Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 447

Liya2020. 05. 04. 14:44:20#9655


Sziasztok!
A Bleach világában játszódó szerepre keresek partnert.  Ayano Haruka karakterem mellé keresek . Igazából ötletet nem nagyon találtam ki, inkább együtt gondoltam, hogy kitalálunk valamit.


Andro2020. 04. 27. 11:43:09#9654


Halihó Játékosok!

Shimada Shinya nevű uke fiam mellé szeretnék egy semét, aki mellett biztonságban érezheti magát. Fontos, hogy az adott fiú ne nézze le Shinyát a fogyatékossága miatt! Lehet egy új diák, vagy akár egy kezdő tanár is az illető. Shinya nagyon félénk, retteg az emberektől, az érintéstől, így egy nagyon gyengéd, szerető, türelmes párt keresnék mellé. 


Kéréseim:

- Lehetőleg NE tűnj el! Ha bármi gond van, írj nekem PÜ-t, vagy emailt!
- Szeresd a hosszabb reagokat!
- Tudj helyesen írni! Az elgépelés belefér, azt én is szoktam. ^^
- Légy kreatív!
- Légy türelmes, mert néha bizony nekem is dolgom van.


Jelentkezni lehet PÜ-ben, vagy akár itt is. Ja, és íme Shinya:Gyula7552020. 02. 17. 13:47:53#9653


 Erotikus szerepjátékhoz keresek nálam idősebb hölgyet.

Sai2020. 01. 27. 19:53:54#9652


 Sziasztok! :) Harry Potter világába játszodó játékra keresnék pajtit. Méghozzá Sirius és Regulus kapcsolatáról szóló játékba. Szigorúan csak testvéri kapcsolatról lenne szó. Egészen a gyerek koruktól kezdve. Gyermeki ártatlanságuktól felnőtti démoni átalakulásukig. Mit miért tettek? Mi miatt váltak szét az útjaik stb.... Nem ragaszkodom a könyv hiteles íráshoz bár Reg- ről nem is tudunk túl sokat. Szárnyaljon a fantáziánk az a lényeg. Egy meghitt szívszorító testvéri stroryt szeretnék, olyat ami akár a mi kis valóságunkban is megtörténhet.  Tehát keresek egy Siriust, aki olykor védelmező olykor pedig gonosz nagytesó :)  #esküszömhogyrosszbansántikálok
Lécccccci valaki! :) Dobj egy üzit, ha tetszik a játék ötlet! :) <3

Imádom ezt a videót, Regulus <3  youtu.be/mduGCn1QQEk
N
a meg ez a másik :)  youtu.be/eDNoe_KSlXE

R
egulus: www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

Kaori2019. 12. 12. 12:08:03#9650


Halihó!

Egy társat keresnék a következő ötletemhez (hátha lesz valaki): Van egy fiú, aki szeret és tud is hegedülni, de nincs senki, aki felfedezné, így az aluljárókban, vagy az utcán mutatja be tehetségét. Egy nap érkezik a városba egy olyan férfi, aki komolyan benne van az alvilág (maffia) ügyekben és sikerült vezér egyéniséggé válnia. Találkozásuk után a férfi szemet vet a fiúra, de azt nem is sejti, hogy nem meleg, hiszen a nőket szereti. Azonban ez a férfi számára nem jelent hátrányt, sőt, még jobban akarja. A maffia férfit keresném. Akit érdekel, írjon PÜ-t!

Illetve, egy másik ötlet: adott egy boszorkány lány, aki tanulja ezen dolgot, de egyik barátját elintézi azzal, hogy kutyává változtatja. Egyértelmű, hogy a barát totál kiakad, de kutyaként kell élnie, amíg nem lesz meg az ellen varázslat. A boszi lakásán kell élnie, aki közben azon van, hogy helyre hozza tettét. A kutyus pedig mindig keresztbe tesz a lánynak. Szerelmet ebbe nem igazán szeretnék, de poén jöhet dögivel, amennyiben lesz olyan valaki, aki vállalná a kutyust.

