Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sentou Hvangbo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: hikawa

Kor: 25

Külső leírás: Haja kissé narancssárga beütésű, középhosszú. Mindig egy fejpántot hord benne. Arca komoly és rideg, mégis jóképű. Kinézetén a koreai vérvonal üt ki a legjobban. Teste izmos és mozgékony. Általában fekete, jrockos és visual kei-es öltözékekben jár, a küzdelmekhez viszont Tea-kwon do-s gi-t visel kék lábvédővel és kesztyűvel.

Jellem: Elég komoly természetű és nem túl életvidám srác. Szinte mindig komoly és töretlenül rideg. Ám szemeiben nem csak a hidegség és nyugodtság tükröződik, hanem a harc iránt táplált tűz és a gyilkolási ösztön. Ezen tulajdonságai mellett még nagyon okos és művelt. Nem kőagyú, ahogy azt egy, ennyi harcművészeti formában jártas emberről elképzelhetjük. Nem igen létezik nála kitartóbb és nagyobb akaraterővel bíró ember. Amit el akar érni, azt eléri. Nem nagyon szereti a világi életet és utálja azokat, akik el vannak maguktól szállva, legyen akár indokolt vagy indokolatlan.

Élettörténet: Egy harcművész családban született, ami generációról generációra örökíti újszülötteiben a kiemelkedő harcművészeti tudást és érzékeket. Ez a család Félig japán és félig koreai, de van kínai vérvonal is a család történetében. Így az összes kelet-ázsiai harcművészet a család birtokában van. Hwoarang is elsajátított minden tudást, amit ősei őriztek így a vérében van a harc és minden tudás alapja. Már nagyon kicsi korától kezdve kezdték kiképezni. Az iskolai tanuláson és a kiképzésen kívül nem sok mindent csinálhatott. Nagyon keményen fogták és szigorúan nevelték. A samurai és a shinobi kiképzés mintájára. Valamint a Shaolinékéra. Nagyon hamar fegyveré változott a tudása és nem igen akadt ellenfele 13 éves korára. Mikor 15 éves volt, a DOA főembere megölette az egész klánját, mert nem voltak hajlandók a piszkos kis show bizniszében mutogatni magukat. Hwoarang megesküdött hogy bosszút áll a DOA-n és megöli a vezetőt mindenáron. Közben elvégezte az egyetemet is és most a DOA megsemmisítésén, munkálkodik.

Hobby: Edzés, gitározás és rajzolás.

Foglalkozás: Nem dolgozik, csak egy netes rendszerrel csinál magának pénzt. Sok pénzt.

Extrák: Harcművészetei: koreai ágról: Tae kwon do, Tae kyon. Japán ágról: Karate (Kyo kushin kai), Kendo, Ju-jitsu, Judo, Aikidou, Bokudo, Ninjitsu. Kínai ágról: Shaolin wushu, Wing tsun kung fu, Jet kun do. Ezeken kívül az íjat is nagyon jól tudja használni, hála a samurai vonalnak. Nem beszélve a fegyverhasználatról: Kard, Naginata, Nunchaku, Shuriken, Sansetsukon, Senbon, méregkeverés stb.

Képinfo: fél kész (http://)

Engedélyezve: 2012. 08. 29.
2012. 09. 03.

Módosítva: 2012. 09. 03. 15:56:08
Módosította: hikawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).