Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek... 
Használati útmutató és Szabályzat az oldalhoz
 
 
 
 
 
Kérlek olvasd el figyelmesen mielõtt belekezdesz a játékba, mert a Szabályzat megszegéséért elõször figyelmeztetés, majd TÖRLÉS jár!  
 
 
 
Mivan? Korhatáros anime szerepjáték? Az meg mi?
 
 
·         Üdvözlünk az oldalon, nagyon örülünk hogy ide vetett téged a sors!
·         Amint látod Magyarország elsõ hivatalos korhatáros anime szerepjáték oldalán jársz. Mit is jelent ez?
·         Játszatsz kedvedre akármilyen játékot, szabadjára engedheted a fantáziádat!
·         Nálunk nem tilosak korhatáros játékok, helyszínek, a szereplõk viselkedését sem korlátozzuk semmilyen téren.
·         A szerepjáték mint olyan, nagyon régóta meglévõ idõtöltés/játékforma, amivel beleélheted magad különbözõ emberek, lények, anime és filmszereplõk szerepébe és ezáltal új dolgokat, szituációkat ismerhetsz meg.
·         Ehhez nincs szükséged különösebb tehetségre, csak egy kis fantáziára!
·         Kedvet kaptál? Olvass tovább hogyan kezdj neki!
·         Az oldal fõleg fanfiction íróknak és amatõr íróknak készült, ezért más mint a legtöbb szerepjátékos oldal. Szívesen látunk viszont kezdõ írókat is, bárkit, akinek megvan a lekesedése és a kedve hozzá hogy játsszon.  
 
 
 
Hogyan kezdj hozzá?  
 
·         Mielõtt játszani kezdenél...elõször olvass bele pár játékba.
·         Megtetszett? Akkor mindenek elõtt regisztráld magad az oldalon, így használhatod az oldalt összes funkciójával együtt, így tölthetsz fel karaktert, fanficet, fanartot és kaphatsz hírt a frissítésekrõl, újdonságokról!
·         Ha eldöntötted milyen szerepbe vágnál bele, elõször nézd végig az oda feltöltött karaktereket.
·         Ha már létezik a karakter ------> elkérheted a tulajdonosától, így ideiglenesen te is használhatod azt. (Írj a tulajdonosnak Privát üzenetet, vagy keresd meg a játékostárs keresés modulban/az üzenõfalon, vagy írj levelet az e-mail címére. Ezután a karakter adatlapján, az extrák részletbe beírja, hogy te is játszol a karakterrel, és kérhetsz helyszínt.) Ha nem tudod elkérni valamilyen okból, akkor te is felregisztrálhatod azt a karaktert, csak arra figyelj oda, hogy a képe különbözzön a fentlévõétõl, és ne másold le senki karakterlapját, hanem légy kreatív és írd meg te magad, a saját szavaiddal. Ha már befejezted a játékot és nincs szükséged erre a karakterre, kérjük töröld azt. (Nem kötelezõ, de egy idõ után zavaró lenne 30 Naruto az oldalon, reméljük megérted.) 
Ez az eljárás vonatkozik minden olyan játékra, amelynél mások által kitalált szereplõkkel lehet játszani, tehát: animés játékok, Harry Potter, manga-PC-könyv.
 • Ha nincs olyan karakter -----> akkor feltöltheted az adatlapját. 
 
 
 
Karakter készítés!  
 
