Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Garry Harison
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 170

Külső leírás: Magas, és vékony vámpírsrác, akinek az ereje nem látszik meg a testén. Alkata inkább nőies, mint fiús, járása kecses. Az arca is finom vonású, szempillái hosszúak, ha akar, roppant csábosan tud velük pislogni a tanárokra, és diáktársaira. A bőre fehér, tincsei haloványrózsaszínek, és szabadon lógnak legtöbbször a vállaira, szemei lilás árnyalatúak. Hangja is magasabb, úgyhogy tényleg nagyon sokat kezelik lányként De… Ezt egyáltalán nem bánja. Sőt… Inkább élvezi… Női szerepben, könnyebben talál fogára való alkalmi partnereket, mint férfiként. Kedvenc színe a fehér, ez látszik felsőin. Egy színes sincs a ruhatárában, inget, pólót is kizárólag csak ebben a színben hajlandó felvenni. És… Természetesen táskájában is egy össze vissza foltozott puha plüss jegesmedve lapul.

Jellem: A fehér szín nem csupán a kedvence. Inkább már az élete nélkülözhetetlen része, a vágyai megtestesítője. Imádja a még éjjel, a sötétben is csillogó, virító havat, a telet, a hideget, a sarkvidékek állatait pedig még a télnél is jobban azóta, amióta apja egyszer magával vitte egyik útjára, és alkalma volt arra, hogy pár hétig élőben tanulmányozza őket. Plüss maciját is akkor, 10 évesen kapta, azóta is magánál hordja mindig, és kincsként őrzi. Azzal, akit nem riaszt vissza vámpír léte, és közel mer hozzá menni, szívesen beszél, viszont nem riad vissza attól sem, hogy azt, aki ok nélkül kritizálja simán leosztja, ha nem az illető nyakára tapad, hogy kicsit megrágcsálhassa… Pár hónapnál tovább épp emiatt a rossz szokása miatt még soha nem járt senkivel sem. Pedig… Tényleg szenvedélyes szerető, és rendesen oda teszi magát mindig, ahova kell, másokon is szívesen segít, ha úgy érzi, nélküle a másik nem tudná megoldani a helyzetet, amibe került.

Élettörténet: Fiatalon is már gyengébbnek tűnt vámpírtársainál sokáig óvták, féltették is mind testvérei, mind szülei éppen emiatt, de mára már nem kell engedélyt kérnie semmire se, kiharcolta magának családja bizalmát. Oda megy, ahova akar, ott él, és tanul, vagy épp eszik, ahol szeretne, nem tiltják el az emberektől. Ezzel Garry rendesen vissza is él, legtöbbször csak közöttük lézeng. Újabban iskolákba is jár, hogy minél több embert ismerhessen meg. Nem, nem elírás, több iskolába is beiratkozott, hol az egyikben, hol a másikban tartózkodik, és tanul.

Hobby: plüssjegesmedvéjének ruha, vagy társ keresése

Foglalkozás: nincs, szülei pénzelik

Extrák: hozzányúl az engedélye nélkül számára drága plüsséhez, az halott * hidegtűrése roppant jó, mégse akar visszamenni egyedül az igazi jegesmedvékhez * mazomintcsokinak

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 10. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).