Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Samuel Flynn
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 32

Külső leírás: Magas, 190 centi körül van testmagassága. Súlya úgy 100-110 kg között mozog, rendszeresen változik. Szeme szürkék keverék. Kisportolt, jó testalkatú, erős izomzatú pasi, aki után megfordulnak a csajok, na és a pasik is. Kissé lázadó típus, ezért is ilyen a haja. Az eredetileg fekete hajában, van kissé világos, valamint sötétebb zöld, lila és egy kevéske kis ciklámen is került bele. Eléggé csodálkozni szoktak, amikor közli másokkal, hogy ő valójában egységirányító, vagy fegyverszakértő. Nem nézik ki belőle. Nem csak a haja miatt, hanem néha stílusa miatt sem, és a tetoválásaiért sem. Mindkét vállán van egy-egy nonfiguratív tetkó, ami folytatódik a hátán és egy, nagy mintában terül el egész hátán. Valamint csípőjén van 3-3 egyre kisebbedő csillag tetkó. Ékszereket egyáltalán nem hord, csak egy nyakláncot, amit még első szerelmétől kapott, valamint egy halálfejes gyűrűt. Ruházata általában laza, nem törődöm. Sima nadrágok, strandpapucsok, papucsok és trikók.

Jellem: Felettébb lusta és szórakozott típus. Néha kissé talán nem törődőmnek tűnhet, de valójában nem az. Nagyon is törődik másokkal, és saját magával is. Sok mindenen tud nevetni, amit más nem nagyon ért, de ő felettébb jól elszórakozik. Akár saját magával is. Nagyon jó humor érzéke van, és felettébb vicces tud lenni. Főleg saját magának. Ha más nem is nagyon nevet a poénjain, ő mindig nevet. Vagy inkább röhög. Jó beszélgető partner, és megértő. Mindig lehet rá számítani. Nem kell őt félteni, megvédi magát, ha kell. Nem egy stresszes fajta, aki mindenen stresszelni kezd. Munkájában nagyon precíz, hatékony, alapos és gyakorlatias. Sokan akarják őt a maguk csapatába tudni, mivel elég nagy hírneve van már az alvilágban. Nagyon találékony, még ha nem is a munkájáról van szó. Nagyon megbízható.

Élettörténet: Ő nem belekerült az alvilági életbe, hanem beleszületett. Már apja is elég híres alvilági személyiség volt, így a fiából sem volt kérdés, hogy mi lesz, ha nagy lesz. De mondjuk az apa azon sem aggodalmaskodott volna, ha lánya születik, mert azt is az alvilági megélhetésre nevelte volna. Sajnos apjának sok ellensége volt, így amikor a fiú betöltötte a 6. életévét, utána nem sokkal az apjának az egyik ellensége megsemmisítő csapást mért az apára, és megölte a feleségét. Az addigi vidám, életerős apa, egy meggyötört valaki lett, aki nem tud már mosolyogni semmin. Persze bosszút állt felesége halála miatt, így valamennyire megnyugodott. A fiának már azt mondta, hogy anyja a szülésbe halt bele, mert nem akarta, hogy neki is összetört élete legyen. Az apa egyre inkább csak tanította a fiát, aki így megfelelő képzést kapott, és nem kellett aggódnia, hogy fog megélni az alvilágban. Mivel híres alvilági személy gyereke, így kicsit megértőbbek, és türelmesek voltak vele az emberek. De ebből neki elege lett, így kilépett apja árnyékából, és saját üzleti kapcsolatok kiépítésébe kezdett. Máig nem tudja apja hova lett, de már nem is nagyon érdekli. Most nagyobb hírneve, és keresete van, mint apjának volt ennyi idősen. Már gondolkozik azon, hogy valakit kéne szereznie maga mellé az utódlás miatt, de mindig csak halogatja.

Hobby: Fegyverek, edzés, macskájával foglalkozni, társai idegeire menni.

Foglalkozás: Egységirányító

Extrák: Biszex. Ha pasival van, akkor egyértelmű, hogy seme.****Nem csak egységirányító, hanem fegyverekkel, drogokkal és bizony néha nőkkel is kereskedik.****Nem akar senkivel sem társulni és ezt nyíltan ki is mondja, ha kell. Persze máshogy van, ha egy csapatba kell belépnie. Azonban ilyen páros üzleti kapcsolatra nem hajlandó.****Utálja a telet és az őszt.****Allergiás a mogyoróra és a dióra.****Profin ért a fegyverekhez, legyen az lő-, szúrófegyver.****Verekedni is tud, bár egy hosszabb, életre menő küzdelmet valószínűleg, hogy elvesztene, vagy inkább elfutna.****Nauki tömegébe!****

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2012. 09. 27.
2015. 06. 21.

Módosítva: 2015. 06. 21. 19:06:42
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).