 • Mivel az oldalon sokféle szerepjáték van, így ezt is figyelembe kell venned a karakter készítésnél.
 • A teljes karakterlapot E/3, avagy egyes szám harmadik személy (Õ) szemszögbõl kell megírnod. 
 • Ha animés karaktert készítesz, akkor a karakter lapnak tükröznie kell a karakter kinézetét és ha jellemben el is térsz... az anime beli figurától igyekezz ne nagyon eltérni. Képet is mellékelj, 1-et!
 • Anime szereplõ nem regisztrálható yaoiba, yuriba és fantasy játékba, csak a saját animés szerepjáték topikjába.
 • A Yaoi-Yuri szerepnél emberi karaktereket kell alkotnod, akiknek a jellemét, külsejét, és munkáját és hobbiját is írd le a karaktered jellemzésébe. Lehetõleg próbáld úgy írni ki lehessen találni karaktered a domináns, vagy a passzív fél (yaoinál --> seme, illetva uke, yurinál --> a domina illetve a passzív ^^) Képet is mellékelned kell hozzá, ami ne legyen túl nagy (maximum 800 képpont/pixel srtemzéles), mert széthúzza az oldalt. (Ezekben a szerepjátékokban ne készíts természetfeletti karaktert, ne legyen vörös szeme, lila haja..stb.)
 •  Egyéb animés szerepjátéknál (ahol olyan animékbõl játszhatsz amiknek nincsen külön profilja) feltétlenül tüntesd fel az animét amibõl a karaktered készült. Erre is ugyanaz vonatkozik mint az animés szerepjátékra.
 • Fantasy szerepjáték. Itt szabadon engedheted a fantáziád. Itt játszhatsz yaoi, yuri szerepet, vagy sima szerepjátékot. Lehetsz vámpírral, emberrel, neko-val, tündérrel, angyallal, vagy bármi mással amit elképzelsz (csak mellékeld a faj leírását ha te alkotsz egy sajátot). Ennél a szerepjátéknál nem számít ha szarva van a karakterednek... lehet lila haja... sárga szeme, stb. Képet itt is mellékelj és ami fontos... a leírás és a kép sehol se térjen el egymástól. Mielõtt feltöltöd a karaktert, nézd végig nem használja-e már valaki azt a képet, mert ha igen, a karaktered vissza fogjuk dobni, és nem engedélyezzük.
 • Manga, PC és Könyv szerepjátéknál PC és PS-es játékokból, mangákból játszhatsz karakterekkel. Mindenképpen tüntesd fel viszont az extráknál hogy milyen játékból, mangából van a karaktered.
 • Mary Sue... azaz a kitalált karakterek. Ha animébõl akarsz magadnak partnert a karakteredhez, vagy csak abba a világba akarod tenni a kitalált karaktered, akkor ez a te játékformád. Játszhatsz saját kitalált ninjával a Naruto-ban, vagy lehet szamuráj lányod a Kenshinbõl, holott abban ilyen nincs, de ez itt nem baj. Engedd szabadjára fantáziád!
 • Egyéb anime részlegben az extrákhoz írd oda mely animérõl van szó.
 • Ha kitalált karaktert akarsz egy animés játékban, a neve mellé zárójelben tüntesd fel hogy kitalált.
 • Egyszerre ne tölts fel sok karaktert, ne halmozd õket (egy nap, maximum 4 új karakter tölthetõ fel). Ezzel másokkal is kiszúrsz, és csak feleslegesen foglalsz le olyan karaktereket, amelyekkel mások is szeretnének játszani. 
 • A karakter képén csak egy szereplõ lehet. Sem páros, sem csoportkép nem fogadható el. Ez minden karakterre vonatkozik! Az ikrekre is! (Ez annyit takar, hogy egy olyan szereplõ lehet a képen, akinek látszik az arca. A többit el kell homályosítani/kitakarni.)
 • ! Az aktuális nemzetközi politikai helyzet függvényében a társadalmakat, népcsoportokat bántóan megjelenítõ karaktereket és játékokat töröljük, nem engedélyezzük.
 • "Túl állatias" karakterképet nem lehet használni. Ha mindenképp megtetszik egy ilyen kép (pl fantasy alakváltó lényekhez) akkor egy emberi karakter mögé szerkesztheted azt a képet, de önmagában nem elfogadott, mindenképp humanoid karakternek kell lennie a fő képnek. 
   
 Egy helyesen elkészített karakterlap tartalma!
 
