Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 15 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Averill Wyatt Moore
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 27

Külső leírás: Határozott kiállású, délceg fiatalember, méltó a királyi udvarban elfoglalt helyéhez. Nemesi vonásokkal metszett arca az ördögien jóképű férfiak táborát erősíti, és bár finoman ívelő ajkai gyakran húzódnak gúnyos mosolyra, mélykék szemei mosoly nélkül is szinte állandóan huncutul vagy éppen sötéten csillognak. Fekete haját csak ritkán vágatja le, tincsei bár nem kócosak, állandó összevisszaságban hullnak a szemei elé, ami őt egyáltalán nem zavarja. Nyúlánk, kellemesen izmos testét mindig az udvarban tőle megkövetelt ruhákba bújtatja, öltözékének színvilágában a fekete dominál. Hosszú ujjait legtöbbször kesztyűbe bújtatja, nem igazán szereti, ha bárki is közvetlenül a bőrét érinti, egyetlen személyt kivéve.

Jellem: Furcsa kettőség lakozik benne, de ez a két dolog abszolút egymás függvénye. Egyszerre uralkodik benne a ravasz, már-már rosszindulatú cselszövő és az odaadó szerető. Gonosznak is nevezhetnénk ha akarnánk, de ez elég szélsőséges meghatározás lenne rá nézve – ő nem gonosz, egyszerűen csak önző egy kicsit, és a saját kapcsolatát minden és mindenki más elé helyezi. Igen, önző, mert bár ráfoghatnánk, hogy mindezt a király parancsára teszi – ami nem is lenne hazugság –, azért nem teljesen így van... Teljesen önszántából cselekszik minden egyes alkalommal. Nagyon okos és remek stratéga, ráadásul ezekhez páratlan meggyőzőképesség és az udvarbeli kapcsolatai mindig megfelelő alakítása társul. Részben ennek köszönhetik az összes közösen szőtt tervük maradéktalan megvalósulását... Mindig tudja, hogy mit, mikor, kivel és merre lépjen, és mindig a megfelelő szavakat mondja. És mindezt miért? Azért az egyetlen emberért, akinek a testét és a szívét is odaadta és akiért bármit megtenne. Keresve sem lehetne nála megfelelőbb és hűségesebb jobb keze egy királynak.

Élettörténet: A 15. század végén született egy elszegényedett családba, távol Anglia szívétől. Ő volt a negyedik gyermek, két bátyja és egy nővére után, de az ő születését még további két lány- és egy fiúgyermek követte. A hét testvér közül mindössze hárman érték meg a valódi gyermekkort, Wyatt és két bátyja, Edward és Arthur. A család mindig nehéz helyzetben volt, ezért amint a legidősebb fiú betöltötte a 14. életévét, mindhármukat a királyi udvarba küldték szerencsét próbálni. Wyatt bátyjait rögtön az apródok soraiba állították, ő azonban alig volt tízéves akkoriban, így egyszerűen elkeveredett az udvari gyermekek között. Persze rá is ugyanaz a sors várt később, csak azt nem tudta, hogy mielőtt még beáll a királyi seregbe, megismerkedik élete legmeghatározóbb személyével, aki nem volt más, mint a király egyetlen fia, a trónörökös. Az udvarban ismerkedtek meg és azonnal megkedvelték a másikat, hamarosan legjobb barátokká lettek. Ő volt a trónörökös egyetlen bizalmasa, és ennek a kapcsolatnak az sem szabott gátat, amikor Wyatt is az apródok, majd a katonák közé került – az ifjú trónörökös könnyedén gondoskodott arról, hogy tartani tudják a kapcsolatot. Az igazán nagy változás akkor köszöntött az életébe, amikor a király meghalt, és az ő legjobb barátja lett az új uralkodó. Az ifjú király majdhogynem első intézkedése az volt, hogy kivonta Wyattet a katonasorból, hogy tanácsadójaként maga mellett tudhassa. Bár nem sokkal később kinevezte a királyi sereg parancsnokának, ez a pozíció ránézve valójában csak névleges – a király soha többé nem engedte csatában a test épségének megőrzése érdekében. Egy évnek sem kellett eltelnie, máris jött egy újabb, sokkal elsöprőbb változás: kapcsolata az ifjú királlyal nem szimplán elmélyedt, hanem alapjaiban változott meg egy átmulatott este után. Mindig is vonzódott a jóképű és remek kiállású barátjáért, ezt jól tudta, viszont tudatosan el is nyomta magában, hiszen mégiscsak az uralkodóról, vagy a leendő uralkodóról volt szó. Amikor azonban egy reggel meztelenül ébredt a király ágyában, a szintén meztelen király mellett... nos, akkor határozottan megváltozott minden. Azóta már nem szimplán bizalmas vagy tanácsadó, hanem titkos és szenvedélyes szerető is. Mindent együtt terveznek el és minden lépését úgy teszi meg, hogy elsősorban a királyának, másodsorban a kapcsolatuknak jó legyen.

Hobby: a királya kedvére tenni, bármilyen formában; olvasás

Foglalkozás: a király tanácsadója és jobb keze, a királyi sereg parancsnoka

Extrák: Történelmi – Anglia, 16. század.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2012. 10. 05.
2014. 08. 26.

Módosítva: 2014. 08. 26. 17:55:55
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).