Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kiyoshi Teppei
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Teppei csak úgy, mint minden kosárlabdázó igen magas, 193 centiméterével még Kagamit is letudja, így nem csoda, hogy ért a játékhoz. Magasságához párosul egy vékony, viszont a sport miatt szépen megedződött testalkat, minden izma tökéletesen kivehető, szinte ruha alatt is. Vállai szélesek, pontosan annyira, amennyire egy igazi férfinek szüksége van rá. Bőre nem a legsötétebb, mivel egy ideig nem volt sok esélye arra, hogy napozzon, de így sem betegesen fehér. Arca kedvességet sugároz, nagyon ritkán látni rajta a mosolygáson és egyszerű hülye tekinteten kívül bármi mást, ami esetleg egy kicsit is a szomorúság felé hajlik, persze ez játék közben megcáfolandó: elég elszánt tud lenni, és ezt nem fél kifejezni. Szemei vékonyak, és sötétbarna színűek, hasonlóan félhosszú, tépettre vágott hajához, bár a két szín teljesen elüt egymástól. Szemöldöke vastag, de ez egy kicsit sem rontja le a külsejét, inkább valamilyen felfoghatatlan extrát tesz hozzá, amitől még jobban elhiszi az ember, hogy ez a srác a légynek sem ártana. Öltözködési szokásait tekintve kerüli a feltűnést, teljesen átlagos ruhákba jár, legtöbbször azonban a Seirines egyenruhában lelhető fel, edzéseken pedig rózsaszín pólóban virít, ami néha kiszúrja egyesek szemét, de ez őt nem igazán köti le.

Jellem: Bár külsején nem látszik, belülről még majdnem teljesen gyerek. Legalábbis ezt mutatja mindenkinek. Amikor csak lehet hülyéskedik, ostobának mutatja magát, és mindenkivel nagyon kedves, igyekszik kerülni a vitákat, és jó viszonyt ápolni mindenkivel. Mivel igazából okos és talpraesett, ha valakinek segítségre van szüksége, akkor képes órákon át terelgetni a „jó út” felé, és nagyon könnyen megtudja ítélni, hogy kinek mire van szüksége ilyen téren, ezért sokszor jár valami a fejében. A kosármeccsek elején nagyon könnyedén kezeli a dolgokat, de amint az ösztön előtör belőle kegyetlen és precíz játékossá válik, de mindig becsületes játékos marad mind a pályán, mint a való életben. Kiyoshi általában mindig aggódik a csapata iránt, ezért nagy szeretettel áraszt el mindenkit, és talán egy percnél tovább nem is képes haragudni a srácokra, hiszen nem csak csapattársai, hanem a barátai is. Hajlandó bármikor támogatni vagy megvédeni őket, amennyire csak tőle telik.

Élettörténet: Nem tudni miért, de Teppeit nem a szülei, hanem nagyanyja és nagyapja nevelték fel, olyanok neki mintha csak az igazi szülei lennének. Alsó középiskolában a Shoei Középbe járt, ami a negyedik legerősebb kosárlabda csapattal rendelkezett egész Japánban. A csapatban kiválóan teljesített, mivel magassága és ereje kiemelkedővé tette, eléggé ahhoz, hogy még a koronázatlan királyok közé is besorolják, mint a „Vas szívű” Kiyoshit. A csapatuk elég nagy akadályt kapott maga elé: magát a Teikot. Persze még az ő ereje sem lehetett képes legyőzni a Csodák Generációját, a morál pedig akkor tört meg igazán, amikor látta Murasakibarát – aki akkor ugyan akkora volt, mint ő – ahogy fölé kerekedik, ez pedig egy traumaként érte őt. Középiskolás éveit a Seirinben kezdte, és persze rögtön be is iratkozott volna a kosárlabda csapatba, ha Hyuga nem mondja el neki, hogy az iskolának nincs ilyen, a srác pedig majdnem egyből meg is alapította ezt, magával rángatva egy rakat elsőévest. Sokáig ő volt a csapat kapitánya, viszont kórházba került, így ki kellett hagynia az új év kezdetét, de most újult erővel tér vissza a csapatába.

Hobby: Kosárlabda minden mennyiségben.

Foglalkozás: Tanuló, az iskola kosár csapatában játékos.

Extrák: Mezszáma a 7-es. *** Pozíciója center, adottsága az, hogy nagy tenyere miatt a dobás irányát az utolsó pillanatban is képes megváltoztatni, valamint az igazán erősen passzolt labdákat is könnyen elkapja. *** Játék közben a jelmondata: "Gyerünk, szó~rakozzunk!" ***

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).