Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 441

Vadmacska2017. 10. 06. 20:26:11#9509


Lentebbi játékötleteimre még lehet jelentkezni!

Eshii2017. 10. 04. 21:32:23#9508


Jóval lentebb hirdetett karakterem elkelt :) 

Shemi2017. 09. 28. 21:36:57#9507


 Sziasztok!

Eun-jae mellé is keresek párt.
(http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14740) 
Tehát keresem mellé a karakterlapon említett katonát.:) 
Van egy pár alap gondolatom a történetükhöz: Az évek alatt jól megismerték egymást és egészen közeli barátokká váltak. Katonánk (karaktered) titkon szereti Eun-jaet és tud arról is, hogy álruhát öltve ki szokott járni a palotából. És még természetesen az, hogy a karid Eun-jae után megy, amikor megszökik.  
Ennyi lenne :o

Illetve valaki valami történelmi, 2. vh-s játék??? :D /yaoi ofc/

SoftGrunge2017. 09. 19. 21:12:00#9506


...valaki Anyegin vagy Lychee Hikari Club? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szerkesztve SoftGrunge által @ 2017. 09. 19. 21:30:41

Shemi2017. 09. 19. 20:24:51#9505


 Sziasztok!
Játékostársat keresnék én is karakterem mellé.
Valami sulis sztorira gondoltam, és igazából 3 opcióra. Na mivel a karakteremet kirekesztik, bántalmazzák a suliban (de a karakterlap részletesebben leírja ezt) és bele van zúgva a tanárába, keresem vagy a tanárt, vagy a főköcsögöt, aki mindig gyepálja szegényt, vagy pedig egy teljesen kívülálló újonnan érkezett osztálytársat.
A tanárnak örülnék a legjobban igazából.. :D Az lenne szerintem a legizgibb, de nyitott vagyok mindenféle ötletekre.

Noah Park:

http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14737
Sado-chan2017. 09. 19. 13:38:11#9504


 sziasztok!

mivel csak áll a játék új partnert keresek Robin fiam mellé. Ötletem van, akit érdekel az dobjon meg egy pü- vel :)

http://kepkezelo.com/images/eqqjti4hhkgdvh6lkmyo.jpg

gab2872017. 09. 17. 20:46:04#9503


Helló Mindenkinek!

Mint itt a legtöbben, én is játékostársat keresnék! :)

Tulajdonképpen bármelyik karakteremmel szívesen vállalok játékot, még akkor is, ha már esetleg van vele játékom, de leginkább három karakteremet vinném játékba:

Dominick CassarVele konkrét játékötletem van: gyógyíthatatlan beteg (egy agyi tumor fajta), és utolsó reményként a hibernációhoz folyamodik, ami meglepő módon sikerrel jár! Valamikor a XXII. század végén ébresztik fel - természetesen kikezelik a betegségből - és kezdődhet a kaland! :) Egy lány kellene, aki elkalauzolja a XXII. sz-ban, és esetleg a szexben, ha úgy hozza a sors! ;)

Sydney HarringtonMivel ő eléggé flexibilis karakter, szinte bármilyen hímnemű karkterhez jól illeszthető, így a történetet a karaktered ismeretében agyaljuk majd ki!

Bellatrix BellAnnyira nem flexibilis karakter, mint Syd, de viszonylag jól illeszthető fiúkhoz/férfiakhoz. A konkrét történetet itt is a karaktered ismeretében alakítanánk ki!

Na, hajrá!Szerkesztve gab287 által @ 2017. 09. 18. 20:48:17

Liya2017. 09. 17. 14:04:37#9502


 Sziasztok :) valakinek van kedve velem szerepezni a Narutoból? 
Ő lenne a karim:

http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14708

részleteket priviben megbeszélhetjük , nincs nagyon ötletem


Moonchild2017. 09. 16. 12:47:22#9501


 Sziasztok!

Visszatérek a hobbi íráshoz ezért egyetlen szabad karakterem szeretném most utóljára meghirdetni, hátha sikere lesz.
Történelmi játék, happy end az optimális (a körülményekhez képest).

