Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Niiya Okonogi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 200

Külső leírás: Ritkaságnak számít az emberek közt kinézete, és származása miatt. A védelmező feladat, amit ellát, csak még értékesebbé teszi, egy ember sem tudta pár hétnél tovább kisajátítani magának. Vékony, és magas szépség, akinek világosbarna bőre éjszaka halovány, lilás fénnyel izzik, sötét pincérruháin, és fehér kesztyűin keresztül is. A tartásából határozottság, valamint erő sugárzik. Sötétzöld, majdhogynem fekete tincsekkel keretezett arcán általában higgadt mosoly uralkodik, fekete szemeinek pillantásával szó szerint rabul tudja ejteni az összes férfit, és nőt, akik a szemébe néznek.

Jellem: Imád mások dicséretében fürdeni, el se tud annál jobbat képzelni, hogy elismerik munkáját, szépségét vagy épp az ágyban nyújtott teljesítményét. Mégis… Egyszer sem volt még önhitt, a legnagyobb alapossággal, és pontossággal végez minden feladatot, amit elvállal. Igen, nem mindent. Önkényes, és kicsit talán lusta is, csak azt teszi meg, amihez épp kedve szottyan. De… Ezt nem szokták előtte szóba hozni, mindenki hallott már róla olyan pletykák, amik szerint letépte annak a fejét, aki ellenkezni akart egy munkára adott nemleges döntésével. Szerelmes még soha nem volt, ha úgy hozza szeszélye, azt is képes hidegvérrel meggyilkolni, akivel már több éve szoros testi kontaktusban van.

Élettörténet: Sem szüleivel, sem testvéreivel nem ápol szoros kapcsolatot, mivel a természetük elég azonos, nehezen bírják egymást. Örült annak, eljöhetett otthonról, annak még jobban, hogy finom, nemes úriemberek vették magukhoz. Szívesen elégíti ki őket szexuálisan, vagy védi meg őket a támadóiktól, úgy gondolja, amíg lesznek halandók nem fog unatkozni.

Hobby: képessége gyakorlása, a legkülönfélébb csokoládéfajták kikísérletezése

Foglalkozás: általában fontos, gazdag személyek védelme, vagy épp kielégítése

Extrák: fiatal démon, de már kitűnően ért a mágiához, bármilyen tárgyat át tud alakítani egy másik tárggyá *néha szüksége van arra, hogy vért igyon, csak a vörös nedűtől erősödnek meg jól a képességei

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).