Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kyler Hendrick
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 23

Külső leírás: Páratlan és különleges jelenség mindkét formájában. Emberként először halovány ezüstös, már-már hófehér tincsei vonzzák rá a csodáló tekinteteket, hogy aztán hasonló árnyalatú pillantása ejtsen rabul bárkit, aki elég óvatlan volt, hogy belenézzen. Lélektükreiben örvénylenek az érzelmek, de egyszerű emberek számára mégis olvashatatlanok. Vonásai lágyak, de kissé kifejezéstelenek, gyakran tűnik úgy, hogy egészen máshol járnak a gondolatai. Ajkai puhák, és csókolnivalók, ritkán mosolyog úgy igazán, de az ilyen kivételes alkalmakkor olvad a környezete. Átlag magasságú, teste karcsú, és a selymes tapintású bőr alatt, finoman kidolgozott izmok hullámoznak. Jó pár tetoválása van, nem egy közülük születése óta, mint faji jellemző. Ilyen a hátát és mellkasát díszítő, nonfiguratív, kék minta. Később csináltatta a bal felkarjára a főnixet és a sárkányt, az alkarjára a koit, és a jobb füle mögé a violinkulcsot. Mindkét füle ki van lyukasztva, a jobban két kék pont, a balban pedig három található. Más ékszert nem is nagyon hord, csak fejhallgatója elhagyhatatlan tartozéka még, és egy aranyhalat ábrázoló nyakék. Szinte bármi jól áll neki, de előnyben részesíti a laza ruhákat, mint pl. a farmert és a pólót, lehetőleg mintásat és feketét. Másik alakja még lenyűgözőbb, egyszerűen gyönyörű. Keveseknek adatik meg, hogy lássanak egyet a mára igen csak megritkult bestiákból, de a szerencsések sose felejtik az élményt. Kylert nézve elméjükbe ég a jegesen kék szempár, a selymesen ragyogó, kék és fehér bunda, melynek mintegy meghosszabbítása a testét körüllengő, ködös lángszerű csóvák sokasága. Farkasszerű teremtény, de valamivel nagyobb, bestia alakjában ugyan azok a kék motívumok ragyognak rajta, mint emberi formájában tetoválásként.

Jellem: Megfoghatatlan, nehezen leírható egyéniség, ami nem is csoda faját tekintve. Kisugárzása lenyűgözi, vonzza, és valamilyen szinten riasztja környezetét. Az emberek érzik, hogy van benne valami megmagyarázhatatlan, természetfeletti, de nem tudják szavakba önteni micsoda. Barátságos, kedves és segítőkész, de lehetetlen hozzá igazán közel kerülni. Mosolyog és nevet, de nagyon ritkán érződik rajta, hogy szívből teszi. Néha átokként tekint képességeire, az emberek túlzott megismerését lehetővé tevő erőre. Úgy érzi, hogy nem ajánlatos mindig tudni azt, mi lakozik mások lelkében. Nem beszél sokat, csak akkor szólal meg, ha van mondanivalója. Észrevételei mindig helytállóak, éles az esze, és ha már megszólal, érdemes meghallgatni. Szókimondó, és sose lehet hazugságon kapni. El tudja kerülni anélkül is a teljes igazságot, vagy mások megbántását. Mégse teszi mindig, ezért páran érzéketlennek tartják, hidegnek és megközelíthetetlennek. Utóbbi valamilyen szinten igaz is. Mások, és saját maga védelmének érdekében nem engedi, hogy túlságosan kötődjön valakihez. Egyrészt mindig tudná, mi lakik a másik szívében, másrészt veszélyt hozna rájuk. Az ember azt hinné, hogy lelkileg törékeny a magány miatt, de meglepően erős jellemmel rendelkezik. Nem vakmerő és forrófejű, de fogát összeszorítva, makacsul képes küzdeni céljai, vagy az élete érdekében.