Sado-chan2019. 12. 11. 19:22:23#9649


 Sziasztok!

 

Ezúttal egy hölgyet hoztam, aki szeretett szolgálólányát várja maga mellé.

A leírás magáért beszél, partnertől pedig türelmet és némi kreativitást várok, valamit hogy ne tünjön el szó nélkül. Köszönöm!


ryukia2019. 11. 22. 13:11:25#9647


 Lentebbi karaktereim közül Jacob Grey elkelt, de Miles és Reneé vihető! ;3

Bummie_KS2019. 11. 21. 08:08:06#9646


Őt is piacra dobnám. :)linka2019. 11. 17. 01:44:10#9645


 Szia mindenki ^^

Szabad fiaim közül hoztam néhányat, s, hogy fiút-lányt kapok-e melléjük, nekem olyan nagyon mindegy. 
Ötletféle mindegyikhez van, de szívesen meghallgatok akárkit, úgymond mindenre vevő vagyok. :D 
Lényegi dolog, hogy Yaoi esetében mind a három fiam Seme

Jelentkezni Pü-ben lehet. :) 


     


Szerkesztve linka által @ 2019. 11. 17. 01:45:21

ryukia2019. 11. 15. 22:03:12#9644


 Hali! -mivel csak egy helyre tartozom-

Szabad fiaimat hoztam vásárra. :3 Mindegyik yaoi kategóriában van, kivéve Reneé. Konkrét ötleteim nincsenek hozzájuk, de bármilyen rosszba bele lehet vinni. Mindegyikük uke úgyhogy ismét seméket keresnék. ^^ Ha megtetszik az egyikük vagy van valami ötleted, akkor dobj egy PÜ-t. 
Elvárásaim igazából nincsenek. Word szintű helyesíráson, egy oldalas reag.-okon és a türelmen kívül. (mert én lenni lasssú.)

 
 

~Ryu


Szerkesztve ryukia által @ 2019. 11. 15. 23:36:56

Bummie_KS2019. 11. 12. 18:50:08#9643


 Sziasztok, megint én! ^^"

Két karakteremnek keresek párt, ergo játékostársat. Ötletek jöhetnek, bármire vevő vagyok. :)

www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz


XenaRanger2019. 11. 12. 17:17:58#9642


Két évvel ez előtt már kiírtam ezt a játékfelhívásomat ide, akkor nem érkezett jelentkező, gondoltam bemásolom újfent, hátha most több szerencsém lesz.

Keresek egy olyan egyént, aki otthonosan mozog a 
robotizált társadalom okozta felfordult univerzumban, egy Ghost in the Shell típusú képi világban, ahol szinte mindenki félig - vagy legalábbis részben - acél, illetve mechanikus.

 

Az ötletem: évezredekkel a jövőben járunk, ahol szereplőink már évszázadok óta elvesztették a valódi identitásukat, és emberi voltukat. Mondhatni már az embrió fejlődését is kibernetikus rendszerek irányítják, befolyásolják, alakítják, s a normális gyermekkihordás szinte teljesen megszűnt. A csecsemők már beépített idegen rendszerekkel a testükben jönnek a világra, amik kihatással vannak a későbbiekben a személyiségükre és gondolkodásmódjukra. A lényeg a következő: lenne egy, a társadalom akkori „normális”-nak mondott létformájától elidegenedett, naturalizmusra törekvő csoport, akiknek feltett szándéka, hogy az emberi társadalom újból 100%-ban hús-vér legyen, vagy legalábbis csupán annyira metalizált, amennyire éppenséggel szükséges az életben maradásukhoz (gondolok itt a művégtagokra, vagy különféle mű belső szervekre). Ezen projekt résztvevőit azon kevesek néhányai képviselik, akik a lehető legkevesebb idegen résszel rendelkeznek a testükben az akkori megszokott mennyiséggel szemben. Ez közel 20 férfi, akik feltett szándéka, hogy gyerekeik ne gépekben, hanem igazi nőkben fejlődjenek ki, és ezáltal első képviselői legyenek a ZMJM („ZERO METAL JUST MEAT”) programnak.

