Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Játékostárs keresés

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 446

Liya2019. 01. 06. 17:39:19#9614


 Sziasztok :D
A Beavatott filmből/könyvből love story szerep? Saját lány karakterem mellé Ericet keresek
(Facebookon szoktam játszani de itt is megpróbálom, de jobb szeretek fb-n )

loraneko2019. 01. 03. 13:14:37#9613


 Sziasztok 

Hosszas kihagyás és családi, valamint magán problémák után, úgy gondoltam szeretnék visszatérni az oldalra és remélem ebben nagy segítségemre lesznek az itt tartozkodó játékosok. *.*
Szóval az összes karakterem mellé kersnék játék partnert leginkább hentai, fantasy és Harry Potterben, egyelőre. Kikötésem nincsen, csupán annyi, hogy ne pár szavas reaggal oldjuk meg a dolgokat és egy minimális helyesírása legyen az illetőnek. 

Köszönöm a segítséget a visszatéréshez! :)

UI: A meglévő játékpartnereimtől szeretnék kérni egy pmt, hogy folytassuk-e az adott játékot. Természetesen azt is megértem ha nem, hisz én tűntem el. 

Szép napot loraneko. 


Szerkesztve loraneko által @ 2019. 01. 03. 13:15:11

Sweetie2018. 12. 26. 13:16:21#9612


 Heyho! 

Ötletötletötletötlet! 
Fantasy, adott egy sziget, ahol A és B királyság él. A királyságnak remek termőföldje van, kellemes éghajlattal, állatokvilágban gazdag ország, a mezőgazdasága virágzik. B királyság nagyrészt hegyekkel teli bányászatban kiemelkedő ország, nem csak az ércbányászat paradicsoma, de a gyémánté és az aranyé is. Míg A királyságnak ércre lenne szüksége addig B királyság minden télen küzd az élelemért, a két királyság azért, hogy elvegye ami jár neki háborút indított egymás ellen. A majdnem 20 éve tartó csatározást pedig a két ország egy érdekházassággal akarja megszüntetni, hogy a házasság révén a két ország cserekereskedelemre lépjen. 
Ezáltal  királyság koronahercegéhez feleségül kényszerítik B királyság második hercegnőjét, aki amúgy is csak szúrja a királyi család szemét, hiszen fattyú gyermek. Egyikük sem örül a házasságnak, s emellett egy forradalom is kitörni látszik, hogy megdöntse az országokban folyó diktatúrát. 
Első sorban egy izgalmas játékot szeretnék nem mellőzve a forradalmat és az esetleges újboli háború kitörését. Valamint örülnék a minél összetettebb karaktereknek is, hogy érdekes legyen a játék. 
A királyság koronahercegét kérném a játékhoz :) 

Szerkesztve Sweetie által @ 2018. 12. 29. 08:45:03

Remiyu2018. 12. 22. 00:27:36#9611


 Sziasztok!

Hosszú kihagyás után, úgy gondoltam, ideje ismét belevágni egy szerepbe. Eluntam, hogy folyton folyvást csak magamnak írtam és hiányzik, hogy valaki felpezsdítse a fantáziámat. Épp ezért mindenképp olyan partnert keresnék, aki türelmes és hagyja, hogy visszarázódjak abba, hogy nem nekem kell megírnom ez egészet, mert ő is viszi a sztorit. Tehát lehet, hogy elsőre kissé rövidebb reagjaim lesznek, de igyekszek. Ha pedig már itt vagyok, ötleteljünk is.

