Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hasegawa Reiko
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 16 éves

Külső leírás: Átlagos magassal rendelkező fiatal, gimnazista lány, eléggé vékony testalkata miatt sokan anorexiásnak hiszik, holott, rengeteget eszik. Hosszú holló fekete haja a lapockájáig ér, talán ha fáél évente vágat belőle pár ventit. Halvány zöld színű szemét, fekete keretes szemüveg takarja el. Pici, de kerek melleit nem hangsúlyozza ki, mert utálja ha megbámulják. Szekrényében a fekete, fehér, és a barna dominál, imádja a termo pulóvereket és kabátokat. bárhova megy fülhallgató elengedhetetlen kiegészítő számára. zene nélkül nem tud élni.

Jellem: Nagyon csendes, visszahúuódó, ha vita alakul ki körülötte, a háttérbe húzódik és figyeli az eseményeket. Igyekszik mindig semleges maradni, legyen szó bármilyen helyeztről. suliban mindig plusz feladatokat kap, amiért sokan orrolnak rá. Nagyon sok versenyen részt vett már, és díjakat, pénzjutalmat, utazásokat nyert már ezzel. Sportban, nem tud egyedül jeleskedni, ahogy ő mondja „ botlábú és kezű”.

Élettörténet: Átlagos család elsőszülött leánykája,édesanyja, főállásban otthon van az iker öccseivel, akiket utál, mert szemtelenek, kis szörnyetegnek tartja őket. édesapja egy éttermebn dolgozik mint shéf. Általános iskolában kitűnt a többiek közül, mert magának való volt, nem segített senkinek sem. édesapja megtanította sakkozni, egyszer meg is nyert egy bajnokságot. Gimnáziumba bekerülve, sokat csesztették a szemüvege miatt, amikor elkezdett nőni a melle, leszorítva próbálta megeltakarni, mert zavarta. A végén csak belátta, hogy nem tud ezekkel mit kezdeni. szekrényében szinte csak fekete, néha elvátve egy egy más színű ruhadarb is megtalálható. nem megy bulizni, osztálykirándulásokra kerülne a sor, elmegy ugyan, de nem vesz részt semmilyen hülyeségben, inkább könyveket olvas. Sokszor csúfolják „könyvmoly”-nak. életében nem ivott alkoholt és nem feküdt le senkivel, ezért is piszkálják, ám az ilyen megjegyzéskre bunkón és flegmán szól vissza.

Hobby: Szeret biciklizni, sakkozni, olvasni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Szeret írni, az az álma, hogy legalább egy könyvét kiadják. Nem volt férfival, nagyon ritkán megy buliba. *~Ichi-niiiimnek ~*

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:41:26
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).