Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Shane Liam
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kaira

Kor: 21

Külső leírás: Középmagas, sportos alkatú ifjú férfi. Különös ismertetőjele mandulavágású mélykék szeme, ami miatt sokan hiszik, hogy keleti vér csörgedezik ereiben. Ennek ellenére ezt ő teljes joggal tagadja. Egészséges, teljes jogú, vérbeli amerikainak vallja magát. És büszke is rá. Bőre selymes tapintású, arcát nem tarkítják bőrhibák. Félhosszú egyenes szálú haja lágyan keresztezi arcvonalát, elől viszont óhatatlanul is mindig szemébe lóg. De ő köszöni szépen, pont így szereti. Nem kedveli az elegáns, méregdrága ruhákat, neki egy ing és egy egyszerű farmer tökéletesen megfelel. Ékszert csak nagy ritkán hord. Azonban egyetlen féltve őrzött kincse, mégis a nyakában lógó ezüst medálja, aminek hátuljára egy különös szó van vésve. Bár nem tudni mit jelent, mégis különös mód ragaszkodik hozzá.

Jellem: Vidám, energikus immáron teljesen önálló ifjú férfi, aki bármit megtenne azért, hogy édestestvérét megóvja. A „szerencse” nem egy buktatót állított már elé élete során, így meglehetősen makacs természetté vált; tipikus az az alkat, aki sosem képes feladni. Neki elég egy apró szalmaszál is, ő a végsőkig kapaszkodik majd belé. Egyetlen rokona, akit szeret, és aki mellett mindig kiáll (történjék bármi), az beteg öccse. Amikor vele van boldog, őszinte mosoly játszik az ajkain. Nem úgy, mint mikor tanul, és dolgozik egyszerre. Ilyenkor mindig komoly, felelősségtudó férfivé válik, aki képes betegen is felkelni és beülni az iskolapadba. Nagy álma, hogy orvos váljék belőle. És ezáltal is, de segítsen testvérén, aki gyermekkorától kezdve tolószékbe kényszerül. Bár szabadidőben nem bővelkedik olyannyira, mint csoporttársai, ennek ellenére mégis van pár, őszinte barátja, akikben feltétel nélkül megbízik. Bár segítséget ritkán fogad el, hála csökönyösségének, ők ennek ellenére mindig támogatják, biztatják, ha holt pontra kerül. És bár nem mondja ki, de ilyenkor nagyon hálás nekik. Nem hisz a szerelem első látásban. Úgy gondolja az igazi, a nagy Ő csak egy mende monda, ami a gyermekeknek szóló történetekben létezik csupán. Ennek ellenére kissé romantikus alkat, aki bár nem adja könnyen magát, de valahogy a kék rózsákkal mindig lelehetett venni a lábáról.

Élettörténet: Édesanyja alig volt 16 éves mikor ő a világra jött. Sok támadás érte emiatt kiskorában, aminek hála befelé forduló kis lurkó lett. A könyvekbe, mesék birodalmába menekült. Ott próbált meg barátokra lelni. Mikor azonban 9 évesen megszületet testvére az élete forduló ponthoz ért. Kibújt csigaházából, és érdekelni kezdte az, ami a világban, körülötte történik. Okos, vidám srác vált belőle, aki mindig ott segített ahol tudott. Erre szükség is volt, édesanyja ugyanis nem a szokásos amerikai mintaanyák képét követte. Sokszor öntött fel a garatra, szeretőket tartott. A kis Shane pedig volt, hogy nem is tudta hol van épp. Mikor betöltötte tizenhetedik életévét, az anyja se szó se beszéd nélkül lelépett. Bár nagyon nem rendítette meg túlzottan, sőt, sokkal inkább félt attól öccsével mi fog majd történni... Mivel eddig is ő foglalkozott testvérével, hála anyjának, aki még csak ránézni sem bírt beteg fiára… Rossz előérzete be is vált, amikor testvére egyre inkább magát kezdte okolni a történtekért, hogy magukra maradtak. Shane ekkor fogadta meg, mindig mellette marad majd és segíti őt ahol csak tudja. Orvos hallgató lett, az egyik városi egyetemen, ahova ügyességének és okosságának hála ösztöndíjjal sikerült bekerülnie.

Hobby: Olvasás, séta a parkokban, "elveszni" az egyetem könyvtárában.

Foglalkozás: Tanuló, mellék állásban dolgozik

Extrák: Jó nyelvérzéke van. Könnyen tanul. Elég egyszer elolvasnia valamit és azt rögtön megjegyzi.**Szereti a csendes, nyugodt helyeket, ahova bármikor letud ülni és pihenni. **Megveti a gazdagokat, elkényeztettet úri embereknek gondolja őket csupán, akiknek minden az ölükbe pottyant. S bár hisz a kivételekben, tudja abból nagyon kevés van. ** Egyszer szeretne utazgatni, csak úgy spontán bejárni a világot. **Bárokban dolgozik esténként, mint kisegítő, felszolgáló. **Készült William Black~Leonidasz fia mellé.:))

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).