·         Név (Lehetõleg vezeték és keresztnév, de ha valamelyik nem ismert, nem probléma. Nickneveket ne adj a karakterednek, ne legyen kiscsaj, sexicica, kaito11 meg ilyesmik! Hogy japánul vagy európai módszerrel írod le a nevek sorrendjét az mindegy! Ne használj magyar személynevet! Mivel Magyarországon élünk, magyar nyelven játszunk szerepjátékot, ezért ez azért nem a legmegfelelõbb, mert nagyon könnyen használhatsz olyan nevet, ami létezik, véletlenül egy másik játékostárs valódi neve lehet. Sokaknak ez sértõ lehet, fõleg ha olyan szekcióba kerül az a karakter, amit õ nem szeret. Ha véletlenül külföldi név egyezik egy létezõ személyével, az nem baj, hisz õk nem valószínû, hogy itt olvasgatnak. Viszont külföldi hírességek nevét tilos használni! ) Ugyanígy nem használhatod anime,manga,könyv vagy filmszereplõ nevét, mert azokat csak eredeti karakterként lehet feltölteni.
·         Életkor, (Ha nem adod meg évre pontosan, vagy az animébõl nem derül ki, akkor csak körülbelüli értéket írj!) A karaktered nem lehet 16 év alatti, pedofil-szerû játék tilos.
·         Foglalkozás, (Ne írj ilyeneket hogy: semmittevõ, életmûvész stb! Ha nincs neki, akkor azt írd! Fantasynál a démon, vámpír stb. nem foglalkozás!)
·         Kinézet (Ez egyik fajta szerepjátékban sem térhet el a mellékelt képtõl! Ha ott fekete haja van, nem írhatsz szõkét.. ez egyértelmû. Itt kitérhetsz a magasságra, testfelépítésre, szem, haj színére, és az öltözködési stílusára.)
·         Jellem/Belsõ tulajdonságok, (Itt jellemezd a karaktered pár mondatban! Felsorolásszerûen is írhatsz tulajdonságokat, de azért inkább igyekezz összefüggõ mondatokat alkotni, esetenként meg is magyarázni a tulajdonságot, ha olyat írsz ami ritka, kevésbé ismert, vagy nem egyértelmû, esetleg ki akarsz térni arra miért ilyen a jelleme a karakterednek.)
·         Élettörténet (Életkortól függõen, írj pár mondatot a karaktered eddigi pályafutásáról. Egy fiatal, 10-12 évesnél ez egyértelmûen rövidebb lehet mint egy 30 évesnél. Animés szerepnél természetesen ez a rész adott, itt az anime beli élettörténetet foglald össze röviden!)
·         Hobbi (Röviden: mit szeret csinálni szabadidejében a karaktered! Animés szerepnél ez szintén adott, máshol azt írsz, amit szeretnél!
·         Kedvencek (Itt érdekességként megemlítheted karaktered kedvenc ételét, italát, kedvenc helyét, zenei stílusát stb. Szintén ide, de az Élettörténet részhez is írhatod ha van valamilyen háziállata.)
·         Kép/Képek (Minimum egy. Mérete ne legyen túl nagy, képeid maximális szélessége ne haladja meg a 800 képpontot/pixelt! Minimum 300 x 300 legyen! Ha több jó képed is van, azt bármelyik szerepjáték bejegyzésbe belinkelheted, csak a méretre figyelj, hogy ne húzza szét az oldalt.) A karakter képe nem lehet élõ embert ábrázoló kép, azaz fénykép, vagy annak látszó kép, kivéve, ha Harry Potteres játékhoz csinálod!(Harry Potteren belül is, csak akkor használható fénykép, ha a filmbõl egy valós karakterrõl van szó. Kitalált képeknél ugyan úgy nem alkalmazható fénykép). Továbbá nem ábrázolhat nyilvánvalóan kiskorút, gyermeket, ez különösen érvényes a yaoi karakterekre. Mielõtt felöltesz nézd meg nem használja-e már valaki azt a képet egy másik karakterhez.
·         A kép nem ábrázolhat élõ személyt, sem fénykép sem rajzolt formában. A kép nem lehet fénykép. Ha fanartot töltesz fel bármilyen anime/manga/játék/film/stb. szereplõjérõl, csak akkor engedélyezhetjük ha nem felismerhetõ az eredeti karakter akirõl készült. (Fanartos képnek az számít, ha egyértelmûen felismerhetõ az adott karakter.)
 • Ha a képen van vízjel, alkotó neve, link (legyen az bármilyen), akkor azt rajta kell hagyni. Ha nincs, nem kell feltüntetned rajta semmit.
 • a frissen feltöltött karakterek lapjain kötelezõ feltüntetni a felhasznált kép eredetét, vagyis a rajzoló nevét, és a rajzoló által használt képmegosztó vagy blog címét. Ha ezeket az informáviókat nem találod, a google képkeresõ program ellenére sem, akkor a képinfo rovatban az szerepeljen, hogy "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció", vagy hasonló, de ezzel megyegyezõ értelmû mondat.
 •  A képekkel kapcsolatos felhasználási jogokat nem a mi tisztünk megadni. Ezenkívül nincs nyilvános általános jegyzéke annak, hogy kik birtokolják adott képek szerzõi jogait, ezért nem segíthetünk a jogtulajdonosok beazonosításában és megkeresésében sem. 
·         Javasoljuk az alábbi képfeltöltõket: photobucket.com, deviantart.com , kephost.com, noob.hu.
 • Extra: ide írj extra információkat, fantasynál a faj leírását, egyéb animénél és a Manga PC szerepnél az anime vagy manga nevét amibõl a karaktered van, illetve hogy kinek adtad kölcsön karakteredet, és melyik topikban játszik vele az illetõ. Ha az a játék véget ért, feltétlenül töröld ki innen, mert megtévesztõ lehet késõbb.
 • Képinfo: a rajzoló nevét ide írd. Ha nem tudod, akkor"Nem én rajzoltam, a kép illusztráció"
 • Képinfo (link): a rajzoló hivatalos, saját oldalát (ha van ilyen), vagy saját galériáját (ha van ilyen). Szigorúan tilos ide bármilyen egyéb oldalt belinkelni, amely profittal rendelkezõ, kereskedellemmel foglalkozó oldal, valamint szimpla képmegosztó - mint pl. photobucket, kepfeltoltes, kephost, indafoto, stb. Blogot sem linkelhetsz!   
 