 

Egy olyan játékot szeretnék, amiben a karakterem (ezen felnőtt hús-vér fiatalok egyike) megpróbál egy olyan társadalomba beilleszkedni, amiben nincsen igazán helye. Egy fél metál társat keresek mellé, aki mint kísértet lebegne körülötte, hogy éreztesse, mennyire kitaszított, és ezen világba nem való a lénye.. aztán persze megváltozhat a kettejük kapcsolata, vagy válhat sokkal durvábbra is, majd valahogy hozza a történet individualitása. Az egésznek az lenne a kerete, hogy vajon fenntartható-e a ZMJM, vagy bukásra van ítélve, illetve a torzulásmentes HUMAN-ok milyen hatást tudnak gyakorolni a ROBOT-HUMAN-okra, illetve ez a hatás érdek


vicii2019. 11. 12. 12:25:33#9641


 Sziasztok! Rég jártam erre, de úgy hozta az élet, hogy az időm, mint a tenger mostanában és komolyan kezd hiányozni a szerepjáték :) Hoztam néhány fincsi fiúcskát, ötletem nincs hozzájuk, de egy érdekes karakterrel hamar fel lehet kelteni az érdeklődésemet ;) Csakis yaoi játékot vállalok.
Elég régi motoros vagyok az oldalon, amolyan visszatérő kísértet, de nem kell megijedni, újakkal is örömmel kezdek, csak legyen kicsit igényes az írásod. Akár több játékot is vállalok egy karakterrel, a kérésem csak az, hogy néhány héten belül válaszolj, nem szeretnék hónapokat várni egy reagra. 
Válogassatok kedvetekre :D


        
       
Szerkesztve vicii által @ 2019. 11. 12. 12:37:43

Sai2019. 11. 11. 13:24:32#9640
Sziasztok! :) Harry Potter világába játszodó játékra keresnék pajtit. Méghozzá Sirius és Regulus kapcsolatáról szóló játékba. Szigorúan csak testvéri kapcsolatról lenne szó. Egészen a gyerek koruktól kezdve. Gyermeki ártatlanságuktól felnőtti démoni átalakulásukig. Mit miért tettek? Mi miatt váltak szét az útjaik stb.... Nem ragaszkodom a könyv hiteles íráshoz bár Reg- ről nem is tudunk túl sokat. Szárnyaljon a fantáziánk az a lényeg. Egy meghitt szívszorító testvéri stroryt szeretnék, olyat ami akár a mi kis valóságunkban is megtörténhet.  Tehát keresek egy Siriust, aki olykor védelmező olykor pedig gonosz nagytesó :)  #esküszömhogyrosszbansántikálok
Lécccccci valaki! :) Dobj egy üzit, ha tetszik a játék ötlet! :) <3

Imádom ezt a videót, Regulus <3  youtu.be/mduGCn1QQEk
N
a meg ez a másik :)  youtu.be/eDNoe_KSlXE

R
egulus: www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

Szerkesztve Sai által @ 2019. 11. 11. 19:41:11

Bummie_KS2019. 11. 09. 09:11:56#9639


Sziasztok!

Defne karakterem mellé keresek egy katonát. 

Bővebben az adatlapomon található, de új ötletek is érdekelnének, így csak nagyvonalakban írnám le mi az én agyszüleményem. 
Defne nem szereti a katonákat, megveti őket egy régen történt, máig titok fedte küldetés miatt. Orvosnak tanul, ezáltal az életek megmentése a fő célja. Tulajdonképpen én happy end-re szeretném a történetüket! 
Karakterem: www.animeszerepjatek.hu/karakterek.aszHa tetszett a sztori, vagy megfogott valami benne, de lenne még plusz ötleteid, írj nekem és megbeszéljük. :) 

ryukia2019. 11. 07. 13:11:37#9638


Hali mindenkinek! 

