Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 439

Kagemare Ran2017. 06. 27. 13:07:15#9457


 Sziasztok!  Vampire Knight, FMA és Bleach Harry Potter szerepre keresek társakat leányzóim mellé. Szinte bármire vevő vagyok, a játéktéren. Úgy hogy jelentkezzetek bátran.

Sai2017. 06. 19. 21:48:23#9453


 Hali! Kinek lenne kedve egy Karib tenger kalózai játékhoz főszerepben a fiatal Jack Sparrow-al? :)  Nem kell, hogy film hű legyen csak Jackie fiatal éveibe pillantsunk be. Hogyan is tanulta meg a kalózkodás csínját bínját? Hogy szerezte meg magának a Fekete Gyöngyöt? Miként lettek " barátok" Barbarossa kapitánnyal? Hogyan győzte le a rettegett tengerészt Salazart, aki majdnem ki irtotta az utolsó kalózokat is és ezzel veszélybe sodorva  a kalózkodás jövőjét? ( itt nem ragaszkodok a filmben látottakhoz, ha  a játékostársamnak van jobb ötlete). És végül, hogy lett belőle a legismertebb/ legkeresettebb kalóz?

Ha kalózkodni támad kedved palackpostát küldj!  És ne feled igyunk hát pajtás  Jo-hó!!!

Chii2017. 06. 18. 12:09:25#9452


ELKELT

Sziasztok!

Igen-igen, megint itt vagyok, nem, én sem tudom, hogy miért. XD Szóval vizsgára készülés helyett egy ötlettel jönnék (ismét). Ő lenne az én karakterecském (karilapja még nincs):26 éves, egy parkban szed szemetet, és ahogy az a testén látszik, borzalmas élete volt. Valószínűleg Patrick lesz a neve, de ezen még gondolkodom, egyelőre hívjuk így. Még csak 5 múlt, amikor az édesanyja újraházasodott apja halála után pár évvel. A férj azonban egy rideg ember volt, egy évre rá az édesanyja elhagyta őket, a férfi pedig lezárta őt a pincébe. Eleinte csak verte, így vezette le a stresszt, később szexuálisan is bántalmazta.

Patrick először tizenkét évesen próbált öngyilkos lenni, de mostohaapja megakadályozta ebben, sőt egy új hobbit talált ki magának, a korbácsolás már nem volt elég, így hát vagdosni kezdte ő maga a fiút. Az egyetlen testrésze, amihez sosem ért, az az arca volt, szerette nézni a fiú bájos vonásait. Ezt leszámítva azonban testének minden egyes centijét hegek díszítik. Tizenöt borzalmakkal teli év telt el, ám ekkor a pótapja furcsán kezdett viselkedni, elfelejtett dolgokat, szenilis lett. Így történhetett meg, hogy egy nap nyitva felejtette a pince ajtaját, Patrick pedig ezt kihasználva meg is szökött.

A rendőrök elborzadtak a látványon, a bántalmazóját lecsukták, Patrick édesanyja után pedig kutatni kezdtek, ekkor jöttek rá hogy az anya nem elhagyta őket... A férfi ölte meg és ásta el a kertjükben. Az állam nem tudta, mihez kezdjen vele, hiszen 21 elmúlt, rokonai nem voltak, így hát kijelöltek neki a szegénynegyedben egy apró, egyszobás lakást, és munkát adtak neki. Szinte mindig a központi parkban szed szemetet, de van, hogy virágültetésre osztják be, télen pedig a közterületekről szokta elhányni a havat.

Nincs túl sok életcélja, de fél kárt okozni magában, mert arról mostohája jut az eszébe. Öt év telt el a megmenekülése óta, két évig fizetett a kormány egy pszichológusnak, hogy be tudja őt olvasztani a társadalomba, de pár év után úgy döntöttek, nincs már rá szüksége. Napjait jórészt egyedül tengeti a természetben, sokan megbámulják, ezért is hord szinte minden évszakban hosszú pulóvert és nadrágot. Nem egyedüli eset, hogy megalázzák, de ő csak csendben tűri azt.

Társának egy nála egy-két, max 5 évvel idősebb semét szeretnék, aki az egyik parkra néző irodaházban dolgozik. Úgy találkoznának, hogy a pasi elhagyja/elrabolják a pénztárcáját, és egy parkbeli szemetesbe dobják az iratait. Patrick találná meg, és el is vinné a kártyán szereplő címre az iratokat. Másik lehetőség, hogy valami fontos papírt/okiratot veszít el, amin szintén van cím. Szóval így ismernék meg egymást, a seme hálából próbálná meghívni valamire, de ő ezt szépen elutasítja. Hogy mi lesz ezek után? Azt majd kitaláljuk közösen.

