Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 448

vicii2020. 10. 03. 15:06:55#9665


 Sziasztok! Valaki olvasta esetleg a Killing stalking című remekművet? :D Nagy hatással volt rám, mondjuk amúgy is imádom az ilyen elborult műveket. Nem tudok szabadulni a gondolatától, elvarázsolt. Szeretnék összehozni valami hasonlóan elborult dolgot. Bátor vállakozók jelentkezését várom ;) 
Saját történet, saját karakterek, csak az alapfelállás lenne valami hasonló. További részletek privátba.
A kép csak figyelemfelkeltés :DSai2020. 09. 29. 12:58:16#9664


 Hali! Látta valaki a Trollok című mesét? Na, és a második részét? 😹 Ha igen hírdetnék egy játékot melyben Branch karakterét hoznám. Azt a kis szürke mogorva trollocskát 😻 partnernek bármelyik trollt elfogadom, de kifejezetten örülnék a reggaeton trollok főnökének Tresillio nak :) csak mert passzolnak egymáshoz. Ha esetleg kedvet kaptál írj bátran! ☺️

Szerkesztve Sai által @ 2020. 09. 29. 13:07:53

Anettze2020. 09. 19. 18:22:00#9663


 Megint megszállt az írhatnék!

Ezúttal két játékötletem lenne:

-Egy a középkorban játszódó kapcsolatot játszanék ki, egy bordélyban dolgozó homoszexuális karakterrel és mellé keresnék egy az elképzeléseim szerint egy addig egyáltalánnem homoszexuális személyt, aki gúnyolódni kezdene a férfin és hosszú haja miatt lánynak nevezné, de aztán valahogy mindig visszajárna a bordélyba, de sosem menne senkivel végül szobára... (változtatásokra nyitott vagyok)

Illetve Ren Satõ karakterem mellé keresnék valami jó kis seme-t. Itt minden játékötletre nyitott vagyok. :)

Jelentkezz bátran, szinte minden nap feljövök az oldalra, hamar látni fogom!

Bummie_KS2020. 08. 10. 13:19:04#9661


 Sziasztok!

Van néhány karakterem, még szabadok és remélem, hogy lesz aki játszana velem! 
Az ötleteimet PÜ-ben leírnám!
Ha van ötleted a karakterekhez, annak is örülök, így tudunk ötletelgetni. :) 
Karaktereimnek szánt párokról konkrét kérésem nincs, szóval lehet akár a fantasy kategóriában
kisnyúl is a karaktered, ez a te fantáziádra van bízva! 

Íme a karaktereim:

http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14915  http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14923  http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14834


Szerkesztve Bummie_KS által @ 2020. 08. 10. 13:43:53

Andro2020. 08. 08. 15:13:48#9660


Halihó Emberek!

Ki szeretne a sok yaoi mellett egy kis yurit is játszani? Ugyanis Han Maya nevű, eredetileg Pekingből származó, de jelenleg New Yorkban tanuló, leendő divattervező lányom játékostársat keres maga mellé. Lehet csoporttárs, évfolyamtárs, vagy akár egy leendő lakótárs is. A lényeg, hogy az illető a lányokat szeresse és lány legyen. 


Nem kérek sokat, mindössze:

- Ne tűnj el! Ha gond, szólj, de ne lépj le szó nélkül!
- Ne ígérgess, ha pedig megígérsz valamit, legalább tartsd be! Elegem van azokból, akik folyton ígérgetnek, aztán eltűnnek én meg hiába várok.
- Légy kreatív és szeresd a picivel hosszabb reagokat. Azaz legalább másfél-két word oldald írj!
- Tudj helyesen írni. Az elgépelésért nem harapok, de a muszáj még mindig pontosjé!


