Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: James Yuu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 28 éves

Külső leírás: Hátközepéig érő, világosbarna, szőkés haja különlegessé teszi őt. Hát még világosbarna, szinte arany szemei, amik kislányára szerelmes gyengédséggel, míg másokra kemény határozottsággal tekintenek. Rossz látása miatt szemüveget hord, a kontaktlencsét nem bírja a szeme. Helyes arca van, amiért bomlanak a nők, de a feleségén kívül soha nem érdekelte őt egyetlen másik nő sem. Talán csak férfi… Magas férfi, magasabb, mint egy átlag ázsiai, bár mondjuk ez az anyja európai vérének is köszönhető. Izmai szépen ki vannak dolgozva, minden nap futni jár, és egy héten egyszer edz is az otthoni erősítő gépeken, hogy erős, és jó kondiban lehessen. Szinte mindig öltönyben van a munkája miatt, és csak otthon veti le az öltönyeit. Olyankor viszont jobban szereti a szabadabb ruhákat.

Jellem: Ő tipikusan az az apa, aki bármit megtesz a gyerekéért. Bár gyanítja, hogy nem a sajátja, mivel az egyik legjobb barátjára sokkal jobban hasonlít a baba, ettől függetlenül a kicsi lány az ő szeme fénye, élete hercegnője. Olyan szülő, aki nem csak szereti, de szerelmes a gyerekébe, annyira oda van, meg vissza a kislánytól. Igazából a kislánya az egyetlen ember, aki előtt kimutatja érzelmeit, senki más előtt nem teszi. Bár ez régen nem így volt, mert már gimis koruk óta szerette a feleségét, még ha az első időkön kívül nem is szerelemmel. Mikor feleségül vette, akkor még szerelmes volt belé, bár talán már akkor is inkább bemesélte magának, hogy érzi, minthogy tényleg érezte volna azt az elsöprő szerelmet, mint az elején. Valamiért úgy érzi, hogy legyen bármennyire csinos, gyönyörű és okos a felesége, nem szereti. Mondjuk lehet, hogy ebben a nő viselkedése is közre játszik, aki James tudtán kívül fűvel-fával megcsalja a férjét. James tényleg nem tudta, egészen addig, amíg meg nem született a gyerekük, aki egyrészt, már születésekor sem hasonlított túlságosan rá, másrészt tudja, hogy kilenc hónappal azelőtt egy három hetes megbeszélésen vett részt az ország másik felében, így biztos, hogy akkor nem tudott a feleségével szeretkezni. Na igen… ezen ok miatt kezdett el megváltozni, és ahelyett, hogy a feleségére pazarolná, gyönyörű kislányát füröszti imádatában. Érdekes módon, bár általában ilyenkor a babát szokták hibáztatni, és nem szokták szeretni őket az apák, ha tudják, hogy nem saját, hanem félrelépésből van, viszont James úgy érzi, hogy az övé a kislány, és imádja őt, még ha nem is saját. Az üzleti életben határozott férfi, aki tudja, mit akar, és meg is szerzi azt. Egyedüli kivétel az, hogy bár el akar, eddig nem tudta rávenni magát arra, hogy elváljon a feleségétől, mivel nem biztos benne, hogy megkapná-e a gyereket úgy, hogy nem a sajátja, így már hónapok óta ügyvédekkel konzultál, hogy hogyan lehetne a sajátja a kislánya.

Élettörténet: Anyja a szüléskor meghalt, így nem is ismerhette. Mivel apja mindig őt hibáztatta azért, hogy meghalt élete szerelme, mikor iskoláskorú lett, maga kérte, hogy kollégiumba költözhessen. Szerette az apját, és nagyon rosszul esett neki a viselkedése, hiszen kicsi gyerekként igazi szülők nélkül borzalmas, így akkor megfogadta, hogy bármi is történik, ő szeretni fogja a gyermekét. Nem is gondolta volna akkor, hogy ennyire meg kell majd dolgoznia azért, hogy tényleg el tudjon tekinteni attól, hogy a felesége a legjobb barátjával csalta meg, és a gyerek a férfitől van, mégis, megbirkózott vele, és nem csalódott. A feleségében viszont borzalmasat csalódott, és a gyerek születés óta nem is közeledett felé szexuálisan, sem érzelmileg, pedig mikor gimisek voltak mind a ketten, ők voltak a végzős osztály álom párja. Tökéletesek voltak, és sütött róluk, hogy odáig vannak egymásért. Aztán különböző egyetemre mentek, így szakítottak, ám egy közös barátjuk miatt újra találkoztak, és föllángoltak a régi érzelmek. Nem szórakoztak hosszú jegyességgel, az újrakezdésük után fél évvel már férj és feleség voltak. James boldog volt, hiszen minden összejött neki: egy csodálatos feleség, egy biztos állás, ahol pont akkor kapott előléptetést, és úgy érezte, hogy ő a világ legboldogabb embere. Aztán rájött a megcsalásra, ami úgy csapott belé, mint derült égből villámcsapás. Szörnyű volt megtudni, pláne, hogy a felesége nem tudja, hogy gyanítja, így simán játssz a szerelmes feleséget – csakhogy most, hogy eltűnt James szeme elől a rózsaszín köd, már látja, hogy csak megjátssza az általa biztosított kényelem, és luxus körülmények miatt. Ezért is találkozik mostanában ügyvédek tömkelegével, hogy a válásuk után biztosan az övé lehessen a kislány.

Hobby: Kislányával foglalkozás, sci-fi könyvek olvasása, futás

Foglalkozás: Tanácsadó

Extrák: Még a felesége előtt, a gimiben, egy időben úgy érezte, hogy lehetséges, hogy meleg, hiszen ő, ellentétben a többi fiúval, nem izgult föl a nagymellű nőkre, hanem a férfiakat, fiúkat nézte meg, és izgult fel rájuk. Aztán persze megismerkedett Jennával, és el is felejtette ezt a meleg-dolgot, ám mostanában újból kezdi úgy érezni, hogy sokkal jobban kívánja a férfiakat, mint a nőket. *** Kislánya, egy húsz hónapos baba, kissé beteges típus, valószínűleg azért, mert érzi, hogy a szülei nem éppen vannak jó kapcsolatban egymással. Mindig James viszi őt az orvosokhoz, és általában csak ő foglalkozik vele, ő halmozza el játékokkal és szeretettel, míg a felesége csak néha megeteti, de azt is inkább csak a dada csinálja, akit azért fogadtak föl, mert azért Jamesnek van egy komoly munkája, amivel foglalkoznia kell, hogy biztos életet biztosíthasson kislányának.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2012. 08. 31.

Módosítva: 2015. 04. 22. 20:50:39
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).