Extra: Patrick sosem járt iskolába, ezért nem is tud olvasni, de ezt senkinek sem vallotta be. Anyja kiskorában tanítgatta, de mivel ez nem tartott sokáig, nem túl nagy a tudása, a szókincse is elég csekély.
A pincében voltak mesekönyvek, azokat nézegette, próbált emlékezni anyja tanítására, de nem sokat tudott felidézni belőle, pár betűt azért ismer. Mindig arról álmodozott, hogy eljön érte a szőke herceg és megmenti őt a borzalmak elől. Később lemondott erről, hisz tudta, ez sosem fog megtörténni.

A társa majd meglepődve venné észre, hogy nem tud olvasni, felajánlhatná neki azt is, hogy megtanítja, így lenne okuk ismét találkozni.

Hát őőőő, valami ehhez hasonlóra gondoltam, de tudok kompromisszumokat kötni. :D Ha játszanál velem, írj egy PÜ-t, Word-szintű helyesírás legyen meg. :)
(A tartozásaimat jövőhéten remélhetőleg leredukálom nullára, a karaktertartozásokat is... :D ) 

Köszi, ha képes voltál ezt az összevisszaságot elolvasni. :D Játssz velem, jó lesz! :D


Szerkesztve Chii által @ 2017. 06. 19. 13:25:11

Arasa2017. 06. 18. 06:43:04#9451


Tybalt megtalálta Júliáját!! Köszönöm!

Chii2017. 06. 14. 12:34:59#9450


ELKELT!

Halihó!

Mily' hihetetlen, társat keresnék egy kissé talán már elcsépelt YAOI ötlethez. Karaktert egyelőre még nem készítettem, mivel a leendő partneremen múlik, hogy melyik szerepet szeretné betölteni, s melyiket hagyja meg nekem.

Az egyik kari egy idősebb férfi lenne, de azért nem túl öreg, olyan 35-40 év közötti, nevezzük A-nak.  "A" már több évtizede szerelmes gyerekkori barátjába, aki teljesen hetero, boldog házasságban él egy (vagy több) gyerekével. Sosem vallotta be neki az érzéseit, mindig azt tartotta fontosnak, hogy a másik boldog legyen, ő pedig 30 éve szenved a viszonzatlan szerelem miatt. 

Nagyon jó barátja a családnak, olyannyira, hogy amikor a szülők valamilyen balesetben életüket vesztik, (legnagyobb döbbenetére) őt jelölték ki a gyerek(ek) gyámjának. "A" természetesen teljesen összetörik szerelme elvesztése miatt, de próbál erősnek mutatkozni az újdonsült apuka szerepben. A legidősebb gyerek, nevezzük B-nek, 17 éves, nemsokára betölti a 18-at, vagy csak ő van vagy van kisebb testvére is, ez megbeszélés kérdése szintén.

Már gondolom mindenki rájött, hogy "B" lenne majd "A" partnere. "B" mindig is tudta vagy legalábbis sejtette, hogy "A" szerelmes az apjába, amiért eleinte haragudott is. Volt egy időszak, amikor mindig ellenkezett A-val, és ez a szüleit is dühítette, mert nem tudták, miért csinálja ezt. Később aztán lenyugodott, sőt szerelmes is lett a férfibe, de tudja, hogy ő mindig is az apját fogja szeretni. Mikor viszont az ő gyámsága alá kerül, úgy dönt, megpróbálja elérni, hogy "A" elfelejtse az apját, és csak őt lássa. Természetesen eleinte ott lenne a szülők elvesztésének a fájdalma, amivel nehezen bírkóznak meg midnketten. Aztán jöhetne dackorszak is, amikor "B" nem hajlandó engedelmeskedni a gyámjának, későn megy haza, bulizik, stb.

Szóval a játék lényege az lenne, hogy hogyan lépnek túl közösen az elvesztés fájdalmán, és hogyan találja meg "A" végre a boldogságot "B" oldalán, még ha eleinte erősen ellenkezik is, mert a korkülönbség mellett nem akarja volt szerelme gyerekét "bemocskolni" sem.

