Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kyoshi Mahoura
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 28

Külső leírás: Hideg fénnyel csillogó halványkék szemei, valamint lilás árnyalatú fehér, kócos tincsei nem épp bizalomébresztőek az emberek szemében, még akkor sem, ha férfias vonású arca szinte mindig komolyságot, és elszántságot tükröz. A többi halandó ösztönösen fél tőle, és elkerüli, hacsak nem muszáj vele beszélniük. Mosolya is inkább eszelős, mint kedves, ezért csak akkor nevet, ha újabb démont küldött vissza a pokolba. Magas, valamint vékony alakja miatt rokonai joggal nevezik botsáskának, vagy csontkollekciónak. Többnyire zöld pólóival, barna nadrágjaival, és elmaradhatatlanul hordott vékony, világoskék köpenyével ráadásul, rá is erősít cingárságának a hatásra. De… A látszat csal. Kinézete ellenére testileg, és lelkileg is roppant erős. Miért öltözködik mégis így? Tetszik neki, hogy míg az emberek átnéznek rajta, és hulladéknak gondolják, addig a démonok könnyű, és vonzó célpontnak érzik, akinek a nyomába szegődhetnek, hogy a legváratlanabb helyeken végezhessenek vele. Miattuk hordja mindig magánál, ruhája egyik zsebében a fegyverét, talizmánjait. Valamint miattuk tartja maga mellett kis fehér szoknyácskába öltöztetett sündisznóbabának kinéző gombszemű segédjét, Harit is, aki figyelmeztetni szokta őt a feltűnésükre.

Jellem: Családtagjai szemében öt éves kora óta felé irányuló gyűlöletet lát csak, amikor pillantásuk találkozik, rokonai az eszébe juttatják gondolataikkal, felé intézett szavaikkal élete legnagyobb tévedését, éreztetik vele, meg kéne már végre halnia szörnyű tette miatt, még akkor is, ha különlegesnek számít a soraikban. Imádja is őket emiatt érzett keserűségében bosszantani, sok örömet lel abban, ha úgy tesz, mintha hidegen hagyná a haragjuk, élvezi, hogy kínozza rokonait hidegségének látszatával. Aztán… Amikor látogatói sértődötten elvonulnak, miattuk felgyülemlett indulatait általában le kell vezetnie egy hirtelen kerített ellenfélen, vagy aktuális partnerein. Brutálisan, erőszakosan. Ha nem tenné meg egyik formában se ezt, érzi, hogy megőrülne. Még senkit nem szeretett meg úgy igazából, sűrűn váltogatja a fiúcskákat, jelenleg azt érzi, nem is tudna szeretni.

Élettörténet: Egy hatalmas múltú démonűző családba született bele, már nagyon fiatalon látta a szülei, és pár idősebb testvére mellett lebzselő állatkákra hasonlító lényeket. Barátkozott is velük, szeretett a közelükben lenni, mert mindig meghallgatták, panaszát, ami szerint családja agyonhajtja, és kihasználja. Sőt… Jogosnak ítélték, úgy érezték, Kyoshinak is az pajtásai között lenne a helye a játszótéren, a bölcsödében, ahol szórakozhatna a tanulás, társaik pusztítása helyett. Amikor elég erős lett hozzá, a segítségük is felajánlották. Azt mondták, elintézik, többé ne kelljen démonok ellen harcolnia. Ennyi elég volt, az akkor 5 éves gyereknek ahhoz, hogy engedjen csábításuknak, hagyta, hogy az egyik kicsi démon átvegye az uralmat felette. Szabad, és kötelezettségeitől mentes akart lenni. Mit kapott? Édesanyját, akit a világ minden kincsénél jobban szeretett, a saját kezeivel kellett megölnie, az asszony nem akart ellene, fia ellen védekezni, és kisebb sokkot, aminek a hatására ösztönösen űzte ki magából az ártó démont, amit aztán apja meg is semmisített. Azóta teljesen magába fordult, némán viselte a további taníttatást, próbál nem figyelni a démonok kísértő gondolataira.

Hobby: Ha van rá alkalma, akkor egy éjszakás kalandok keres

Foglalkozás: démonirtás, valamint mivel ebből manapság nem élne meg, egy kisebb motel vezetése

Extrák: Családja minden harcképes tagja választ magának egy démont, aki az életének meghagyásáért cserébe segíti a társait elpusztítani * segítőjét, Harit rajta kívül csak páran látják, még családjából is, hallani pedig ő is csak a gondolatait hallja. Bár… Utóbbit eléggé bánja, segédje igencsak szemtelen tud lenni, naponta többször kell a halállal fenyegetnie ahhoz, hogy ne másszon a fejébe, ossza meg vele őrültségeit, és gyilkos, véres terveit még akkor is, amikor pont valakivel együtt van * ha valami miatt, mondjuk egy hirtelen ért szerelmi csalódás miatt elgyengülne, házi démonja átvenné a teste fölött az uralmat, és végezne vele. * Piercing-fétise van, azokra a srácokra, akiknek van, jobban beindul, mint ahogy egyébként tenné, imádja a kis ékszerek végignyalogatni, szex közben morzsolgatni, húzogatni…

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 09. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).