Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jean Oschwath
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 20

Külső leírás: Jean olyan nő, aki enyhe sminkkel, vagy anélkül is igazán tetszetős, szép nő. Kissé keskeny, szív alakú arcát vállig érő természetes barna hajkorona keretezi, féloldalas, tépett frufruval. Egész Feltűnő, smaragdzöld szemein, illetve alkatán azonban joggal akad meg az ember tekintete. Ott kerek, ahol kell, emellett genetikailag lapos hassal, szálkás végtagokkal rendelkezik. Lábainak formája, kerek mellei döglesztőek, ám ritkán villantja ki előnyeit. Ruházata a hétköznapokban nem kelt feltűnést, ám ha meghívást kap egy-egy buliba, bizony kitesz magáért. Ám ne egy apró koktélruhában, tűsarkúban szaladgáló hölgyikét képzeljünk el, hanem egy igazi divatos-sportos lányt.

Jellem: Soha nem volt problémája az önértékeléssel, s megfelelni sem akar senkinek, ebből adódóan nagyon nehezen lehet elbizonytalanítani, befolyásolni. Az embereknek nincs is idejük csupán a külső alapján ítélni ugyanis Jean visszafogott spontaneitása és optimizmusa mindenki számára pozitív benyomást kelt. Nem jár a szája állandóan, de nem is kell harapófogóval kiszedni belőle az információt, akkor sem, ha épp megbántották. Őszintén beszél az érzéseiről, a gondolatairól. Rettenetesen sok dolog jár egyszerre a fejében, ezért hajlamos a gyors témaváltásokra. Jóindulatú ember, épp ezért a helyzetekhez, emberekhez való hozzáállása vagy pozitív, vagy semleges. Ami nem érdekli, az ember a fejére állhat, nem fog vele foglalkozni, még meg sem próbálja. Értelmes, intelligens és talpraesett, csak épp ez nem mutatkozik meg élete minden területén. Aki jobban ismeri, s tisztában van a múltjával, fejet hajt Jean akaratereje előtt. Nagyon sokszor kell vele beszélgetni, mélyrehatóan meg kell ismerni ahhoz, hogy az illető számára kiderüljön, mennyire fuldoklik a lelke saját lezáratlan múltja miatt.

Élettörténet: Bostonban született, egy gettó negyedben. Anyjával és öccsével, Jackkel mély szegénységben tengette életét. Ráadásul kistestvére ahogy kamaszodni kezdett, úgy mászott bele minden gondolkodás nélkül a leglehetetlenebb helyzetekbe is. Drogozott, adósságot halmozott fel, ráadásul otthon egy tányért nem rakott arrébb. Jeannek hamar össze kellett kapnia magát, s beállni teljesen leterhelt, és idegileg egyébként is tönkretett anyja mellé. Ő, és öccse nem egy apától származnak, Jean a sajátját soha nem is látta, nem is akarja. A másik apa időnként felbukkant lerobbant lakásukban fizetni csekély összegű tartásdíjat. Minden egyes alkalommal Ő rántotta ki öccsét a szarból, nem a "barátai", volt, hogy rendesen megverték, amiért testvére mellé állt. Jeannek 15 éves korától dolgoznia kellett. a középiskolából kirúgták, mert nem járt be, illetve mindig késett. Az élete ekkor volt mélyponton. Szerencséjére szívós édesanyja időnként, mikor kitisztult a feje, s el tudott szabadulni saját nyomorától, észrevette, ha Jeannek segítségre volt szüksége. Most is így volt, a beszélgetések megszaporodtak, s nemsokára teljesen másképp állt hozzá a fiatal lány saját sorsához. Elkezdett küzdeni, s esti tagozaton elvégezte az érettségit, épphogy betöltötte a 18-at. 15 éves öccsének nevelését átvette, mert édesanyjának nincs ereje foglalkozni a fiával. Ahogy letette az érettségit, félretett pénzéből repijegyet vett mindhármójuknak Svájcba, amivel nagyon meglepte a családot, végül rábólintottak a költözésre, az új élet lehetőségére. Ez nagyon bátor dolog volt, hiszen egyikük sem beszél még normál németül sem, nemhogy a svájci dialektusú németül. Mindenüket eladták, ám a tartozásaikat rendezniük kellett, ezért nagyon csekély mennyiségű megtakarított pénzzel vágtak neki az útnak. Édesanyja hatalmas szerencsével hamar talált takarítói állást, mindannyian ráálltak a nyelvtanulásra. Öccsének csak egy évet kellett kihagynia az iskolából emiatt, jelenleg 17 éves, s a középiskola 10. osztályába jár. Jean nagyon hamar talált új barátokat pozitív hozzáállásának köszönhetően.

Hobby: zenehallgatás, keverés, iszogatás a barátokkal, séta, tánc

Foglalkozás: Egy "take away" Pizzériában veszi fel a rendeléseket, ízesíti a pizzákat a kívánt típus szerint, plusz néha bejön egy-egy alkalmi meló

Extrák: Jean édesanyjával és öccsével egy épületben, mégis külön lakásban él. Mindhármójuknak jobb így, ám Jean szinte minden nap átjár öccséhez beszélgetni, és dorgálni, ha kell, mert most sem egy angyal... *** Soha nem volt még kapcsolata, csak lopott csókokat, egy éjszakás kalandokat tudhat magáénak. Eleinte fiúkkal, majd lányokkal, s azóta nem hajlandó férfival együtt lenni, mióta megtapasztalta, milyen a testiség egy nővel. Eddigi életvitelébe nem fért bele egy kapcsolat, de most már rendeződött számára minden, a bére sem rossz. Kényelmes élete van. *** Imádja, hogy azt ehet, amit szeretne, illetve bármilyen ruhát, amit meglát, s megtetszik neki, megvehet, mert van rá pénze. Sosem esik túlzásba. *** 15-16 éves korában mániákus depressziós volt, de édesanyja, és a zene segítségével megmenekült a még mélyebbre való süllyedéstől, sőt, fordult a kocka. *** Majd, ha lesz pénze, média szakra akar menni egyetemre, zenét akar keverni. Ezt ma hobbiként űzi, újdonsült barátai szerint elég jól.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2012. 08. 15.
2013. 10. 27.

Módosítva: 2013. 10. 26. 22:48:50
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).