Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Roberta Nelson (kitalált)
Kategória: Hentai
Feltöltő: gab287

Kor: 17

Külső leírás: Boby egy igazi kis rocker-lolita, édes, ártatlan szépség, vérforralóan kurvás szerelésbe csomagolva. Kistermetű, éppen csak 160 cm magas, és mindössze 41 kg. Teste karcsú, feszes, mint egy kamaszlányé, csupán annyira nőiesedett meg, amennyire feltétlenül szükséges volt. Mellei picik, épp csak kitöltenek egy „B”-kosaras melltartót, amit csak, mint felsőruházatot visel. Csípője keskeny, lányos, de izgatóan ível, még ha csak enyhén is, feneke tökéletesen gömbölyű, és olyan kemény amilyen csak egy tizenéves lányé lehet, hasa lapos, és feszes. Valóságos, két lábon járó nedves álom, azokból is kihozza a pedofil hajlamot, akikben benne sincs. Arca egy édes kislányé, még annyi idősnek sem látszik, mint amennyi valójában. Szemöldöke oly tökéletes ívű, hogy nem szorul kozmetikus segítségére, még szedetnie sem kell. Hatalmas, tágra nyílt szemekkel, ártatlanul pillog a világra, emögött az álca mögött azonban ott csillog az igazi dög, ha valaki veszi a fáradtságot, és a felszín alá tekint, meg is pillanthatja. Orra apró, kissé pisze, telt ajkai duzzadtak, tükörfényű szájfénnyel teszi őket még ellenállhatatlanabbá. Sminket csak minimálisat visel, tökéletes, ártatlan szépségként nincs szüksége efféle eszközökre, hogy bárkit magába szédítsen. Boby rocker létére ennek megfelelően öltözködik: a lehető legapróbb forrónadrágok, miniszoknyák, vagy feszes, tökéletesen testre simuló nadrágok, bőrből, vagy farmerból, kicsike topok, már-már csak melltartók, vagy, éppen csupán melltartó, rövid, nem sokkal mell alá érő dzsekik, és persze rengeteg szegecs, és lánc. Lábacskáin pöttöm termetéhez mérten bokatörő magasságú, 10 centis tűsarkakkal megáldott csizmákat visel. Jobb karja végig van varrva, nonfiguratív motívumokkal, mellei felett nonfig minták előtt két ördöglány, felettük Solitarity Designs felirat. Köldöke alatt, inkább közelebb szeméremdombjához, mint köldökéhez, a „Kiss Me” felirat ékeskedik,egy ajak lenyomatával, míg a bal popsiján a „Bite Me” párja olvasható.

Jellem: Ő az a lány, akire első pillantásra rámondják a lányok a suliban: ribanc. Ez abból a szempontból semmiképpen sem helytálló megállapítás, hogy sosem fogadott el pénzt vagy más ellenszolgáltatást a szexért cserébe, amit egyébként, rendkívül lelkesen, és magas fokon gyakorol is, több mint öt éve. Az már egy másik kérdés, hogy viselkedése legalábbis kihívó, öltözködése pedig nyíltan kurvás. Igazi vagány lány, öntörvényű lázadó, akit nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol róla. Csak annyira fogad el szabályokat, amennyire az érdekei megkívánják, így állandóan borotvaélen táncol, hogy kicsapják a suliból. Igaz, az nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy megússza a stiklijeit, hogy kiváló tanuló, rendkívül eszes lány. Minden tanár sajnálkozva állapítja meg, hogy egy ilyen okos gyereknek nem így kellene viselkednie, és sokra vihetné az életben. Boby azonban nem akarja nagyon sokra vinni… Vagy, pontosabban szeretné, de nem hisz benne, hogy ha beállna a sorba, bégetni, akkor előbbre juthatna. Mindig az anyja jár a fejében, aki beállt, és hová jutott? Köszöni szépen, de ő nem kér belőle, inkább tartja magát az örök nagy igazsághoz, miszerint „Okosnak, szépnek, szajhának kell lenni!” Ergo, mindent, és mindenkit kihasznál a céljai érdekében, csak a betyárbecsületet ismeri el vezérlőelvként. Igazi kis bűnszövetkezetet szervezett maga köré, mindennel seftel, amiben pénz van – a saját testét nem adja el, de bárki másét nagyon szívesen! – kábítószer is megfordul a keze között. Ezzel kapcsolatban egyetlen kitétel van, amit sosem szeg meg: csak olyannak ad el, aki már használó. Ő nem tesz senkit a drog rabjává. Drogot ő maga sem használ, nincs szüksége efféle szerekre ahhoz, hogy jól érezze magát. Az italt nem veti meg, bár meglepően erős önkontrollja van, pontosan tudja a mértéket. Ennek, és annak a ténynek köszönhetően, hogy pöttöm termetét messze meghazudtolóan jól bírja a szeszt, talán, ha egy-két alkalommal lehetett részegen látni. Egyetlen személy van, aki képes valamennyire kezelni, az édesanyja. Imádja az anyukáját, otthon – lázadó lelkéhez mérten legalábbis – szófogadó kislány. Mos, főz, takarít, ha kell, igaz, mint minden kamasz, nem szívesen teszi. Az anyja beletörődött, hogy lánya nem azt az utat járja, amit szerinte kellene neki, cserébe Boby nem szekálja szét.