Először is, az Odaát című sorozatból gondolkodtam egy szerepen. Itt leginkább egy nem megtörtént esetet hoznék össze. Főként mivel a 6. évad elején feladtam a követését. Azonban kivételesen nem Sam és Dean köré fonnám a sztorit, hanem a szülők, azaz Mary és John köré. Valami olyasmit képzeltem el, hogy Maryt Castiel visszahozza az életbe főként, hogy távolról védje a fiúkat, akik mindeközben szintén vadászként tevékenykednek. Mary feladata az, hogy az esetleges veszélyesebb lényeket, akiket a fiúk vonzanak azelőtt kiiktassa, hogy elérnék őket. Nem, mintha nem lennének elég erősek, de így sokkal biztoságosabb. Ezzel együtt viszont John is visszatér szinte rögtön Mary után, bár itt még nem találtam ki hogy miért és ki által. Ezzel együtt pedig valami hihetetlen erő húzza a felesége felé, bár eleinte csak távolról figyeli a nőt, végül egy estén csak nem bírja ki és előbújik az árnyékból.
Ezen még bőven lehet persze alakítani, éppcsak egy kezdetleges ötletemet vázoltam fel. Mary karakterét hoznám, így egy Johnt keresnék a hősi feladatra. A megviselt fáradt férfit, akinek egy halott feleség kellett ahhoz, hogy jó férj legyen.

Sane2018. 12. 12. 15:17:17#9610


 Üdv, játékos társat keresek, inkább yaoit szeretnék. Maffiás, trónok harca féle játékokra vevő vagyok, a sima slice of life nem kenyerem.

Amit rólam tudni kell:

- Nem 2 soros reagot fogok visszaírni (hanem hármat, de vicci vagyok).

- 21 éves vagyok, és dolgozok, így biztos nem fogok hetente-kéthetente reagot írni, de cserébe én sem várom el tőled.

- Szeretem a bundás kenyeret -de csak kevés olajjal- , a cipőmet jobb kézzel kötöm be, nincsenek őszhajszálaim, és utálom a babot.

Köszi, hogy elolvastad, majd a 2 percet, amit a posztomra vesztegettél isten megfizeti. 

Ja, és amennyiben szeretnél játszani velem írj üzit, néha kedves vagyok. :p
Szerkesztve Sane által @ 2018. 12. 12. 18:05:56

Liya2018. 11. 23. 07:29:05#9609


 Sziasztok :)
A Beavatott c film első részére alapuló Love Story szerep? Saját lány karakterem van és Eric karakterét játszó személyt keresek

Denna2018. 11. 17. 22:54:00#9608


sziasztok!

egy ötletet szeretnék meghirdetni, ami még nem teljesen tisztázódott le a fejemben, de nagyon szívesen kezdenék vele valamit, remélem, megtetszik majd valakinek :) először is szeretném azzal kezdeni, hogy minkét karakterhez van ötletemés képem is, de nem ragaszkodom semmihez.

a történetet egy teljesen egy saját, kitalált világban képzeltem, általunk kitalált múlttal és szabályokkal, és a központban a varázslás, vagyis inkább a mágia állna. az emberek három csoportra tagolódtak: egy részük teljesen képes uralni ezt az erőt, a mágiát, néhányan képesek lehetnek különböző "kezelésekkel" előhozni ezt, de a legtöbben egyszerű emberek.

azok, az uralják ezt az erőt, alanyi jogon bekerülnek egy oktatási rendszerbe ahol segítenek nekik még inkább kiaknázni képességeiket. a legfelsőbb intézményben, akárcsak az egyetemeknél, mindenki saját szakot választhat, amivel később állást vállal, és így tovább. kivétel az igazán tehetségesek - ők bekerülnek A Társaságba.

minden egyetemnek a világ különböző pontjain megvan a maga társasága. ezek, mintha sport lenne, boxmérkőzés; versenyeket tartanak egymás között. lényegük az erőfitogtatás, egy-egy ellen, nem életre halálra, de a vesztes elveszti képességét, ami aztán a nyertesre "öröklődik".

A                                                     B
  

ennek a rendszernek a része "A". A születésétől kezdve tehetséges, már egyetemi évei alatt mérkőzéseket nyert, kivívta mások elismerését és tiszteletét. az egyetlen problémát a svindlijei okozzák. szeret önjelölt Lucifert játszani:  segít  a diákoknak vagy éppen az embereknek, különböző szívességekért cserébe. ez nem éppen etikus vagy szabályos, és amikor rájön erre a vezetőség, kicsit bepöccen rá. kicsapni mégsem csaphatnak ki egy ilyen tehetséget, úgyhogy arra kötelezik, hogy mentorálja az újoncokat.

