Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Kritikák
(Senki ne maradjon elégedetlen)

Gitara2016. 12. 31. 18:43:55#3160


 Kedves Alkotók!

Először is köszönöm, hogy olvashattam az alkotásotokat. Nagyon megbabonázott, bár be kell valjam őszintén, amikor elkezdtem olvasni nem egyszer elvesztettem a fonalat. ^^" Ami az én hibám is, ugyanis nem éreztem magamatt otthon, abban a világban, ahová magávalragadtatok. Hála nektek azonban, ahogy egyre haladtam a történettel teljesen elfeledkkeztem róla. A karakterek kidoggozottsága tetszett, nem rugaszkodtatok el a valóságtól. Jól kiegészítettétek egymást, és itt most nem csak a karakterekre gondolok. Ahogy olvastam úgy éreztem, mintha a saját stílusotok kiegészítené egymást, bár megmagyarázni nem tudom. A legjobban a kreativitásotok nyűgözött le, ahogy a karácsonyi elemeket beleemeltétek a történetetekbe, néha a maga groteszk módján is. Folyton megleptetek valamivel az ajándákcsomaggal, a fenyődíszekkel, aranyos házikóval, vagy végül Mikulásszörnyel. Egy aranyos karácsonyi történetett olvashattam tőletek, ami megmosolyogtatott. Tele volt ötletességgel, varázzsal, vággyal és szeretettel . Kisebb csavarokat raktatok bele, amivel kellően elhúztátok a várva várt pillanatot, amit már sejteni lehetett.

Köszönöm mégeszer, hogy olvashattam! :D

Pontszám: 10/9


Rauko2016. 12. 29. 22:42:17#3156


 7/10

Arandis2016. 12. 29. 12:41:46#3151


A pontszám amit ide adok hat.

Szerkesztve Arandis által @ 2016. 12. 29. 12:42:12

azariel2016. 12. 29. 12:37:53#3149


 6/10

ef-chan2016. 12. 28. 12:20:14#3145


Kedves alkotók!

Előrebocsátom, hogy nem ismerem az univerzumot, amit néha hátránynak éreztem (az elején főleg, később már egyáltalán nem), de basszus, annyira megragadott ez a világ, hogy azt hiszem, utána kell néznem ennek a Stalker dolognak, mert ha a könyv is csak ennyire magával ragadó, akkor szereztetek neki egy újabb fant xD (és itt a csak nem degradáló jelző, mert tényleg beszippantott, amit összeírtatok ide :D)

Giedon írója: ugyan néha nekem kusza volt, mit is akarsz írni - főleg a legelső poszt, utána teljesen tisztázódott, de az első valahogy a társad reagja nélkül nekem kissé érthetetlen lett volna - viszont eszméletlen, ahogy atmoszférát teremtesz. Ahogy annak ellenére, hogy nem mindig értettem az első részedben, mi történik, mégis annyira beletett a történetbe érzelmileg, ahogy fogalmazol, ahogy leírod a környezetet, le a kalappal. Utána viszont már ez a kuszaság is fokozatosan felszívódott, szóval vagy én helyezkedtem bele a világba, vagy nem tudom, te figyeltél jobban, de utána már nem volt gondom. :)

Lionel írója: sodró és lendületes, ahogy mesélsz, volt olyan élvezetes, mint a legutóbbi könyv, amit olvastam, pedig az kiadott, és az írója szépen kaszál vele, kellemes olvasni. Jól szövöd az eseményeket, úgy olvastatja magát, még ha az átírásoknál - gondolom az időre való tekintet miatt is - kicsit összevontad a dolgokat (a kreatívjaidhoz képest összecsaptad, ha csúnyán akarnék fogalmazni ˇˇ)

(Ketten összeolvasztanátok az erényeiteket, komolyan mondom, én bestsellerként falnám a szavaitok xD tanuljatok egymástól, ha tudtok, de komolyan!)

Az alapötlet: nem tudom,az elején az a sok groteszk "ajándék-eredmény" mind saját kútfő volt-e, de már az izgalmas volt, a karácsonyi motívumokról úgy sejtem, teljesen saját költések, és tetszett, ahogy beszivárgott ebbe az abszurd és groteszk világba az ünnep motívumrendszere. S bár annyira nem a humoré a főszerep egy ilyen alapvilágban, még meg is nevettettetek. A fenyőknél az a beszólás, annyira nem vártam, de annyira nem, hogy felröhögtem - ami nálam alapvetően ritka, mert magas a humor-ingerküszöböm. A házikós jelenet nagyon kis megnyugtató volt, a barlangos meg uhh, kemény. (valahol ott szerettem bele a Zónába, és határoztam el, hogy ezt meg kell szereznem XD) Ha megengedtek még egy kis negatívumot a végére, bár egy kritikánál pont a pozitívumokat illik a végére hagyni, számomra egy ponton Lionel karaktere nagyon átment lányosba, elvesztette férfiúi jelenlétét a műben. Giedonnál is voltak árnyalatnyi apróságok, amiknél én személ yszerint több érzelmi kifejtést vártam volna a miértre, de nála nem volt annyira zavaró az apró irányváltás, mint Lionelnél, aki nekem tényleg egy az egyben átalakult lánnyá, pedig tudom, hogy hímnemű egyed. De ezt leszámítva tényleg élvezet volt olvasni, ahhoz képest pedig, hogy amatőr írókként vagyunk itt jelen mindannyian, szerintem amatőr szinten még profi kis történet is volt. (s valahol úgy hiszem, ha ismerném a művet, még inkább így érezném, de ezt nem tudhatom biztosra.)

Pontszám, pontszám... hmm, csak azért nem akarok maximumot adni, mert titeket olvastalak először, és ugye meg kell adni a lehetőséget a másik két műnek, hogy esetleg jobban tetszik, és szeretném meghagyni magamnak a lehetőséget, hogy ezt pontszámban is kifejezzem esetleg, ezért csak 9 pontot adok, de tényleg csak ezért ^^ (Ha megtudom, kik vagytok, csúnyán olvasok még tőletek, hohoho xP)

Azami2016. 12. 21. 21:31:30#3143


Kedves Alkotók!
Először is gratulálnék, amiért sikerült az első határidőre befejeznetek a művet, pedig mennyiségre és minőségre sem lehet panasz. szintén meg kell valljam, fogalmam sincs mi az a Stalker univerzum. laikusok szemével olvastam az írásotokat. Ismeretségi hiányosságaimból fakadhat, hogy gyakran elvesztem, nem értettem azonnal a leírtakat. Fura volt nekem, de valahogy mégis magába szippantott és csak olvastam és olvastam és... Belemerültem a karakterekbe, akik időközben egymásra találtak. tetszett, hogy fantasy történetről beszélünk, mégis a földön maradtatok, nem száltatok el nyálas szerelmes happy end felé. A karácsonyi fikusz a most divatos grincsfákat juttatta eszembe. A kreatív történet kárpótolt a részletezés és a kidolgozott felépítés hiányáért. A karakterek kedvelhetőek, és reális személyiségjegyekkel rendelkeznek. Semmi sarkítás és ezért külön hálás vagyok. Köszönöm, hogy nem engedtéttek elszállni a föld felé libbentve a művet. Élveztem, megdöbbentem, nevettem is, főleg az utolsó bejegyzésen. Köszönöm, hogy olvashattam!
Pontom: 8

 


Szerkesztve Azami által @ 2016. 12. 21. 21:32:07

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).