 
Játssz!  
 
·         Ha karakteredet feltöltötted, meg kell várnod amíg az egyik admin engedélyezi azt! (Ha a karakterlapon nem hibás semmi és mindent a megadottak szerint csináltál ez általában pár óra alatt megtörténik.)
 • Ha hibásan írtál valamit, vagy nem írtál valahova semmit, akkor kapni fogsz egy privát üzenetet róla hogy a karakteredet miért töröltük.
 • Ha a karaktered engedélyeztük, keress játékostársat. Erre ott van a játékostárs keresés modul, és a Privát Üzenet funkció. 
 • Ha megvan a játékostársad, kérj helyszínt! Írj a Kérések kérdések modulba, és az adminok nyitnak nektek egy topicot, ahol már kezdhetitek is a játékot. (Kérelmedben tüntesd fel a helyszín nevét, és a karakterek teljes nevét akik ott fognak játszani, valamint a karakterek neve mellé, a karakter tulajdonosát is!) Amíg nem kaptok arról megerõsítést hogy a helyszín elkészült (szintén a kérések, kérdések modulban fogja megüzenni az egyik admin) addig nem kezdhettek el játszani!
 • Amennyiben már van hasonló nevû helyszín, ami üres, és nem sokban tér el a kérttõl, az adminok helytakarékosság céljából, azt a helyszínt fogják nektek adni. 
 • Kérünk benneteket, hogy igyekezzetek olyan helyszíneket kérni, amelyek már léteznek, nézzétek végig van-e olyan üres hely ami nektek megfelelne, szintén helytakarékosság céljából. 
 • Ha nem yaoi vagy yuri részlegre kértek helyszínt (hanem például Fantasy, vagy Egyéb Anime), de mégis ilyen jellegû játékot szeretnétek játszani, akkor mindenképp kérnetek kell a yaoi, illetve yuri jelzést, valamint ezek mellé a 18-as karikát, amikor szükséges.
·         Ha bejegyzést töltesz fel, és alul a 'Megjegyzés' részen odaírod, hogy kinek szól az adott íromány (vagy ha kölcsön karakter, akkor annak a karakternek a nevét-hiszen erre szolgál), ne írj mellé smileykat és egyéb figyelem felkeltõ jeleket/kódokat. Nem csak széthúzza olykor az oldalt, hanem el is csúfítja, magát a fõoldalt. A bejegyzésen belül ez persze megengedett.
·         Ha az utolsó belépésed 6 hónapnál régebben történt, automatikusan törlésre kerül a regisztrációd!  
  
A játék menete!
 