Élettörténet: Bestiák csak úgy tudják biztosítani maguknak az utódlást, ha emberrel állnak össze, így Kyler édesanyja is egyszerű halandó volt. Az apját valószínűleg csak az ösztönök, az utód utáni vágy hajtotta, mikor magához édesgette a fiatal nőt, aki egészen addig nem is tudta miféle lénnyel van dolga, míg terhes nem lett. Ekkor a férfi felfedte magát, és bár az asszony szörnyen megrémült, eszébe se jutott elvetetni gyermekét. Viszont egyszerű, halandó életet szánt neki, így elmenekült párja elől. Kyler Dánia zord erdeinek egyikében, kényelmes kis faházban látta meg a napvilágot, de anyja hamar rádöbbent, hogy képtelen lesz eltitkolni előle származását. Az erdőben nevelkedett, távol az emberektől, így az érzéseik nem értek el hozzá, de édesanyja hangulatát mindig tökéletesen érzékelte. 5 éves volt, mikor először alakot váltott, és onnantól kezdve nem volt megállás, szépen lassan megismerte az erejét, és válaszokat követelt. Ha egyszerű embergyerek lett volna, valószínűleg koravénnek titulálják, de érettsége bestiaként, nem volt meglepő a korában. 8 éves korára mindent megtanult, amit anyja tudott, az erejét is képes volt szabályozni, így visszaköltöztek a városba. Nehéz volt beleszoknia, eleinte szörnyen zavarta a káosz és érzelmek kavalkádja, amiket a rengeteg embernek köszönhetett, de idővel megtanulta kizárni az őt nem érdeklő dolgokat. Nagyjából öt évig, viszonylag nyugodt élete volt, távol maradt a természetfeletti lények veszélyes világától. Ám apja 13 év alatt se adta fel, és csak idő kérdése volt, hogy rájuk találjon. Magával hozta a pusztulást, a rá vadászók képében, akik egy gyászos órában végeztek Kyler anyjával, mikor a férfit keresték nála. A fiú mindennek szemtanúja volt, és életét az apja mentette meg, magával vitte őt, bevezette a különféle halhatatlan és emberek feletti lények világába. Kyler azonban őt okolta anyja haláláért, és ahogy nagykorú lett, elszökött mellőle. Angliába ment, egyszerű emberként kezdett élni, munkát keresett, és csak nagy ritkán enged az ösztöneinek, és veszi fel másik alakját.

Hobby: Zene minden mennyiségben és műfajban, hallgatja, írja és játssza is. Séta hóval borított tájakon, vagy holdfényes éjszakákon, olvasás, merengés, Anglia tájainak felfedezése.

Foglalkozás: Bestia, Dj és zenész.

Extrák: **Két fajta bestia létezik, a fehér és a fekete. Külsejükön kívül, semmi különbség nincs köztük, egymáshoz is ugyan úgy viszonyulnak. Már az ősidőktől kezdve léteznek, voltak idők, mikor az emberek isteneknek tartották fajukat. Ők pedig csak akkor keresték fel a halandókat, ha utódokat akartak. A nők, ahogy teherbe estek, távoztak, a férfiak pedig elragadták gyermekeiket, amint azok megszülettek. Az idők során azonban a kihalás szélére sodródtak. Emberek és természetfeletti lények egyaránt vadásztak rájuk, mivel a legendák azt mondják, hogy aki elveszi egy bestia utolsó leheletét, megszerzi a lelkét, és minden hatalmát. Semmi bizonyíték nincs rá, hogy ez így lenne, a bestiák ugyanis inkább végeznek magukkal a utolsó pillanatban, de addig minden erejüket beleadva küzdenek. Nem is sokan tudják, miben rejlik valójában a hatalmuk. Az pedig nem más az örök életen, jelentős regenerálódó képességen, és természetfeletti érzékeken kívül, mint a lélekbelátás. Vonzzák magukhoz mások érzelmeit, nyitott könyv számukra bárki, akinek szíve van. Azonosulnak másokkal, ha túlzottan rájuk koncentrálnak, és képesek irányítani őket. Nagy hatalom, és ugyan ekkora teher is ez egyben. Ismerni mások keserűségét, fájdalmát, vagy éppen romlott lelkét, nem éppen felemelő érzés. Ezért is jellemző rájuk a magányos élet. ** Kylerről már korán kiderült, hogy kitűnő érzéke van a zenéhez, és imádja is hallgatni. Ha a fejhallgatója a felén van, kevésbé zavarják az emberek érzelmei, amiket nem mindig tud maradék nélkül elzárni magától. Amikor Angliába érkezett, Dj-ként helyezkedett el, és hamar ismerté, sikeressé vált. már nincs semmiféle anyagi gondja, tökéletesen megél a fellépéseiből, és a zenéiből, amiket ír mellette. Profi szinten játszik gitáron és zongorán, emellett ért valamicskét a szaxofonhoz is.**Aranyhalas nyaklánca még édesanyjáé volt, apjától szerezte meg. Gondolt már rá, hogy a férfi talán mégis szerette az asszonyt, és azért tartotta azt meg, majd adta át neki, engedve a követelőzésének. Apjával azóta nem találkozott, hogy elhagyta Dániát.** Foglalt, Vyvynek.

Képinfo: Egyik kép se saját, de én raktam össze őket. (http://)

Engedélyezve: 2012. 11. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).