A karakterem: Zongorista, ráadásul ismert. Feltehetően homoszexuális, a nyilvánosság egyelőre csak gyanítja, bizonyíték nincs, pletykák vannak.

Akit keresek: A karakterem aktuális élettársa (befutott újságíró, nem felhőtlen a két karakter kapcsolata. Korban megegyeznek), VAGY a pszichológusa (bármit ki lehet hozni belőle, korkülönbség lehet), VAGY egy tanítványa (legjobban annak örülnék, ha zsidó származású fiú lenne, korban sokkal fiatalabb -karakterem 33 éves-). 

Közeg: Harmadik Birodalom, Berlin -kezdetnek.

1 játékot szeretnék vele vállalni.
Szerkesztve Moonchild által @ 2017. 09. 16. 12:48:24

Morticia2017. 09. 15. 23:42:37#9500


Sziasztok!

Időm még mindig körülbelül mínusz ezer a négyzeten...Azonban szeretnék újfent visszatérni az oldalra, az írás világába, mert bevallom őszintén, oxigénhiányos környezetben az olyan élőlény, aki a magasabb koncentrációs környezethez van szokva, előbb vagy utóbb, de haldokolni kezd...

Egyszóval: partnert keresek.

Ötletem mindenkihez van, azonban most leginkább Lysander fiamhoz szeretnék partnert találni. Hogy férfi avagy nő, az számomra teljesen lényegtelen, azonban mivel magam is és a karakterem is temperamentumos, így vagy a domináns, vagy egyenrangú kapcsolatban látom csupán a lehetőséget. Viszont! Érzelmileg törékeny, instabil karakterekkel nem szeretném párosítani, lévén, a történet nem igazán lenne érdekes egyikünk számára sem, ha két cselekményszál nem fut össze....:)

Térjünk a tárgyra: Kerestetik tehát mellé egy személyi asszisztens, akinek a dolga a konferenciái, megbeszélései, dedikálásai, egyszóval, a programjai összeállítása, megszervezése, lebonyolítása, a papírmunkák, üzleti vezetés, ect... No meg persze, hogy rávegye a kedves Lysandert, hogy ezeken az eseményeken részt is vegyen.  A legfontosabb feladata pedig az, miszerint életben tartsa a munkamániás, eléggé mazohista karakteremet.

A történetszál részletes kidolgozását még nem tettem meg, hiszen ahhoz, mint minden más jóhoz, két ember szükségeltetik.

Aukció indul! :)

(ui.: Nem biztos, hogy aznap vagy másnap válaszolok azonnal a levelekre, ezesetben szíves türelmeteket kérem, hamarosan jelentkezem.)


Yoshiko2017. 09. 15. 22:17:26#9499


 Sziasztok!

Mivel elég régen jártam erre, és mivel magamhoz képest kicsit felgyorsultam (Kinek mi számít felgyorsulásnak, tudom xD), hirdetnék egy játékot.
Karakterem már van és arcvak, nem tudja felismerni az arcokat, az azokon megjelenő érzelmeket és azt sem tudja arc alapján eldönteni, hogy férfi vagy nő az arc tulajdonosa. 
Akit érdekel egy ilyen játék, írjon nyugodtan üzenetet, téglákat és palackpostákat is fogadok.Szerkesztve Yoshiko által @ 2017. 09. 15. 22:18:02

Vadmacska2017. 09. 15. 17:18:49#9498


Sziasztok!

Több ötelettel jöttem remélem el kellenek majd.

1. Az elsőt egy könyvsorozaton alapulna vagy legalábis az ihlette, Brigid Kemmerer az Elementálok. Jó ha ismered de végülis nem szükséges.
Az alap történet, hogy van négy fivér akik tiszta elementálok. Föld, szél, levegő és víz. Össze tartó család, probálják elekerülni a bajt de ez nem mindig sikerül. A négy elemen kivül van egy ötödik a szellem. Az ilyen ember mind a négy elemet birtokolják és ara képezik ki őket, hogy az elementálokat megöljék, ök őrzöknek nevezik magukat.