·         Elõször is el kell döntenetek melyikõtök kezd. Ha a partnered, akkor könnyebb dolgod van, ha viszont te, akkor neked kell elkezdened a történetet.
·         Az elsõ bejegyzés általában arról szól hogyan találkoznak a karakterek, így azt kell röviden leírnod.
·         Ne írj egyszerre sokat ha nem tudod mit reagálna a partner, vagy azt elõzõleg nem beszéltétek meg.
·         A következõ bejegyzésben õ válaszolni fog. Leírja amit te írtál, a saját karaktere szemszögébõl és folytatja is a sztorit kicsivel. (Ez lehet pár sor is, az elején, de késõbb akár oldalakon át is folytatódhat a sztori.)
·         A következõ bejegyzésben neked onnantól kell reagálnod az õ karakterének írására, ahol te abbahagytad a sztorit. Leírod az egészet, majd írsz hozzá kreatív részt, amire õ válaszolhat a következõ bejegyzésben.. és így tovább.
·         Tipp: Ha nem vagy tisztában azzal mit válaszolna a partner karaktere egy párbeszédes résznél például, kérdezd meg a partnered, vagy olyan egyszerû sablonszövegekkel is megoldhatod a dolgot mint: válaszol a kérdésemre, vagy mond valamit, elmagyarázza nekem, és a többi és a többi. Ilyenkor majd a partner a következõ részben megírja a saját karakterének szövegét a párbeszédben, és nem kell azon törnöd a fejed mit felelne. (Mindenesetre jobb ha elõre megbeszélitek mi legyen.)
·         A karakter neve mellé zárójelben maximum a játékostársad neve lehet! (pl: Darkynak) TILOS a smiley a becézgetés és egyéb megjegyzések!
·         A bejegyzések kizárólag játékbejegyzésekre használhatóak, minden egyéb tilos. (reklám, üzenet, stb.)  
   
Fontos!   
 •         Egy bejegyzés hossza min. 20 sor wordben (max. 12-es betûméret). Nem írhatsz például 2 mondatot mert az törlésre kerül.
 •          E/1.-ben jelen idõben írd a bejegyzéseket, mint ha te lennél a hõsöd!
 •          Tagold az irományod! Az egész ne ömlesztve legyen, használd az enter billentyût ha helyszínváltás van, a három csillagot ha új jelenet következik, kezdj nyugodtan új sort ha új gondolatot kezdesz. Ez így sokkal áttekinthetõbb és élvezhetõbb.
 •          Ügyelj a helyesírásra! (Mi sem vagyunk tökéletesek de egy helyesírási hibáktól hemzsegõ írás eléggé élvezhetetlen, és nagyon zavaró.) Ajánlom a Word Helyesírás ellenõrzõjét.
 •          A játékok közösek, így nem ölheted meg, erõszakolhatod meg játékostársad karakterét az õ beleegyezése nélkül! Beszéljétek meg a dolgot!
 •        Ha befejeztétek a játékot, a bejegyzés végére új sorba nagy betûkkel írjátok ki a VÉGE szót, és üzenjétek meg ezt az egyik szerkesztõnek! Ezután a játékot befejezettnek nyilvánítjuk. Továbbra is fenn marad az oldalon, olvasás céljából.
 •          A 6 hónapja nem aktív szerepjátékok törlésre kerülnek. Fél év hosszú idõ, ha ez alatt egyik karakterrel sem születik új bejegyzés, a játékot befejezettnek vesszük és töröljük a rendszerbõl.
 •  A Játékostárs keresõbe úgy hirdess karaktert, hogy ha képet illesztesz be, ne húzza szét az oldalt. A kép beillesztésekor maximum 450 legyen beírva szélességnek, másképp ha a hirdetésed széthúzza az oldalt, avagy szélesebb a többi bejegyzésnél, akkor törlésre kerül.   
 
A fanficek!  
 
