Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Antonio Fernández Carriedo
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Mora

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Hatalmas területei vannak, emberi alakja azonban közel se ilyen kiemelkedő. Átlag magasságú, és bár a harcok edzésben tartják, nem kifejezetten egy izomkolosszus, jó pár nagyobb ország akad nála. Jelenleg kalóz viseletben hódít – szó szerint is -, melynek legjellemzőbb darabja a vörös kabát, mellény és tollas kalap, de szintén állandó tartozéka a fehér ing, fekete nadrág és csizma, na meg persze a fegyverek arzenálja. Bár Spanyolországot általában bárddal láthatjuk, ebben a korban jó kalózként rászokott a pisztolyokra és kardokra. Barna haja mered mindenfelé, és hátul hagyott megnőni jó pár tincset, azokat általában egy piros szalaggal fogja össze, kis lófarkat hozva létre.Nem hord túl sok ékszert, szinte csak a nyakában viselt kereszt van rajta, mint cicoma, de azt sose veszi le, otthona egyik jelképének tartja. Egész megjelenéséből árad országának melege, a vidámság és a napfény, igen ritkán látni meg mögötte a mindenhol ott bujkáló sötétséget. Enyhén napsütötte, fahéjszín bőre is inkább a kellemesebb dolgokat juttatja az emberek eszébe, és igencsak kiemeli élénkzöld szemszínét. Talán csak tekintetében lehet meglátni valódi érzéseit, mert ő mindig mosolyog. Vesztes csata után, a legnagyobb fájdalmak közepette is mosoly mögé rejti, mi rejlik igazából a szívében, pedig amikor őszintén teszi, tényleg sugárzik, és örömmel tölti el környezetét.

Jellem: Vidám és szenvedélyes ország, egyszerre sötét és fényes, misztikus aurával. Egyelőre nem számít az idősebb nemzetek közé. és bár már sok mindent megélt, nem torpan meg céljai elérésében. Hatalmas büszkeséggel áldotta meg az ég, és jelenleg van is miért annak lennie, hisz a tengerek elsőszámú ura. Meg is van győződve róla, hogy ezen nem változtathat senki, és hamarosan akár a világ ura is lehet. Habár nem kifejezetten ez álmai netovábbja, vezetői efelé a cél felé hajszolják, ő pedig ha már ezt kell tennie, bele ad mindent. Szenvedélyes, és látszólag gondtalan, képes bármikor mosolyogni. Ennek ellenére, aki kissé jobban ismeri, már tudja, hogy a mosollyal a legreménytelenebb helyzetekben is, csak a valódi érzéseit palástolja. Nem az a fajta, aki az idő előre haladtával olyan sokat változna. Megvan benne a dac, hogy mindig azt tegyen amit akar, akkor amikor akarja, és úgy ahogy elgondolta. Ha pedig meg akarják benne akadályozni, vessenek magukra a következmények miatt. Nagy gyengéje viszont, hogy nem tud olvasni a jelekből, és ez párosítva őszinte szókimondásaival, eléggé könnyen mások agyára mehet, pedig szándékosan nem célja megbántani bárkit is. Nem hiszi, hogy jelenlegi uralmára olyan sokan veszélyt jelenthetnének, bár elismeri az erőseket. Viszont nem nagy taktikus, közelebb áll hozzá a fejjel a falnak rohanás, de legalább kitartó, ezzel tudja kompenzálni rosszabb lépéseit is.

Élettörténet: Még nem beszélhettünk ugyan Spanyolországról, mikor a rómaiak uralták a területét, de már azért létezett, és Róma felügyelete alatt nevelkedett sokáig, majd a germánok törtek be, és megalapították a Gót Királyságot. Később a mórok foglalták el területei, így túlzás lenne azt állítani, hogy Antonio már létezett. Ha így nézzük, eléggé fiatal ország még, a 15. század végén született meg hivatalosan, mikor az Aragóniai és a Kasztíliai család uralkodói egybe keltek. Ennek örömére engedték el Kolumbuszt is, aki ugyan Indiát célozta meg, mégis Amerikát fedezte fel, de sose tudta meg tévedését. A spanyoloknak viszont kifejezetten kapóra jött a dolog, és csak hamar jelentős gyarmatokat szereztek meg, és nem csak a tengeren töltötték be a legmagasabb pozíciót, de Európa szerte se volt párjuk. Antonio közel száz évig a legerősebb állam volt Európában, és a legnagyobb területekkel rendelkezett. Áramlott be hozzá az arany, és egyéb nemesfém, a kereskedelmet is sikerült kisajátítania a gyarmatokkal, a konkvisztádorai segítségével. Csakhogy ezzel persze kivívta magának más nemzetek haragját, és költséges háborúkba keveredett a Hollandokkal, Franciákkal, és egyre több a konfliktusa Angliával is. Ráadásul az utóbbi megtalálta a módját, hogyan rövidítse őt meg, az állami kalózai segítségével, akik főként a spanyol hajókat célozzák. Spanyolország uralkodója, V. Károly már csak az alkalmat és okot keresi a támadásra, és úgy tűnik lassan meg is kapja, mivel az angolok fogságába került Stuart Mária. Ő pedig magát Európa legkatolikusabb uralkodójának tartja, és kitűnő casus bellinek ígérkezik az, ha a szintén katolikus hitű Máriának baja esik az anglikán vallás képviselői által. Maga Antonio elvileg szintén hívő, bár mint országot, őt különösebben nem érdeklik a halandóknak annyira fontos vallási kérdések.

Hobby: Hajózás, kereskedés, felfedezés, térképek gyártása, Romano nevelése, területszerzések, szieszta.

Foglalkozás: Spanyol Birodalom (ország)

Extrák: **Hivatalos neve, Reino de España, Spanyol Királyság, bár ebben az időben még Spanyol Birodalom volt.** Középső nevének két változata is van, a Fernández, ait II. Ferdinándról kapott, vagy a Hernández, amit Cortezről, legnagyobb konkvisztádoráról.** Van egy piros papagája, aki általában a vállán ücsörög. ** A karakternek szinte jelképe lett a paradicsom is, mely egy igen fontos árucikke.** Születésnapja: február 12.** Az alkohol nincs rá túl jó hatással, ha berúg, kifejezetten ijesztő és agresszív tud lenni.** A karakter csak az 1500-as évek végéig van megírva, és inkább történelem, mint manga hű, ezért sincs megemlítve benne sok később bekövetkező esemény. Ilyen a rá mért vereség Anglia, Amerika, vagy éppen Hollandia által, az Olasz testvérekkel való viszonya, vagy szövetsége Franciaországgal és Poroszországgal.** Angliának és Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2012. 10. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).