Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 437

Moonchild2017. 05. 24. 22:06:22#9431


  UP!

Új karakterem mellé keresem a karrierjét, egzisztenciáját és szabadságát féltő ugyanakkor gyengéd érzelmeket tápláló Claus Wagnert publicistát. Képtalálat a következőre: „pink triangle png”


Várhatóan gyorsulok, gyorsan írok mindenhova mindenkinek mindent! :") 


Geneviev2017. 05. 24. 17:06:20#9429


 Sziasztok!

Borzasztóan régen voltam itt, és még régebben írtam, de eddig bírtam visszafogni magam a játék hirdetéstől. Figyelmeztetésül csak annyit szeretnék írni, hogy borzasztóan lassú vagyok, szóval csak türelmes emberek jelentkezzenek, mert nálam a fél év várakozás a nagyon minimum. Ja, és ha írok, akkor először Oninak, mert ő nem csak azért türelmes velem, mert ő sem ír, hanem annak ellenére türelmes velem, hogy miattam nem tud írni.
Szóóóóval... most, hogy mindenkit elriasztottam, jöhet az ötlet:

Percy Jackson. Slash.

Ahh, imádom ezt a sorozatot! <3 A könyvet, természetesen, mert a filmben az egyetlen jó dolog az a Percyt játszó színész (még akkor is, ha az első könyvben a szerencsétlen 12 éves, nem 16). Imádom Annabethet, de számomra Percy olyan uke, hogy nála ukébb nehezen lehet bárki. Erős és hőskomplexusos, de totál uke.
Nos, mellé keresnék egy semét. Jupp, kivételesen uke szeretnék lenni.
Mindegy, hogy félvér (Nico, Jason, Stoll tesók valamelyike, stbstb), isten (Árész, Hádész, stbstb), vagy akár egy saját karakter (ha megtetszik az ötleted), csak illjen Percyhez. Na, nem mintha az olyan nehéz lenne, mert én kb simán összepárosítanám bármelyik imádott karakteremmel, de na.

Légyszilégyszi, nagyon szeretnék vele szerepezni *-*

Sai2017. 05. 23. 23:50:44#9428


Hali! :)

Bohóc kalózom mellé keresem Shanks kalózomat. One piece kategóriában. DE  Nem szükséges az anime ismerete ugyanis csak  a két szereplő múltjára szereném összpontosítani a játékot. ( amiről kb semmit nem tudunk)  Mondhatni nem túl sok köze lenne a One piece -hez.
* Hogyan találkoztak?
* Hogyan  váltak barátokká?
* Hogyan keveredtek veszélyesebbnél veszelyesebb kalandokba?
* Hogyan váltak el egymástól? Ha nem is örökre, de lényegesen hosszú időre. Vagyis fen álla lehetőség a Happ és az Unhappyre is.

Karakterem:
www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

Természetesen yaoi-ra gondoltam. Shanks a seme- t Buggy uke-t testesítené meg.

Kérésem: World helyesírás és egy palackos levél, ha esetleg valamiért hosszabb ideig nem jelentkeznél. 
Ha esetleg felkeltette az érdeklődésedet  dobj egy levelet a virtuális postaládámba! :) Tschüss! 
 

Moonchild2017. 05. 23. 17:34:19#9427


 Kedves felhasználók!

Szintén vámpíros játékötletet szeretnék meghirdetni, történelmit(16-17-18.század) vagy modernet (21.század). 
Már meglévő karakterem (Aiden) történetéből hoznék egy új nézőpontot, a Dont személyesíteném meg.
Rövid, egymásra épülő villám tömegjátékra gondoltam, új perspektívák bemutatásával, max 4 fővel. Homoszexuális és heteroszexuális szálak is befűzhetőek, de elsősorban nem szexuális irányultságú játékot szeretnék. Legkorábban júniusi kezdésben lennék benne. (Karaktert rajzolok, vizsgaidőszak, stb.) 

