Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Genim "Stiles" Stilinski
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Átlag magasságú és testalkatú fiú, igazából azt is mondhatnánk, hogy nincs benne semmi extra. Egyszerű, rövid, barna haj, hasonló árnyalatú szemek és mióta vérfarkasokkal haverkodik, még kevésbé érezheti magát fölényben bármiféle külső adottság tekintetében. Mégse olvad bele egészen a tömegbe, és ha valaki jobban megnézi, rájöhet, hogy kifejezetten helyes kölykös vonásaival, az arcán jó pár helyen megtalálható anyajegyeivel. Ráadásul többnyire vigyorog, még a legidiótább és cseppet se veszélytelen helyzetekben is, ami még szimpatikusabbá teszi. Vagy megmutatja, menyire a küszöb alatt van a veszélyérzete… Úgy öltözködik, mint bármelyik korabeli tinédzser, vagy éppen a lacrosse mezét viseli, elég sokszor van nála az ütője is.

Jellem: Kissé talán különc, nem különösebben népszerű, de viszonylag átlagos tinédzser volt, míg legjobb barátját meg nem harapta egy vérfarkas, átváltoztatva ezzel. Ennek hatására Stiles is egy káosszal teli világban találta magát. Mégse esett különösebben kétségbe, hisz kifejezetten eszes és talpraesett, a beszélőkéjével sincs gond. Sőt, olyankor is képes lökni a dumát, mikor más már megkukult volna félelmében, de látszólag benne vagy nincs veszélyérzet, vagy híján van halálfélelemnek. Mert az nem mondhatnánk, hogy ostoba lenne. Tanárai is elismerik az eszét, az már más tészta, hogy koncentrálni képtelen, és következetesen mást csinál, mint amit elvárnak tőle. Egyszer például részletes történelmi áttekintés írt a körülmetélésről a félévi vizsgán… gazdaságtanra. Nem dúl benne a komolyság, de azért képes ésszerűen cselekedni. Hűséges barát, annak ellenére kitart Scott mellett, hogy nem egyszer került veszélybe az élete, mert közel áll hozzá. Nem is húzza ki magát a segítés alól, mindig az élvonalban van, pedig ott nála jóval erősebb teremtmények csapnak össze. igen nagy szája van, és nagyon szókimondó, ami a szívén, az a száján, ezzel pedig képes az őrületbe kergetni a kevésbé toleráns személyeket.

Élettörténet: Beacon Hillsben született, egyedüli gyerekként. Édesanyját nem rég vesztette el, és bár köze nem volt hozzá, valamilyen okból kifolyólag, magát okolja a haláláért. Apjával él együtt, akivel tipikus szülő-kamasz viszonya van többnyire, azaz hol kijönnek, hol balhék vannak apróságokon, mégis mindig nagyon aggódik a biztonságáért. Az apja ugyanis a város sheriffje, és főként mostanában, elég veszélyes dolgok után nyomoz. A fia azonban túltesz rajta, mert Stiles mindig mindenbe jobban beleüti az orrát, és állandóan barátja mellett van, még ha ezzel nem egyszer az életét kockáztatta is. Annak ellenére, hogy elutasította a farkassá válást, nagy segítség a többieknek, főleg Scottnak, mert kiváló érzéke van a dolgok kiderítéséhez, és nem fél szembeszállni senkivel.

Hobby: Lacrosse, kutatás, természetfeletti dolgok, Scottal lógni, gépezés.

Foglalkozás: Gimnazista

Extrák: **Könyv: Teen Wolf.** Harmadikos koruk óta bele van zúgva egyik osztálytársukba, Lydia Martinba.** Beszólásaival főként Dereket tudja kihozni a sodrából, aki elmondása szerint a frászt hozza rá, mégis mindig segít neki.** Habár a valódi keresztneve Genim, valószínűleg nem véletlen, nem hagyja, hogy így hívják. Mindenki Stilesnak szólítja.**

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2012. 09. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).