 B már egy kicsit mástészta. ő a második kategória, tehát magától nem volt képes előhozni a varázserejét. szülei visszavonult bajnokok, az egyetemen tanítanak, a társaság vezetőségének tagjai és amikor megtudták, hogy egyszem fiuk nem született mágus, hát, nem örültek. a társadalmi státuszuknak hála megengedhették, hogy B komoly tanítatást kapjon, aminek hatására B egész jól elsajátította a képességet.

a történt nagyjából ott kezdődne, hogy B bekerül az egyetemre, és A-t kapja mentorának. egyikük sem lesz mosolygós a helyzettől, de A alatt már így is rezeg a léc, B nem akar csalódást okozni, úgyhogy elkezdenek együtt dolgozni. az, hogy utána hogy alakul a kapcsolatuk, igazából megbeszélés kérdése.

szeretnék a történetbe egy komolyabb szálat, például a rendszer megborulását, mert a világ vezetői egymásnak ugranak, és ez háborút von maga után. vagy, hogy az emberek lázadást szerveznek; ezt még a jövőbeli társammal szeretném eldönteni.

ennyi lenne nagyjából, meg még pár kérés, információ, ilyesmi:

 - vannak még ötleteim, talán túl sok is, de abszolút nyitott vagyok új ötletekre, változtatásokra

- kérlek, ne tűnj el, itt nem a gyorsaságra gondolok, hanem hogy legalább havonta egyszer dobj meg egy pü-vel, hogy szeretnéd e még a játékot, vagy sem

- nagyon örülnék, ha egy jól felépített történetet tudnánk együtt írni, úgyhogy szeretném, ha valamilyen szinten néha beszélgetnénk a történetről néha

köszönöm a figyelmet, sziasztok :)


Kaori2018. 10. 25. 19:40:20#9607


Halihó!

Kinek lenne kedve egy tanár-diák szerephez? Nem, nem yaoiban :) Hogy ki lenne idősebb, azt meg lehet beszélni privátban. Lehetne drámaibb hajókon evezni, ami a sztorit illeti. Akit egy kicsit is érdekelne a dolog, írjon rám :)


Szerkesztve Kaori által @ 2018. 10. 25. 19:40:43

Bedslut2018. 09. 30. 16:52:30#9605


 Halihó!

Sokat olvasgattam az oldalon, de úgy döntöttem kipróbálom az írást is. Még csak egy játékom van, de lehetne belőle kettő is (ez olyan izgi). Akar valaki egy dinóval játszani? Ötletem nincs sok, de kardfogú tigrist gondoltam hozzá. Valaki? Ha tetszik nyugodtan üzizhetsz :-*Jarmyla2018. 09. 28. 05:31:49#9604


 Sziasztok!
Lenne kedve valakinek egy középkori kalandor bőrébe bújni?
A történet röviden annyi, hogy az emberek szolgái állati fülekkel és farokkal megáldott humanoid lények. Kalandor pedig társnak vesz magának egy ilyen lényt és a kettőjük kapcsolatán keresztűl megismeri a "bestiák" valódi természetét és kultúráját.
Ha érdekel, dobj egy PÜ-t :)

Ash2018. 09. 12. 15:48:01#9602


Téged keresünk! 
Képtalálat a következÅ‘re: „i want you pirate” 

Lentebbi "Felhőkalóz" ötlethez keresünk még egy főt (vagy többet, de egyet mindenképp!) 

Elsősorban a királyi monarchia köreiből várnék valakit. Akár kalandvágyó trónörököst is! 


Köszi, ha jössz!


Andro2018. 09. 09. 17:20:31#9601


 Halihó mindenkinek!