Szerkesztve Moonchild által @ 2017. 05. 23. 17:35:17

Rauko2017. 05. 21. 20:14:34#9426


Hali!

Van pár szabad fiam, mindegyik fiúra vár, többségében aktív félre, de meggyőzhető vagyok. (Max uniig.)
Ötletet, karit nem hozok ide, aki szeretne játszani velem, pötyögjön és megmutatom a jelölteket. 

Lassú vagyok, nem írok hosszú reagokat, de ha felpörgetnek, elég jó tempót tudok diktálni/követni. Maximum egy évet várok reagra. Finnyás kis hülye vagyok, ha nem vagy jó helyesíró, nem fogunk összepasszolni és nem lesz jó vége. Nem bírom a sótlan reagokat sem. De ennyi, alapvetően egész cuki vagyok, bár erről megoszlanak a vélemények. 
Pozitívum: nem foglak bökdösni, ha tudom előre, hogy sokára kapok reagot, értsd: szólsz előre. (Ha nem szólsz, akár naponta is rákérdezek.) Cserébe szólok, ha sokat kell várnod.

Szóval ha van kedved, gyere, van szimpla yaoi, fantasy yaoi, animekarik.

* végefőcím *

Liya2017. 05. 21. 14:11:17#9425


 Sziasztok
igen megint én
Szóval Harry Potter love storyra keresek egy Dracot a saját karimhoz
Link:

http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14652

fellaphilia2017. 05. 21. 10:53:20#9424


Sziasztok!

World witches széria vagy kemono friends szerepre keresek egy lány partnert. Lehet benne szex meg romantika. Az ötletet elmondom  ;) Ha valaki érdekel valamelyik szerepjáték, jelentekezzen PÜ-ben.


Szerkesztve fellaphilia által @ 2017. 05. 21. 11:21:28

Liya2017. 05. 18. 14:40:04#9423


 Hali
Hp-s szerepre keresek partnert. A részleteket megbeszélhetjük :) Csak annyit kérek hogy mindketten vigyünk egy fiút meg egy lányt
Fb linkem:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006446133499
itt megbeszélhetjük

Kira Taiga2017. 05. 17. 19:44:54#9422


Sziasztok! 
Kinek lenne kedve szerepjátékozni velem Fantasy Yaoi témában?

Az legyen szíves dobjon meg egy levélben ^^ 

Üdvözlettel: Kira Taiga

dudifruti20042017. 05. 15. 22:18:32#9421


 Hali!
Akinek lenne kedve játszani az Owari no Seraph cimű animéből az jelentkezzen PÜ-be. Valamint egyetlen karakteremnek keresek játszótársat, lehet érdeklődni iránta, már akit érdekel:)

Andro2017. 05. 15. 20:13:31#9420


Drága Envym elkelt! Igen, az én szépséges, makacs, pszichopata homonculusom talált magának játszótársat Sado-chan személyében. :)

loraneko2017. 05. 15. 15:20:28#9419


 Sziasztok
 
Igen újra én. Néhány régi és némi új ötletemhez keresnék partnert hosszú szenvedélyes, kalandok, intrikákkal, érzelmekkel teli játékra. Lehet benne sok szex, vita, akár kis harc meg egyébb extra dolgok. 


