Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Edmond Kimblee (Vér alkimista) (kitalált)
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: Szőlőszem

Kor: 16 körülbelül

Külső leírás: Fekete színű és derékig érő a haja, amit összefonva hord leggyakrabban, Amber sárga a szemeinek a színe, Nagy és erős testalkattal rendelkezik, de nem egy szekrény nagyságában. Magas és a megszólalásáig hasonlít Solf J. Kimblee-re, kivéve persze a szemszínt. A bal felkarján egy vérpecséthez hasonló kis tetoválása van, ami az ő alkémiájához szükséges.

Jellem: testvérével ellentétben ő inkább bóknak veszi ha hasonlítgassák, legyen az jó/rossz, vagy összekeverik Kimblee-vel vagy a fivérével. Imádja az apját...büszke rá hogy ő az egyik fia. Benjamin-hoz hasonlóan magányos alak, de nem utasítja vissza a jó emberi társaságot, és kifejezetten bőszavú, talán kissé túl csípős is lehet néha a beszéde. Hajlamos arra hogy magában beszélgessen még mások előtt is. Amit nem árt tudni: egyszerűen nem lehet kiigazodni a gondolkodásán. A legtöbb ember csak azt tudja róla mondani hogy nincs lelkileg minden rendben vele. Valami oknál fogva vonza a vér látványa...

Élettörténet: Ő róla még kevesebbet tudunk mint Benjamin-ról! Eddig csak annyit tudunk, hogy a karmazsin alkimista vérszerinti fia. Valamilyen úton, módon, de a fia. Mivel gyermekként csodála Solf-ot, Amestris-ben alkémiát tanult, és szinte gyerekként bevették a seregbe. Állami alkimista lett belőle. Eddig ugyanaz a story mint a másik Solf ivadéké. De miután megkapta a kinevezést, egyszerűen eltűnt. Se híre, se hamva. Majd nemsokkal Kimblee kiszabadulása után felbukkant. Állítólag csak azért tért vissza, mert valamilyen forrásból megtudta, hogy az apjánál van egy bölcsek köve és megakarja tőle tudni, hogy készítette el. Vagy elakarja lopni? Tudja az ég! Jelenleg ennyi adatunk van róla.

Hobby: ismeretlen

Foglalkozás: Alkimista

Extrák: A saját vérét használja alkémiára!

Képinfo: Saját (http://)

Engedélyezve: 2012. 09. 28.

Módosítva: 2012. 09. 28. 20:47:41
Módosította: Szőlőszem

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).