Ki szereti Írországot, az ír mondavilágot és különösképpen a kis kópé, minden lében kanál koboldokat? Mert én imádom őket, minden csínyjük ellenére, vagy talán pont ezért.
Hoztam is egy koboldocskát, akit Ronan néven ismernek Írországban. Mellé keresnék egy barátot, lehetőleg egy olyan ember - igen, EMBER - formájában, aki már régen nem hisz a csodákban, esetleg valami tragédia történt vele. Tehát akivel Ronan jól megértené magát, mert ő maga nem utálja az embereket, sőt, egészen kedveli ezeket a "kissé vaksi és mulya népeket", hogy őt magát idézzem. Hiszen olyan jól lehet velük mindenféle tréfát űzni.
Elsősorban nem romantikus történetre hajtok, mert hát valljuk be a méretbeli különbséget azért... aztán ki tudhatja még, igaz? XD


Kikötéseim:

- Szeresd Írországot (legalább egy picikét)
- Kedveld a koboldokat és a legendákat!
- Légy kreatív! Ha csak én viszem a sztorit, elég nehéz dolgunk lesz.
- Ne tűnj el nyom nélkül! Ha valami gond van, ott az Üzenőfal, PÜ, Facebook, email.
- Szeress hosszabb reagokat írni!
- És tudj helyesen írni, legalább Word-szinten. Az elgépelés még oké, de a "muszáj" szót PONTOSJÉVEl írjuk!

Ennyi. Jelentkezés vagy itt, vagy PÜ-ben. És ő pedig Ronan:

 


Corndoggie2018. 09. 06. 18:41:49#9600


Hali.
Új vagyok még az oldalon, bár korábban már szerepjátékoztam hasonló formában is. Elolvastam mindent, ahogy kell, szóval gondoltam meghirdetem a kedvenc démon ebemet,
Forfaxot. 
Egy igazibb (születés, na, számít) őrangyalt képzeltem el mellé, aki vagy peches mint ő, vagy ellenkezőleg: legjobb a szakmában. Férfi vagy nő, nem nagyon lényeges igazából.
Annyi, hogy mivel még új a dolog, kérnék a leendő pajtitól egy kis türelmet, míg átlátom a dolgokat. Tippek is jöhetnek majd, de tényleg. 
Ha tetszik az öleb, s nincs bajod egy kis kezdő (bal)szerencsével, írj rám nyugodtan! 

Denna2018. 09. 06. 16:27:00#9599


 sziasztok, szép napot!

tudom, sajnálom, megint én, de ígérem most egy időre ez lesz az utolsó. Thomas mellé keresek párt, illetve most egy egészen konkrét ötletem is van hozzá :)

szóval, adott egy nagyon gazdag család multi cégekkel, vállalatokkal, és látszólag tökéletesek. összetartóak, támogatják az embereket és egymást, híresen jól bánnak az alkalmazottaikkal. nehéz rajzuk valós kivetnivalót találni. természetesen Thomas is hallott már róluk, mindenki hallott már róluk, és szentül meg van győződve arról, hogy valami mégsem stimmel velük- szóval a fejébe veszi, hogy ő lesz az, aki "lerántja róluk a leplet", és ír egy leleplező könyvet róluk. ha sikerül neki, végre igazán betör a szakmába, végre olyan újságíró lesz, aki mindig is akart lenni.

az első lépés ehhez, hogy valahogy közel kerüljön a családhoz. összebarátkozik az egyik "gyerekkel", és mire észbe kap, olyan információkat tud meg, derít ki amiket álmában sem hitt volna.

na igen ám, de az éremnek két oldala van; időközben beleszeret a kicsit fentebb említett utódba, megszereti talán a családot is és megérti miért tették azokat, amiket.

a könyv elkészül, ami nyilvánvalóan tönkre tenné a család életét, de hogy mi lesz a sorsa, az  majd még eldől:)

ez lenne az ötletem. A Család egyik gyerekét keresném partnernek, vele kapcsolatban nem ragaszkodom semmihez - még a neméhez sem.

