Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kai de Diamond
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kai

Kor: 20

Külső leírás: 170 cm magas, vékony de izmos testalkatú. Vállig érő fekete haja és csillogó tengerkék szemei vannak. Hófehér bőre van ami tökéletesen kihangsúlyozza fekete haját. A bőrén kidudorodó csípőcsontjai mindig kilátszanak a felsőjéből. Haját általában kivasalva hordja. Ruhái leginkább sötét színűek mint pl: fekete, szürke, kék. Imádja a csőnadrágot és a tornacipőt illetve a kapucnis felsőkről sem képes lemondani. Kedvenc mintái a kockás és a csíkos.

Jellem: Nem könnyen nyílik meg másoknak és elég bizalmatlan az emberekkel szemben. Ettől függetlenül a barátai körében mindig nagyon jókedvű és sokat nevet. Elég szégyenlős és könnyen zavarba lehet hozni pár félreérthető mondattal, megjegyzéssel. A tanulmányaiba belead mindent hiszen számára az a legfontosabb, hogy elismert cukrász lehessen. Naiv így könnyen kihasználható és nem látja át gyorsan a szituációkat így hamar konfliktusba kerül másokkal vagy kínos szituációba. Érzékeny az érintésekre és könnyen izgalmi állapotba hozható. A legnagyobb félelme amit titkol, hogy megszállottan imádja az édességet de ezt nem akarja hogy kiderüljön.

Élettörténet: Sapporoban született egyedüli gyerekként. 16 évesen döbbent rá, hogy a saját neméhez vonzódik. Sokáig titokban tartotta és félt, hogy a szülei elítélik emiatt így hát nagy nehézségek 18 évesen a szülei elé állt. Mikor elmondta a beállítottságát az apja gondolkodás nélkül kitagadta. Kénytelen volt otthonról elköltözni de erre számított is mivel már előre összepakolta minden ingóságát. Tokióba költözött és eleinte ösztöndíjas diákként tanult cukrászatot de mostanra már van elég pénze ahhoz, hogy fizetni tudja a tandíjat. Még az első évet sem fejezte be az egyetemen mikor hírt kapott a szüleiről. Az apja megölte az anyját majd önmagával is végzett. Egyetlen gyerekként rá szállt minden vagyon. A házat eladta és a pénzt is gondosan őrizgeti a bankszámláján. Jelenleg Tokió egy elit részében él egy nagy házban egyedül. Nincs párja szingli de szeretne végre találni valakit aki megérdemli a szerelmét és szeretetét. Mikor éppen nem tanul unalmas pillanatait a zongorázással és gitározással tölti ki.

Hobby: Gitározás, zongorázás, sütés, főzés, rajzolás, olvasás, zene hallgatás

Foglalkozás: Tanuló, cukrásznak tanul

Extrák: 17 éves kora óta nem volt egyetlen kapcsolata sem. Nem volt férfival és utolsó partnerével is csak a csókolózásig jutott el. Egyszerre fél is és kíváncsi is milyen lehet az első alkalom.

Képinfo: A kép csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2012. 10. 19.
2012. 11. 09.

Módosítva: 2012. 11. 09. 20:54:05
Módosította: Kai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).