Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hao
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Andro

Kor: 18

Külső leírás: Hosszú, lilás alapon szőkésbarna tincsek keretezik hosszúkás, csinos arcát, amelyből sötét szempárral szemléli a világot. Termete középmagas, felsőteste szálkásan izmos, halfarka lilás alapon zöldes pikkelyes. Ruhát sosem hord, kivéve, ha a szárazföldre megy, hiszen ott szüksége van rá. Ilyenkor általában a kényelmes darabokat választja.

Jellem: Kíváncsi, ám kissé bizalmatlan teremtés, akit már sok csalódás ért eddigi élete során. Nehezen bízik meg bárkiben is, nehezen lehet kiérdemelni a bizalmát, hiszen azt nem osztogatja csak úgy, főleg nem az embereknek. Nagyon tud szeretni és ragaszkodni, ám ezt nem mindig mutatja ki. Ha elárulják, vagy bántani akarják, foggal-körömmel védekezik, és nagyon veszélyes tud lenni. De akit egyszer tényleg megszeret, azért bármire képes.

Élettörténet: Hao a tenger szülötte, aki egy hatalmas sellőrajban született. Boldog kis kölyök volt egészen hat éves koráig, amikor egy nap egy csapat halász kegyetlenül lemészárolta a rajukat, több sellőt pedig fogságba ejtettek. Haonak szerencséje volt, mivel az anyja még idejében rejtette el őt egy kagylóban, így túlélte a mészárlást, ám bosszút esküdött az emberiség ellen. Egyedül nőtt fel, megtanult mindent, amit lehetett, és felnőve az emberi faj egyik ellenségévé vált. Ha teheti, felborítja a halászhajókat, szétvagdossa a halászhálókat, vagy más módon tesz kárt az embernek. Még sosem volt szerelmes, hiszen gyermekkora óta nem találkozott fajtájabelivel.

Hobby: úszkálás, gondot okozni a halászoknak, vadászat

Foglalkozás: nincs

Extrák: *** Sellő, és nem szirén. A sellők között vannak férfiak is, a szirének között viszont csak nők. Ráadásul a sellők nem dalolnak *** Gyűlöli és megveti az emberi fajt, mert kártékonynak tartja őket *** Minden hónapban telihold idején három napra képes emberré változni *** Nehezen bírja, ha sokáig távol kell lennie a víztől, ilyenkor ugyanis gyorsabban kiszárad, mint egy ember *** Ha teheti, távol marad az emberektől és a szárazföldtől *** Biszexuális ***

Képinfo: Nem én rajzoltam, csupán illusztrációnak használom a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:42:36
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).