***

illetve, Danielhez is lett ötletem azóta, mióta meghirdettem. ehhez nem ragaszkodom, ha valakinek megtetszik Dan, de más ötlete van, szívesen fogadom azt is!

egy kifejezetten híres színészt/zenészt képzeltem el mellé, akit Daniel már csak emiatt is unszimpatikusnak talál. az érzés kölcsönös, viszont mégis arra kényszerülnek, hogy időt töltsenek egymással. megismerik és megkedvelik egymást, aztán Daniel életébe egyszer csak bepuffan Ez Első Szerelem, akár még minden tökéletes is lenne, ha párja miatt hirtelen nem kerülne ő is a figyelem középpontjába.

hogy ezután hogy lesz, az szintén majd a karaktereinken és kapcsolatukon múlik.:D

ennyi lenne. remélem, akad majd jelentkező rájuk, köszönöm a figyelmet!Szerkesztve Denna által @ 2018. 09. 06. 16:36:13

Akahige2018. 09. 05. 13:42:59#9598


Üdv mindnenkinek, meg mindenki másnak is!
Rég játszottam utoljára, úgyhogy gondoltam, kicsit felelevenítem a régi hobbim.
Másrészt viszont egy játszópartnerem nemrég mondott vissza egy játékot, amit pedig nagyon éltem. A felállás pofonegyszerű, én jövök egy viking istennel, ő egy görög istennővel, és majd szépen közben kigondoljuk a többit.
Ehhez szeretnék egy vállalkozó szellemű egyént találni. A történet nincs meg, de ez benne a pláne, majd meglepjük egymást. Lehet szerelmi szál, háborús szál, vagy amit akartok.

Az én karakterem a viking mitológiából a három főisten (a másik kettő Odin és Thor) egyike, Freyr, a béke, nap és termékenység istene.

A görög karakterre nincs kikötésem, de ha tanácsot kértek, szívesen segítek, tudok egyet s mást a görög mitológiáról is.

NaomiPhantomhive2018. 09. 04. 19:54:07#9597


 Sziasztok!

Elég új vagyok a fórumos szerepjátékban..SŐT... De szeretnék megprobálkozni vele. A karakteremhez keresek egy domináns, kicsit erőszakos (pl.: maffia vezér, iskola igazgató) tehát egy rangosabb és jó módú férfi karaktert. 

A terv a következő...:
~ Az én karakterem egy fiatal lány aki belekeveredik a piszkos ügyekbe, pl. drogokt akar lopni, vagy csempészni, vagy valamit ellopni a másik karaktertől, de ugye rajta kapják és a főnökhöz viszik...és a többi. Persze nyitott vagyok bármilyen ötletre. Bármit szivesen eljátszok azzal az egyszem lány karakteremmel ^^"

Nami: Ő lenne a karakterem...Neki keresnék partnert a fent le írtak alapján.

Kritériumom nincs, mivel nem tudom, hogy mit szabad és mit nem csinálni ^^" Illetve inkább fantasy illetve hentai témájú játékra gondoltam.

Köszi, hogy elolvastátok. ^^ :3

Denna2018. 09. 01. 15:18:46#9596


 szép napot! 

két karakterem mellé szeretnék párt találni, nincs túl sok konkrét ötletem hozzájuk, de azért remélem így is lesz, akinek megtetszik valamelyikkőjük :)

Dominick igazán egy nehéz eset, mellé a régi barátot keresem, aki valahogy újra előbukkan az életében, akár véletlen, akár direkt. sok év telt el azóta, mióta nem beszélnek, szeretnék náluk kitérni arra, hogy mennyire nehéz ilyenkor újra megismerni egymást, még akkor is, ha egyikőjük sem változott meg drasztikusan. az, hogy később szerelem is kialakul közöttük, vagy megmaradnak barátoknak, igazából rajtunk és karaktereinken áll

Daniel még inaktív, bár remélem nem lesz vele probléma, ezért bátorkodom már őt is meghirdetni :D hozzá még a kevésnél is kevesebb ötletem van, talán annyi, hogy szeretném, ha a karaktereink eleinte nem igazán szívlelnék egymást. yaoi kategóriába tettem, de ha úgy adódik nagyon benne lennék fantasy játékban is. :D

elvárásaim nem igazán vannak, amit tudok ajánlani az maximális lelkesedés, viszonylag gyorsaság, türelem, (fogjuk rá) jó helyesírás és szerintem egész könnyű velem kompromisszumot kötni. 

köszönöm a figyelmet :)


Szerkesztve Denna által @ 2018. 09. 03. 23:14:06

Malec2018. 08. 30. 19:42:24#9595


 Sziasztok! 

