Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ceres/Celestiel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: kortalan

Külső leírás: Hosszú sötétbarna, már-már fekete haja a fenekéig, míg frufruja, mely kissé eltakarja jobb szemét valamivel álla alá ér. Szereti szép, díszes csattokkal feltűzni haját. Arca kerek, nőies. Ajkai teltek, szépen íveltek és kívánatosak, ízük pedig édes mint a méz. Szemei igézőek, sötétek és csak elég bele nézni máris a rabjává válsz. Orra pici, formás és benne egy apró ékszer díszeleg. Bal, valamint jobb szeme alatt is egy aprócska heg látszik piros csíkként, mely viszonylag hosszan lehúzódik. Ez egy régi "baleset" nyoma. Bőre fehér, sápatag, de nagyon bársonyos és kellemes cseresznyevirág illatú. Pici füleiben egy-egy ékszer díszeleg. Vékony alkatát lenge, de csodás ruhákkal fedi, melyek hol világos, hol sötét színekben tündökölnek. Attól függ Lilith-nek milyen kedve van, mit választ Ceres-nek. Formás, kerek idomokkal rendelkezik, igazán kívánatos testtel. Viszonylag magas, majdnem 170 cm.

Jellem: Olykor csak szomorúan néz maga elé, vagy épp semmilyen érzelem sincs arcán és olyan akár egy üres baba. Máskor meg jó kedve van és nevetgél. Kiváló társalgó hölgy, mindenben benne van, lelkesedik. Türelmes és oda figyelő, gazdájáért bármit megtesz amit csak kér tőle. Soha se ellenkezik, de ha hosszú pórázon van azt tesz amit csak akar. Ilyenkor önfejű és még nagyszájú is. Ha lehet felesel, máskor meg nem is mer ellenkezni. Nagyon kitartó, nem ad fel semmit. Olykor olyan mint Lilith, legalábbis vannak hasonló vonásaik. Szenvedélyes szerető, ha úgy adódik, de nagyon őszinte és törődő. Nem tud hazudni, mindig az igazat mondja. Ritkán félénk és szótlan.

Élettörténet: Satanel mivel megsajnálta gyermekét Lilith-et ki mindig magányos volt, így megalkotott egy testet, Ceres-t. Viszont lélekkel nem volt képes megtölteni és hiába volt Lilith mellett, a lány üres bábnak látta, bár szeretett törődni vele. Apró örömet okozott neki irányítani, hogy táncoljon, fésülni haját, beszélni neki. Még saját sérült lelkéből egy darabot a babának adott, hogy némi kis élet legyen benne. Majd Satanel egy öngyilkosságba kergetett, megtört lány lelkét adta Ceres-nek. Onnantól a baba sokkal valódibb lett és Lilith rengetek időt töltött vele, Ceres pedig megszerette. Képes lett érezni. Átélt mindent a lány mellett, megismerte Alex-et, féltette a lányt Damien-től és Lucifertől és titkon még Gabriel-t is megkedvelte. Mindig is tudta mi van Lilith és a bukott angyal közt és szeretett volna ilyen dolgokat átélni valakivel. Vágyott a szerelem érzésére, vágyott arra más legyen mint egy baba. Aztán egy napon Lilith más volt mint addig és Gabrielt Ceres gondviselésére bízta, remélve ha neki nem is sikerült Ceres majd vissza hozhatja azt a Gabriel-t akiről Luna annyi jót mesélt.

Hobby: tácolni, énekelni, dolgokat tanulni

Foglalkozás: Lilith társalgóhölgye és élő babája

Extrák: ő egy baba akit Satanel alkotott meg és töltött meg lélekkel drága, szeretett lányának Lilith-nek * Lilith sérült lelkének egy darabja is benne van, így érzi amit gazdája és képes kis mértékben erejének használatára, hiszen azt is kapott, valamint olykor olyan jellemmel rendelkezik mint Lilith * képesség: tűz kis mértékű irányítása * titkon teljesen oda van Gabriel-ért és akárcsak Lilith-nek neki is célja észhez téríteni * szeménél a két vágás hege halála előtt történt, mikor megerőszakoltál és elvették látását, utána lett öngyilkos, mert a tettesek megúszták

Képinfo: a kép nem az enyém, csak használom (http://)

Engedélyezve: 2013. 11. 01.
2016. 03. 10.

Módosítva: 2016. 03. 07. 14:36:48
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).