Élettörténet: Tipikus amerikai valóság. Részeges apa, aki rendszeresen veri a családot, egy törődött asszony, aki tűr, csak, hogy hamarabb szabaduljon, és a szenvedő gyerekek, akik végignézik, ahogy az apjuk terrorizálja az anyjukat, no, és persze őket is. A pohár akkor telt be, amikor egy ilyen alkalommal a részeges apa, alkoholgőzös mámorában félholtra verte anyut, majd rágerjedt az akkor tizenkét éves nagylányra, aki, bár akkor már aktív szexuális életet élt, de szerette megválogatni, hogy ezt kivel teszi, és biztosan nem az apjával, még ha az a világ legvonzóbb, legsármosabb pasija is lenne. Egy nagyon alkalmas baseball ütővel törte le apu libidóját, olyannyira, hogy az öreg harminc napon túl gyógyult. Anya beadta a válókeresetet, majd a három gyerekkel elköltöztek a számukra mesésnek tűnő Floridába. Persze, hamar kiderült, hogy az élet ott sem fenékig tejfel, és a kerítés meglepő módon ott sem kolbászból van, de azért talpon tudtak maradni. Anya persze másodállást is keresett, hogy el tudja tartani a gyerekeit, de így is éppen, hogy nem nyomorogtak. Boby is diákmunkát vállalt, amikor csak tudott, hogy segítse anyját, hisz’ a két kicsi – legkisebb öccse 8 évvel, a középső testvére 6 évvel fiatalabb, mint ő – nem nagyon tudott mit hozzátenni a családi kasszához. Kézenfekvő volt, hogy a lány hamar olyan lehetőségeket is keresett, amelyek nem feltétlenül férnek bele a legális keretekbe, de nem volt finnyás. Rámenős stílusával, bevállalós habitusával hamarosan Solidarity Designs néven igazi kis maffiát szervezett maga köré a suliban, aminek ő volt a feje, s az ebből származó bevétele nagyon gyorsan többszöröse volt annak, mint amit a diákmunkájával keresett. A Solidarity Designs arra utal, hogy többen vannak hasonló körülmények között, mint ő, így a betyárbecsület szerint, egymást segítve használnak ki minden adandó alkalmat a boldogulásra. Mivel az anyja két munkahelyen is, több műszakban dolgozott, így nem volt nehéz előtte titokban tartani, hogy törvénytelen utakon jár, viszont az így szerzett plusz pénzből bőven csorgatott az otthoni kasszába. A teljes keresetét hazaadta – így egyeztek meg az anyjával, amikor dolgozni kezdett – amit kipótolt egy kissé a feketén szerzett pénzzel, de persze nem annyira, hogy anyja gyanút foghatott volna. Azonban, míg a legtöbb gyerek kilopta a pénzt a szülő pénztárcájából, addig Boby be-be „lopkodott” egy-egy húszast, vagy ötvenest anyja tárcájába, hogy így is segítse őt. Persze, néha anyunak feltűnt, hogy kicsivel mindig több pénze van, mint amire emlékezett, de elintézte annyival, hogy a sok munka miatt biztos nem emlékszik rá pontosan, hogy mennyi is maradt…

Hobby: Nincs különösebb hobbija, hacsak, a bulizást, és a szexet nem tekintjük annak

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: -

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 09. 18.
2020. 12. 27.

Módosítva: 2020. 12. 21. 14:15:15
Módosította: gab287

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).