Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Stormy Eagle / Viharos Sas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 26

Külső leírás: Ereje teljében lévő harcos, aki mindig emelt fővel, és büszke tartással jár. Ez kihangsúlyozza a magasságát, valamint izmosságát. Napbarnított bőrét a mellkasán, hasán, karjain, arcán, valamint még a hátán is törzse ősi rúnáival szokta kidekorálni minden egyes reggel, ha vadászatra megy, ezekből a jelekből több is kerül rá az átlagosnál, és még a körmeit is vagy vörösre, vagy feketére dekorálja. Ez, és a karkötői, valamint a nyakdísze az ártó szellemektől védik. Enyhén göndör hollófekete tincsei mindig szabadon szállnak a szélben, csak a feje jobb oldalára, és csakis fejkötőjéhez tűzve hord tollakat, a hajába semmit se tesz szívesen. Mint mondani szokta, ennek meg van az oka. Sötétbarna, majdhogynem fekete szemeinek pillantása intelligenciáról, és éleslátásáról árulkodik a társainak, de arról is, hogy ha kell, Stormy bizony tud kemény lenni annak ellenére, hogy sokat mosolyog.

Jellem: Általában higgadt, és nyugodt, haragja hirtelen szokott jönni, hogy olyan gyorsan, ahogy érkezett tűnhessen, amint kitombolta magát, és morog pár sort, ha nem épp ordít azzal, aki kihozza a sodrából. Hasonlatos egy kisebb nyári viharhoz. Általában azok, akik vele szemben állnak, fel se szokták fogni, hogy mi történt vele, azt meg még annyira sem, amiket mondani szokott nekik. Nem is kell. De… Stornynak szüksége van az ilyen kis összezördülésekre. Mint ahogy a vihar után tisztul ki az ég nyugszik meg ő is egy-egy nagyobb vita után teljesen, és tud jobban elmerülni a természetben. Erős jellem, és nagyon megbízható vadász, alkalmakként, ha a szükség úgy hozza, akkor harcos is. Általában mindig elejti azt a vadat, amit el akart ejteni, eddig még a rá törő ellenfeleivel is végzett. Segítőkész, és ha nagyon megerőlteti magát, szeretni is tud. Bár… Azt már 16 éves kora óta érzi, hogy őt a nők annyira nem érdeklik, szívesebben van fiúk társaságában. Viszont férfival hálni ritkán van alkalma, ezért általában durva, és vad a partnereivel.

Élettörténet: Ikertestvérrel együtt egy viharos nyári napon látta meg a napvilágot. A sámán az égdörgést rossz ómennek tartotta a sorsukra nézve, viharos jövőt, és rövid életet jósolt a kicsiknek. Jóslata hamar beteljesedett, anyja a kicsik születése után nem sokkal halt meg, pár héttel a halála után ikertestvére is követte őt az örök vadászmezőkre. Ő is csak azért élhette túl, mint ahogy azt az apjától hallotta még fiatalon, edzéseik közben, mert egy sas zsákmányának csontja hullott alá az égből, amit apja a mellkasára helyezett. Biztosra veszi, hogy igaz a történet, magát tartja rá a bizonyítéknak. Azt se tartja véletlennek, hogy a sasokkal szoros barátságban van mióta férfivá avatták, és külön költözött az apjától. Ami miatt mostanában sok bántás éri nagyszerűsége ellenére az az, hogy még nem nősült meg, és nemzett utódokat. De… Nem akarja beismerni, hogy ha rajta múlik, akkor nem is fog. Úgy gondolja, erre ráér majd az apja távozása után…

Hobby: ha nem épp karkötők gyárt, akkor a természetben sétál

Foglalkozás: törzse kitűnő vadásza

Extrák: általában bőrből készült viseletét, és karkötőit ő szokta magának készíteni, nem akarja ezt a munkát másra bízni * kedveli az állatokat, ha nem épp vadászik, gyakran látni sasokkal. Emiatt szokott is nekik, illetve rajtuk keresztül a természetanyának áldozatként nyulat, vagy kisebb őzeket bemutatni. * Paleoindian * A szerepjáték eltér a korszaktól néha, nem követjük folyton a történelem fonalát. * A karakter Darkrukiának készült, és seme.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 09. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).