Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Thanda
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: 26

Külső leírás: Örökös sötét ruhái, komor arca, és elzárkózó viselkedése valahogy mindenkit elűz magától. Ébenfekete haja szinte ragyog a sötétben is, egy ezüst hajcsattal feltűzve szinte szemkápráztató, sőt vonzó jelenségnek számítana, ha nem járna állandóan feketében, mint aki gyászol. Végtelenül karcsú termet, nem is eszik sokat, így bármilyen ruha pompásan áll rajta, sőt, fehér bőre miatt bármilyen színt ölt, nem üt el tőle. Valaha gyönyörűen ragyogó zöldes-kék szemei mára elszürkültek, magányosak és ezernyi felelősség súlya alatt megtörtek, telt ajkait még az Anyatermészet is csókra teremtette, mégha nincs is kit. Egy hiba, egy folt nincs rajta, amit takarnia kellene, és nem is szokta. Ruhái általában nem épp takargatni szokták testét, ugyan nem magamutogató. Nem a férjének, sem másnak, sokkal inkább magának akar tetszeni, és mivel nem sikerül, elégedetlen magával. Minden évszakban valami mentolos illat lengi körbe, frissítő és üde. Tartása mindig hátborzongatóan tökéletes, soha nincs egy félrelépése, egy botlása sem, mozdulatai finomak és nincs köztük egy felesleges sem.

Jellem: Régen igen játékos természetű volt, aki, ha nem volt semmilyen feladata, örömmel lopkodott a konyháról finomságokat, és fejtette fel mások kézimunkáját, sokak szörnyűségére. Mindenki azt hitte, hogy sose fog rangjához méltón viselkedni, mégis, ahogy megházasodott, és tengernyi munka a nyakába szakadt, vele együtt házassági-, önbecsülési problémái, valahogy bezárkózott, visszahúzódott, és bár csendesebb lett, de kemény-kezű. Sokszor pattanásig feszült idegekkel siet egyik megbeszélésről a másik megjelenéséig, így nincs ideje csínyekre, és ő jól tudja, hogy amíg férje fel nem nő a feladathoz, addig neki kell ezt csinálnia. Ha kitűz maga elé egy célt, azt mindenáron eléri, ha ehhez neki kell krumplit pucolnia, vagy szekeret húznia, ám legyen. Nem retten vissza semmilyen eszköztől. Annak ellenére, hogy sokan úgy vélik, egy nő sem való az ország trónjára, igen profin végzi feladatát, mert nem csak ügyesen és praktikusan tömi az arisztokraták száját, de közben az ország népének válláról is jelentős adókat vett le, megkönnyítve a fejlődést, és az országba némi fellendülést hozott. Igen szigorú tud lenni ha akar, és makacs, de nem tudja megkeményíteni annyira a szívét, semmint kellene egy ilyen feladathoz, ezért van szüksége hű tanácsadókra. Ugyanígy sosem szól rá hitvesre, nem emlegeti a hiányosságait, hagyja, hogy gyermekéveit még kiélje, amíg lehet, és addig amit csak lehet, azt megteszi, éjszakázva, vagy napokig nem aludva inkább. És bár az emberek előtt igen vasmarkú, de jóságos ,,anya”, belül még mindig egy fiatal leány, aki, ha egy ágyban kell lennie férjurával, nagyokat nyelve lép be, és szótlanul, lehunyt szemmel tűr, elvisel, és zokszó nélkül megtesz bármit. Ellátja őt legújabb hóbortjainak kellékeivel, és engedékeny lévén sokmindent megenged, de a nép előtt úgy tünteti fel, hogy a királyé minden változás és érdem. Habár a pletykákat ugye nem lehet megállítani... Ezen felül végtelenül magányos, meghalna egy kedves szóért, egy ölelésért, vagy legalább egy simításért, de ezek híjján, akár növény fény nélkül, lassan elhidegült, megkövült, megöregedett belül. Ezen felül végtelenül magányos, meghalna egy kedves szóért, egy ölelésért, vagy legalább egy simításért, de ezek híjján, akár növény fény nélkül, lassan elhidegült, megkövült, megöregedett belül.

