Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sam McGregor
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 22 éves

Külső leírás: Magas, vékony és erős izomzattal rendelkező fiatalember, aki megközelíti a 190 cm –t. Évek óta jár konditerembe, most kezd rajta látszódni az eredménye. Rövid tépett holló fekete haja , néha rakoncátlanul összekuszálódnak, mélykék szemében el lehet veszni, annyira megbabonáz. Szemüveget kiskora óta hordania kell, mert egy balesete volt, szerencsére egy műtnétnek köszönhetően jól lát nélküle. Amikor gyakorlatra megy akkor a legjobb öltönyét, nadrágját veszi fel, hozzá selyem ing és nyakkendő, amit a mai napig nem tud megkötni. Hétköznapi életben farmernadrágot, inget vagy pólót szeret hordani.

Jellem: Munkában nagyon határozott, és minden lehetőséget szem előtt tart ha védőügyvédet kell alakítania. Tanórákra nagyon sokat tanul, szinte ideje sincsen szórakozni. Amikor rájön az öt perc, akkor olyan mint egy kisgyerek, dől belőle a hülyeség. Ha ideges és feszült, jobban járnak az emberek ha elkerülik, mert akkor csapkod, tör, zúz.

Élettörténet: McGregor család igen tehetős, anyagi problémájuk sosem volt, ezért is laknak a város elit részén, ahol havonta vagy fél évente egy - egy betöréssel próbálkoznak. A családnak ikrei születtek, Sam volt a második, aki a világra jött, sajnos megelőzte a nővére Fanny. Kétpetéjű ikrek, mert a testvére szőke hajú, míg ő barna. Ahogy cseperedtek nagyon el lettek kényeztetve, főként az egy szem leány. Édesanyjuk lakberendezéssel foglalkozott, míg édesapjuk ügyvéd volt a Legfelsőbb Bíróságon. Természetesnek vette, hogy a kicsi fiának is erre a szakra kell mennie, mindent elkövetett, direkt erről mesélt neki és vitte magával. Amint iskolába kerültek, külön szedték őket, amit nem is bánt Sam, mert idegesítette a nővére. Általános kitűnővel végezte, míg nővére bukdácsolt. Gimnáziumban már kicsit kinyílt számára az élet, a lányokkal is foglalkozott, volt egy barátnője is, akivel két évig együtt volt, már azt tervezte, hogy összeköltözik vele, csak a lány lelépett egy másik pasival. Ez kicsit padlóra küldte, nem akart magának senkit. Ekkor csináltatott a lapockájára egy tetoválást, amit imád, nem bánta meg. Már őt is elkezdte érdekelni az Ügyvédes szak, direkt a legerősebb iskolába jelentkezett. Most harmad éves és a kreditjei alapján nagyon jól teljesít, még ösztöndíjra is jogosult. Kollégiumban sikerült elhelyezkednie, néha annyira leterhelik, hogy arra van ereje, hogy ledőljön az ágyba és aludjon egyet.

Hobby: Olvasás, konditerembe járás, futás, és új Ügyekkel kapcsolatos dolgok.

Foglalkozás: Főiskolai hallgató, Ügyvédpalánta

Extrák: Imádja a süteményeket, sose volt igazán szerelmes

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:42:10
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).