Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Diablo Smedes
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Felicity

Kor: 19 század elején 20 évesen halt meg, majd utána nem sokkal démonná vált.

Külső leírás: Magas, izmos testalkatú. Fekete tépett haja van, melyhez igen ritka szürkés színű tekintet párosul. Pár piercinggel is rendelkezik, melyeket egyik alkalommal csináltatta, amikor a Földön járt. Kiegészítőnként még két nyakláncot hord. Egy különleges farkas tetoválás található a nyakán, mely akkor keletkezett rajta, amikor démonná vált, de ezen kívül, úgy nézz ki, mint egy ember, leszámítva, hogy igen baljós, sötét aurája van, bár ez emberként is elmondható volt róla. Rendszerint fekete ruhákat hord, vagy éppen ami meg tetszik neki, amikor az emberek között van. Utálja a cipőket.

Jellem: Amikor még ember volt, akkor se volt sokkal másabb a személyisége, mint most démonként. Arrogáns, beképzelt és rendkívül önző. Sose érdekelte, hogy másoknak mi a jó vagy mi fáj, csak egy a fontos, hogy neki legyen jó, más nem számít. Amikor még élt se voltak érzései, úgy gondolta a szíve csak egy szerv, olyan, mint a többi. Mikor démonná vált még számítóbbá és aljasabbá vált, mint előtte. Folyton várja a pillanatot, hogy megidézzék, és ismét kedvére szórakozhasson az áldozatával minden értelembe. Remek színész és jól meg tudja játszani az úriembert, aki csak segíteni akár, de mind ez csak álca, hiszen igazából egy szadista állat, akinek a szexuális étvágya igen csak hatalmas, de csak férfiakkal kezd, a nőket megveti. Hamar ráun mindenre ( kivéve a hegedűzést ) és mindenkire még nem talált vagy éppen találkozott olyan személlyel, akivel hosszabb ideig el tud szórakozni. Viselkedése tud igen csak vicces lenni, mivel van olyan, amikor csak több száz év múlva jött fel a Földre és sok minden új neki, így olyanná válik, mint egy nagy gyerek és mindent tudni akar és kipróbálni.

Élettörténet: Nem volt hosszú élete emberként és ezt csakis saját magának köszönheti. Ő akart lenni a legjobb hegedűs a hazájába, sőt az egész világon. Tehetséges volt és kiemelkedő, de nem a legjobb és a szüleinek meg nem volt pénze tanítatni őt. Hiába gyakorolt magától ez nem volt elég. Egyik nap az erdőbe ment gyakorolni, amikor meglátott valamit félig eltemetve. Kiásta, majd egy régi könyvet talált, mely tele volt mindenféle istennel és démonokkal. Egyik démon a művészetek démona volt ott egy idézet. Diablo hülyeségnek tartotta, de mégis hajtotta a kíváncsiság és elmondta az idézetet, ezzel megidézve a démont. A fiú nem akart hinni a szemének, de hamar rájött nem képzelődik. Egyezséget kötöttek, mely szerint a fiú lesz a leghíresebb hegedűművész a világon, de amikor meghal, akkor a Pokolba fog jutni és a lelke a démoné lesz. A fiút, akit a kapzsiság és a dicsőség hajtott megkötötte vele a szerződést, bár még mindig nem hitt benne teljesen. Pár nap alatt rengeteget fejlődött és végül pár hónap leforgása alatt a világ a lábai előtt hevert, az akkor 19 éves fiúnak. A démon nem kereste, csak távolról figyelte a fiút, kinek a személyisége őt teljesen lenyűgözte őt és várt, hogy leteljen az egy év, mert csak addig tart az egyezség csupán ez kis betűkkel áll a könyvbe ráadásul latinul. Diablo tombolt a dühtől, amikor meghalt, hogy mégis, hogy lehet ezt, de élete kiontója, csak elmosolyodott és annyit felelt, hogy sose mondta, hogy hosszú élete lesz. Ettől a naptól kezdve minden megváltozott, de mégis itt a Pokolba is, a fiúnak remek élete volt és a démon sose bántotta, csak próbált közeledni felé és erre ő is hamar rájött, így váltott. Eljátszotta, hogy oda van érte és a szeretője lett, amit még élvezett is, de attól még a bosszú hajtotta, és ha idekerült, akkor itt akart lenni a leghatalmasabb, mindenkinek a parancsolja. Még inkább magába bolondította a démont és azt is megtudta, hogyan is tudná megszerezni a hatalmát és lépni a helyébe. A módszer csupán annyi, hogy mondjon le az erejéről egy varázslattal és utána meg is lehet ölni. Addig tekerte a mézesmadzagot, amíg el nem érte a célját és amint megszerezte a hatalmat, vigyorogva szíven szúrta a szeretőjét. Attól a naptól kezdve, ebben a birodalomba ő volt az úr és a leghatalmasabb és senki, nem mert vele szembeszállni. Erejét folyton fejlesztette és növelte és várta, hogy őt is megidézzék. Tisztában volt vele, hogy nem szabadul innét már és mindig is démon marad, de legalább akkor hagyj, szórakozzon. Pár év múlva teljesült is a kívánsága és egy fiúcska megidézte és meg is kötötték az alkut. Kihasználta a helyzetet és szabadon járkált a Földön, amíg le nem járt az ideje és utána csak várt és várt, hogy ismét feljöhessen, addig a tüzes birodalmába üti el az időt, ahogy tudja.

Hobby: Sex, szadizás minden mennyiségben, új dolgok kipróbálása, amikor az emberek közé kerül, hegedűzés

Foglalkozás: Démon

Extrák: *** Seme *** Pokolban él a saját kis birodalmába, egészen addig, amíg meg nem idézik, mert akkor szabadon járkálhat fel az emberek közé, de nem huzamosabb ideig, mert idővel vissza kell kicsit menni a Pokolba, hogy feltöltődjön ( Ilyenkor alszik úgy fél napot ) *** Képes más alakját felvenni, de az illetőt meg kell érintenie és egy igét kell elmondania, valamint láthatatlanná válni *** Imádja vért *** Csak egy módon lehet megölni, ha beleszeret valakibe és átadja a személynek az erejét, majd szíven szúrják, de nála ez lehetetlen, mert nincsenek érzései *** Imádja a hegedűt, neki is van egy *** A könyvet, melyből megidézik csak egy van, de senki nem tudja, hogy lehet megsemmisíteni. *** Akivel megköti az alkut nem tudja megölni, valamint az illető karján egy piros szalag jelenik meg, amit nem tud levenni vagy tönkretenni és ez úgymond az alku pecsétje, ami csak akkor tűnik el, ha meghal az "áldozat" ***

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 09. 04.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:11:54
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).