Ennek egy másik változata, hogy évekkel ezelőtt történt a baleset, nem "A" lett "B"-ék gyámja, hanem valami távoli nagynéni, így már ezer éve nem látta a gyerek(ek)et. Ám egyszer csak felbukkan a küszöbén "B", hogy ő bizony most itt fog lakni nála, mert nincs hova mennie. Ennek oka? Bármi lehet, összeveszett a nagynénivel vagy csak már idősebb és ide fog járni egyetemre, esetleg most lett elég bátorsága, hogy elcsábítsa kiszemeltjét, vagy akármi...


Öhm, valami ilyesmire gondoltam, de kompromisszumképes vagyok, ezek csak kezdeti gondolatok. Belegondolva talán a második változat célszerűbb lenne, de ezt a döntést a partneremre bízom.

Ha esetleg játszanál velem, dobj egy PÜ-t, a Word-szintű helyesírás mellett nem sokat várok el, szeretem, ha a társam írja az első reagot, de én is kezdek, ha muszáj. :D

Köszi, ha idáig eljutottál. XD


Szerkesztve Chii által @ 2017. 06. 14. 14:54:55

Perec2017. 06. 13. 21:05:10#9449


 Kezdő szerepjátékos vagyok. De regényeket írok, ez álltal van fantáziám. Keresek yaoi szerepjátékra Christopher karakterem mellé valakit. A sztorit még nem igazán gondoltam át, ezért a társamra építkeznék. Ha érdekel valakit, akkor írjon  privibe. 

Köszi, ha valaki elolvasta. :3

aorta2017. 06. 13. 20:42:20#9448


Sziasztok!
Dragon Age játékra vevő lenne valaki?Van egy elf mágusom és néhány alap sztori ötletem.Kitalált vagy a játékokban szereplő karaktert is várok.
Rövid,de gyors reagokat tudok írni!


ChizuMiya2017. 06. 08. 18:40:16#9447


Sziasztok!

Ezen az oldalon még nem szerepeztem, de nem vagyok teljesen tapasztalatlan.
Játékostársat keresnék az alábbi yaois ötletemhez, karaktert egyelőre még nem készítettem, majd ha akad jelentkező, csak akkor állok neki. :)

Szóval a karakteremről egy kicsit: egy nagy szálloda takarítógárdájához tartozik, szegényes körülmények között él, és mindig is jobban becsülte a szeretetet a pénznél. Szülei 19 éves korában meghaltak egy balesetben, ezért kénytelen volt otthagyni az egyetemet, hogy két testvérét nevelni tudja. Keményen dolgozik, hogy mindent meg tudjon adni nekik.

A szállodába érkezne egy nagyon fontos vendég, nagy cég igazgatója vagy valami sztár, esetleg a szálloda igazgatója álcában, stb. amit csak a leendő partnerem szeretne. :D A lényeg, hogy legyen kissé gőgös a pasi, higyje azt, hogy pénzen mindent megvehet, talán mert ezt látta a szüleitől is.

Mindenesetre a sztori arról szólna, hogy a srácom nagy nehezen, de végül felnyitja a másik szemét, megtanítja arra, hogy a pénznél vannak fontosabb dolgok is, stb. Kicsit talán sablonos, meg most így belegondolva, volt egy ehhez hasonló filmje azt hiszem Jennifer Lopeznek, de a címére nem emlékszem. Mondjuk ott a pasinak nem ilyen volt a személyisége.

Hát... őőő, ha valakinek esetleg felkeltette a figyelmét az ötlet, akkor dobjon meg egy üzivel. :)

Csak annyi még, hogy alap helyesírás legyen meg, és azt sem bánnám, ha vállalnád a kezdést. Én június vége, július elején tudnék leghamarabb írni, mert még van 4 vizsgám, amin túl kell lennem valahogy. :)

Köszi, ha elolvastad, még nagyobb köszönet, ha játszol is velem. ^_^Szerkesztve ChizuMiya által @ 2017. 06. 08. 18:41:13

Liya2017. 06. 07. 16:59:24#9446


 Halihoo mindenkinek ^^
Harry Potter love story szerep valaki? Saját lány karakterem van és Draco Malfoy karakterét vállaló személyt keresek
Ötletem (inkább a karim naplóbejegyzésének nevezném xd) :
"Kedves naplóm!
A nevem Rachel , ez a első bejegyzésem. Szóval. Találkoztam egy irtó helyes Mardekáros fiúval. Draco Malfoyal aki már most meg is fenyegetett. Idézem: "Megbánod még azt is hogy megismertél". Hát igen. Harryék azt mondták csak üres fenyegetés az egész de én úgy érze...m meg fogja keseríteni az itt létem. A megérzésem álltalában nem csal, de remélem hogy most igenis csal. Ennek ellenére várom az idei tanévet"

Nos ha megfogott az ötletem és szeretnél játszani akkor írj üzenetet

Arasa2017. 06. 06. 18:48:01#9445


Sziamia, halihó!

