Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ryan Wade Sullivan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 52

Külső leírás: Magas. Tényleg, igazán nagyon magas. Jó, azért nem egy óriás, de könnyedén föléd tornyosul. Testét számos tetoválás díszíti, mindnek saját története van. Mind egy-egy emlék azokról az utakról és kalandokról, amelyekről élve tért vissza. Izmos, de mégis karcsú. Szinte emberfeletti ereje van, ha úgy hozza az élet elbánik megvadult medvével, vagy kidarál egy egész kocsmányi csőcseléket egyedül. Szemei élő türkizre hasonlítanak, még inkább kiemelik keskeny, barátságtalan szemöldökeit. Orra egyenes vonalú és keskeny. Állkapcsa szögletes, álla hegyes. Ajkai keskenyek, ritkán mosolyognak őszintén. Arcán mindig többnapos borosta ül. Nem szeret borotválkozni, de a szakállat sem szereti. A haja olyan, mint egy vad csikó sörénye; hosszú, megtévesztően kellemes hullámokkal. Ha zavarják rakoncátlan tincsei, egy hanyag mozdulattal beléjük túr és hátra igazítja őket. Ékszert nem visel, csak a nyakában lógó nyakláncot. Ruházata sötét, kedveli a bőrből készült praktikus darabokat, de azt tartja szem előtt, hogy kényelmesen mozoghasson.

Jellem: Nem idegen számára az erőszak. A szofisztikáltabb réteg azt mondaná rá, hogy barbár, de igazából ő egy túlélő. Mindig, minden szituációban úgy cselekszik, hogy a mérleg felé billenjen. Ravasz jelleméből adódóan nagyon meggyőző tud lenni. Ha kell, bármilyen szerepet hajlandó eljátszani. Ő lehet a legjobb barátod, vagy a legrosszabb rémálmod is. Azonban, ha már nem vagy a hasznára, eldob, mint egy darab ócskaságot. Megtévesztő külsejével ellentétben, soha nem vette el mások életét. Ha szorult helyzetben van, akkor sem. Úgy megver, hogy hetekig lábra sem tudsz állni? Igen. De azt a bizonyos határt soha, egyszer sem lépte át. Igazán elemében akkor érzi magát, ha nyakába veheti a világot és utazhat. A vadon az igazi otthona, ahol nem kell az emberekkel foglalkoznia, de pont az emberek hiánya miatt un rá nagyon hamar. Szereti az izgalmat, a kalandot. Ez hajtja előre, ettől érzi csak igazán úgy, hogy él. Attól fél, ha egy pillanatra is megállna, rájönne, hogy nincs célja az életének. Soha nem marad sokáig ugyanazon a helyen. Nem töri magát, hogy beilleszkedjen. Fél a röghöz kötöttségtől, az elköteleződéstől, az állandóságtól. Nem tud velük mit kezdeni. Azért neki is érző szíve van, mindig van egy pillanata arra, hogy utcagyerekek kezébe nyomjon egy vekni kenyeret, vagy pár gyümölcsöt, amit ő is úgy emelt el valahonnan. A gyengéd érzelmek láttán sarkon fordul, csinál egy hátraarcot, és nem látod őt soha többé. No nem azért, mert undorodna tőle. Egyszerűen csak nem érti, hogy hogyan is vonzódhatna éppen hozzá bárki is, amikor még ő sem lát saját magában semmi szerethetőt.

Élettörténet: Félvér. Hogy melyik szülője volt tünde, azt senki nem tudja. Csecsemőként hagyták egy árvaház ajtaja előtt. Ott ugyan nevelték valameddig, de az túlzás, hogy szeretetben. Sem a tündék, sem az emberek nem kedvelik az olyan „korcsokat”, mint ő. visszataszítónak találják még az ötletet is, hogy az egyik nép tagjai összefeküdjenek a másikéval. Az olyan gyerekek, mint Wade, általában korán halnak, meg sem érik a felnőtt kort, mert mindenki csak bántalmazza őket. Az árvaházban is mindig az orra alá dörgölték, hogy milyen mihaszna, semmirekellő, gusztustalan. Tizenhét éves koráig tűrte ezt, aztán kitört a járvány és ő megszökött. Hajóra szállt, potyautasként és azóta meg sem állt. Megy, amerre az ösztönei viszik. Kiválóan túlél a vadonban, és a zsúfolt városokban is. Az elmúlt évtizedekben igazán megemberesedett, és azzá a gazemberré vált, amivé kellett lennie ahhoz, hogy megálljon a lábán és boldoguljon az életben. Rengetegen szerették őt vad szerelemmel, ám ő soha nem volt szerelmes. Korábbi partnereit hamar megunta. Sokan vele akartak már tartani az utazásai során, de mindig sikerült leráznia őket. Ebből már könnyen kitalálható, hogy komoly, tartós kapcsolata soha nem volt. Jelenleg egy kikötővárosban tengeti napjait, munkát keresve. Hallgatja a helyi pletykákat, hátha akad valami fogára való.

Hobby: Szerencsejáték (amiben rendszerint csal)

Foglalkozás: Csempész, vadász, nyomolvasó, tolvaj, fejvadász, igazából akármit elvállal

Extrák: A nyaklánc egy árva kislányé volt, aki vele együtt töltötte a zord falak közt a gyerekkorát, ám egy ocsmány betegség elvette az életét. Azzal, hogy ezt hordja, adózik az emléke előtt. * Ki nem állhatja a Ryan nevet, ezért mindenkinek Wade-ként mutatkozik be, ha muszáj. * Biszexuális * Kedveli a jó alkoholt és a kocsmák/fogadók nyüzsgését. Rendszerint ilyen helyeken talál munkát magának.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. [Pinterest] (http://)

Engedélyezve: 2023. 08. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).