Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Asahi Karin (Neko)
Kategória: Hentai
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú hátközépig érő fekete haja van, melyet általában ha emberek közt mutatkozik felfog. Olykor különböző színű tincses csatokat is tűz a hajába, melyek azt a hatást keltik melírozva van a haja. Frufruja van és álláig ér, szépen keretezve csini kis pofiját. Bőre fehér, kissé sápatag, így igazi porcelánbaba látszatát kelti. Ajkai szépen íveltek, halvány rózsaszínek. Szeme szép mandulavágású és ezt szereti is sminkkel kiemelni, továbbá éjfekete igéző. A maga 170 cm-jével magasnak számít a japán nők körében, sőt már a férfiak magasságát éri. De mindehhez nagyon vékony, jó ha 55 kg. Szép formás idomokkal rendelkezik, melyek azért leszoríthatóak és ha kell képes egy lányos fiú látszatát kelteni. Öltözetben a lazább cuccokat szereti ha otthon mászkál, ha az apjával mutatkozik szebbnél szebb kimono-t visel, viszont ha örök szenvedélyének él a versenyzésnek akkor a lehető legdögösebb latex cuccokat fordja, továbbá nem veti meg a platformos csizmákat, cipőket sem. Imádja a fekete, vörös, kék színeket és ezek kombinációit. A bal vállán található egy fekete holló tetoválás.

Jellem: Ő az a tipikus apuci szeme fénye tündérke kis lány, egyetlen gyermek. Bármit kér azt megteszik neki, ha akar elér bármit. Szükség esetén beveti testét is. Szende szűzikének tűnik, de közben egy remek kis szinésznőcske veszett el benne. Olykor domináns, legyen szó szexről vagy másról. De tud ő bújós kiscica is lenni, ilyen beceneve. Művelt lány, felnőttes gondolkodással, de néha túl forró fejű. Rosszúl türi ha leszólják, beszólnak neki és ilyenkor komolyan elégtételt is vesz. A nőkkel szemben kicsit elnézőbb, de ha férfi vétett ellene jaj neki. Vágyik a szerelemre, de bizalmatlan is. Sőt a megszerzett bizalmat könnyű elveszteni nála. Olykor csendes, talán túlzottan is. Nála ez a vihar előtti csend. Viszont olykor vicces, mosolygós lány is. Van, hogy keményen beszól és néha az öklét se fél használni.De a katana kézbe, pszichopata mosolyos fenyítés a kedvence. Érző lélek és egy-egy esetben sírni is tud, de ezt az oldalát igyekszik elrejteni. Vágyik a romantikára, még akkor is ha első ránézésre a versenyekkor ribancnak is tűnik. Olykor szereti a feltűnést és nagyon maximalista. Rosszul viseli ha sérül az önbizalma.

Élettörténet: A szülei nagyon szerették egymást és vágytak egy pici babára. Azonban Karin születésekor az édesany elhunyt, Asahi-nak meg nem maradt más csak gyönyörű kislánya, aki emlékeztette halott kedvesére. Tisztességben felnevelte a lányát egyedül, a legjobb iskolába járatatta és figyelmet is szentelt neki a sok munka ellenére. Karin pedig jól tanult, kitünt a sportban, de kissé kezdett elvadulni. Egyre inkább érdekelték a kocsik, motorok, a versenyek és a drift. Mégcsak középiskolás volt, 16 éves mikor nem éppen szép társaságba keveredett. Persze apuci elött titkolta és mutatta a jó kislányt, éjszakánként meg elszökött a yakuza tag fiújával versenyekre. Hamar el is tanulta a dolgokat párjától, tetkója is erre az időre vezethető vissza. Csak aztán a fiú talált mást és Karin se búslakodott, hanem új szerelmének élt, a versenyeknek. Asahi persze megvett neki mindent, jó kocsikat, motorokat, drága cuccokat. Cserébe Karin olykor kiváló segítségnek bizonyult az üzlet terén, kiismerte a másik félt, megtudott mindent, segítette az üzletkötést. Olykor ha na gyon esélytelennek tünt az üzlet és édesapja sokat bukhatott rajta még le is feküdt a másik főnök fiával, esetleg befolyásos társával, így aztán minden úgy alakult ahogy ő akarta. Jó pár versenyt megnyert már és imád jobbnál jobb kocsikkal mutatkozni és olykor nem nézik ki belőle ő lesz a versenyző, de ezt szereti is eljátszani. Megtanult még kislányként zongorázni, de épp oly jól forgatja a katana-t is. emellett nyelveket tanult, mert édesapja szerint ez a mai időkben nagyon fontos. Megtanult elég sok dolgot az üzletről, de orvosi egyetemet kezdett, amit ott is hagyott. Viszont sok dolgot tud a mai napig és bár még nem tanul szívesen tanulgatja az anyagot.

Hobby: versenyezni, zongorázni, gyakorolni a kardforgatás művészetét

Foglalkozás: egyenlőre nincs neki(de dolgozik az ügyön, hogy legyen), besegít apuci válalkozásába, versenyzik, modellkedik ha van kedve

Extrák: jól bánik a katana-val * beszél angolul, kínaiul és koreaiul a japán mellett* régebben elkezdett modellkedni, de mára már csak ritkábban * imád és tud is énekelni * jól masszíroz * jól verekszik * ha úgy tartja kedve fiúnak öltözik * imádja a dögös cuccokat, a jó kocsikat és motorokat * versenyzésre használja: Nissan gtr 4 ; Honda CBR1100XX_SuperBlackbird * driftre: Mazda rx8 * imádott motorja és az első amit apjától kapott : Kawasaki ninja 250R * van egy keverék kutyája, ami kistermetű és nagyon cuki, az ő neve Kawaii * hatalmas befolyással bír apucira, amit ő mond azt szent és sérthetetlen

Képinfo: a képet nem én készítettem (http://)

Engedélyezve: 2012. 09. 12.
2015. 08. 02.

Módosítva: 2015. 08. 02. 01:15:37
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).