Nos, íme Maya:
Szerkesztve Andro által @ 2020. 08. 08. 15:14:15

Anettze2020. 08. 06. 17:26:12#9659


 Tersoros karakterem elkelt, DE ha valaki jelentkezne játékostársnak akkor szeretnék megalkotni fantasy kategóriában egy a fejemben, már eléggé megszületett játékot. Igazából főként hentaiként szeretném ezt kijátszani, de a yaoi is szóba jöhet, jelentkezőtől függően. A történet az alábbi lenne, de természetesen változtathatunk rajta:
 
A másik karakter a barátaival egy híres kísértet barlang után kutat a hegyekben, amikor az adott szereplő leválik valahogy a többiektől és megtalálja a barlangot, ami egy tényleg hátborzongató szörnyet rejt az- az az én leendő karakteremet, aki egy ősrégi átok végett egy hatalmas, bundás farkasszerű szörny testébe lett zárva és minden harmadik hónapban visszaváltozik emberi alakjában, ami az idők alatt nem öregedett, de a lelke annál inkább befanyarodott és mivel nem léphet ki a barlangból, így amikor az adott lány/ fiú betéved egyértelműen nem is akarja kiengedni. Ha valaki a logikai hibát keresné: a barlangban egy folyó csordogál végig halakkal és iható a vize, úgyhogy nem fog éhen halni egyik szereplő sem.
 
Kérlek, jelentkezz!
 

Anettze2020. 07. 14. 13:32:15#9658


 Üdvözletem!
 
 Két karakteremet hoztam el a mai derűs ég alatt megrendezett aukciónkra. Mindkét fiam yaoi kategóriában kívánja színesíteni a játékot, azonban nagy örömmel várok esetleg fantasy ( akár hetero romantikus karakterekkel) és yuri játékötleteket is, hogy azok alapján teremthessek új szépségeket. Mielőtt belevágnánk a hímjeim megismerésébe pár szó rólam, mint userről:
-Aktív, pörgős játékra vagyok legfőképpen nyitott. Maximum 10 napot szeretnék várni egy irományra, eme időkorlátot én is teljesen befogom tartani a játékban.
- Egy bizonyos fokú helyesírást elvárok, viszont bőven megelégszem a Word szintjével.
- A karaktereim mellé nem kívánok gyerekes karaktereket! (Eme besorolásba nem tartozik az OCD különböző fajtái, az ártatlanság vagy az, ha egy karakter rendkívül vidám, esetleg imádja a fagyit, az még plusz pont is...)
-BDSM vonalra nem vagyok nyitott! Kizárólag romantikus tartalmú játékokat keresek!
 
A várva várt karakterekről:
 
Ren Satõ, egy igazi egzotikus virág az iskola falai számára. Édesanyja angol származásának köszönhetően a fiú rengeteg Japánban nem mindennapi vonással jeleskedhet. Tűzpirosan lángoló természetes hajtincsekkel és veszélyesen gyönyörű ajkakkal, mindezek felett még magas is az izmos jelöltünk. Természete rendkívül pimasz és néha öntelt, ám ez nem véletlen. A gazdag nevelkedésnek is milliószor ott a hátránya. A fiú uni, az- az egyszerre passzív és aktív szerepre is nyitott.
 
Milyen játékötleteim vannak vele?
-A házukba új bejárónőt vesznek fel, aki a fiával együtt beköltözik az alagsor egyik szobájába. Itt két fajta játékostársat is eltudok képzelni: egy igazi semét, aki visszarángatja a földre és kemény szavakkal bánik az igazsággal, valaki aki szarkasztikus és az elején arrogáns vagy egy rendkívül édes és félénk srácot akitől könnyedén feléled a vadászösztön a férfiúban.
- Nyitott vagyok tanár- diák kapcsolatra is vele a részleteket együtt kitaláljuk
- Illetve további ötleteket is nyílt kapukkal fogadok
 
Tersoros, már nehezebb eset... A karamell bőrű férfi a mai napig gyászolja ikertestvérét és közben lassan megkeseredett. A csípője jobb oldalán található fél szívet mintázó anyajegy remekül érzékelteti mindazt a sötétséget amiből egyedül nem képes kimászni Ter. Mellé pontosan ezért egy vidám ukét szeretné találni aki emlékezteti arra vannak jó dolgok is az életben. A férfi tetováló művész, így ideális karakter lenne hozzá egy művész tanonc vagy, akár egy tetoválás miatt is betévedhet hozzá az akkor, még fel nem ismert nagy ő. Régi osztálytárs felbukkanását is eltudnám képzelni, még a vidámabb időkből, aki nem tudja, hogy meghalt az ikertestvére. (Mekkora lenne, már ha összekeverné őket vagy Ter testvérének az exe volna a fiú) Elragadtattam magam. Van ezenfelül egy érdekes ismertetője is a férfinak: szinte szerelmes a csokoládé fagylaltba. Így hát, ha egy kari a testvéreit vinné fagyizni és az utolsó gombócot Ter kapná meg a harmonikus ízű fagylaltból, amire egyedül vágyik az a kistesó meg is sajnálhatná a picurit és a többi meg jön magától a Tersoroshoz korban közelebb álló bátyóval. További játékötletekre itt is nyitott vagyok!

