Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kay Greyfox
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 16

Külső leírás: Elsőre angyali arca, és gyönyörű, sötétbarna, melankolikus tekintete az, ami megragadja az ember figyelmét. Bőre bársonyosan puha, nagyon világos, szinte fehér, hiszen ritkán jár a napon. Haja ébenfekete, a lapockájáig ér, amelyet előszeretettel tűz fel a tarkójánál. Általában egyszerű ruhákat visel, pólót, fehér színű inget, szürke, vagy fekete nadrágot, hiszen nincs nagyon hová kiöltöznie. Termete sem nem túl magas, se nem túl alacsony, alkata nem kövér, inkább kissé szikár, de nem kórosan sovány. Habár egy pár kiló még elférne rajta. Állandó, elmaradhatatlan kísérője a fejhallgatója, amitől nem akar megválni.

Jellem: Alapvetően csendes, magának való, melakolikus, visszahúzódó természet, aki nem beszél, ha nincs rá oka. Sosincs láb alatt, hiszen azzal csak problémát okozna mindenkinek. Tudja, hol a helye, és sosem lázadozik, hiszen ezt szokta meg. Általában lehajtott fejjel jár, nesztelenül mozog, hiszen nem akarja felhívni magára a figyelmet. Rettentően szeretetéhes, a legkisebb kedvességet is százszorosan hálálja meg, habár eddig nem sok jóban volt része. Nagyon szeretné, ha valaki törődne vele, de ezen vágyát még saját maga előtt is titkolja. Erősen depresszióra hajlamos személyisége van. Rendkívül okos, éles eszű fiú, bár a szükséges dolgokon kívül kevés dolog iránt mutat kifejezett érdeklődést.

Élettörténet: Előkelő angol család legidősebb fiaként jött a világra, de sajnos hamar kiderült, hogy az egészségével komoly gondok vannak. Ráadásul a szíve sem volt egészen rendben. Az immunrendszere gyenge volt, hamar elkapott mindenfajta betegséget, ami után hónapokig lábadozott. Apja egy ideig tűrte a szerinte hasznavehetetlen gyermeket, hiszen mégiscsak az örököse és a család leendő feje volt. Ám amikor Kay négy éves lett, anyja újabb fiúnak adott életet. Ezek után Kay még kevesebb törődést kapott, hiszen az öccse egészséges volt, nem úgy, mint az idősebb testvér. Kayról ezek után legfeljebb a személyzet gondoskodott, de ők sem igen törődtek vele, hiszen kinek kell egy ilyen úrfi. A családja eltávolodott tőle, az apja semmibe veszi, az anyja ritkán látogatja és az öccse, Adam is lenézi szerinte felesleges testvérét. Kay a könyvekbe menekült, hiszen még az udvarra sem igen mehet ki, mivel számára egy megfázás is végzetes lehet. Inkább a szobájában tengett-lengett, míg tizenkét éves korában apja végül az udvar egy távoli részére, az ún. Kis Kastéyba - ez egy nyári lak - küldte, hogy ne is legyen a család szeme előtt. Addigra már évek óta magántanára volt, aki heti háromszor foglalkozik vele. Bár Kay nem látja értelmét a tanulásnak, hiszen tudja, hogy a birtokot maximum akkor hagyja el, ha kórházba kerül. Egy inast rendeltek ki mellé, aki nem bánt túl kedvesen vele, ócsárolta, megalázta, sokszor durva volt vele, volt, hogy meg is ütötte és nemtörődöm módon viselkedett az úrfival, ami egyszer majdnem Kay életébe került. De senki sem bánta volna, ha meghal. Kay pedig megtanulta, hogy nem bízhat senkiben. Az inas végül a fiú tizenhatodik születésnapja után nem sokkal felmondott. A család most egy új inast keres a mihasznának gúnyolt úrfi mellé, aki majd gondját viseli.

Hobby: olvasás, zenehallgatás, rajzolás

Foglalkozás: nincs

Extrák: *** Uke *** Fogalma sincs, hogy a fiúk, vagy a lányok érdeklik-e, hiszen sosem volt még szerelmi kapcsolata. *** Az évek során egyre inkább magába zárkózott a rengeteg rossz tapasztalat hatására *** Már nem hisz abban, hogy bárki kedves lehet hozzá *** Előző inasa figyelmetlensége miatt egyszer úgy megfázott, hogy kis híján belehalt *** Utálja a telet *** Önmagát semmire sem becsüli *** Nagyon szereti az állatokat, de apja megtiltotta, hogy akár csak egy egeret is befogadjon *** A család úgy tesz, mintha nem is létezne, de ez őt már egyáltalán nem zavarja *** Nagyon szereti a klasszikus zenét, szinte csak ilyeneket hallgat *** A könyvekből leginkább a fantasyt és a romantikust kedveli *** Szereti az édességet, főleg a gyümölcsös süteményeket *** Néha azt kívánja, bár meg se született volna, mert akkor nem okozna gondot senkinek *** Gyakran vannak öngyilkos gondolatai, de sosem merné megölni magát *** Gyakran vannak súlyos egészségügyi problémái, így élete során már rengeteg időt töltött kórházban *** Sosem voltak barátai, hiszen úgy hiszi, hogy őt senki sem képes szeretni *** Szeretne egégszséges lenni, hogy ő is olyan lehessen, mint a többi vele egykorú, bár tudja, hogy erre nincs esély *** Gyakran vannak köhögési rohamai, amik nagyon nehezen múlnak el *** Többször fordult elő, hogy nagyon rosszul lett, sőt, el is ájult ***

Képinfo: A kép nem saját alkotás, a karakterhez vettem kölcsön (http://)

Engedélyezve: 2020. 12. 05.

Módosítva: 2020. 11. 26. 21:08:48
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).