Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jayden Felony
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 24

Külső leírás: Jay úgy 170 centi körül lehet. Nagyon karcsú alkat, szinte vonzza a tekinteteket az a rendkívül formás, ámbár izmos test. Látszik rajta, hogy használja az izmait, nem pedig konditermi díszként funkcionálnak. Lábai hosszúak és kecsesek, akár egy nő is megirigyelhetné. Combjai izmosak, feneke kemény, élvezet markolni. Dereka keskeny, hasfalán haloványan látszanak a kockák. Mellkasa is esztétikusan izmolt, és mikor végigsimít rajta valaki, és érzi, ahogy táncolnak az ujjai alatt az izmok, az felülmúlhatatlan érzés. A vállai keskenyek, gömbölyűek, karjai hosszúak. Bicepsze kemény, alkarja és az ujjai pedig vékonyak, kecsesek. A bőre szinte betegesen fehér, minden erősebb érintés azonnal meglátszik rajta. Nagyon érzékeny, már születésétől fogva, alig pár perc alatt még a napon is képes leégni. Jay tudja magáról, hogy jól néz ki, csodás testét pedig a ruháival szereti kiemelni. Mindig divatosan öltözik. Általában testhez simuló ruhákat visel, melyek megmutatják csodás alakját. A színekkel hadilábon áll, ezért a fekete, a fehér és a szürke különböző kombinációit hordja. A kiegészítőket is szereti, nagy kedvencei a nyakláncok. Van egy darab, amit soha nem vesz le: egy vékony ezüstláncon egy kereszt, egy kulcs és egy biléta lóg. A kereszt még az édesanyjáé volt, a biléta az édesapjáé, a kulcs pedig a sajátja. Kincsként őrzi, nagyon vigyáz rá. Néha, ha úgy tartja kedve gyűrűket és karkötőket is hord, furcsa módon viszont a füle nincs kilövetve. A legnagyobb meglepetés viszont akkor ér, mikor kinyitja a száját: ugyanis piercing van a nyelvében. Mikor a tekintetünk felkúszik a kecses, kívánatos nyakon és az arcára pillantunk, azonnal egyértelművé válik, hogy Jay félvér. Az édesapja amerikai származású volt, az édesanyja pedig japán. Jay pedig anyukájára hasonlít jobban, már egész kiskorától. Arca lágy vonású, mégis férfias, kimondottan jóképű. Markáns állkapocs, apró, kerek kis áll, húsos, halovány, csókolni való ajkak. Fitos kis orra kedvesebbé teszi az arcát, ellensúlyozza mandulavágású, zord tekintetét. Szemeiről nem igazán lehet eldönteni, milyen színűek: a sötétben inkább barnának látszik, a fényben aranyszínűnek, máskor pedig zöldes árnyalatúnak. Félhosszú, kócos tincsei a szélrózsa minden irányába állnak, megzabolázhatatlanok. Elöl egészen a szemébe lóg, ami egyáltalán nem zavarja. A színe pedig sötétszőke, amely alul egyre sötétebb, barnás árnyalatúvá vált.

Jellem: Jay 3 évet töltött a fiatalkorúak börtönében, ez pedig nagyban kihatott a személyiségére. Azelőtt egy kedves, vicces srác volt, aki néha napján gorombán viselkedett és verekedett, de amúgy szerethető volt. Az intézetben töltött évek alatt pedig kifordult önmagából. Egy mocskos szájú suttyó lett, aki két lábbal álla földön, és zsigerből mindenkinek ellent mond. Nem tűri meg, ha valaki parancsolni akar neki, sőt, akkor szinte bevadul. Foggal és körömmel harcol a függetlenségéért és megszerzi azt, bármi áron. Nagyon magabiztos, sokakkal szemben lenéző. Magasról tesz mások véleményére, arra meg még inkább, hogy kinek gázol bele az érzékeny kis lelkivilágába. Viszont tisztában van azzal, hogy mennyire jól néz ki, és ezt nem rest kihasználni. Előszeretettel bolondítja a férfiakat, flörtöl velük. Mondhatni hobbi szinten űzi a csábítás művészetét. imádja elhúzni mások orra előtt a mézesmadzagot, majd mikor az illető már azt hiszi, nyert ügye van, kegyetlenül faképnél hagyja. Kihívó viselkedése ellenére szinte senkit nem enged magához közel. Nagyon nehezen nyílik meg az embereknek, ami múlt béli rossz tapasztalatainak köszönhető. Sőt, ha valaki mégis túl közel kerül, pánikba esik, sarokba szorított, veszett kutya módjára támadni kezd. Majd mikor rájön, hogy nincs menekvés, behódol, de még így sem lesz belőle kezes bárány. Ó nem, vadsága és szeszélyei továbbra is megmaradnak. Bevallottan homoszexuális, nem is tagadta soha, esetei pedig a vad, domináns férfiak. Imád viaskodni a vezető szerepért. Szinte lehetetlen betörni... szinte, és itt a hangsúly. Meglepő módon nagyon kevés kapcsolata volt, azok is hosszú távúak. Egy kezemen meg tudnám számolni, hány férfit engedett közel magához. Viszont senki nem bírta túl sokáig, az összes elmenekült. Nem tudták elviselni őt. ugyanis Jay a kapcsolataiban imádja féltékennyé tenni a párját. Szüksége van rá, hogy lássa, a partnerének még kell, hogy az még küzd érte.