A karakterek képei:
 
https://pm1.narvii.com/7324/8a3a7b9a2f52e4fdc92fb869a3f6fd103ecad094r1-640-957v2_00.jpg
https://i.pinimg.com/originals/20/6e/45/206e456fe0cb8bea5af8c9d965f70a88.jpg
 

Rauko2020. 06. 26. 10:56:00#9657


 

Hali!

Korlátozottan, de szeretnék visszatérni. Karaktert és ötletet sem hozok egyelőre, szerény magam dobom a piacra. Írhatnak újak és régiek.

Kikötéseim:

- Én nem írok három-négyoldalnyi reagot. Tőled sem várom el, nekem egy oldal is elég, ha eseménydús.
- Az oldal szabályait ismerd és alkalmazd.
- Az átlagnál jobb helyesírást várok el. Nem baj, ha elgépelsz, de ne legyenek muszályok és hasonlók.
- Lehet, hogy le fogok lépni akár egy hónapra is. Kérdezheted, hogy mi a baj, de ne zaklass naponta vagy hetente. Nem fogok megint eltűnni, vagy szólok róla.
- Ha nem fog menni, akkor nem fog menni. De ha nem mondod el, hogy mi a bajod, nem fogom tudni! Így hát a bontás előtt elvárok egy helyzetértékelő levelet mentési javaslatokkal.

xoxo:
 RAUSzerkesztve Rauko által @ 2020. 06. 26. 10:58:56

Bummie_KS2020. 06. 20. 10:05:23#9656


 Sziasztok!

Abe Daisuke karakteremnek keresek egy kis tinit. Az ötleteket szívesen fogadom, bátran keressetek meg PÜ-ben! Liya2020. 05. 04. 14:44:20#9655


Sziasztok!
A Bleach világában játszódó szerepre keresek partnert.  Ayano Haruka karakterem mellé keresek . Igazából ötletet nem nagyon találtam ki, inkább együtt gondoltam, hogy kitalálunk valamit.


Andro2020. 04. 27. 11:43:09#9654


Halihó Játékosok!

Shimada Shinya nevű uke fiam mellé szeretnék egy semét, aki mellett biztonságban érezheti magát. Fontos, hogy az adott fiú ne nézze le Shinyát a fogyatékossága miatt! Lehet egy új diák, vagy akár egy kezdő tanár is az illető. Shinya nagyon félénk, retteg az emberektől, az érintéstől, így egy nagyon gyengéd, szerető, türelmes párt keresnék mellé. 


Kéréseim:

- Lehetőleg NE tűnj el! Ha bármi gond van, írj nekem PÜ-t, vagy emailt!
- Szeresd a hosszabb reagokat!
- Tudj helyesen írni! Az elgépelés belefér, azt én is szoktam. ^^
- Légy kreatív!
- Légy türelmes, mert néha bizony nekem is dolgom van.


Jelentkezni lehet PÜ-ben, vagy akár itt is. Ja, és íme Shinya:Gyula7552020. 02. 17. 13:47:53#9653


 Erotikus szerepjátékhoz keresek nálam idősebb hölgyet.