Frissen aktivált fiaimat hoztam vásárra ma. Egy-egy ötlettel karöltve. Mindegyikük yaoira készült. Passzív felek. Szóval semét keresnék melléjük. Nincsenek nagy elvárásaim. Türelmes vagyok. Annyi hogy egyben nagyon lassú is így sokat kell majd rám várni. Igyekszem nem felszívódni, de lehet, hogy a vizsgaidőszakban eltűnök, (egy PÜ-t azért igyekszem dobni) mint szürke szamár a ködben. ^^" A hejes sirásom is rendben van, néha melléütök, de az mindenkivel előfordul. Nekem rendben van az is ha röviden szeretnél írni, meg az is ha a hosszú reag.-okat szereted. :3 Mindkettő megy. 

Ők lennének a szóban forgó fiúcskák: :3


Sztriptíz botrány
Adyn mellé első sorban egy diákot vagy másik professzort keresnék aki előtt lebukik a sztriptízzel. Nem szeretném, hogy első látásra szerelem legyen. Sőt! A legjobban annak örülnék, ha a seme zsarolná a dologgal mondjuk a jobb jegyért, aztán egyre több dolgot kér, mert kíváncsi vagy mert egyszerűen úgy akarja. Ha prof. lenne a párja akkor pedig egy aljas kis aktív fél szimplán szórakozna vele és dróton rángatná.

Mindkét esetben szeretném, ha valahogyan kitudódna hogy mit művel a professzorúr éjszaka és kizárnák a tanári kamarából. Ez probléma, mert a felgyűlt adósság akkora, hogy így sosem tudná kifizetni. Akkor a semére tudna csak támaszkodni. De még a részleteket megbeszéljük. :3
Változtatni is szívesen változtatok a sztorin. :D Másik ötletben is benne vagyok.


[KATT!]

Balett szenvedély
Oriel  mellé elsősorban egy tanárt keresnék (igen tanárbácsi fétisem van tessék békénhagyni XD). Egy nála sokkal idősebb veterán balettcsillagot, aki újra felébreszti a "fekete sast" a fiúban. Szeretném ha megmutatná neki, hogy mit kellene jelenteni a táncnak és mi a lényege mire kell törekedni. Elkezdi korrepetálni és innen majd mennek a dolgok arra amerre. :3

Benne lennék abban is, hogy egy rivális bukkan fel aki szintén a legjobbra inspirálná fiamat. Versenyeznének stb.
A kapcsolatnak mindenképpen happy endet szeretnék. Viszont ragaszkodnék ahhoz is, hogy Oriel lesérüljön a végére és ne tudjon többet táncolni. [igen tudom szörnyen gonosz vagyok]
Változtatásokba szívesen belemegyek és másik ötletben is benne vagyok.


[KATT!]              

Ha bármelyik ötlet érdekel vagy megtetszett az egyik karakterem esetleg van saját ötleted játékhoz nyugodtan dobj meg egy PÜ-vel. :3

~Ryu

 Szerkesztve ryukia által @ 2019. 11. 08. 22:35:16

Methen2019. 11. 05. 14:06:26#9637


Egy újabb új játék... Mivel egy helyre tartozok, amire nemsoká kész a reagom.

Szeretnék játékot indítani HP kategóriában. Ötletem a következő:

Viktor Krum, híres kviddics-játékos, a 2014-es világkupa győztese, és az év játékosa (megint). Miután elérte célját a sportban, úgy dönt, egy másik vágyát is szeretné végrehajtani: összejönni élete szerelmével. Azonban ez a nő már foglalt, na meg... elfoglalt is, hiszen nem más, mint Hermione Granger a választottja már a Trimágus tusa óta. Soha nem mondott le róla, és ritkán ugyan, de írt neki üzenetet, amire bőséges válasz is érkezett (bár az utóbbi években kevesebb, miután Ron feleségévé vált és gyermekeik születtek).
Szóval Krum beköltözik Londonba, és a Mágiaügyi Minisztérium Varázsjátékok és Mágikus Sportok Főosztályának munkatársává válik, hogy közel legyen Hermionéhoz.
Munkahelyi kapcsolat, megcsalás, tépődés, hősszerelmes. Nagyjából ezeket a hívószavakat tudom kitalálni a történethez.

