Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alex Daishi
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 27 éves

Külső leírás: A magasságára kifejezetten büszke, mert a családjukban mindenki 150-160 cm magas, míg ő elérte az 180 cm-t is. Hollófekete haja a tarkójáig ér, míg feje tetején rakoncátlan tincsek ékeskednek. Ezt zselével szokta tüsi fazonra beállítani. Gyönyörű hófehér, selymes és markáns arcát sötét szemei emelik ki. Imádja a különleges órákat, a bal kezén mindig megtalálható. Öltözködésben imádja a sötét farmernadrágokat, az ingeket és ezt párosítva egy aranyos mellénnyel. Plusz kiegészítőként nyakkendőket hord.

Jellem: Nagyon kedves férfi, ám a szakmája megköveteli a határozottságot, pontosságot, fegyelmezettséget, tökéletességet. Musicalek főszereplőjeként igyekszik tökéletes harmóniát teremteni a színpadon, meg a dolgozók között. Feleségét nem úgy szereti már, ahogyan a kapcsolatuk legelején. Nagyon türelmes típus, ahogy mondani szokták birka türelme van.

Élettörténet: Alex egy híres családba született, mert édesapja és édesanyja is híres Musicalokban szerepelt. Ahogy cseperedett elkezte őt is érdekelni a színészet, ovodában, majd általános iskolában örökké fellépett. Olyan Gimnáziumba ment, ahol színművészetet lehetett tanulni, minden témában kipróbálta magát, mindenhol jeleskedett. Végén Fősikolára ment, ahol megismert mostani feleségét Johannát. Úgy érezte szerelem első látásra, de az esküvő után rájött, hogy nem is szereti annyira. Gyereket nem is szeretne tőle, hiszen el szeretne tőle válni, úgy érzi nem ez a nő az igazi számára. Amikor a szüleivel felléphetett a Szépség és a Szörnyeteg című Musicalban, ő alakította a szörnyet, a hangjával mindenkit meghódított, mert nem árulta el senkinek, hogy tud énekelni. Azóta számos darabban szerepelt már, most a hattyúk tava musicalre készül.

Hobby: Futás, olvasás, új darabok kitalálása

Foglalkozás: Endoso Musical színház főszereplője és rendezője.

Extrák: * Loranekónak* Azt fontolgatja, hogy beadja a válópert, egyelőre nincs ok.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:21:35
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).