Sai2020. 01. 27. 19:53:54#9652


 Sziasztok! :) Harry Potter világába játszodó játékra keresnék pajtit. Méghozzá Sirius és Regulus kapcsolatáról szóló játékba. Szigorúan csak testvéri kapcsolatról lenne szó. Egészen a gyerek koruktól kezdve. Gyermeki ártatlanságuktól felnőtti démoni átalakulásukig. Mit miért tettek? Mi miatt váltak szét az útjaik stb.... Nem ragaszkodom a könyv hiteles íráshoz bár Reg- ről nem is tudunk túl sokat. Szárnyaljon a fantáziánk az a lényeg. Egy meghitt szívszorító testvéri stroryt szeretnék, olyat ami akár a mi kis valóságunkban is megtörténhet.  Tehát keresek egy Siriust, aki olykor védelmező olykor pedig gonosz nagytesó :)  #esküszömhogyrosszbansántikálok
Lécccccci valaki! :) Dobj egy üzit, ha tetszik a játék ötlet! :) <3

Imádom ezt a videót, Regulus <3  youtu.be/mduGCn1QQEk
N
a meg ez a másik :)  youtu.be/eDNoe_KSlXE

R
egulus: www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

Kaori2019. 12. 12. 12:08:03#9650


Halihó!

Egy társat keresnék a következő ötletemhez (hátha lesz valaki): Van egy fiú, aki szeret és tud is hegedülni, de nincs senki, aki felfedezné, így az aluljárókban, vagy az utcán mutatja be tehetségét. Egy nap érkezik a városba egy olyan férfi, aki komolyan benne van az alvilág (maffia) ügyekben és sikerült vezér egyéniséggé válnia. Találkozásuk után a férfi szemet vet a fiúra, de azt nem is sejti, hogy nem meleg, hiszen a nőket szereti. Azonban ez a férfi számára nem jelent hátrányt, sőt, még jobban akarja. A maffia férfit keresném. Akit érdekel, írjon PÜ-t!

Illetve, egy másik ötlet: adott egy boszorkány lány, aki tanulja ezen dolgot, de egyik barátját elintézi azzal, hogy kutyává változtatja. Egyértelmű, hogy a barát totál kiakad, de kutyaként kell élnie, amíg nem lesz meg az ellen varázslat. A boszi lakásán kell élnie, aki közben azon van, hogy helyre hozza tettét. A kutyus pedig mindig keresztbe tesz a lánynak. Szerelmet ebbe nem igazán szeretnék, de poén jöhet dögivel, amennyiben lesz olyan valaki, aki vállalná a kutyust.

Sado-chan2019. 12. 11. 19:22:23#9649


 Sziasztok!

 

Ezúttal egy hölgyet hoztam, aki szeretett szolgálólányát várja maga mellé.

A leírás magáért beszél, partnertől pedig türelmet és némi kreativitást várok, valamit hogy ne tünjön el szó nélkül. Köszönöm!


ryukia2019. 11. 22. 13:11:25#9647


 Lentebbi karaktereim közül Jacob Grey elkelt, de Miles és Reneé vihető! ;3

Bummie_KS2019. 11. 21. 08:08:06#9646


Őt is piacra dobnám. :)linka2019. 11. 17. 01:44:10#9645


 Szia mindenki ^^

Szabad fiaim közül hoztam néhányat, s, hogy fiút-lányt kapok-e melléjük, nekem olyan nagyon mindegy. 
Ötletféle mindegyikhez van, de szívesen meghallgatok akárkit, úgymond mindenre vevő vagyok. :D 
Lényegi dolog, hogy Yaoi esetében mind a három fiam Seme

Jelentkezni Pü-ben lehet. :) 


     


Szerkesztve linka által @ 2019. 11. 17. 01:45:21

ryukia2019. 11. 15. 22:03:12#9644


 Hali! -mivel csak egy helyre tartozom-

Szabad fiaimat hoztam vásárra. :3 Mindegyik yaoi kategóriában van, kivéve Reneé. Konkrét ötleteim nincsenek hozzájuk, de bármilyen rosszba bele lehet vinni. Mindegyikük uke úgyhogy ismét seméket keresnék. ^^ Ha megtetszik az egyikük vagy van valami ötleted, akkor dobj egy PÜ-t. 
Elvárásaim igazából nincsenek. Word szintű helyesíráson, egy oldalas reag.-okon és a türelmen kívül. (mert én lenni lasssú.)

 
 

~Ryu


Szerkesztve ryukia által @ 2019. 11. 15. 23:36:56

Bummie_KS2019. 11. 12. 18:50:08#9643


 Sziasztok, megint én! ^^"

Két karakteremnek keresek párt, ergo játékostársat. Ötletek jöhetnek, bármire vevő vagyok. :)

www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz

www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz


<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 448
© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).