Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Noah Greevy
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silence

Kor: 18 éves

Külső leírás: A mindössze 167 cm magas, filigrán termetű fiú, igazán,figyelmet felkeltő teremtés. Nem sportos alkat, nem illik rá a dögös/helyes jelző, mégis van valami megmagyarázhatatlan bája, amitől a lányok oda meg vissza vannak tőle. Arcáról minden érzelme könnyedén leolvasható. Mélykék szemei, kíváncsiságtól, életvidámságtól csillognak. Olyan, kiscicás a tekintete, még akkor is ha haragos. Haja fekete, majd vállig leér, ajka finoman ívelt, orra ázsiai jegyeket mutat. Öltözéke laza, könnyű. Nem divatmajom, a kényelmes darabokat jobban szereti a csicsásoknál.

Jellem: Naiv, bohókás jellem, tele energiával. Beszédes, nyitott fajta, aki szinte bárkivel képes szóba elegyedni.Imád barátkozni, de képes túlzásokba esni... Igazán pozitív személyiség,kíváncsisága pedig határtalan. Pont e miatt, nem egyszer került már bajba. Nem haragtartó típus, hamar megbocsájt bárkinek, ezért sokszor kihasználják szegényt. Egyáltalán nem buta ő, tisztában van vele ki akarja rászedni és ki nem, de úgy van vele, ameddig neki nem nagy energiabefektetés/sérelem, szívesen segít. Összegezve, egy igazán kedves, rendes kölyök, aki próbál megfelelni jóformán mindenkinek akivel összehozza a sors.

Élettörténet: Édesapja japán, anyukája viszont román származású. Ő inkább apjára ütött külsejét tekintve, de tekintetét azt a mamájától örökölte.Igazi szerelemgyerek, szülei elhalmozták szeretettel, már amikor volt rá idejük... Kiskorában sokat utaztak, így Noah gyerekkora eléggé zavaros volt. Igazi barátok nem lévén, képzeletbeliekhez fordult. Egyedül is képes volt eljátszani, és feltalálni magát akár teljesen idegen országban is, annak ellenére hogy a nyelvet nem beszélte. Sok iskolában megfordult, sok barátot szerzet, sokat a költözés miatt el is vesztett. Jelenleg egy nagyvárosban laknak szüleivel, már vagy egy éve. Noah nem igen szereti a betonrengeteget, de nem panaszkodik miatta, inkább próbálja a legjobbat kihozni a helyzetből, ezzel is levéve szülei válláról a terhet.

Hobby: sétálni, kirándulni, filmeket nézni

Foglalkozás: tanulo

Extrák: ***Foglalt: Akira chan***Fél a vihartól, főleg ha dörög***Önbizalom hiányos***Amióta megharapta egy kutyaszerű jószág a felkarját, fura álmok gyötrik...***

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 11. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).