Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Frost
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: emberi alakban 17nek néz ki

Külső leírás: Ha tudná, hogy emberré is tud változni, úgy igen nagy meglepetést okozna. A többiektől eltérően ugyanis igen aprócska, mondhatni manószerű külseje van. Épp hogy 165 cm, végtelenül karcsú, ámbár javára legyen mondva, hogy ebből kifolyóan rettentő fürge, gyors és hatékony. Vékonyka ujjai akár valami ropi, első ránézésre könnyen eltörhetőnek tűnnek, de aki nem próbálta, nem is tudja, milyen nehéz az. Mivel nem nagyon ismeri az embereket, öltözni abba szokott, amit talál, érzéke a ruhákhoz nem nagyon van, de igen könnyen tanul. Hullámos, kócos benyomást keltő jégszőke tincsei mintha különálló életet élnének, semmilyen fésűt nem törnek, a fogaikat mind otthagyják, ennek ellenére mégis olyan, mintha az ember egy felhőt simogatna: puha, selymes és fenyőillatú. Aprócska ajkai vagy csodálkozva nyílnak el, vagy a legújabb csíny miatt huncut mosolyban játszanak, rájuk nézve is meg tudná akárki állapítani, hogy milyen kedve van, de ami igazán igéző rajta, azok az izzó vörös szemek. Ha csak beléjük pillantasz, mintha igézne is. A sötétben világít, sőt ragyog, akár rubintok a napfényben. Mérhetetlen kíváncsiság, óriási izgalom, és persze tengernyi pajkosság bújik beléjük, ugyanakkor igen bizalmatlan is tud lenni. És az ég óvja azt, akire haragosan villannak.

Jellem: Olyan, amilyen minden gyerek. Játékos, kalandvágyó, kíváncsi, naiv és persze makacs. Senki sem tudná neki bemesélni, hogy a hó piros, amíg nem látta, de a Télapót bezzeg minden nélkül elhiszi. Néha nem sok logika van tetteiben, kissé hebrencs és szeszélyes. Imád játszani, bármivel képes elszórakozni, de ha valami rosszat tesz, bizony őszintén képes megbánni. Kevés tapasztalata van, hiszen a Nagy Világból alig látott valamit, így lételeme a felfedezés, minden újért rajong és odavan. Igen jó megfigyelő, és megszokott helyen lazábban is viselkedik, szeleburdisága is elővillan. Ám ha valaki okot ad neki bizalmatlanságra, azt állandóan szemmel tartja, képes legmélyebb álmából is ösztönösen felébredni ennek érdekében. Mivel erejét nem nagyon képes kezelni, dühe elég pusztító tud lenni saját társai között is. Persze a hisztijei ennél jóval durvábbak tudnak lenni, nem hiába vannak karmai és termete ellenére igen nagy pusztítást tud végezni két apró kacsóval is. Jelleméhez tartozik, hogy ami a szívén, az a száján. Sem hazudni, sem rejtegetni nem szokott semmit, s mivel náluk otthon semmi sem történik fű alatt, így ő sem rejt véka alá semmit, legyen szó a lehető legkellemetlenebb dologról. Túlélési képességei tökéletesek, és nagyszerű szabaduló-művész. Lehetetlen csak úgy elkapni, vagy bezárni, aprócska lévén sok helyről ,,kifolyik”.

Élettörténet: Félvérként született, mert apja Jégsárkány volt, anyja pedig Légsárkány. Ám ennek ellenére mind a két faj elismerte, igen bájos és természetes gyermeki naivitása miatt. Képességei hamar megmutatkoztak, hiszen a tojásból is sárkány alakban bújt ki, és bár állítják a többiek, hogy van emberi formája, soha nem volt rá szüksége, és nem is akarja kipróbálni, mivel hallotta a pletykákat, hogy a kétlábú ,,démonok” elfogják őket, ketrecekbe dugják, és nézegetik őket, mint valami drágakövet. Világéletében a természetben élt, távol minden emberitől, vagy aminek a neve nem S-el kezdődik, Ny-el végződik, és a közepe nem Árká. Sosem fér a bőrébe, kalandvágya elsöprő, kíváncsisága nem ismer határokat, így a környéket fejből fújja, csukott szemmel elrepül bárhová. De amint emberek szagát érzi, úgy menekül, mint akit üldöznek. Nem egyszer közeli ismerőseit is elfogták, így bosszúszomjas lelke csak azért nem megy revansot követelni, mert fél, hogy ő is egy ketrecben végzi, így kíváncsisága legyen bármekkora, a kétlábúakra sosem terjedt ki. Teljesen természeti lény. És emberi alakja ellenére igazán megdöbbentő mérete van, hála apucinak. Ne hófehér, inkább áttetsző kristályokból áll, amik a gyémántot is megszégyenítik erejükkel. Ő az első félvér, aki életben is maradt, pletykák alapján azért, mert nem lehet elpusztítani. Még a tojáshéj a fenekén volt, amikor először köpött jégcsóvát. Veszélyesebb, mint a tűz, mert azonnal fagyaszt, és kicsi az esély arra, hogy a mirelit végtag épen olvad ki. Igen szépen tud énekelni, és rettentő módon szeret is kornyikálni, habár sosem tud elég sokáig egy helyben maradni ahhoz, hogy valaki végig is hallgassa. Újabban azonban a szülei és klánjaik között némi nézeteltérés van, így nem szokott az otthoni fészekben tartózkodni annyit. kirepülni készül belőle, még ha túl hamar is lenne.

Hobby: Felfedezés, éneklés, repülés, kíváncsisága kielégítése

Foglalkozás: -

Extrák: Azaminak <3 ~ Semmilyen intim kapcsolattal nincs tisztában, nála az ölelés is igen zavarba hozó dolog tud lenni. Egyedül összebújni szeret, de azt rettentően. Ezen kívül kapcsolati szinten tudatlan, és rácsodálkozó. ~ Nem sok fogalma van a jó és a rossz dolgokról, számára a rossz az emberekben és ketrecekben ki is ürült. ~ Nincs igazán barátja, mivel egyik fajhoz sem tartozik úgy igazán ~ Habár ő maga hideg, szereti a meleget és a tüzet, még akkor is, ha a tűz az egyik olyan dolog, ami igen fájdalmasan tudja bántani bőrét.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 11. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).