Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Albert de Morcerf
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Habár még nőhet, egyelőre nem tartozik a legmagasabbak közé, sőt talán kissé alacsonyabb, mint a korabeli fiúk többsége, de ezt kitűnően kompenzálja büszke tartásával. Egész lényéből süt a nemesség, és mellette a kissé gyermeki naivság. Különös párosítás, de pontosan ez adja a báját, ezért képes őt környezete gond nélkül tisztelni és elismerni fiatalsága ellenére. Megjelenése viszont kissé vadnak, vagy éppen merésznek tűnhet, hisz barátaival szeretik az extrémebb párizsi divatot követni, Éppen ezért barna tincseibe itt-ott vörös van festve, és egyáltalán nem szereti hátralapítani őket, hagyja, hagy meredjenek a négy égtáj felé. Ruházata eléggé változatos, ha elvárják tőle, szófogadóan felveszi az elegáns alkalmi ruhákat is, de sokkal jobban érzi magát a lazább viseletekben. Kedvenc darabja egy ezüstcsatokkal és szegéllyel díszített, fekete kabát. Ez nagyon jól kiemeli karcsú alkatát, és bőrének egészen enyhén napbarnított árnyalatát, melyet édesanyjától örökölt. Neki köszönheti meleg, vidáman csillogó barna szemeit is, bár már egy ideje rájött, hogy édesanyja csak rá néz így, mások társaságában kihuny a fény a szemében. A nyakában lógó keresztet tőle kapta, más ékszert nem is nagyon hord.

Jellem: Apjával ellentétben kedves, bátor és őszinte. Szinte minden tulajdonságát édesanyjától örökölte, habár ezzel ő nem igen van tisztában, egyelőre tiszteli az apját, és felnéz rá. Többnyire engedelmes és illedelmes fia, csak nagy ritkán jön rá a kamaszos lázadás. Szenvedélyesen hisz az igazságban, legyen szó a sajátjáról vagy máséról, ha kell fegyverrel védi meg. Szörnyen büszke, és nem viseli túl jól ha sérelem éri a hozzál közel állókat, de ha őt szidják, egy darabig képes ignorálni a dolgot. akkor van baj, ha elfogyott a türelme, és esne is neki a másik félnek. Szerencsére ehhez azért sok kell, és nála valamivel reálisabban gondolkodó barátja mindig előbb lecsitítja a dolgokat. Nagyon becsüli a barátait, bármit megtenne értük, és ez a hozzál közelállóknál kölcsönös. Szinte nem akad olyan, aki ne szeretné a nyíltszívű, barátságos fiút, még ha van is miért irigykedni rá. Nem is hordja fenn az orrát semmiért, ugyan annyira tart egy szegényebb embert, mint bármelyik gazdag nemest. Persze azért szeret szórakozni, imádja a karneválokat, és könnyedén le lehet nyűgözni bármivel, aminek köze van a tengerhez és hajózáshoz, csillagászathoz, egzotikus helyekhez, utazásokhoz. Gyermeki lelkesedéssel tud foglalkozni ezek közül bármelyikkel, és örömmel bújja az ilyen témájú könyveket. Amúgy is intelligens, jól fog az agya, és szülei, de főleg az édesanyja, alaposan kitaníttatta.

Élettörténet: Semmit se tud szülei múltjáról, arról se, hogy valójában nem ősi grófi vérből származik. Apja egyszerű halász volt, és piszkos módszerekkel szerezte meg címét, vagyonát, még feleségét is. Tönkretette mindezért legjobb barátjának életét. Albertnek azonban erről fogalma sincs, még az anyja se tudja mit tett valójában jelenlegi férje. A fia már Párizsban született, és grófként nevelték fel. Kitűnő taníttatásban részesült, és főleg a földrajz kötötte le, szívesen ismerkedett új országokkal, szokásokkal, és imádja a tengert is. A főúri körökben is megállja a helyét, illedelmes és teljesen tisztában van az etikettel. Ugyanakkor viszonylag szabadjára van engedve, mivel nem szokása botrányokba keveredni, baj okozni, szülei hagyják, hogy azt tegyen amit akar. Ebben barátai, főleg a legjobb, Franz d’Epinay társaságára mindig számíthat, általában vele utazik együtt.

Hobby: Olvasás, régi irományok, térképek tanulmányozása, utazás, bálok, karneválok, lövészet, vívás, vadászat, lovaglás.

Foglalkozás: Ifjú gróf

Extrák: ** Könyv: Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja. **A karakter alapjáraton hű az eredetihez, de kissé színesítettem a dolgokat.** Apja, Fernand Mondego, árulóként jelentette fel anyja, Mercédés vőlegényét hosszú évekkel ezelőtt, habár a fiatal kapitány, Edmund Dantés ártatlan volt. Mégis kijátszotta az első tisztje és az ügyész, hogy saját maguknak kedvezzenek. Ezért zárták be börtönbe, és mondták azt a menyasszonyának, hogy meghalt. Így ő egyedül maradt, és más lehetősége nem lévén, minden keserűsége ellenére, hozzáment Fernandhoz. Később pedig fia lett minden vigasza, és Albertet is gyengéd szálak fűzik az anyjához, nagyon szereti őt.** Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2012. 10. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).