1: Egy való életben is előforduló történetet szeretnék kijátszani. Van egy fiú (18-25 év közötti) akinek az édesanyja meghalt. Édesapja pedig új barátnőre tesz szert, aki fiatalabb eléggé mint apja, és mint édesanyja volt (27-35 év körüli). Az új hölgyet apja bemutatja fiának akinek első látásra megtetszik a nő. Lassan egyre jobban beleszeret mostohaanyjába.  Próbálja nem kimutatni érzését és tagadni azt ami benne van. Vívódik magával és a ténnyel, hogy apja barátnőjébe szerelmes. A nő odaköltözése hozzájuk csak ront a helyzeten. A fiú csajozással, időszakos barátnőkkel próbálja kitörölni mostohaanyja felé irányuló érzéseit. Mindeközben látja, hogy apja és barátnője kapcsolata egyre rosszabb és ridegebb, annak ellenére is, hogy mind ketten próbálják boldognak kimutatni. Így a fiú  enged az érzésének és próbálja magába bolondítani mostohaanyját. A hölgy is jóképű fiatalembernek találja a fiút, és lassan egyre jobban megkedveli. De nem akar ennek az érzésnek a tudatában lenni. Folyamatosan tagadja és azt hiteti el magával, hogy a fiú apját szereti. Még akkor is ha kapcsolatuk egyre csak rosszabb lesz. A fiú közeledéséről és udvarlásáról elsőre úgy tesz mintha nem venne tudomást. Egyszer egyszer az érzései felülkerekednek és enged a csábításnak de aztán megint elutasító és rideg lesz a mostohafiával. 

A nő szerepét vállalnám és a fiú szerepére keresnék partnert..  (vagy akár az apáéra, ha valaki eltudná képzelni a történetet az apa szemszögéből).
Karaktert csak ha lesz jelentkező akkor gyártok. 

2. Charlotte lánykámhoz keresnék partnert, mondjuk a mostoha fiútestvére személyében vagy akár egy régi ismerős fiú személyében. Charlotte-ról tudni kell, hogy elvesztette minden emlékét és a múltját. Fájdalmas és kemény időszakon van túl és nagyon nehezen viseli el ha néha visszatér egy egy kép az emlékezetéből. Az autó balesetre még nem emlékszik. Bátyja aki az autót vezette magát hibáztatja mindenért és próbál vigyázni a lányra, néha nagyon is ráakaszkodik. Nem meri elmondani neki, hogy ő vezette aznap a kocsit. Azért is fáj neki nagyon minden, mert ahogy Lottie cseperedett egyre szebb és szebb lett, ő pedig észrevehetetlenül lassan gyengéd érzelmeket kezdett táplálni iránta, beleszeretett. Tudta, hogy szüleik elleneznék és haragudnának ezért rá, így nem mondta el a lánynak sem. Most viszont bánja, hogy akkor nem vallott be mindent, hisz a lány most nem emlékszik semmire, rá se. Ezért nagyon vigyáz a lányra és próbálja megnyerni a szívét, azt akarja, hogy beleszeressen és ő vigyázhasson rá élete végéig. Majd ha meg elmondja, hogy ő vezette a kocsit könnyebb legyen és ne haragudjon rá.

Ha egy régi ismerős fiú személye jönne akkor abból lehetne kiindulni, hogy a fiú emlékszik a lányra és mindenre a lány viszont nem.

Ő lenne Lottie:

 

3. Egy lányt 14 éves korában megerőszakolt, meggyalázott egy 17 éves fiú a barátjával. Tönkre tették az életét és az álmait. Teljesen összetört, legalább 7-szer próbált meg öngyilkos lenni ha csak azt számoljuk amiről tudnak. Következő néhány évét kórházakban pszichológusnál töltötte. Míg végre sikerült fizikailag, idegileg és némiképp lelkileg is helyrehozni őt. Legalább is annyira, hogy ne akarjon meghalni. Való igaz nem akar meghalni sőt élni akar nagyon is. Azért akar élni, hogy megtalálja a két fiút, vagyis most már férfit, akiket annak idején a rendőrség nem talált meg, és bosszút állhasson rajtuk meg a családjaikon. Ne élhessenek boldogan és úgy mintha nem történt volna semmi sem, annak idején. Ám van egy kis bibi, nem tudja a nevüket és az arcukra sem emlékszik. Ezért állt be rendőrnőnek a különleges ügyosztályhoz, ami a gyilkosságokkal és az erőszakos ügyekkel foglalkozik. Nagyon szívén viseli ezeket. Titokban  nyomoz a fiúk után a régi aktájából kiindulva. Csak a bosszú élteti és semmi más. Szinte nem is foglalkozik saját életével. Nem is tudja, hogy milyen közel van hozzá az a két fiú…..