Én arra gondoltam a négy testvér mellé oda tenni még egyet ötödiket, mind az öt elem egy fedél alatt mint egy időzitett bomba. A városba új lakok érkeznek, esetleg más tiszta elementálok akik fel akarják venni a harcot az őzökkel, és annak érdekébe, hogy felhívják magukra a figyelmet természeti csapások garmadáját idézik elő. 
A másik ötlet ehez, hogy örzők érkeznének a városba. Normális családnak adják ki magukat, kicsi csemetéjüket még az iskólába is beíratják a tökéletes álca érdekébe. Na de! Mi van ha a kicsi csemete szembe fordul a szülőkel? Mi van ha elkezdi másképp látni a dolgokat, esetlegesen beleszeret az egyik fiúba?


2. Képzeljetek el egy olyan világot amit át itat a mágia. Képzeljétek el ahogy aranyló színben áramlik az utcákon a színtiszta energia. Az aranyló csík keresztül hömpölyög az utcákon egyenesen a főtére ahol egy hatalmas kristály szívja magában. Ez a kristály a mi generátorunk, az elnyelt energiát átalakítja, aztán fehér nyalábokként az ég felé törve egy hatalmas energia mezőt hoznak létre. Szerencsére az egész várost lefedi ez a mező, így ki tudtuk használni ezt az energiát különböző kristályok segítségével.
De minden jónak egyszer vége szakadt. Az elnök hadat üzent a szomszédos országnak. Ezzel magában nem is lett volna gond, hiszen mindig is voltak háborúk és mindig is lesznek. De a fővárosiak több Leyt használtak el mint az fel tudott volna töltődni, így úgy döntöttek a városaik készletét csapolják meg. Léghajók emelkedtek fel azzal a paranccsal, hogy minél több Leyt gyűjtsenek be. A városok lakói tétlenül nézték végig, ahogy a léghajók megállnak a kristályok felet és egy hatalmas tölcsér szerűséggel elszívják az energiát. Csak annyit hagytak, hogy a kristály ne aludjon ki végleg. De a város fényei kialudtak, a gépek leálltak…

Ide bárki jöhett, felázzadó fiatalok, őrök, eseteleg bérgyilkosok.


3. Egy hétköznapi egyetemista lány, teljesen átlagos amolyan szürke kisegér. legalábbis napközben. Éjszaka egy igen luxus clubban táncol. Itt a társadalom krémje szórakozik, itt kötettnek kétes üzlettek, és itt a lányok bérlése is lehetséges. Igen, ha valaki elég mélyre nyúl a zsebébe bármelyik szépséget kisajátathajta egy hétre vagy akár két hétre.
Térjünk vissza a kis szürke egérkére. Ő egyelőre még csak táncol, egy férfi sem nyúlt hozzá eddig. Ennek egyetlen oka a tulaj aki árverásre akarja bocsátani a lányt amikor betölti a 20-at.
Nos az a nap el is jön, a vendégek között akad egy férfi akinek tetzik a lány viszont nem hajlandó érte fizetni. Nemes egyszerűségel elrabolja a lányt.
A férfi az elején úgy tekintene a lányra mint valami trófea, ez rengetek veszekedést, ajtó csapkodást és tányér törést eredményezne.

Remélem fel keltettem valaki érdeklödését az ötletekkel. Bárki írhat, türelmes vagyok, én nekem is vagy hogy nem tudok azonal írni.
Egyetlen egy kikötésem van! Csak hentait játszok!Eshii2017. 09. 15. 17:17:39#9497


Sziasztok!

Történelmi-fantasy játékhoz keresnék fiú vagy lány partnert. Konkrét ötletem nincs, de több lehetséges igen (attól függ lányt vagy fiút hozol), a többit majd megbeszélhetnénk.Kikötésem annyi, hogy a reag legyen minimum 3 oldal, és légy türelmes. Cserébe én is az leszek, nagyon is. Jelentkezni lehet itt, fb-n, e-mailben, skype-on... ahol épp elérsz :D SoftGrunge2017. 09. 13. 15:41:35#9496


 Hali!
Pajtit keresek nagyon történelmes játékhoz, ötletem három is van de kapacitásom mindössze egyresincs van. Először az ötletek:

Spanyol polgárháború (#001)
Emberem, aki köztársaságpárti és osztálybeli elvetemült kommunista nagyban védi Madrid városát az ostromtól, embered, aki angol vagy amerikai önkéntes és szalonkommunista, szintén tökre végi Madrid városát az ostromtól. Mindketten baromira nemheterok. 