Élettörténet: Jay egy nem épp átlagos családban született. Az édesapja amolyan életművész volt. azzal kereste a kenyerét, hogy utazgatta a világot és ott verte át az embereket, ahol csak tudta. A szerencsétlen, hiszékeny áldozatokból kihúzott pénzen tartotta fenn magát. Egy napon az útja Japánba vezetett, egy apró városkába. Így történt, hogy megismerkedett egy gyönyörű, intelligens lánnyal. A lány azonban kemény, katolikus neveltetésű családból származott, a szülők pedig, veszélyt neszelve megtiltották imádott porontyuknak, hogy találkozzon azzal a csalóval. Féltették a lányt, és persze a hozományt, ami kilátásban volt... ugyanis a kisasszonyt eljegyezte egy gazdag család sarja. A kapcsolatnak azonban nem szabhattak gátat. A párocska titokban, az éj leple alatt kezdett találkozgatni... és megtörtént a baj. A lány teherbe esett. A szülők nagyon dühösek voltak. Az ifjú kiállt volna szerelme mellett, azonban nem kapott vízumot, visszatoloncolták Amerikába, majd kisvártatva besorozták a seregbe. A lány egyedül maradt, a vőlegénye megtudván, hogy terhes egy idegen jött-menttől, felbontotta az eljegyzést. A lány világra hozta a fiút, Jaydent. Nagyon szerette, a családja viszont kevésbé... a fiút okolták, amiért elestek a hatalmas hozománytól és csorba esett a család hírnevén. Jayden rengeteg szeretetet kapott édesanyjától. Édesapja is naponta írt neki levelet a frontról, távolról imádta kisfiát. Viszont édesanyjának családja megkeserítette az életüket. Borzalmas veszekedéseken és meghurcoltatásokon kellett keresztül mennie. Egy napon aztán újabb levél érkezett, amiben tájékoztatták a családot, hogy az apa meghalt a fronton. Másnap reggel Jay édesanyját pedig holtan találták a szobájában, öngyilkos lett. Egy levélben búcsúzott el fiától, bocsánatot kérve tőle. Csak egy kereszt maradt utána, amit mindig a nyakában viselt és apja bilétája, amit a frontról küldtek az asszonynak. Jaydennél pedig eltört valami. A szívében felhalmozódott fájdalomtól kifordult önmagától, dührohamai voltak. Egy alkalommal pedig annyira elvetette a sulykot, hogy egy verekedés közben majdnem megölte az egyik osztálytársát. Ekkor került a fiatalkorúak börtönébe, 15 éves volt ekkor. A magaviselete miatt pedig három évre nyúlt a büntetése. Mikor kiszabadult, azonnal elköltözött a gyűlölt otthonból. Alkalmi munkákkal tartotta fent magát, majd egy divattervező felfigyelt a szépségére, felkérte egy kollekció bemutatására... itt kezdődött modell pályafutása, azóta pedig felfelé ível a karrierje.

Hobby: A legkülönfélébb módszerekkel utazgat.

Foglalkozás: Modell.

Extrák: --- uke --- a kulcs a nyakában azt szimbolizálja, hogy örökre elzárta a szívét mindenkitől --- még sosem volt szerelmes és nem is akar az lenni --- alkalmi dohányos --- ha alkoholról van szó, csak és kizárólag martinit iszik --- bevallottan homoszexuális --- bár meggazdagodott, mégsem szórja a pénzt, sőt, egészen visszafogottan él --- van egy különös hobbija: ha dühös, vesz egy tucatnyi apró kis porcelánfigurát és a falhoz vágja őket. Ez nála amolyan stresszlevezetés ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 04.
2021. 09. 27.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:39:33
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).