Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucas Afarias
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: Haja eredetileg szőke de mivel nem annyira szerette, meg szerinte azzal nem tűnt ki eléggé a tömegből, így vörösre festette. Szemei élénkzöldek, melyek úgy villognak az éjszakában, akár egy éjszakai ragadozóé. Jellegzetes arcvonásokkal rendelkezik, pisze orra és szépen ívelt szemöldöke van. Nyaka enyhén hosszú, de nem szembetűnően, azonban ami sokkal inkább az a nyakát körbeölelő tövises tetoválás, amit húga miatt varratott fel. Szereti az elegáns kifinomult ruhadarabokat, általában inget visel, z lehet mintás vagy egyszínű. Általánosságban mellényt vesz fel hozzá, vagy bőrkabátot, de néha zakót, a kényelmesebb utcai viseletre is alkalmasat. Szereti a csőgszárú farmernadrágokat, nem szereti ha lóg rajta a nadrág, így általában mindig farmert visel, még alkalmi eseményekre is, bár akkor egy kényelmesebb fekete anyagból készültet szokott viselni, hogy ne legyen szembeötlő, hogy farmer van rajta. Szereti a zöld és a vörös szín kombinációját így ezeket a színeket gyakran hordja, főleg nyakkendő formájában, amit mindig csak lazán köt fel. Mindkét fülében fülbevalók sorozata díszeleg, ezekből mindig kizárólag csak ezüstöt visel kövek és egyéb vackok nélkül. Imádja a láncokat, gyakran visel egy ezüstöt, amin egy rózsa medál kap helyet.

Jellem: Makacs és akaratos srác, valamint kissé nagyképű, bár ez enyhe kifejezés rá. Büszke természet ha megsérti valaki élete nagy hibáját követi el, mert akkor igen be tud gurulni. Könyörületlenül ki tud osztani másokat és a földig rombolni az önbecsülését. Sokan a rideg bunkót látják benne és gyűlölik de a lányok ha meglátják elájulnak külsejétől, amit előszeretettel használ ki. Ha kell és lányoknál bevágódásról van szó igen bő szép dicsérő szókinccsel rendelkezik. Egy igazi kegyetlen szép fiú. Szépnek szép de szíve nincsen. Céltudatos ha valamit elhatároz végbe is viszi, a szótárában nem szerepel az, hogy feladni. Nem szeret veszíteni a vérében van a versenyszellem. Szereti feszegetni a határokat és átlépni azokat. Mások idegeit nagyon szereti roncsolni, még nem akadt olyan, akiben emberére akadt volna, így egy kissé mára egyhangúvá vált számára ez a hobby és semmi élvezetet nem lel benne.

Élettörténet: Egy jómódú pár gyermekeként jött a világra. Nagyon jól nevelték gyermeküket de mindig megszabták neki mit tegyen. Ebből elege lett és állandóan ellent mondott. 14 évesen már rendszeresen késő este ért haza iskola után. Már akkor dohányzott és ivott. Szülei nem tudtak vele mit kezdeni. Bedobták egy évre a javítóba. A gyerek ott erősödött meg, fejlődött ki rideg jelleme. Ott kezdett el focizni ami igen jól ment neki és ezzel tiszteletet szerzett magának. Szülei 15 éves korába feltűntek és hazavitték. Volt egy húga aki akkor mikor kijött 13 volt. A lány egy szörnyű hiba miatt meghalt, ami miatt Lucas azóta is magát vádolja. A történet úgy szól, hogy Lucas éppen vitte hazafele húgát mikor megállt beszélgetni egyik haverjával, a lányra csak egy pillanatig nem figyelt, megállt egy autó mellettük és berángatták az ártatlan lányt, rá 3 hónapra előkerült a holtteste. Lucast kihallgatták és emberölés vádjával bíróság elé került. A szülei kimentették akik azok után egy nagyobb összeggel jó messzire költöztették fiúkat egy általuk vett házba. Havonta küldenek neki pénzt csak,hogy ne kelljen látniuk szófogadó kislányuk "gyilkosát". Igen a szülei sohasem hitték el igazán, hogy nem a fiuk tette a dolgot, és, hogy véletlen baleset volt az egész. Csak rossz helyen voltak, rossz időben. Azóta született egy öccse is aki most 2 éves, látni akarta mióta megszületett de még képet se kapott róla, nem hogy a közelébe engedjék. Nincs mersze hívatlanul beállítani a szüleihez, mert fél attól, ami ott várna rá. Még nem készült fel arra, hogy túltegye magát a történteken. Így falat emel azok előtt a dolgok előtt, a szülei előtt és a múltja előtt. Kegyetlenül szórakozik a lányokkal és egymás után használja ki őket, azonban igazi mélyen gyökerező vonzalmat sose érzett. Legbelül tudja, hogy nem a lányok érdeklik őt igazán, de ezt magának eddig nem volt képes beismerni. A focit a javító óta se hagyta abba. Most jelentős focista karrier áll előtte és hivatásos futballista akar lenni. Nem lenne szüksége arra, hogy dolgozzon meg hírnevének is ártana ha kiderülne de egy bárban dolgozik énekesként.

Hobby: énekelgetés, foci, mások idegeivel való játszás

Foglalkozás: énekes,focista,tanuló

Extrák: szenvedélye a vörös rózsa mert húga kedvenc virága is az volt*álma,hogy egyszer lássa öccsét és, hogy híres focista legyen*tud gitározni és dobolni is kissé* rengeteg haverja van de egy igaz barátja van akit Emilynek hívnak *Szerencseszáma a 10és mezszáma is ez volt. *Posztja: kapus *kedvenc kajája a spagetti*kedvenc márkája a Nike

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2012. 12. 26.
2016. 08. 16.

Módosítva: 2016. 08. 11. 00:33:23
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).