Lenin és a srácok (#002)
Az osztályharc éleződik és igazából még nem vagyunk ki mindkétlábbal az első világháborúból, de legalább már volt egy októberi forradalom szóval megint van miért harcolni. Itt a fehér + vörös = totálrózsaszínre épp úgy hajlok mint a vörös a vörössel. Nagyvárosi vandalizálást szeretnék, de nagyon.

Boldog Békeidők (#003)
Budapesten működő mulató, amely immár valóban világi igényeket képes kiszolgálni. Érted höhö, helyesfiúkkal(legényed), és bécsi tábornokok is élvezik eme remek szolgáltatásokat (legényem). Persze a helyzet bonyolódhat mindenfelé, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.

Akit keresek: egy türelmes, történelemben többnyire jártas egyén, aki lelkes. De tényleg, utolsó évemet járom a gimibe, de eküszöm hajnali háromkor is nekiállok reagot írni ha felspanolsz.
Aki én vagyok: történelem emeltre gyúró, megegyezett méreteknek megfelelően reagokat abszolváló, botrányos helyesírású(lopottawördömnincshozzákorrektúrabocsi) kedves lány. Ha felkeltettem az érdeklődésem, mindenképpen írj. (főleg a #001 kapcsolatban hihi)


Renesmee2017. 09. 03. 16:52:27#9494


Hellóhelló! :D

Nos, mivel szerepjátékaim száma apad sajnos, és bár tudom, hogy a suli is most kezdődik, meg minden kutya füle, nekem is tengernyi órám lesz, de neki akarok vetemedni az írásnak/szerepnek, mert egyszerűen szeretem. (Kicsit lassabb lesz a játék, ezért előre türelmet kérek majd pajtimtól, de megéri, higyjétek el xd :$)

Vevő vagyok fantasy/hentai kategóriában mindenre! (+18-as részek best xd) :3

Legeslegeslegszívesebben főkarimmal,
Jamessel kezdenék még játékokat, mert imádom egyszerűen ezt a karakterem, tökéletesen kidolgozott, brutális személyiséggel, és imádta mindenki, akivel eddig játszottam az ő társaságában :D

De vállalok új karit is, ha valakinek ahhoz fűllik a foga. Nem telik sokba. :D

Konkrét ötlettel nem rendelkezem éppen. Ha te sem, összedobunk elég hamar valamit, hidd el, van elég sok képzelőerőm. Ha meg konkrét ötleted támadna a fent említett karimhoz, bátran mondd. :3

Szóval ha akad netalántán valaki hozzám hasonlóan csacska, elvetemült bátor kis bajtárs, aki nekiülne velem egy hosszabb terjedelmű szerephez, azt hatalmas szeretettel várom, hogy dobjon egy üzit! :3

(Apróbetűs rész)
Egy két apróság, amit szeretnék a pajtimtól: (az oldalamon megtaláltok minden infót :D)
~world szintű helyesírás
~ne 10 mondatos reagok, próbáljunk meg 1,5-2 oldalt írni minimum
~ne csak én vigyem a sztorit
~sziporkázó fantáziát
~egy zsák türelem (a suli miatt :c)
~és kommunikációs készség (hogy meg tudjunk beszélni mindent, vagy ha nem tud írni, vagy éppen én, szólva legyen^^)

Geneviev2017. 09. 02. 21:41:00#9493


 *Belibeg ezernyi írnivalója alatt görnyedezve*
Percy Jackson? Yaoi? Valaki? Légyszi légyszi *-*

Szerkesztve Geneviev által @ 2017. 09. 02. 21:41:29

Saga-chan2017. 09. 02. 20:41:35#9492


 Sziasztok! 

Lenne kedve valakinek egy jó kis anime crossoverhez?  Gondoltam itt, a Koroku no Basuke és a Haikyy-ra. Én a röpis fiucskát hoznám ha lehet, de ot is inkább egy kitalált karit hoznák. Ha valaki is kedvet kapott, az jelentkezzen a szokásos helyeken. Üdv Saga-chan

Vadmacska2017. 08. 25. 21:32:43#9491


Szép estét mindenkinek!