Ötlettel jöttem hátha sikerül. A tegnapi nap folyamán néztem A második esély cimű eorozatot( kutyákról szól), ott frissen szabadult elitéltek dolgoznak a tulajdonos mellett. És onnan jött az ötletem is. Frissen szabadult sittest játszanán én, akit keresek az vagy a tulaj vagy a tulaj fia. Mindenképpen yaoit játszom. Ha fel keltettem az érdeklősésedet irj nyugodtan. Kari kép csak utána lesz ha lesz jelentkező!! 

Liya2018. 08. 28. 19:47:28#9594


 Sziasztok!
Ismeri itt valaki a Csontváros című filmet? Na arra keresek  partnert(Valentine karakterének örülnék DE ez nem feltéttel)
Ötletem az van amit privátban le is írok :) 
A forumos szerepjátékban még kezdő vagyok szóval előre is sorry. De igyekszem  fejlődni :)

Karakterem:

http://www.animeszerepjatek.hu/karakterek.asz?id=14714


Morticia2018. 08. 26. 11:27:34#9593


 Sziasztok!

 Hosszú, rendkívül hosszú távollét után, lassan, de biztosan szeretnék visszatérni az oldalra.

Ennek okán játékostársakat keresek, teljesen a nulláról, bízva a legjobbakban.

Konkrét ötletem egyelőre csak pár karakteremhez van, ám ezek is  bővítésre várnak, a többieknél pedig, amennyiben felkeltik valaki érdeklődését, az ötletelésben nagyon szívesen benne vagyok. Néhányuk még aktiválásra vár, mivel arctalanságra vetemedtek, azonban várhatóan a közeljövőben ez az akadály is elgördül a játszópartnerük megtalálását illetően.

Thalanir:

Hozzá keresem a gyerekkori testőrét. A fajmegadás teljességgel átírható, ahogyan a karakter neme is. Elsősorban fejvadászként tudnám elképzelni, aki rátalálna a karakteremre, s a busás vérdíj érdekében, bosszútól és csalódottságtól fűtötten át akarná adni a trónbitorlónak. Leginkább az érzelmekre, belső viharokra szeretném a hangsúlyt fektetni.

Lysander: 

 

Mellé egy személyi titkárt vagy titkárnőt szeretnék, aki a nyers modora és a távolságtartása ellenére igyekezne a közelébe férkőzni, meglátni, milyen is ő valójában...És természetesen megóvni attól, hogy a halálba hajszolja magát.

William: Hozzá herceget, avagy hercegnőt keresek. Nehézkesen kibontakozó, intrikákkal, cselszövésekkel, ármánnyal és nehézségekkel teli, elsősorban romantikus, de tragikus végkimenetelű játékra.

Arwen:

 Mellé mindenféleképpen egy Thranduilt vagy Legolast keresek. Kényszer- avagy érdekházasság szempontjából. Középföldén háború dúl, amely veszélyezteti Völgyzugolyt, aki nem képest egyedül már megvédeni magát, így a Bakacsinerdő királyához fordul segítségért...Aki ezt készséggel megadja, cserébe Elrond lányának kezéért.

Ashaleena: Mellé elsősorban egy fejvadászt szeretnék, aki kimagasló képességeinek köszönhetően valahogyan megtalálja a leányzómat. Itt a kifejletben és a továbbiakban teljesen nyitott vagyok.Szerkesztve Morticia által @ 2018. 08. 27. 09:21:55

<<1.oldal>> 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... 446
© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).