Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daenerys Targaryen
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 16

Külső leírás: Alacsony, karcsú termetű fiatal lány. Örökölte a Targaryenek legendás, földön túli szépségét, és két legfőbb jegyét is viseli magán: gyönyörű, hosszú, hullámos haja ezüstszőke, szemei pedig a lila szín egyik legszebb árnyalatában ragyognak. Ajkai érzékien teltek, fitos orra éppen megfelelő, fogsora pedig szabályos és fehér, ezzel még elbűvölőbbé téve mosolyát. Hamvas bőre világos árnyalatú, így tökéletes elegyet alkot szintén világos hajával. Öltözködése díszes és előkelő – legalábbis most, hogy a tanácsos elárasztja őt és bátyját drága ajándékokkal. Legtöbbször ékszereket is aggatnak rá, bár erre aligha lenne szükség – bájos arca önmagában is elvarázsol mindenkit, aki csak ránéz.

Jellem: Daenerys merőben különbözik a családja legtöbb tagjától. Hiába csörgedezik az ő ereiben is Targaryen-vér, ő semmit nem örökölt az őrületnek abból a szeléből, amiből kijutott apjának és a bátyjának is. Egyedül apja könyörtelensége öröklődött tovább a lányban is, de az is csak abban a mértékben, ami pont szükséges és elégséges. Igazságosságára sem lehet panasz, hacsak nem egy büntetésről dönt igazságosan… Hiszen ez utóbbi esetében is mindenképpen megadja az illetőnek azt, amit megérdemel. Bár ezen képességeit még soha nem gyakorolhatta, mélyen ott lappanganak benne. Dany most még egy kissé naiv, viszont annál intelligensebb fiatal lány, akinek jóformán az egész világ ismeretlen és új. Kicsit elveszett, hiszen soha nem volt még valódi otthona, de talán éppen ezért vágyik már egyre annyira. Kedves, figyelmes és segítőkész, és ha egy kicsit határozottabbá is érik, tökéletes királyné válhat belőle.

Élettörténet: Daenerys 284-ben született Sárkánykőn, II. Aerys király és Rhaella királyné legkisebb gyermekeként, és egyetlen lányaként. Ekkor már javában dúlt a háború, a Bitorló, Robert Baratheon elől menekítették Sárkánykő várába a királyi család maradékát. Édesanyja belehalt a szülésbe, bátyját, Rhaegart pedig a Bitorló megölte a Három folyónál, így hamarosan már csak ketten maradtak: ő, és fiatalabbik bátyja, Viserys. A Baratheon-házhoz hű csapatok azonban hamarosan Sárkánykőt is ostrom alá vették és bár sok védő fejében megfordult, hogy átadják a gyermekeket az ostromlóknak, végül a Targaryen-hű Ser Willem Darry az éj leple alatt a Keskeny-tengeren keresztül kimenekítette a két gyermeket, Braavos Szabad Városába. Sokáig itt éltek, egy vörös ajtós házban, amit Dany nagyon szeretett, akárcsak a lovagot – mindig úgy emlékezett rá, hogy Ser Willem kedvesen, lányaként bánt vele. A lovag halála után a két gyermeket kirúgták a házból, így kénytelenek voltak szinte céltalanul elindulni a kilenc Szabad Városba. Bátyja, Viserys mindenközben támogatókat igyekezett gyűjteni, hogy visszaszerezhesse a Vastrónt – éppen ezért csak Kolduskirályként emlegetik a Hét Királyságban. Végül Pentos Szabad Városában lelte meg legfőbb támogatóját, Illyrio tanácsost, aki be is fogadta őket a házába, és felajánlotta segítségét a Vastrón visszaszerzéséhez. A Targaryen-ház hagyományai szerint Danynek Viseryshez kellene majd hozzámennie – a dinasztián belül mindig testvérek kötöttek házasságot, hogy megőrizzék vérük tisztaságát –, azonban Illyrio tanácsos valami egészen mást tervezett el. A vad dothraki nép egyik leghatalmasabb khalasarjának urával, Khal Drogoval jegyezte ugyanis el a lányt, hogy a khal több mint 40 ezer fős seregével segíthessen visszaszerezni a Vastrónt, hogy Viserys elfoglalhassa rajta a helyét. Dany rettenetesen fél a közelgő házasságtól, de tudja, hogy nem mondhat nemet, ha nem akarja felébreszteni a sárkányt – márpedig azt nagyon nem szeretné.

Hobby: -

Foglalkozás: elüldözött hercegnő

Extrák: Könyv: George R. R. Martin – A tűz és jég dala sorozat. *** Az első könyv kezdetén Dany mindössze 13 éves, ez az oldal minimum korhatára miatt lett megváltoztatva. *** Az éjszaka, amely alatt megszületett, hatalmas vihar tombolt, ezért gyakran Viharbanszületett Daenerysként emlegetik. *** Sohasem láthatta hazáját, Westerost, egyedül bátyja meséi alapján tudja felépíteni maga előtt a gyönyörű tájak látványát.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 09. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).