Minden karakterem pajtira vár, szóval szabad a vásár. Lányok mellé fiút, fiúk mellé pedig lányt szeretnék. Ennyi óhajom van, egyébként mindenre kapó vagyok.

DiamondEye2017. 08. 19. 15:32:03#9490


 Kellemes időt mindenkinek!

Nagyon résógen voltam itt, természetsen régi karaktereimet töröltem viszont van kettő új helyettük. Persze yaoi kategóriában.

Hatsumoko Reiko (seme) és Andrew Joseph (uke) karaktereimmel szeretnék történetet alkotni. Persze van ötletem, de engem nagyon is érdekel társam ötlete, mindenre nyitott vagyok ebből a szempontból.

Esetleg ha úgy gondolod el tudsz vállalni egy olyan kis kezdőt mint engem üzeneted szívesen várom!


loraneko2017. 08. 13. 22:18:45#9489


 Sziasztok. 

Igen ismét én. 4 ötletemhez keresnék játszópartnert. Valamint bármelyik itt meg nem hirdetett másik karakteremhez is lehet jelentkezni. A következök lennének az ötletek: 

1: Egy való életben is előforduló történetet szeretnék kijátszani. Van egy fiú (18-25 év közötti) akinek az édesanyja meghalt. Édesapja pedig új barátnőre tesz szert, aki fiatalabb eléggé mint apja, és mint édesanyja volt (27-35 év körüli). Az új hölgyet apja bemutatja fiának akinek első látásra megtetszik a nő. Lassan egyre jobban beleszeret mostohaanyjába.  Próbálja nem kimutatni érzését és tagadni azt ami benne van. Vívódik magával és a ténnyel, hogy apja barátnőjébe szerelmes. A nő odaköltözése hozzájuk csak ront a helyzeten. A fiú csajozással, időszakos barátnőkkel próbálja kitörölni mostohaanyja felé irányuló érzéseit. Mindeközben látja, hogy apja és barátnője kapcsolata egyre rosszabb és ridegebb, annak ellenére is, hogy mind ketten próbálják boldognak kimutatni. Így a fiú  enged az érzésének és próbálja magába bolondítani mostohaanyját. A hölgy is jóképű fiatalembernek találja a fiút, és lassan egyre jobban megkedveli. De nem akar ennek az érzésnek a tudatában lenni. Folyamatosan tagadja és azt hiteti el magával, hogy a fiú apját szereti. Még akkor is ha kapcsolatuk egyre csak rosszabb lesz. A fiú közeledéséről és udvarlásáról elsőre úgy tesz mintha nem venne tudomást. Egyszer egyszer az érzései felülkerekednek és enged a csábításnak de aztán megint elutasító és rideg lesz a mostohafiával. 

A nő szerepét vállalnám és a fiú szerepére keresnék partnert..  (vagy akár az apáéra, ha valaki eltudná képzelni a történetet az apa szemszögéből).
Karaktert csak ha lesz jelentkező akkor gyártok. 

2. Charlotte lánykámhoz keresnék partnert, mondjuk a mostoha fiútestvére személyében vagy akár egy régi ismerős fiú személyében. Charlotte-ról tudni kell, hogy elvesztette minden emlékét és a múltját. Fájdalmas és kemény időszakon van túl és nagyon nehezen viseli el ha néha visszatér egy egy kép az emlékezetéből. Az autó balesetre még nem emlékszik. Bátyja aki az autót vezette magát hibáztatja mindenért és próbál vigyázni a lányra, néha nagyon is ráakaszkodik. Nem meri elmondani neki, hogy ő vezette aznap a kocsit. Azért is fáj neki nagyon minden, mert ahogy Lottie cseperedett egyre szebb és szebb lett, ő pedig észrevehetetlenül lassan gyengéd érzelmeket kezdett táplálni iránta, beleszeretett. Tudta, hogy szüleik elleneznék és haragudnának ezért rá, így nem mondta el a lánynak sem. Most viszont bánja, hogy akkor nem vallott be mindent, hisz a lány most nem emlékszik semmire, rá se. Ezért nagyon vigyáz a lányra és próbálja megnyerni a szívét, azt akarja, hogy beleszeressen és ő vigyázhasson rá élete végéig. Majd ha meg elmondja, hogy ő vezette a kocsit könnyebb legyen és ne haragudjon rá.

