindig jászópartnert/reket keresek :)

Üdv: loraneko

Calael2018. 03. 14. 14:55:51#9562


Harry Potter témában keresek játékostársat Draco és Perselus mellé. Egyetlen esetben vagyok hajlandó hentai játékba bocsátkozni, ha Draco mellé (a hivatalos) leendőbeli felesége kerül.
Nem vagyok túl gyors író, azonban úgy néz ki, végre egyenesbe jöttem, és több időt fogok tudni szánni az írásra.
Kikötés: jó helyesírás, egy-három oldalnyi reag. Lehetőleg ne csak félévente egy reag legyen az elején betervezve, ha meg mégis úgy hozza, hogy ritkábban fog menni az írás, szólj kérlek.

Draco és Perselus:Szerkesztve Calael által @ 2018. 03. 15. 00:07:57

Sai2018. 03. 12. 22:55:12#9561


 Hello!  Már van az én drága Jackie-mel játékom, de nem Salazar a pajtija. Így megint megpróbálom hátha valaki épp egy spanyol kalózzal akar Jack nyomába eredni. :)  Figyelembe vehetjük a filmet is, de úgy is jó , ha saját storyval állunk elő a játékkal kapcsolatban nekem mindegy csak találjak egy Salazar megformálót :P Logikusan yaoi játéknak szánom. Kissé bohókás stílusban, de hát Jack- el nem is lehett komolyan játszani. 
Bitte, már nagyon vágyakozok egy ilyen játékra <3 :) ha játszani akarsz akkor küldj egy palack postát  privátban! :) Adios!!!! <3
www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

Andro2018. 03. 12. 09:04:22#9560


Halihó emberek!


Játékostársat keresnék Song Li Hong fiam mellé yaoiban. Hogy uke, vagy seme, mindegy, csak valahogy rázza gatyába elkényeztetett, basáskodó, önző, arrogáns, kissé kegyetlen, de belül nagyon is bizonytalan fiamat. Lehet akár egy új alkalmazott, vagy egy szintén gazdag család tagja, vagy bárki más is. Kéréseim:

- Ne tűnj el, és ne kelljen rád éveket várni!
- Minimum Word-szinten tudj helyesen írni!
- Írj hosszabb reagokat!
- Légy kreatív, ne csak én vigyem a sztorit.
- Légy türelmes, cserébe én is az leszek.


Jelentkezni lehet PÜ-ben! 

Íme Li Hong:Rauko2018. 03. 11. 13:24:09#9559


Hali! 
Két anime fandomú játékra keresek partnert. A párosokban alkuképes vagyok.
1. Hunter x Hunter
2. Haikyuu

Csak három dolgot kérek.
- Ne tűnj el szó nélkül.
- Tudj helyesen írni. (Meg fogom mondani, ha nem.)
- Ne várjak rád éveket.

Sei-chan2018. 02. 25. 20:47:38#9558


 Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne kedve Boku no Hero Academia szerephez? ^^

vicii2018. 02. 24. 19:06:53#9557


 Sziasztok! Régen nem hirdettem már, de ezúttal elhoztam nektek két kedvenc kis szerzeményemet. A játékaim számát nemrégiben eléggé leredukáltam, főleg mert a nagy részük már nem volt aktív. Elment a kedvem a gyakran évekig álló játékoktól.
Ebből kifolyólag kérem csak az jelentkezzen, aki garantálni tudja, hogy három hónapon belül el tud készülni egy reaggal. Más kikötésem nincs, újak és régi motorosok jelentkezését is nagyon szívesen fogadom. Remélem, nem maradnak magányosak a karaktereim :)


   

Rauko2018. 02. 21. 19:03:37#9556


Érdemes fogalmaznom Hunter x Hunter hirdetést, vagy hagyjuk? 

Vadmacska2018. 01. 24. 17:45:45#9554


Szép estét!
Egy játékötlettel jöttem. Remélem lesz rá jelentkező.
Egy átlagos város átlagos lakokkal, ám a városban vagy egy épület amit messze elkerül mindenki, mert az a hír járja hogy átkozott. Egy az épület egy nagyon régi baba bolt, a kirakatában még ott porosodnak azok az ijesztő marionett bábúk. A pletykák szerint, ha valaki be meg abba az üzletbe, akkor eltűnik.

Adott lenne egy emberke, lány vagy fiú mindegy. Valamiért be megy ebbe az elátkozott épületbe és huss a következő pillanatban egy másik világban találja magát. Ebben a világban megtalálható a mágia, különbnél különb lények és bizony ahhoz,  hogy emberként újra haza jusson hosszú és veszélyekkel teli utat kell bejárnia.  Szerkesztve Vadmacska által @ 2018. 01. 24. 17:46:08

Andro2018. 01. 24. 08:25:15#9553


Halihó!


Új anyukát keresnék Margareth "Maggie" Hunter nevű Hentai-lánykám mellé. Már nem akarok vele játszani, így szeretném elajándékozni. Adatlapja teljes mértékben átírható az új szülő kívánságai szerint. Aki kapja, marja! 
Amennyiben egy héten belül nem kel el, megy az Árvácskák közé!


Íme Maggie:

Eshii2018. 01. 23. 17:29:22#9552


 Sziasztok!

 

Egy fantasy játékra szeretném bedobni eme karakteremet:

 

 

Jöhet mellé ember vagy alakváltó, nő vagy férfi, ötletem mindenhez van. Ezért se fejtek ki semmit, majd ha eldöntötte a pajti, mit szeretne, alkalmazkodom. Annyi, hogy időm az, nos, hol van, hol nincs, de ha kapok türelmet, akkor duplán adom vissza.

 

Jelentkezni lehet pü-ben, meg egyéb helyen, ahol elérsz.

Köszönöm a figyelmet! 

Elkelt :) Szerkesztve Eshii által @ 2018. 01. 23. 20:36:36

loraneko2018. 01. 14. 11:55:42#9551


 Sziasztok. 

Nem tudom, hogy van-e értelme, mível a hentai játékok nem igen menők itt,  de néhány karakterem mellé játékospartnert keresek. Ötletem egynéhányhoz van, de szívesen várok ötleteket is. Fiúk mellé lányt és lányok mellé fiút várok. Ők lennének azok: 


Harry Potter: 

    

Hentai: 
                   

Fantasy: 
  
Kikötésem annyi: Minimum 2 oldalnyi reagot írj word-ben. És a helyesírásod is legyen legalább word színtű :)
A következő karaktereknek új gazdit keresek: 

      
Karakterlap szabadon átírható.
Jelentkezni PÜ-ben. 


Szerkesztve loraneko által @ 2018. 01. 14. 11:57:19

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 444
© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).