 

Jöhetne ide mondjuk a két fiú közül az egyik aki most munkatársa a lánynak, vagy akár más is. Mondjuk lehet, hogy a srác akkor nagyon be volt rúgva, örült korszakát élte. De most megjavult és bánja az egész múltját.

 Majd ha lesz jelentkező akkor gyártok ehez karaktert. 

4. Mi van ha az a világ amiben éltünk hirtelen semmivé foszlik. Minden civilizáció és minden ismerős hely, emberek eltűnnek. Nem marad más csak a a nagy ismeretlen. Ami nem csak, hogy ismeretlen de nagyon is veszélyes. Új fajok jelennek meg, mind állat mind pedig nővény világban. Néhány ember túléli a szerencsétlenséget és megpróbálnak menedéket találni a veszélyek elől. Egy barlangban húzzák meg magukat. Ám de itt is sok veszély és betegség üti fel a fejét, olyanok amiket régen gyógyszerekkel leküzdöttek és egy csomó új fajta betegség is. 10-vel pusztítottak a járványok. Majd ha ez nem lett volna elég jött az éhínség. Egy lány a barlangból megpróbálja csapatával megvédeni a helyüket, valamint megpróbálnak utána keresni, hogy léteznek-e még rajtuk kívül túlélők. Bár nem tudhatja, hogy ellenségként fognak-e viselkedni velük, vagy barátságosan. Számos veszéllyel kell szembenézniük útközben, de a lány bátor és nem adja fel egykönnyen.

Kalandokkal teli játékot képzelek el. Inkább az izgalomra, fantáziára fektetve a hangsúlyt. Természetesen lehet benne érzelem is ha úgy hozza a történet. Ide keresek egy férfi tagot a csapatából vagy netán egy másik klánból, akivel összefutnak.

Ide ő a karakterem:

  
5. Valamint: van egy titkos ügynők avagy rendőr nő. Szakterülete a rablók, gyilkosok elfogása. Nagy titkot rejt ez a nő magában. Nem igazán az akinek mondja magát. 10 évesen szemtanuja volt amint megölik a családját, a gyilkosokat is látta és azok is őt. A kislány elmenekült. Most már felnőtt és eltökélte, hogy megkeresi azokat akik megölték a szüleit és bosszut áll. Ezért tanult és állt be rendőrnpnek is. Még a nevét is megváltoztatta. A legjobb kiképezést kapta. Ám nem tudja, hogy szülei gyilkosai és éppen őt keresik? 
Ide jöhetne mondjuk egy sorozatbűnőző (tolvaj, rabló) akit elakar kapni. Ám folyamatosan megszökik, egyszer amikor majdnem elkapja megismerik egymást. Ez a bünőző valami olyat tesz, ami a rendőrcsajra tereli a gyanút ezért neki is menekülni kell. Eleinte gyülölik egymást aztán egymásba szeretnek. A többi.... Vagy az is meglehet, hogy annak a fiával találkozik aki megölték a süzleit és inenn jőhetnek a bonyodalmak. 

Jelentkezni PÜ-ben az ötlet számával. Kikőtésem csak annyi, hogy word-nyi helyesírásod legyen. Ne tűnj el. Egy hónapnál többet nem várok egy reagra. Légy kreatív és maximum 2 oldalnyi (word) reagot írj. Kezdőkkel is szívesen játszom. 
Üdv: loraneko
Szerkesztve loraneko által @ 2017. 05. 15. 15:21:02

laurenswim2017. 05. 08. 14:25:23#9418


 

" 1912. április 14-én elsüllyed a világ legmodernebb luxushajója a jéghideg Atlanti-Óceánban, és vele együtt a technika fejlődésébe vetett hit. A Titanic elsüllyedt, de mítosza túlélte. Az óceán hullámsírja pedig szegények és a gazdagok ezreit temette magába.