Ha egy régi ismerős fiú személye jönne akkor abból lehetne kiindulni, hogy a fiú emlékszik a lányra és mindenre a lány viszont nem.

Ő lenne Lottie:

 

3. Egy lányt 14 éves korában megerőszakolt, meggyalázott egy 17 éves fiú a barátjával. Tönkre tették az életét és az álmait. Teljesen összetört, legalább 7-szer próbált meg öngyilkos lenni ha csak azt számoljuk amiről tudnak. Következő néhány évét kórházakban pszichológusnál töltötte. Míg végre sikerült fizikailag, idegileg és némiképp lelkileg is helyrehozni őt. Legalább is annyira, hogy ne akarjon meghalni. Való igaz nem akar meghalni sőt élni akar nagyon is. Azért akar élni, hogy megtalálja a két fiút, vagyis most már férfit, akiket annak idején a rendőrség nem talált meg, és bosszút állhasson rajtuk meg a családjaikon. Ne élhessenek boldogan és úgy mintha nem történt volna semmi sem, annak idején. Ám van egy kis bibi, nem tudja a nevüket és az arcukra sem emlékszik. Ezért állt be rendőrnőnek a különleges ügyosztályhoz, ami a gyilkosságokkal és az erőszakos ügyekkel foglalkozik. Nagyon szívén viseli ezeket. Titokban  nyomoz a fiúk után a régi aktájából kiindulva. Csak a bosszú élteti és semmi más. Szinte nem is foglalkozik saját életével. Nem is tudja, hogy milyen közel van hozzá az a két fiú…..

 

 

Jöhetne ide mondjuk a két fiú közül az egyik aki most munkatársa a lánynak, vagy akár más is. Mondjuk lehet, hogy a srác akkor nagyon be volt rúgva, örült korszakát élte. De most megjavult és bánja az egész múltját.

Elkelt

 

Majd ha lesz jelentkező akkor gyártok ehez karaktert. 

4. Mi van ha az a világ amiben éltünk hirtelen semmivé foszlik. Minden civilizáció és minden ismerős hely, emberek eltűnnek. Nem marad más csak a a nagy ismeretlen. Ami nem csak, hogy ismeretlen de nagyon is veszélyes. Új fajok jelennek meg, mind állat mind pedig nővény világban. Néhány ember túléli a szerencsétlenséget és megpróbálnak menedéket találni a veszélyek elől. Egy barlangban húzzák meg magukat. Ám de itt is sok veszély és betegség üti fel a fejét, olyanok amiket régen gyógyszerekkel leküzdöttek és egy csomó új fajta betegség is. 10-vel pusztítottak a járványok. Majd ha ez nem lett volna elég jött az éhínség. Egy lány a barlangból megpróbálja csapatával megvédeni a helyüket, valamint megpróbálnak utána keresni, hogy léteznek-e még rajtuk kívül túlélők. Bár nem tudhatja, hogy ellenségként fognak-e viselkedni velük, vagy barátságosan. Számos veszéllyel kell szembenézniük útközben, de a lány bátor és nem adja fel egykönnyen.

Kalandokkal teli játékot képzelek el. Inkább az izgalomra, fantáziára fektetve a hangsúlyt. Természetesen lehet benne érzelem is ha úgy hozza a történet. Ide keresek egy férfi tagot a csapatából vagy netán egy másik klánból, akivel összefutnak.

Ide ő a karakterem:
Elkelt

  
 
Kikőtéseim: Légy kreatív és maximum 2 oldalnyi (word) reagot írj. Kezdőkkel is szívesen játszom. Word-nyi helyesírásod legyen minimum.

Jelentkezni Pü-ben.

Üdv: loranekoSzerkesztve loraneko által @ 2017. 08. 14. 21:41:13

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 441
© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).