·         Az oldalnak nem elsõdleges profilja a fanfictionök közzététele, de a regisztrált felhasználóknak lehetõségük van fanficek feltöltésére.
·         Az egyszerre feltölthetõ szöveg limitje 20 000 szó, tehát ha hosszabb a mûved, tagold fejezetekre és úgy töltsd fel, feltüntetve hogy ez az elsõ rész, második rész..satöbbi. (Azt is meg tudod nézni hány szavas a mûved. Ha nem vagy biztos hogy felfér, nézz utána! ---> Word/Eszközök/Szavak száma)
·         A fanficeknél különféle besorolások vannak, beállíthatod milyen animébõl írtál, ha nem animés akkor yaoi, fantasy vagy egyéb. Beállíthatod a stílusát, akció vagy romantikus stb. és a legfontosabbat, a korhatárt!
·         Yaoi vagy Yuri mûveknél a tartalomtól függetlenül kötelezõ a 18-as korhatár megadása, mert ezen tartalmak kiskorúaknak való megjelenítését a törvény bünteti!
·         Hetero mûveknél ha van benne csókjelenet a 12-es, ha árnyalt sexjelenet akkor a 16-os, minden egyébre a 18-as karika a megengedett. (Ilyenek: durva szavak, káromkodás, nyílt sex, erõszak, bdsm, szado-mazo ..stb.)
·         A fanficekhez írhatsz kommenteket is. Hozzászólásodban légy udvarias, ha kritizálsz, azt soha ne durva szavakkal tedd! Ha ezt teszed, ezért elõször figyelmeztetés, majd törlés jár.)
·         Az oldal rendkívül liberálisan kezeli a feltöltött mûveket. Azonban minden itt sem megengedett. Értelemszerûen reklámozni tilos, a plágium tilos, és az erkölcsöt, vallást, etikát súlyosan sértõ írásokat szó nélkül töröljük. 
  
 
 
 
Fanart!
 
·         A regisztrált felhasználóknak lehetõségük nyílik fanartok feltöltésére is. Ha rajzoltál valami szépet, oszd meg te is velünk!
·         Nem minõsült fanartnak az összevágott kép!
·         Csak a saját mûvedet töltsd fel! Más tollával ne ékeskedj mert úgyis kiderül, és kitilthatunk érte!
·         Ha rajzod scannelt vagy nagy felbontású fotó, vedd kisebbre a méretét! (Ezt egy egyszerû képszerkesztõvel, akár Painttel is megoldhatod, de ha nem megy, küldd el a képet az egyik szerkesztõnek, aki leveszi a méretét kisebbre.) A nagy felbontású képek élvezhetetlenek egy bizonyos méret fölött..mert nem látni mit ábrázolnak, és görgetni kell miattuk az oldalt.
·         A maximum szélessége a képnek ne legyen 800 képpontnál (pixelnél) nagyobb!
 
 
  
 
A Chat, levelezõ rendszer és üzenõfal használata! 
 
 
·         A chat beszélgetésre való, ezért kérlek arra is használd!
·         Ne káromkodj!
·         Ne reklámozz más oldalt!
·         Ne sértegesd a többieket!
·         Politikai nézeteidet ne itt hangoztasd!
·         Ne linkelgess hosszan.. egymás után. Ha van valami amit meg szeretnél mutatni tedd, de hosszas linkelgetés megakadályozza a többieket a beszélgetésben.
·         Ne SPOILEREZZ! (Magyarul: ha te már tudod egy anime, történet végét, ne írd le azt a chatben mert van esetleg olyan aki még nem látta, és megfosztod õt ettõl az élménytõl.)
·         A chatben nem kérhetsz az adminoktól semmit. Erre van a "Kérések, kérdések" menüpont. Õk is szeretnének beszélgetni, játszani ahogy ti is, ezért ne zaklassátok õket emiatt a chatben.  
 
 
  
 
AMI TILOS:
 
 
 •          Az oldalon szereplõ írások, karakterek, fanficek egytõl egyig a szerzõk tulajdonai, szellemi termékei, valamint a feltöltés pillanatától kezdve az oldal tulajdona is. Azok eltulajdonítása ugyanúgy lopás mint ha csokit lopsz a boltból, az ilyen plágium és büntetendõ. Ezért ha megtetszett valami és fel szeretnéd használni bárhol máshol, elõször (elõször! Nem utána!) kérdezd meg a szerzõt/ket.
 •          Nem jelentett, engedélyezetlen eltulajdonításért az oldal szerkesztõje feljelentheti az illetõt(ket)! Minden jog fenntartva. Jogvédett az egész oldal!
 •          Az oldalon szerepelnek fanartok, rajzok is, rájuk is ugyanez vonatkozik!
 •       &n
© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).