Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elisabeth Blacksmith
Kategória: Hentai
Feltöltő: ChibiHitomi

Kor: 21

Külső leírás: Elisabeth külsője legjobban talán egy Barbie babához hasonlítható. Hosszú, szőke loknijai tökéletes keretet biztosítanak gyönyörű arcának. Kék szemei kellően nagyok. Alkatát tekintve olyan akár egy porcelán baba. Hófehér bőre, kecses és tökéletes teste - bár ő nincs megelégedve mellméretével -, mégis, bármit felvesz az jól áll neki. Legyen szó ruhákról, pólókról, nadrágokról, szoknyákról. Kifejezetten szereti a zöld és fehér ruhadarabokat. Ám kiegészítőket ritkán, különleges alkalmakkor szokott csak viselni. Füle nincs kilyukasztva, és nem is akarja, hogy ki legyen.

Jellem: Egy nagyom művelt, illedelmes és figyelmes lány, aki bár sok dolgot tud a világról, az életről semmit. Rendkívül naiv és visszafogott. Ha a véleménye eltér, akkor vagy nagyon halkan és finom jegyzi meg, ám legtöbbször inkább megtartja magának. Eddig sosem mondott ellent senkinek, de már kezd megtelni az a bizonyos pohár. Nagyon intelligens és jó a logikája. Tökéletesen tudja kezelni apja ügyfeleivel és a társadalom elitjeivel, ám hogy hogyan kell viselkedni egy átlagos emberrel az számára rejtély. Szeret kijárni a kertbe, ott valamennyire szabadnak érzi magát.

Élettörténet: Egy gazdag család egyetlen gyermeke. Bár ő nem emlékszik rá, de egy éves korában elrabolták, hogy megzsarolják szüleit. Azóta porcelánbabaként bánnak vele, ami annyit tesz, hogy mindenhová testőrök kísérik, magántanárok, szabók járnak hozzá, hogy még véletlen se legyen semmi oka elhagyni a birtokot. Apja rá tervezi hagyni a vállalatát, de ő ki akar törni a kalitkából és meg akarja ismerni az életet.

Hobby: írás, képzelgés

Foglalkozás: örökös

Extrák: Bármennyire is szereti szüleit, ha nem engedik "szabadon", akkor szándékában áll elszökni | 6 nyelven beszél tökéletesen, de anyanyelve szlengszavait nem ismeri |

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 09. 03.

Módosítva: 2012. 09. 03. 11:38:56
Módosította: ChibiHitomi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).