Élettörténet: Birhya egy hatalmas, és igen befolyásos országnak számít már évszázadok óta azon a kontinensen, amelyen Perrhabyával osztozott. Számos történet született a két ország közti csatákról, kibékülésektől, szerződésekről, de egyik sem volt túl tartós, a kettő kapcsolata igen labilis volt. Így Bemorir király Perrhabyából, és Menror király Birhya földjéről úgy határoztak, hogy véget vetnek ennek a sok pusztításnak, hogy végre igazán felvirágoztathassák országukat. Előbbi egyszülött fiát, és utóbbi még eladó másodszülött lányát, Thandát házasította hát össze a magasabb cél érdekében. Thanda hercegnő azelőtt egy eleven, pajkos és ugyanakkor igen jóságos hercegnő volt, aki szerelmes volt egy udvari lovagba, így mikor apja kijelentette, hogy egy vadidegenhez kell feleségül mennie, mélységesen le volt súlytva. Mikor az oltár előtt meglátta, hogy milyen kisfiút kell néki férjéül fogadnia, bizony erősen fontolóra vette, hogy megszökik, de apja, és a sok ember tekintete alatt tudta, hogy innen nem szabad visszafordulnia, és hogy ha szeretné, hogy hazájában végre béke legyen, akkor nem csak el kell viselnie ezt az egészet, de jó képet is kell hozzá vágnia. Hát elfogadta sorsát, búcsút intett múltjának, régi önmagának, és egyik napról a másikra egy olyan valakivé vált, akire számíthat az ország, az emberek, és a férje. Tudta, hogy az még gyerek, és habár az évek végtelenül lassan teltek, mégsem oktatta ki sohasem, sosem telt be a pohár, nem fakadt ki, inkább elásta magában a gondot, és emelt fővel ment tovább. A fiatal király nem csak hogy nem akart az uralkodás felé szagolni, de úgy tűnt, hogy az ágyban sem tud vagy nem akar többet nyújtani, sokkal inkább elzárkózott mindentől, és a maga feje után szaladva szertelenkedett, játszott. Thanda sosem rótta a fejére, sőt, ha valamit férje kért tőle, ő próbálta teljesíteni, és közben inkább érezte fiának, semmint férjének a királyt. Gyűlöli a szíve mélyén, hogy egy ilyen helyen ragadt, és bár az udvarnál akadna férfi minden ujjára elég, soha nem vetett egyikre sem szemet, és közeledésüket is mereven elutasította, mert becsületes lány lévén őt hűségre és tisztességre nevelték. Talán többek között azért is, mert látta, hogy Bemorir király és Yahrir herceg között milyen mély kötődés volt, és az idős atya halála mennyire megviselte urát. Ezért inkább csak tartja a száját és a hátát, mindenütt helytáll, mindenkinek a szolgálatára és elégedettségére, de ha egyedül van a szobájában, nem egyszer kisírja a szemeit, halkan, csendesen. Egyetlen társasága egy kicsi kalitkába zárt kanári, akiben saját magát látja. Úgy érzi, hogy ebben az idegen országban senki sem szereti igazán őt, legalábbis magáért nem, csak a tetteiért, s bár elismerik, ő inkább másra vágyik. Otthonából azóta egy levelet sem kapott, szinte nem is tartják csak hivatalosan a kapcsolatot. Ezért emelt maga köré annyi falat, nem másoktól fél, habár tehetné, de azt tartja, hogy tőle már semmit sem tudnának elvenni, inkább magát akarja egyben tartani.

Hobby: lovaglás, úszás, sétálás

Foglalkozás: Uralkodó

Extrák: készült gab287-el lévő játékunkhoz ~ Imád a szabadban lenni, sőt, kitűnően bánik az íjjal is, de teendői miatt alig jut ilyenekre ideje ~ régen volt egy virágoskertje, mára már azt sem tudja, hogy a vár körül van-e egyáltalán ilyen. ~ Gyűlöli, ha hosszú címeket sorolnak fel bemutatkozáskor ~ nem szereti a hangos, díszes összejöveteleket, mert fáradtan és megviselten úgy érzi, bármelyik pillanatban megvénülhet vagy elcsúnyulhat, ráadásul nem kenyere a képmutatás sem.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 09. 09.

Módosítva: 2012. 09. 09. 21:07:47
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).