Amennyiben érdekelne ez a történet (tudom, szóismétlés) és szívesen lennél benne Hermione (és szíved-lelked benne van, és nem vagy rest felcsapni a könyveket, ha a karakterrel kapcsolatban valamit ellenőrizni kell), akkor dobj meg egy üzenettel.


Andro2019. 11. 01. 09:20:52#9636


 Halihó!

Sokat szenvedett, kicsi, fekete hajú tündérfiam keres maga mellé egy szerető semét, aki mellett végre megtapasztalná, hogy nem mindenki ítéli el őt a hajszíne miatt. Olyat keresnék, aki mellett végre biztonságban érezhetné magát, valakit, aki törődne vele, aki szeretné és védelmezné az én kis fiacskámat. Más szóval, egy gyengéd, figyelmes semét keresek, aki lehet akár egy másik tündér, lehet ember, vagy más faj tagja. Lényeg, hogy hímnemű legyen. 

Amit elvárnék a játékostársamtól:

- NE TŰNJ EL! (Nem foglak keresni, hónapokig kutatni utánad, ha szó nélkü lelépsz)
- Ha bármi gond van, írj PÜ-t, vagy email-t (működő email-cím a profilomon)
- Írj hosszabb reagokat, legalább másfél-két Word-oldalban
- Légy kreatív! Ha csak én fogom vinni a sztorit, akkor elég rövid életű lesz a játékunk
- Tudj helyesen írni! Az elgépelés nem gond, olyat én is szoktam, de a Muszáj még mindig Pontosjé!


Jelentkezés PÜ-ben, vagy akár itt is lehetséges. :)

És íme az én kis tündérkém, Ilwyr:
Sai2019. 10. 30. 22:49:43#9635


 Sziasztok!

Képzelj el egy világot, ahol az emberi faj már nem a felsőbrendü fajok közé tartozik. Ahol már puszta jelenlétük nem kellt félelmet másokban.  Az uralkodó faj  nem az ember. Valami más.... Valami nem emberi.
Az emberek szolgasorba lettek taszítva. Szolgák, akiket mindentől megfosztottak.
És  hogy kik az uralkodó faj?  A régi kor farkasembereknek hívnák őket. Ma már inkább Okkama néven emlegetik őket. Farkasok emberi vonásokkal mégse közéjük sorolva. 
Egy Alfátt keresek omegám mellé, aki nem a kedvességéről híres. Erőszakos, szívtelen, hatalom mániás.  Birtoklás vágya pedig határtalan. Figyelem Mpreg játék!
Na benne vagy? :)
Szerkesztve Sai által @ 2019. 10. 30. 22:50:27

Kaori2019. 10. 26. 21:04:15#9634


Szép estét!

Egy olyan játékra keresnék valakit, ami a következő lenne:
Adott egy fiatal, de gazdag fiú, aki egy olyan lányt keres, aki szolgálja őt (vagyis cselédet) és eleget tesz minden kérésének (még a perverzeknek is). Az apja talál is valakit, aki kényszer miatt megy bele abba, hogy szolgáljon valakit. A sznob fiú nem is sejti, hogy nem egy halk és szerény lány kerül a kezei közé. Persze nem egy rossz lányról van szó, csupán egy olyanról, aki nem hagyja magát. Főleg akkor, amikor perverz dolgokat kellene tennie. Szólhatna végig kettejükről a történet, de az egy idő után unalmas lenne. Érkezik egy idősebb nő, aki a fiút szeretné megszerezni magának és nem riad vissza semmitől. De a lány nem hagyja, hogy ártson annak, akit szolgál, hiszen azzal a munkáját is elvesztené. Mi lesz ebből az egészből? Lesz benne szerelem? Ha valakit érdekel, írjon :)


<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 447
© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).