Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yukiteru Hisao
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Valamilyen oknál fogva kiemelkedik a többiek közül. Alig pár centivel magasabb, mint mások, de nem ez teszi őt érdekessé. Amolyan pozitív aura veszi körül, csak rá kell nézni, és máris lerí róla, hogy egy jó ember. Bár vékony, mégsem látszik törékenynek, hiszen izomzata szálkás, és még a ruhák takarásában is sejteni lehet ezt a tényt. Végtagjai nyúlánkak, válla kellőképpen széles, kulcscsontja is szépen látszik. Bőre kellemesen napbarnított, bár nem sokat foglalkozik azzal, hogy lebarnuljon, akaratán kívül is sikerül neki. Arca helyes, elég kisfiús, bár valamilyen formában mégis tükrözi az érettséget. Szemei szürkések, némi kék beütéssel, de ezt csak igazán közelről lehet észrevenni. Haja világos barna, cseppet hosszabb. Elég kócos hatást kelt, tapasztalatai miatt meg sem próbálja rendbe szedni, pedig reggelente így is szenved vele néha. Kedveli a lengébb felsőket, viszont nadrágból majdnem, hogy csak csőgatyája van. Cipők terén inkább a divat szerint válogatja a lábára való darabot, hiszen ezen a téren, maga sem tudja miért, de finnyás.

Jellem: Cseppet összetett jellem. Amióta az eszét tudja, mindig is barátságos volt, A bölcsődétől kezdve kereste a többiek társaságát, mindig is eleven volt kisgyerekként is, bár az új kezdetek előtt mindig szorongott, és izgult, hogy nem fogják kedvelni. Legtöbbször segítőkész és közvetlen, ha úgy hozza a helyzet akár egy idegenért is tűzbe teszi a kezét. Attól független, hogy elég nagy idióta tud lenni van egy komoly oldala is, bár tanórákon, és a saját szobáján kívül ezt máshol nem hozza elő. Szereti ugyan a társaságot és a zajos barátait, néha vágyik a magányra, de inkább a csendre. Kicsit hirtelen haragú, van, hogy gondolkozás nélkül felemeli a hangját bárkire, aztán csak bánja a történteket.

Élettörténet: Egy egyszerű családba született, első és utolsó gyermekként. A kezdetekben szülei eleget tudtak törődni vele, de egy idő után ahogy Hisao nőtt, úgy kezdett lassan elszivárogni az idő, amit együtt tölthetett velük. Mostanra már alig találkozik velük, mindketten olyan munkával foglalatoskodnak, ami leköti a napjuk igen nagy részét. A fiú hozzászokott már ehhez, épp ezért a nap java részét maga sem otthon üti el, hanem a barátaival találkozik valahol. Már általános iskolában is mutatott némi érdeklődést a sportok iránt, főként a foci vonzotta, mint a legtöbb fiút. A futás mellett természetesen ezt választotta, és bár a középiskolai csapatba nem jelentkezett, sokszor meghívják edzésekre „vendégjátékosnak”. A jövőjével kapcsolatban nagyon bizonytalan, de arra már rájött, hogy a sportok ezt semmiképp sem nyújthatják neki.

Hobby: Futás, focizás, barátaival lógni, vagy csak egyedül pihenni.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Szülei szerint örökölt egy szívbetegséget, de Hisao nem volt hajlandó elfogadni ezt, ezért elengedte a füle mellett a dolgot, a baj csak az, hogy mostanában egyre többször kap a mellkasához, ha megerőlteti magát sportolás közben.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 11. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).