Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Moriyama Yoshitaka
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: ef-chan

Kor: 18

Külső leírás: Moriyama 181 cm magas, vékony, sportos, épp ezért impresszíven izmos testalkatú, arányos testfelépítésű fiatal srác, rövid, fekete hajjal, amely zöldes árnyalatú, ha fény éri. Szemei szintén sötétbarnák, már-már feketék. Szemei egyébként észrevehetőbben keskenyebbek, mint a többieké, de ez az, ami jellegzetessé teszi arcát. Ugyan eddig csak mezben láttuk, mindenképp ő is viseli a Kaijou iskolai egyenruháját, a halványszürke öltönyt fehér inggel és fekete nyakkendővel, s feltételezhető, hogy iskolán kívül előnyben részesíti a divatos, mégis kényelmes darabokat, amelyekben megmutathatja önnön szexiségét.

Jellem: Moriyama mindenben, amit csinál eltökélt, és a végletekig magabiztos. Ugyanakkor hajlamos akár túlzásokba is esni. Meccseken komoly, megbízható, határozott, és nem mellesleg tehetséges játékos, aki hisz és bízik csapattársaiban, ugyanakkor mindent elkövet, hogy a többiek is hasonlóan érezhessenek irányában, ahogy az egy jó csapatjátékostól elvárható. Ilyenkor nem enged meg magának komoly hülyéskedést, nem úgy a meccseken kívül, ahol nem létezik más téma számára, csak a lányok. Persze ez nem meglepő egy 18 éves sráctól. Mondhatni minden gondolata a szép lányok körül forog, róluk beszél, róluk álmodozik, nekik ajánlja ismeretlenül is meccseit és játékát, s ugyanilyen gőzerővel és nyomulósan próbál csajozni is. Olyannyira nyomulósan, hogy az voltaképp már riasztó. Bár az is igaz, hogy hiába kosaras - ami menő a lányok körében, főleg, hogy sikeres és eredményes is a sportágban - rámenőssége, és pechjére Kise megjelenése a Kaijouban jelentősen visszaveti esélyeit. Ennek ellenére szoknyabolond, és ezen azt hiszem, semmi nem fog tudni változtatni. A lányokkal ellentétben társaival jól kijön, sőt, őket meg is érti, erre abból lehet következtetni, hogy a Touou elleni meccsen biztatja Kisét, s utána meg is állítja a szőke fiút, mikor az vissza akar menni a kapitányukért, Kasamatsuért, burkoltan utalva arra, hogy ez most nem lenne jó ötlet. Ebből levonható, hogy képes empatikusan viselkedni, kiismerve társait, amelyre talán képes lenne, ha nem stresszelné magát annyira, hogy összehozzon egy csajt, hogy előtörhetne belőle akkor is, ha egy lánnyal van dolga.

Élettörténet: Életéről nem sokat tudunk meg. A Kaijou végzős hallgatója, kiváló kosaras egy nemzeti szinten is élvonalban levő csapatban. Jövőbeli terveivel kapcsolatban nem tudunk meg semmit, egyetlen és világos célja a kosárlabdában kitűzött céljaikon kívül egy barátnő. Más iránt eddig nem sok érdeklődést mutatott, még a vereségek sem viselték meg eddig annyira - persze letargikus tud lenni ő is, de ebben speciel tud önmérsékletet gyakorolni, és nem túlzásokba esni.

Hobby: kosárlabda, csajozás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Mezszáma: 5. * Dobóvédő játékos: posztjából fakadóan a feladata minél többet dobni messzebbről támadáskor, védekezéskor pedig általában az ellenfél szélre helyezkedő játékosát védi. * Speciális képességének számít nem megszokott dobásstílusa. Úgy dobja el a labdát, mintha a labda rosszul forogna, lényegében minimálisan vagy egyáltalán nem forgatja meg a labdát dobás közben, amely így olyan formán megy be, amelyet nehéz védeni. Bár ezt a dobásstílust nehéz elsajátítani, számára ez a legkényelmesebb módja a kosárra dobásnak.

Képinfo: animéből (http://)

Engedélyezve: 2012. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).