 

A Titanic a katasztrófa előestéjén több jégjelentést is kapott, hasonló útvonalon haladó hajóktól. A távírászok túlterheltsége miatt azonban ezek egy része nem jutott fel a hídra az ütközés előtt. Mindazonáltal Smith kapitány és a tisztek is tudtak a veszélyzónáról, máig nem tisztázott, hogy miért nem csökkentették a szokásoknak megfelelően a sebességet.

A hajó április 12.-én indult útnak, ahová jegyet nyert a fiatal William is. A 17 éves rakodómunkás, a harmadosztályon, a kivándorlók szintjén kapott kabint, egy jó barátjával, Walterrel. William minden pénzét egy kis dohányüzletre tartogatta, az ígéret földjére, azonban a hajó pár perccel éjfél előtt megremegett, és a víz megállíthatatlanul zúdulni kezdett a hajó belsejébe. Az utasok egy része meg sem érezte az ütközést, a többiek pedig úgy gondolták, hamar megjavítják a hajót, és indulhatnak tovább. "

Sziasztok! Egy romantikus, kissé rövidke, homoszexuális történetre keresek pajtit. William egy fiatal rakodómunkás, aki ( a film alapján ) pókeren nyer jegyet egy barátjával, így jut fel az Álmok hajójára. Csakhogy, a hajó ütközött, és elsüllyedt.
Az első osztályon utazott egy fiatal vállalkozó, aki jó barátságban volt Willel. Nem rögtön a hajó indulásától szeretném elkezdeni, de ezt majd privátban megbeszéljük.

Erre a szerepre keresek egy fiatal férfit. A hajó el fog süllyedni, de, hogy megmenekülnek-e mindketten, vagy az osztálykülönbség közéjük áll, az majd kiderül....

Aktív felet keresek Will mellé. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, zaklasson. :)Szerkesztve laurenswim által @ 2017. 05. 08. 14:25:48

Whaler2017. 05. 08. 13:17:08#9417


Tudom, vizsgaidőszak, meg minden. Nekem is, minden amit írok az utánra vonatkozik, júni végére.

Nem igazán játékötletet hoztam, mint inkább koncepciót. Amolyan regénygyakorlás-szerűen írnánk szerepet két, vagy több szálon. Meglenne a 2-3-4 főhős, de hoznánk be rendes mellékszereplőket, rendesen kiépített, bejárható világot. A karakterek sem lennének összeragasztva, mint a sziami ikrek, és igenis lennének olyan regok, amikben egyik vagy másik nincs benne, elszakadhatnak egymástól, történhetnek velük különböző dolgok, meg minden. Tisztában vagyok vele, hogy a szerepjáték nem erről szól, de ez egy elég szabad oldal, hátha érdekel valakit így is.
A 2-3-4 főhőst két ember játszaná, és igen, egy játékos vinne két, vagy több karaktert. Ugyanakkor nem kell teljes köröket tenni, nem kell mindig mindenkivel írni, csak amikor valami fontos történik a szálában. X-Y-X-Y-Z-Y-X Értitek, na. Mint egy rendes kisregény.
Két főhősnek nem kell azonnal találkoznia, ha ellentétes oldalon harcolnak, ügyködhet valaki csak a háttérben, míg a történet többi része folyik előre. És a szerelmi szálban is több a mozgástér, nem feltétlen azokat hozzuk össze akik az eső oldalon egymásra imprintelnek. És lenne értelme és súlya végre annak, ha valaki meghal.
Szóval ja, történetvezetés-, felépítés-, összehangolás-, karakterdinamika-, alias kisregény gyakorlás, ha lehet ilyet egyáltalán, engedik az adminok. Nem mindha alapesetben nem ezt csinálná itt mindenki tulajdonképpen, de most kicsit más keretek között lenne. Érdekel még valakit az ilyesmi?