Anno régen az Operettszínház megalkotta magyar földön is a Rómeó és Júlia musicalt. Király(i) zene, még jobb karakterek. Kissé eltértek Shakespeare mester alapötletétől, legnagyobb vonalban Tybalt karakterét illetőleg.
A musical-ben Tybalt őrülten szerelmes Júliába, a szerelemért meghalni kész és mind Paris-tól, mind a gaz Rómeótól óvná a fiatal lányt.

Ezt a zseniális szálat szeretném meglovagolni, ahol én játszanám a szerelmes Tybaltot, Rómeó nem is létezne (korábban elhalálozna) és szívem hölgye Júlia pedig épp esküvő előtt áll Parissal.

Részletesebben kifejtem a pajtimnak aki bevállal. ^^

Köszöntem!


fellaphilia2017. 06. 06. 17:08:00#9444


Sziasztok!
Egy kantai collection szerepre keresnék lány partnert. Akinek van kedve ilyen játékra az írjon nekem PÜ-ben.

dudifruti20042017. 06. 05. 22:12:17#9443


 Sziasztok!
Egy Vampire Knight-os szerepre keresnék seme/aktív karaktert egy fiúcskám mellé. A karakter lehetőleg kitalált legyen(enyém is az). Igazából nem sok köze lenne az animéhez, az alapötletemet PÜ-be mesélném el annak, akinek ez felkeltette érdeklődését.
További szép estét^^!

gab2872017. 06. 05. 19:53:46#9442


Sziasztok!

Remington már elkelt, Arasa vitte!

Ők viszont még szabadok:Illetve, még továbbra is érdekelne egy The 100 alapú játék!

Ciao!


Szerkesztve gab287 által @ 2017. 06. 05. 19:55:53

linka2017. 06. 04. 20:20:37#9441


 Sziasztok!        Köszönöm az érdeklődést, Lucifer elkelt! :3 
 

 
Még mindig vizsgaidő van, tudom, mert én is megszívom sajnos (nem sajnos), és tartozásom is van ( amiknek faragása folyamatosan folyamatban), de játékötlettel jöttem. 
 
Konkrétan egy karaktert dobnék be, méghozzá nem is akárkit. 
Ő lenne Lucifer:
 

Ötlet:
 
- Nem tipikus jó és rossz kapcsolatot akarok kihozni a játékból, mert bár Lucifer eredendően gonosz, én jobb szeretem lázadóként ábrázolni., hiszen közel sem volt elvakult angyal, s volt egy pont, mikor pusztán a dac miatt nem próbálta helyrehozni azt, amit elrontott.  
 
- Nem szeretnék angyal – sátán játékot, mert abból is láttam már rengeteget, ahogyan ember – sátán kombinációt is. 
 
- Jelenleg egy szintén letaszított valaha angyalt várok, akiben ugyanúgy küzd a jóság és a megkísértés, mint annak idején. Valakit, aki nem dicsőíti Lucifert, hanem árulónak tartja és gyűlöli, mert magukra hagyta őket a nagy vezérük, aki annyi szépet, annyi jót ígért, mikor még nem kényszerültek a földre, s bukásuknak jelét nem viselték magukon mintegy örök emlékeztetőül. 
 
Csavart annyit tervezek csupán, hogy nem váltak emberré, és van esélyük, hogy újra visszafogadják őket, természetesen, ha kellő bűnbocsánatot gyakorolnak, ami úgy elég nehézkes, ha köztük jár az is, aki maga a megkísértés, s a Fényhozó ugyanolyan gyönyörű Sátánként is, mint még mikor Szeráf volt.

Kikötések: Helyesírás és az, hogy lehetőleg ne a testiségről szóljon az egész, mert a szexorientált művek valahogy sosem vonzottak túlzottan. 
Számomra mindegy, hogy a partner fiút vagy lányt hoz-e. ^^ 
Bárki jelentkezhet a szokott helyeken
(Itt PÜ-n és faceen is lehet annak, aki ismer)Szerkesztve linka által @ 2017. 06. 05. 13:17:34

