Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dereck Nelson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Emma~

Kor: 23

Külső leírás: Első ránézésre azt gondolnánk, hogy egy semmirekellő utcakölyök, aki csak rongál és verekszik. Nos igen a cián színű, extrémnek is beillő hajkorona erről árulkodik. Az igazat megvallva viszont egyáltalán nem olyan rossz ő, mint amilyennek látszik. Arca éles és férfias, ugyanakkor az az átkozott mosoly mégis barátságossá varázsolja. Szemöldöke ugyanolyan színben pompázik, mint hajának nagy része. Visszatérve hajára, jelenleg van benne egy vastag, szőke csík is. Szemei nagyon sötét barnák, már-már feketének is beillenek. Egyedül talán csak ezekből lehet kiolvasni némi mögöttes tartalmat. Persze nagyon igyekszik elrejteni még ezt is. Próbál egy kis életet varázsolni tekintetébe az üresség helyett. Ahogy haja is árulkodik róla, kedvenc színe a cián zöldje (vagy kékje, kinek hogy tetszik). Ruhái nagy része is ebben a színben pompázik, de azért fellelhető más szín is a szekrényében. Szereti a csőnadrágokat és a bakancsokat, illetve szinte mindig sálat látni a nyakában. Sőt, nála a különböző könyvek is amolyan kiegészítővé nőtték ki magukat. Állandó jelleggel olvas valamit, amikor épp van egy kis szabadideje. Alkatra se nem túl magas, se nem túl alacsony. Nem kimondottan kigyúrt állat, rá inkább a szálkás izomzat jellemző. Persze, ha úgy adódik kiválóan meg tudja védeni magát. Ettől függetlenül ritkaságszámba megy, amikor verekedik.

Jellem: Ami legelőször feltűnik, hogy mindig kedvesen mosolyog. Ha eszik, ha beszélget, ha olvas, ha vásárol, ha dolgozik, ha tanul... Mindig mosolyog. Ezzel igyekszik azt mutatni, hogy minden a legnagyobb rendben. Igazából nem nagyon állnak közel hozzá az emberek, mert senkit nem enged igazán közel magához. Ezt leszámítva persze mindig kedves és udvarias. Külsejét leszámítva teljesen átlagos srác, és még csak azt se mondhatjuk rá, hogy rossz tanuló. Szóval leszűrhetjük ebből, hogy hiába a külső, amikor egy angyali belső rejt. Téves! Ha valóban ilyen egyszerű lenne a dolog, haja sem virítana ciánzöld színben. Szóval az a helyzet, hogy Dereck nem igazán szeret a családjáról beszélni. Ha lehet, kerüli a témát. Ha az illető mégsem ért a szóból, hát láthatja, milyen amikor igazán felbosszantják. Egyébként borzasztóan nehéz kihozni a sodrából. Már-már birka türelmű, és ez kapóra jön neki, mert az egyetemen másokat korrepetál. Természetesen nem ingyen. Neki is kell a pénz. Mindig a helyén van az esze, kerüli a konfliktusokat, illetve igyekszik azokat megoldani, ha már egyszer belecsöppent. Egyáltalán nem önbizalom hiányos. Igenis képes a sarkára állni, ha a helyzet megkívánja.

Élettörténet: Ha őszintén kéne beszélnem, azt mondanám, hogy majdnem gazdag családba született. Igen, majdnem. Ami azt illeti apja egy vagyonos, és befolyásos férfi, aki szemet vetett a csinos, ugyanakkor félénk és visszahúzódó szobalányra. Nem egészen kilenc hónappal később pedig megszületett Dereck. Mivel apja sokkal jobban szerette a szobalányt, mint érdekházasságból adódó feleségét, a fiút rögtön magához vette. Dereck anyja ezek után rövidesen lebetegedett, majd elhunyt. A fiúcska másik két féltestvérével nevelkedett, akik lenézték és gyűlölték őt, csak úgy, mint apjának felesége. A nő ott ártott szegény kölyöknek, ahol csak tudott, bátyjai szintúgy. Egyedül apja volt az, aki igazán szerette. A vállalat örököse természetesen a legidősebb fiú volt. Közte és Dereck között hat évnyi korkülönbség. Mark és Ben -a két testvér- elhatározták egy napon, hogy móresre tanítják a kis mitugrászt, mert képtelenek voltak elviselni, hogy apjuk jobban szeret egy kis korcsot, mint őket. Ben volt az, aki elcsalogatta az akkor tizennégy éves fiút a gondnok raktárába. A középső fiú azt hazudta neki, hogy a testvérükre ráborult a polc és most nem tud megmoccanni se, segítség kell neki, hogy kiszabaduljon. Dereck kérdés nélkül ugrott, hiszen bármennyire gyűlölte testvéreit, nem akarta, hogy bajuk essen. Ám belépve a raktárba, sehol nem látott egyetlen felborult polcot sem. Viszont mögötte kattant a zár. A legidősebb fiú pedig kegyetlenül megerőszakolta őt. Ez olyan lelki traumát jelentett a fiatal fiúnak, hogy ezek után képtelen volt bármi nemű érzelem kimutatására, vagy érzésére egy ideig. S hogy ez ne legyen elég, bátyja rendszeresen zaklatta ezek után Derecket szexuálisan. Végül, amint nagykorú lett, elköltözött otthonról. A belvárosban lakik egy gyönyörű kis lakásban. Testvéreiről azóta semmit nem tud, egyedül apjával tartja a kapcsolatot néha. Igazi párkapcsolata soha nem volt, mert mindig mindenki feladta a közeledést. Kivéve egy embert, a mostani legjobb barátját. Vele egy ideig együtt voltak, de közös megegyezés alapján vége lett. Viszont még mindig jóban vannak, hisz szobatársak az egyetemen. Azóta már sokkal többet mosolyog és nevet.

Hobby: Olvasás, rajzolás, kedvenc szobatársa idegeire menni a rendmániájával

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Extrák: Partnertől függően seme, vagy uke. *** Az ágyban mocskos szájjal beszél. *** Nem bírja az alkoholt. Neki a kevés is sok, és ha valakinek mégis sikerül leitatnia, hangulattól függően vagy kezesbárány lesz belőle, vagy egy nyomulós vadállat. *** Az erőszak miatt, változtatni akar mások életén, és segíteni másoknak. Így azt tanulja, hogy mi történik gyilkosság, kínzás és nemi erőszak közben az ember fejében. Azon belül is a szexuális bűntények érdeklik. *** 3-ad éves, még van vissza 1, majd választhat egy szakirányt, ami plusz 2 év.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 09.
2013. 12. 13.

Módosítva: 2015. 01. 28. 17:58:02
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).