Hogy milyen történeti keretek között játszanánk, az majdhogynem részemről mindegy. Most épp egy Borderlands/technomacer szerű postap-scifi lázban égek, de nyitott vagyok. A hetero dolgok nem érdekelnek, de ha valakit csak ez tartana vissza, akkor ne tegye. Vagyis párok minden összetételben.
Akit érdekel PÜ

fellaphilia2017. 05. 08. 10:39:01#9416


 Sziasztok, úgy látszik ez lesz talán az első posztom itt. Tehát én most egy szörnylány szerepjátékba vagyok hangulatban, ha téged érdekel akkor nyugodtan írj üzenetet nekem. De igazából még mutatok egy listát is ha szeretném.

Szerkesztve fellaphilia által @ 2017. 05. 08. 11:04:21

loraneko2017. 05. 06. 12:28:26#9415


 Sziasztok. 
Egy utolsó próbálkozást teszek. Szeretném árúba bocsátani összes karakteremet. A lányok mellé fiút, a fiúk mellé pedig lány karaktert szeretnék. Ötletem némelyikhez van, de ha neked van akkor közöld azt is. 

Jelentkezni PÜ-ben.
Köszönöm a figyelmet!

Jarmyla2017. 05. 04. 07:24:16#9412


Ötletem elkelt. Köszönöm :).

Liya2017. 04. 30. 15:27:07#9411


 Halihooo mindenkinek ^^ Igen megint én xD
Na most megint Harry Potter szerepjáték felkéréssel jöttem , de most ötletem is van
(ja és ugyan így Draco Malfoy karakterét vállaló személyt keresek)
Ötletem nos nem túl bő de lesz valahogy majd ^^
A lányt, vagyis a karakteremet hozzá kényszerítik  Draco Malfoyhoz . A lány ismeri Dracot a Roxfortból , de  csak az enyhébbik vérzió. A valóságban egy agresszív állat. Vajon a lány ennek ellenére belé szeret Malfoyba vagy megszökik inkább?


Jarmyla2017. 04. 30. 11:14:33#9410


 Helló újra!
Vérfarkas leányzómnak keresek játszó társat. Lehet baráti akár szerelmi is. Vevő vagyok a történet bármilyen formájú alakítására (kivétel yuri). Ha érdekel bárkit is írjon privátban :).
http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14558

Andro2017. 04. 22. 18:23:51#9409


Halihó!

Vannak itt Fullmetal Alchemist fanok? És olyanok, akik a 2003-mas animét is látták, imádják és játszanának egyet? Nos, én egy homonculussal tudnék szolgálni, egészen pontosan Envyvel, azaz Iriggyel, az én kedvenc, elmebeteg, badass, oltárian cuki drágámmal, ha van olyan elvetemült, aki hajlandó lenne táncba jönni vele. 

Igazából Edwardot szeretném, de jöhet bárki más is Alphonse-tól kezdve egészen Roy Mustangig. Sőt, saját karaktert is elfogadok mellé, csak a lényeg, hogy legyen valaki. Elsősorban fiút várnék egy kis yaoira (igen, Envy még mindig nem lány!), hentai nem nagyon érdekel.


Kéréseim:

- Ismerd az animét, különös tekintettel a 2003-mas verzióra!
- Ne tűnj el! Légyszi, ha valami gáz van, van Üzifal, PÜ, Facebook, email, el tudsz érni. Ha eltűnsz, nem foglak keresni.
- Légy kreatív! Ha csak én viszem a játékot a hátamon, nem leszünk hosszú életűek. 
- Minimum Word-szintű helyesírást kérek! És örülök a nem nyúlfarok reagoknak. 
- Légy türelmes, mert az utóbbi időben extra lassú vagyok. Így ne várd a heti egy-két reagot. :)


Nos, ennyi lennék. Jelentkezni lehet vagy itt, vagy PÜ-ben. A többit majd megbeszéljük. :)

Ja, íme Envy:
Szerkesztve Andro által @ 2017. 04. 23. 12:14:39

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 437
© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).