Sei-chan2017. 05. 31. 21:34:31#9440


 Sziasztok^*^
Még új vagyok az oldalon, de gondolom senkit se érdekel(még engem se) és úgy gondoltam ideje lenne itt is zavargatni a népet xD. 
Olyan szerepestársat keresek, akinek lenne kedve yaoiba játszani(aktív félt), ami a középkorba játszódik, egy lovagi tornán. Ennyi ötletem van, viszont hentai-ra is kapható vagyok, persze ugyanez a középkori legyen. Akinek megtetszett az ötlet az jelentkezzen PÜ-be, vagy ahol elér.Szerkesztve Sei-chan által @ 2017. 05. 31. 21:39:36

dudifruti20042017. 05. 28. 22:23:49#9439


 Sziasztok!
Egyetlen egy karakteremhez keresek társat, valamint akinek lenne kedve a Kuroko no Basuke animéből szerepezni az dobjön meg a PÜ-vel!

Eshii2017. 05. 28. 21:52:05#9438


 Sziasztok!

Szóval, míg írom a tartozásaimat, s innivalóért lemegyek, áthaladok a TV előtt és… és sajnos ötletet ad. Most nem tudtam lebeszélni magamat, így meghirdetném a legújabbat.

1850-1900 évekbeli Egyesült Királyság (főleg Anglia) határain belül játszódna eme yaoi történet. Akadna egy báró/gróf, aki egy rossz érdekházasságban él (őt hoznám én, mint a seme karaktert). Felesége nagy horoszkóp mániás; igazi drámákat rendez, ha egy szolgáló nem úgy veszi a levegőt, ahogy ő elképzelte; emellett ő ki nem teszi a lábát, mert róla csak rosszat mondanak az emberek. Ha ezek nem lennének elegek, az asszony folyton beteg, főleg, ha a horoszkópja is azt mondja, aznap sötét felhők fogják útján kísérni. Alapjáraton ez nem zavarja a férjét, el van ő magának: különféle eseményekre jár, foglalkozik a birtokkal, gyarapítja a vagyont no meg adakozik is jótékony célokra.
Azonban lenne olyan alkalom, mikor a feleségének is meg kellene jelennie bizonyos helyeken, vagy legalább a kertjükben a kis összejövetelen. Ilyenkor a férj bevetné a titkos fegyvert: a család doktorát. Tudná, hogy a felesége rajong érte, emellett a doki is tisztában lenne a szavának erejével. Ha kell, még az összejövetelre is elmenne, de csak mert a férj megkéri rá. Hisz erről szólna neki minden: kedvelné a jó modorú, kedves grófot/bárót, akit még a felesége se tud kiakasztani.

Ez lenne az alaphelyzet. A doktor szerepére keresek valakit, akit megfogott az ötlet. Kikötésem annyi, hogy légy türelmes, cserébe én is az leszek.  

Ha megtetszett az ötlet, ne kímélj, jelentkezz! Pü-ben, fb-n, e-mailen, vagy ahol épp elérsz. ^^ 


fellaphilia2017. 05. 28. 09:44:02#9437


Sziasztok mindenki!
Igen igen. Ismét én. Tehát Kemono friends szerepre keresnék egy lány partnert, de esetleg azon érdeklődök hogy valaki ismeri-e azt az animét. Jelentkezni PÜ-ben ha valakinek lenne kedve egy ilyen játékra, én türelmesen várok.


Szerkesztve fellaphilia által @ 2017. 05. 28. 09:46:51

Sai2017. 05. 27. 23:48:49#9436


 Hali! Kinek lenne kedve egy Karib tenger kalózai játékhoz főszerepben a fiatal Jack Sparrow-al? :)  Nem kell, hogy film hű legyen csak Jackie fiatal éveibe pillatsunk be. Hogyan is tanulta meg a kalózkodás csínját bínját? Hogy szerezte meg magának a Fekete Gyöngyöt? Miként lettek " barátok" Barbarossa kapitánnyal? Hogyan győzte le a retteget tengerészt Salazart, aki majdnem kiírtotta az utolsó kalózokat is és ezzel veszélybe sodorva  a kalózkodás jövöjét? ( itt nem ragaszkodok a filmben látottakhoz, ha  a játékostársamnak van jobb ötlete). És végül, hogy lett belőle a legismertebb/ legkeresettebb kalóz?

Ha kalózkodni támad kedved palackpostát küldj!  És ne feled igyunk hát pajtás  Jo-hó!!!

fellaphilia2017. 05. 26. 18:23:37#9435


Sziasztok!
Arra szeretnék érdeklődni, hogy valaki ismeri-e a kemono friends című animét? És én erre keresnék egy lány partnert. Jelentkezni PÜ-ben.

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 439
© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).