Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Benjamin Kimblee (Vihar alkimista) (kitalált)
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: Szőlőszem

Kor: 16 körülbelül

Külső leírás: Fekete színű a haja, amit van hogy szétenged, van hogy összefog, világos égszínkék a szemeinek a színe, Nagy és erős testalkattal rendelkezik, de nem egy szekrény nagyságában. Magas és kiköpött mása kinézetre Solf J. Kimblee-nek, csak az a pár tincs a külömbség..

Jellem: elsősorban nem árt tudni: Gyorsan elönti a harag, ha összetévesztik/hasonlítgasság Kimblee-vel/hez. Utálja az apját...szégyenli hogy ő az egyik fia. Ezért ha valaki megkísérli azt, amit az előbb leírtam hogy nem ajánlott, arra keresztet lehet vetni. Keveset beszél. Kerüli az embereket. De ne tévesszen meg benneteket az, hogy gyűlöli Kimblee-t, mert neki is van ám pár ferdehajlama..

Élettörténet: Nos, nem sokat lehet róla tudni. Eddig csak annyit tudunk, hogy a karmazsin alkimista vérszerinti fia. Valamilyen úton, módon, de a fia. Mivel gyermekként csodála Solf-ot, Amestris-ben alkémiát tanult, és szinte gyerekként bevették a seregbe. Állami alkimista lett belőle. Akkoriban fogalma sem volt róla, hogy Kimblee mit tett az isbhaal-i háborúban, de sok pletykát hallott már róla. Akárkit kérdezett, senki sem mondta meg neki, mi is történt valójában. Egy nap aztán már elege lett az egészből. A szóbeszédek, a gúnyolások, a sugdolózások, a titkolózás....mégis mi ez?! Nem bírta tovább, és tiltott alkémiával kinyitotta "az igazság kapuját", így mindent megtudott az isbhaal-i pokolról. Azóta gyűlöli az apját, hogy megtudta milyen egy kegyetlen tömeggyilkos. Ám a kapu kinyitása nem maradt fizetség nélkül,és a bal lábát térdtől lefelé elvesztette. Pár héttel később már automail volt a helyén. Jelenleg ennyi adatunk van róla.

Hobby: beszélget a cicájával, dédelgeti Pamacsot....szinte alig csinál mást! Az a hófehér minimacska a mindene. Számára ő a legjobb barátja.

Foglalkozás: Állami alkismita

Extrák: Van egy ikertestvére, Edmond Kimblee, de már rég nem találkoztak, és amúgy is van köztük egy kis ellentét. Valamint azért "Vihar alkimista", mert a legjobban ahhoz az alkémiához ért, amiben van egy kis elektromoság. És ha ciki, ha nem ciki, van egy Pamacs nevű kiscicája, aki az istennek sem hajlandó kijönni Benjamin zsebéből.

Képinfo: Saját (http://)

Engedélyezve: 2012. 09. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).