Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Harry Cloud
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Barack

Kor: 26 éves

Külső leírás: Eléggé magas testalkatú férfi, aki majdnem eléri a 190 cm-t, kidolgozott izomzatára kifejezetten büszke. Hosszú sötét barna haja a lapockájáig ér, melyet összefogva szokott hordani. Szeme színe sötét, mégis csíntalan fény kúszik benne. Öltözéke királyhoz méltó, méreg drága nadrágok, öltönyök, extra minőségű bőrből készült csizma, melyben fém is található.

Jellem: Nagyon magának való, igényli a figyelmet, ha ellent mondanak neki, kegyetlenné válik és könyörtelenné. Sokszor a halálbüntetés gondolatával játszik, hogy néhány gazemberre ez várna, nem az enyhített körülmény. Ravasz mint a róka, nehezen lehet túljárni az eszén. Az apja szintjére szeretne emelkedni, de odáig rögös utakon kell végigmennie. Felsége nyaggatja, hogy legyen gyerekük, ő még nem akar, leginkább élni szeretne.

Élettörténet: :” Édesapja hatalmas uralkodó volt, akit nép szeret és tisztelt. Nála jobb királya még nem volt a Karningul birodalomnak. Anyja egy egyszerű kovács lánya volt, aki pár pillanat alatt elragadta egy férfi szívét. Három gyermekük lett, ám az utolsó halva született. Amikor a királynő ezt megtudta nem volt hajlandó enni, végül a teste annyira legyengült, hogy egy egyszerű tüdőgyulladásban meghalt. Apjuk sokáig nem volt képes elviselni a fájdalmat, nem akart mást csak békét és nyugalmat, meg persze visszakapni a feleségét. Harry nagyon rossz gyerek volt, igényelte a figyelmet. Ha nem néztek rá folyton elkövetett valami csínyt. Ezért is mondják a szolgák rá, hogy: “utcagyerek ez, nem király”. Eliza csendes lány volt, aki mindig apja mellett állt, még akkor is, mikor ő már ágynak esett. Gyengeségét kihasználva néhány kém ölte meg őt. Ekkor borult a palotára a mérhetetlen, ijesztő nyugalom, ő maga is megváltozott picit. Pár napon belül megkoronázták, ez sajnos feleség választást is követelt, elvett egy számára unszimpatikus nőt, aki egy primadonna, akit csak a pénz érdekel, estélyek, ivászat.

Hobby: Minden ami nem a kormányzáshoz kapcsolódik.

Foglalkozás: Karningul királya

Extrák: A legkedvesebb nő számára a húga, a feleségét nem szereti.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 07.
2018. 06. 25.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:10:08
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).