Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Brian Cox
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Felicity

Kor: 24

Külső leírás: Kereken 180 centiméter magas, sportos testalkatú. Haja rikító vörös, melyet ha van kedve belő vagy éppen csak hanyagul beletúr vagy ha olyan hosszú akár összefogja pici copfba. Barna tekintetéből legtöbbször az unalom, flegmaság és a közömbösség árad, de ez elmondható arcának az egész mimikájára. Van pár piercingje, de ezek száma is mindig változik, ahogyan más kiegészítőké, kivéve a tetoválósok állandóak, de képes arra, hogy azokat is leszedesse, amennyire tudja, ha éppen olyan kedve van. Az öltözködése is változó, hol lazán, hol sportosan vagy éppen elegánsan öltözködik fel. Az arcszőrzete is folyton változik, volt már borostás, volt hosszabb – rövidebb szakálla vagy éppen sima az arca. Egy valami nem változik a megjelenésébe jó ideje, a szájából lógó elmaradhatatlan cigi.

Jellem: Briannél kevesebb nem törődöm, szarok bele stílusú ember él a világon. Őt vagy szeretik vagy utálják, de köztes állapot nincsen. Könnyen félreismerik és elsőre ítélkeznek felette a stílus miatt. Azt hiszik egy beképzelt egoista srác, aki csak magával törődik és mindenki más hidegen hagyja, pedig erről szó nincs, egyszerűen ilyen a természete. Nem lehet nála tudni. hogy éppen mikor fog eltűnni vagy megjelenni és akkor le se lehet lőni. Könnyen kitudja akasztani a környezetét, hiszen ha beszélnek hozzá és nem érdekli csak fapofával hallgatja az illetőt vagy éppen feláll és otthagyja. Nehezen lehet felhúzni és nem azért, mert akkora türelme van csupán, ha leszarja az illető mondandóját, akkor felhúzni se lehet. Tisztában van vele, hogy nem a legjobb a természete, de nem akar és nem is tudna rajta változtatni, akinek ez nem tetszik az akkor álljon odébb.

Élettörténet: Átlagos családba látta meg a napvilágot. Anyuka, apuka egy idősebb fiútestvér egyszóval teljesen megszokott családi kép. Meg voltak a szokásos veszekedések, büntik, de semmi olyan dolog nem történt a fiúval, ami okot adott volna rá, hogy olyan legyen, amilyen lett vagyis ilyen nem törődöm, unott srác, akit semmi nem tud lekötni. Egészen kiskorába kezdődött ez a fajta viselkedés nála. Mindenre hamar ráunt vagy éppen nem is érdekelte, ami egy kisgyereknél pont, hogy furcsa viselkedés, hiszen számukra minden új és izgalmas, de Brian számára szinte minden unalmas volt. A szülők idő után aggódni kezdtek, hiszen ez mindenre kihatott, hiszen még az emberek se tudták lekötni hosszabb ideig. 10 évesen elvitték egy gyermek pszichológushoz, aki hamar megállapított, hogy a fiúnak nincsen semmi személyiségzavara, csupán, ilyen a természete, de lehet majd kinövi. A szülők megnyugodtak és bizakodni kezdtek, hogy hátha tényleg kinövi a fiúk, de nem így lett. Volt jó pár vita, azért otthon, de a család rájött, hogy teljesen felesleges, mert a fiúkat nem hatja meg, sőt még csak vitába se száll, mert nem érdekli, ha kioktatják. Érettségi után nem tanult tovább, hiába van meg az esze, sőt nagyon is jól vág, de nem akart tovább iskola padba ülni. Egy évig otthon volt és úgy dolgozott, majd elköltözött. 24 éves kora ellenére már jó pár munkahelye volt és nem azért, mert kirúgták, hanem mert magától tovább állt. Kevés barátja van, de van pár gyerekkori, akik elfogadják a fiút és tisztában vannak vele, hogy lehet valamikor több hónapokig nem hallanak róla vagy éppen folyton elérhető és mindenbe benne van. Sosem volt még párkapcsolata és nem is akar, elég neki a sex, ha éppen kedve van hozzá, de arra is volt példa, hogy majd nem egy évig nem sexelt és nem azért mert nem volt rá jelentkező egyszerűen nem érdekelte a testiség, de ennek az ellentettje is előfordul és a nap 24 órájában a testiségnek élne.

Hobby: Egy dolgot nem unt meg eddig és tényleg szereti, az nem más mint a régi fekete-fehér filmek nézése, de azt se teszi mindig, de havonta legalább egyet megnézz.

Foglalkozás: Mindig mást dolgozik, mert ha éppen megunja az aktuális munkát, akkor egy másikat keres. Volt már bolti kisegítő, telefonos operátor, poggyászrakodó, stb...

Extrák: *** Uke-Chanomnak *** Biszexuális *** Előszeretettel használja a "leszarom" vagy éppen "nem érdekel, ez unalmas" kifejezéseket.***Az ünnepeket rühelli. főleg a karácsonyt. Nem látja értelmét és úgy van vele, hogy ez is csak a pénzről szól, és nem a szeretetről, arról nem is beszélve, ha neki éppen nincs kedve együtt lenni a családdal, akkor minek menjen jó pofozni? ( Ki is hagyott nem egy karácsonyt már, de a családja még így is mindig meghívja, de már abba is beletörődtek, hogy csak akkor jön el, ha van kedve, erőltetni felesleges.) *** Gyűlöli a hideget, így telet és havat meg még inkább, legszívesebben téli álmot aludna ilyenkor és már volt rá példa, hogy ki se mozdult egy hónapig a hideg miatt és minden kaját netről rendelt meg. ***

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 10. 24.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:11:00
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).