Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Belphegor/Robert
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ash

Kor: Jelenlegi teste 17

Külső leírás: Betegesen sovány, törékeny alkatát édesanyjától örökölte, átlag magasságnak örvend. Bőre viaszos, akár a papirusz simul csontjaira. Régen méz szőke haja mára a sok stressztől és izgalomtól megőszült, ezüstös lett és vékony szálú, mely a derekát nyaldossa. Tengerszín szemei szinte mindig révetegen merednek a nagyvilágba, gyakran összehúzva, finoman ívelő szemöldökei alatt. Orra szimmetrikus, ahogy az arca többi része is, halovány ajkai teltek, kívánatosak, ám kifejezéstelenek, mint alakunk maga is. Ruházata igen egyszerű, mivel a pszichiátria által megkövetelt hálóingben flangál, rendszerint mezítláb. Bár még csak tizenhét a démon miatt, aki benne lakik sokkal idősebbnek, és tapasztaltabbnak tűnik. Arcát gyakran fedi smink, bár hogy honnan szerzi az rejtély.

Jellem: Disszociatív személyiségzavarral szállították be, mely annyit tesz; két tudat rekedt egy testbe. Persze, ennél valójába sokkal többről van szó. A 17 éves testben maga Belphegor a démon kényszerült bele, így nem csoda, hogy a gyermek, s az időtlen démon jellemvonásai különböznek. Míg Robert csöndes, visszahúzódó, kedves, s kissé buta szentimentalizmusa miatt, Belphegor vad, ravasz, számító s mindenek előtt hiú. Előszeretettel hallgatja - sőt mi több, el is várja, - hogy szépségéről ódákat zengjenek, nevét dics himnuszokba, s imákba foglalják. Szeret irányítani, kiváló stratéga. Tudja, hogy szép, ezt gyakran kihasználja előrehaladása érdekében. Roppant mód irritálja, hogy egy efféle "posványos" emberi testbe záratott, de úgy gondolja, amint betölti gazdateste a nagykorúságot végre teljesen átveheti az irányítást, s ismét ereje teljében lehet. Összetett személyiségük így egy nehezen megnyíló, felszínes fiút ábrázol, akit ha valakinek sikerül betörnie kezes báránnyá válik, s szerető társsá.

Élettörténet: Robert Sorell tősgyökeres gazdag francia családból származik. Egy zongoratanárnő hozta világra másodmagával, bátyja Damien mindössze három perccel látta meg előbb a fényes szülőszobát. A fiúk elválaszthatatlanok voltak, cserfesek és izgágák, aminek persze szüleik csak örültek. Egy nap az ikrek a kertben honoló hatalmas tölgyre épített faházukban játszottak, ám összevesztek egy játékon, dulakodtak, mely végül Damien életébe került. A 4 éves fiúcska lezuhant a kis házból, és nyakát szegte. Robert igazán soha sem tudta feldolgozni bátyja elvesztését,- legalább is így gondolták a szülei- ez rajzaiban, viselkedésében is megmutatkozott. Az eset után a kisfiú zárkózott lett, csöndes, magának való. Megnémult. Különös dolgokat rajzolt, a környezetével furábbnál furább események történtek.Két év elteltével, s megannyi pszichológussal a hátuk mögött végre szóra bírták a gyereket, aki ezek után Belphegornak szólíttatta magát. Az orvosok szerint a kisfiú azt képzelte ő a pokol fődémonainak egyike, konkrétan Franciaország patrónusa. A páciens szerint viszont szó sem volt képzelgésről, ebben a nyomorult testben ragadt maga sem tudja, hogy miért, s ki kell szabadulnia. Végül a szülők megrémültek, s gyermeküket elmegyógyintézetbe záratták. Közel 10 éve tengeti mindennapjait a szanatóriumban várva a bűvös 18 betöltését.

Hobby: imádja a stratégiai játékokat pl. sakk, dáma. Előszeretettel firkálgatja újabb járművek, találmányok tervrajzait. Imádja a tükröket, és a jó társaságot.

Foglalkozás: -

Extrák: Egyelőre még csak pirokintetista, és telekinetista képességei jelentek meg, de reménykedik benne, hogy amint nagykorúvá lesz ereje kiteljesedik.

Képinfo: heartisice (http://)

Engedélyezve: 2016. 07. 09.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:12:43
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).