Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Ynaly Aldquetch On´Isi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 60 ( emberi évben 30)

Külső leírás: Hosszú fehér haja a fenekénél valamivel lejebb ér, frufruja nincs. Igéző világoskék szemei szinte ragyognak és elég egy pillantás, máris elveszel tekintetében. Arca szép, nőies. Ajkai teltek, kívánatosak, halvány rózsaszínek. Nem látszik rajta az idő múlása. Az emberi átlaghoz képest elég magasnak mondható, de fajában nem sokkal haladja meg a női átlag magasságot, hiszen 180 cm magas. Mindehhez vékonyka alkattal rendelkezik. Formás feszes melle van, kerek popsija. Bőre bársonyos és eléggé világos. Aurája valami furcsa megnyugvást sugároz az emberek felé. Megjelenése tekintélyt parancsoló. Öltözetben a fehér színt kedveli nagyon és általában munka ruhája van rajta ami egy fehér nadrágból, esetleg szoknyából és a hozzá levő orvosi köpenyből áll. Persze elengedhetetlen a névtáblája. Ha terepre mennek valamivel lazább viselete van (top, rövidnadrág és pár fegyver is lelhető kiegészítőnek, melyekkel jól bánik).

Jellem: Ő az a ritkán mosolygó, komoly doktor, aki nem tűri a hülyéskedést, főleg nem a komoly helyzetekben. Olykor sokat aggodalmaskodik, nagy a felelősség tudata. Soha se tenne olyat amivel bárki életét veszélybe sodorhatná. Életmentésre esküdött fel, így számára ártani valakinek teljesen lehetetlen. Ha az életét is védi, akkor se öli meg támadóját, hanem mivel tudja mivel milyen hatást tud elérni, így igyekszik úgy megsebesíteni az illetőt. Becsületes, maximalista. Hatalmas a tudásszomja, melyet igyekszik mindig kielégíteni. Szeret olvasni, emberek közt lenni és segíteni amiben csak tud. Szereti a kutató munkákat. Őszinte és szókimondó. Céljaitól nem tántorítható el. Életét adná másokért. Komoly érzelmi megterhelés neki egy beteg elvesztése, még ha tudja is ő mindent megtett és nem hibázott. Ilyenkor bezárkózik és sír. Emberek elött igyekszik erősnek mutatkozni, de igazából a halál nagyon is megviseli őt.

Élettörténet: Családja egy másik távoli bolygóról származik, azonban valahogy szülei egy napon a Földre kerültek és ott is maradtak. Ide született meg sokkal korábban Ynaly mint ahogy várták. Életét már harccal kezdte, mint koraszülött ( 9. hónapban, ez náluk félidő ) és bár kevesen hittek abban, hogy a 300 g-os csöppség életben fog maradni, ő bebizonyította milyen erős is. Túl a nehezén már jobban fejlődött és korán érdeklődést mutatott a tudományok felé. Rengeteg ideje volt tanulni, hiszen faja sajátossága, hogy jóval tovább élnek mint az emberek és fejlődésük ehhez van alkalmazkodva. 18 évesen orvosi egyetemre került, melyet kitűnő eredményekkel végzett el. A legjobb kórházban lelt állásra. Még csak 30 volt mikor idős szüleit elvesztette és ez megrázta. Tudta egyszer eljön az idejük, de magát a halált nem képes elfogadni. A munkáját viszont hibátlanul folytatta. Sok barátját vesztette el már és ez az évek alatt csak rontott a helyzeten. 58 évesen áthelyezték őt, onnantól kezdve a kutató hajók személyzetét vizsgálta, továbbá nyilvánította őket alkalmasnak vagy épp alkalmatlannak az expedícióra. Még csak a 60. életévét töltötte be, de felkérték legyen a Magellán nevű hajó csoportjának tagja, mint főorvos, tekintve a rengeteg évi tapasztalatát és munkájának kiválóságát. Örömmel fogadta el, hisz így nagy álma válhat valóra.

Hobby: olvasni, vízben úszkálni, vizsgálni saját testének és immunrendszerének alkalmazkodását

Foglalkozás: doktornő, a Magellán hajó főorvosa

Extrák: nevének ejtése: Inali Aldkveccs Onizi * Ynaly egy az emberhez hasonló fajhoz tartozik és bár családja messzi bolygoról származik, ő a Földön született és ott is él * fajának különlegességei: a várandóságuk 18 hónapig tart, hisz a magzatoknak hosszabb idő kell a tökéletes fejletségig ( 8 hónapos magzat az emberi 4. hónapban levőnek felel meg) és a koraszülöttek életben maradási esélyei alacsonyak és az esélyek minnél korábbi annál inkább csökkennek. Életül akár 200 évig is tarthat ha nem tovább és a koruk is késöbb látszik meg náluk (így Ynaly bár 60, de 30 évesnek is alíg tűnik). Tüdeje képes a levegő összetételéhez alkalmazkodni, így ha nincs is oxigén, ő képes lélegezni. Nincs vércsoportja, mindenkinek adhat vért, de nem kaphat mástól sé nincs is rá szüksége, hisz a vérveszteséget a vérzés megszünése után szervezete pótolja, sokkal hamarabb mint az embereknél. Az átlag testhője magasabb mint az embereknek és nála a láz 45 foknál indul. Hatalmas a folyadék igénye, könnyen kiszárad; min. 6 - max. 12 l a napi folyadék fogyasztása, de ez függ a kinti hőmérséklettől is. A túl nagy meleget csakis vízközelben képes elviselni. Ha kiszárad bőre megköt és mint a por, a berepedezett beton hullik le, de szerencsére eddig ez még vele nem történt meg ( ez fajának gyengesége). * nem képes ölni, az öngyilkosságot gyengeségnek tartja * ismeri a testen lévő gyenge pontokat, melyel le lehet fegyverezni bárkit * kiváló orvos

Képinfo: a képet nem én készítettem (http://)

Engedélyezve: 2012. 09. 19.
2015. 08. 08.

Módosítva: 2015. 08. 08. 17:11:35
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).