Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caleb Damien
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kaira

Kor: 28

Külső leírás: Középmagas, vonzó alkatú férfi, aki bár keményen tapossa húszas éveinek végét, mégis korát meghazudtolva fitt, erőben teljes felállással rendelkezik. Jellegzetes, markáns arcéle, magabiztos tekintete különös fellépést kölcsönöznek neki. Járása könnyed. Izmainak játéka egyszerre sugároznak erőt és intik óvatosságra az embereket. Ajkai sarkában megbúvó furcsa, titokzatos mosolya miatt szinte kiszámíthatatlannak tűnik az emberek előtt. Hosszú, szinte már hófehérnek ható haja szabadon keresztezi arcának vonalát. Jellegzetes, tenger kék, már-már macskákra emlékeztető tekintete különös ismertetőjelévé vált. De nem, őt aligha lehetne egy nyugodt kandúrnak hívni… Mint egy nagymacska játszik, könnyedén csalja csapdába az embereket pillantásával, s mikor már eléggé szoros a hurok az ellenség nyakán vadállat módjára csap le az áldozatára. Magánemberként, ha nem köti semmilyen érdek, elvégzendő tiszteletkör, szinte fél pucéran jár, kell rezidenciáján. Testére eléggé hiú, s a tükör is azért van csupán, hogy szegény, egyszerű tárgy gyönyörködhessen tökéletes izomzatában.

Jellem: A hazugságok mestere. Egy lélek, de talán annyi sem ismeri igazi oldalát. Játszik az emberekkel, ott és akkor csikarja ki belőlük vagyonukat, ígéreteiket ahol csak tudja. Könnyedén vegyül el a társaságban, de közben mindig ügyel arra, hogy a felszín alatt mégis ő kerüljön a középpontba, akit mustrálni, sóvárgó pillantásokkal szemügyre lehet venni. Elvégre kit, ha őt nem... Okos, agyafúrt elme, aki különösen magas körökben mozog, hála tehetségének, amit mindig képes megcsillogtatni. Elég egy pillantást vetnie az emberekre, mozdulataikra és már is teljes kép lebeg előtte az adott személyről, akit könnyű szerrel utánoz le. Ez a különös adottság, amit ő egyszerűen csak utánzóképességnek hív, sok nehéz, kényelmetlen helyzetből mentette már ki. Makacs, önfejű ember, aki nem hisz a véletlenekben, tudja minden okkal történik. Akár a születés, a halál, vagy éppen a szerelem. Bár nem egy embert csapott be, vert át és üldözött könnyű szerrel a halálba, még is hisz abban, hogy számára is van valahol boldogság egy férfi mellett.

Élettörténet: Egyszerű nyárspolgár, akinek túl hamar kellett szembe néznie az élet komor oldalával is. Mire hatodik életévét betöltötte már első kézből tanulta meg sosem éri meg bízni, túlságosan kötődni az emberekhez, ha úgy is elvesztetjük majd azokat. Szülei, és egyetlen bátyja halálát nézte végig, ahogy azok éppen; jó európai szokáshoz méltóan fát vásároltak, hogy Karácsony alkalmából feldíszítsék azt. A hideg, decemberi éjszakákon még máig felvillannak előtte a képek, ahogy anyja őt védve örökre lehunyja szemét. És az a sok vér, ami körülveszi, mikor felébredve az egyik ismeretlen fekete ruhás ember karjai közt találja magát. Azután a nap után teljesen megváltozott az élete. Mivel nagyszülei hallani sem akartak róla a város egyetlen árvaházának falai közé kényszerült, ahol megtanulta mit jelent túlélni, és erősnek látszani mások előtt. Akkoriban már nem az volt a legnagyobb gondja, hogy kedvenc játékát nem kaphatja meg, hanem sokkal inkább, hogy túlélje a következő napot. Csökönyösségének és mérhetetlen akaraterejének hála sikerült magát felküzdenie a létrán ahhoz, hogy mára kijelenthesse mindene meg van, amit ember kézzel foghat. De az aranyélethez „kedves” kis emberek is társultak az idők folyamán, akik sokkal inkább kívánják a halálát, mint sem, hogy tovább élni lássák.

Hobby: Különleges, keleti ételek kóstolgatása, még akkor is ha főzni épp nem tud.

Foglalkozás: Vállalkozó

Extrák: **Inkább uke **Hanyag, rendetlen férfi. Egy tucat szobalány annyi sem lenne elég mellé. **A feketepiac egyik ismertebb alakja, aki egyszerre próbál meg „jó” és „rossz” térfélen játszani.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 23.
2013. 01. 05.

Módosítva: 2013. 01. 05. 11:22:40
Módosította: Kaira

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).