Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nichol Greagreen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Hosszú vörös haja enyhén hullámosan omlik hátára. Szereti haját különféle képen feltűzni elcsatolni de egyúttal szereti ha ki van bontva. Vastag fekete keretes retro szemüveget hord csak divatból. Szereti az ilyen stílusú napszemüvegeket és szemüvegeket, nem veti meg a fullcap-eket sem. Általában színesen öltözködik, kedvenc színe a világoskék és a vörös. Szereti a női ingeket amikhez általában lazán megkötött nyakkendőt visel és miniszoknyát. Van egyfajta rockerista beütése de amúgy nem lehet megmondani róla, hogy az. Szereti a nadrágra csatolható láncokat a kitűzőket és a hajpántokat. Körmét rendszeresen festeni szokta, keze általában tele van tömve különféle karkötőkkel főleg szilikon gumikkal vagy fonott karkötőkkel, de kedvence a szögecses karkötő. Nyakában ha nem nyakkendő akkor különféle láncok lógnak. Van egy piercinge a jobb szemöldökébe fekete fémgömbös. tetoválása is van elöl a csípője felett jobb oldalt egy fekete csillag és egy fekete violinkulcs baloldalt a mellén. Bal füle 4helyen is ki van lőve. Ezekbe színes fülbevalókat szokott rakni rendszerint csak kicsiket a lógósakat nem szereti. Ruházata általában az évszakhoz és kedvéhez passzol. Nem szereti a magassarkúkat sőt egyenesen gyűlöli azokat inkább kondicipő párti. A szoknyákat viszont ezzel szemben imádja mivel szereti kihangsúlyozni hosszú formás lábait és enyhén napbarnította bőrét. Mindössze 164cm de annyira nem mondható alacsonynak.

Jellem: Makacs lány mindig a saját igazát hajtja. Nem szereti az elkényeztettet libákat és a szájhősöket. Ha valaki nagy akar lenni az cselekedjen ne csak szájaljon ezt szokta mondogatni. Szeret igazságot tenni nem szereti ha lenézik és azt se ha a kisebbeket bántják. A hazugokat gyűlöli ő maga mindig őszinte még ha az a kinézett személynek fáj is. Kitartó ha valamit a fejébe vesz meg is csinálja. Ugyanakkor segítőkész az esetek többségében ha megkérik valamire meg is csinálja. Imádja az állatokat és utálja az állatkínzókat. Szereti a gyerekeket és a kisebbek is szeretik őt. Játékos szellemű és kacér is tud lenni ha akar. Ha valaki a szemeibe néz annak vége. A szeméből olyan szinten árad a kitartás a megpróbáltatások tűrése, hogy egyből meg lehet kedvelni. Nem szereti ha sajnálják vagy segíteni próbálnak neki. Nem szeret gyengének mutatkozni.

Élettörténet: Valenciában született édesapja és édesanyja is spanyolok de mikor a kislány 4lett felfedezték, hogy nem hasonlít édesapjára és ekkor robbant ki a bonyodalom. Nichol apja apasági tesztet követelt az anya kétségbe volt esve de a végén mégis kiderült egy japán focistával csalta férjét. A férfi beadta a válópert és el is váltak. Nichol édesanyjával maradt és az utcára kerültek. A nő felhívta a japán férfit aki a hír hallatára megijedt, tudni illik fülig szerelmes volt a nőbe és nem csak az élvezetet látta benne. Rögtön el is repült értük és egy kisvárosba vette egy házat ahol vigyázott rájuk. Ám az álompár pénzügyi gondokba keveredett, a focistát kirúgták. A férfi ebbe majd belehalt és szívinfarktusban meg is halt. A nő a megmaradt pénzből vette gy kis garzon lakást de a depresszió legmélyebb pontjára jutott és drogozni kezdett. Nichol ekkor volt 10éves. Ekkor már felnőttként viselkedett mosott, főzött, takarított és mellette még iskolába is járt. Ám a sors nem volt kegyes hozzá anyja túladagolásban meghalt. A lányt a gyámügy egy fiatal házaspárnál helyezte el akik kiköltöztek 12éves fiúkkal és újdonsült gyermekkel vidékre, hogy jobb környezetben tudja feldolgozni a tragédiát. Végre normális élete lett. Lettek szerető szülei és egy oltalmazó bátyja. Boldogan éldegélt befejezte ott az általános és most kezdi a gimnáziumot Tokióban mivel odaköltöztek. Az iskola végett és a kitűnő bizonyítványért kapott egy kis Huskyt is bátyja pedig egy Labradort.Még általános elején elkezdett dobolni de a költözés miatt nem tudja folytatni és reménykedik benne, hogy talál vagy egy bandát vagy egy oylan tanárt aki újat is tud neki tanítani. Jelenleg most kezdi első évét a művészi egyetemen zeneszerzőként.

Hobby: dobolás,énekelgetés

Foglalkozás: tanuló

Extrák: kutyusa hófehér enyhe világosbarnával és a neve:Change*van egy saját dobja és azon szokott játszani*a tetoválást a nevelőszülei engedték meg neki úgy szint a piercinget*egy kis maid kávézóban dolgozik suli után**káros szenvedélye a cigaretta**a kedvenc zenei stílusa: a rock és havymetal de nagy punk rajongó is...a rappel meg úgy ahogy ki van békülve

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 15.
2012. 08. 24.

Módosítva: 2012. 08. 23. 20:31:29
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).