Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Minami Chikao (kitalált)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Körülbelül 160 centi magas – vagy épp alacsony. Nagyon csinos és aranyos lány ez azonnal látszik rajta, a jelleme is hasonló, bár a stílusát néhányan furcsállják. Alkata lányos egyben nőies, mert jó idomokkal látta el az ég, telt keblekkel és kerek fenékkel, de vékony karjai és formás lábai elég erőt rejtenek magukban. Atléta alkat. Arca bájos, kerek, alig hosszúkás, keskeny mégis szép ajkai vannak, nagy sötétkék szemei pedig jó kis képességet rejtenek. Hosszú barna haja a háta közepéig ér, általában szereti kiengedve hordani a szög egyenes tincseket, ápolja is, de meccsek alatt, vagy edzésem összefogva, összefonva hordja őket és olyankor annyira csapzott tud lenni, hogy alig ismerni rá. Mint a legtöbb fiatal tinilány néha szeret sminkelni, de csak a szempilláját emeli ki, a száját pedig csak ajakírral kezeli. Mindig kellemes parfümös illat lengi körül, kivéve hosszas sportolás után közvetlenül. Álalában is jobban szereti a sportos egyben nőies ruházatokat, de ha szórakozni megy barátnőivel nagy barátaival, akkor igazán csinos is tud lenni.

Jellem: Kedves és vicces lány… a maga módján. Maximalista és zavarja, ha valami nem úgy sül el, ahogyan azt eltervezi, vagy szeretné. Nem tartja magát csinosnak, ezért általában ha a pasik megbámulják, úgy érzékeli mintha valaki mást néznének körülötte, és nem őt, pedig lenne mire magabiztosnak lennie. Ha kosárról van szó abban elég komoly tud lenni, akár harcias is és nem adja fel egykönnyen. Általánosságban barátai kedvelik, nagyon is, még a szóvicceit is elviselik, amiket néha elsüt. Ha fájdalmasan is, fejüket fogva, de nevetnek rajta. Fiúkkal lányokkal egyaránt jól kijön barátságilag. Szemei különleges képessége a sasszem, amivel akár felülnézetből a pálya egy részét képes látni, avagy nézőpontot változtatni. Egy gondja van vele, néha még belezavarodik így úgy érzi segítségre lenne szüksége, de nehezen ismeri be. Szerelemben valamiért buta, mert ha tetszik is neki valaki, rögtön esélytelennek látja és inkább nem foglalkozik vele, ha viszont ő tetszik valakinek annyira vak tud lenni, talán még azt sem veszi komolyan, ha szerelmet vallanak neki. Igen, elég érdekes jellem, hisz a kosárban hajthatatlan, de ezen a téren mintha önmaga ellentéte lenne.

Élettörténet: Kicsi kora óta szereti a kosárlabdázást, de sosem tudta mindig eleget gyakorolni, csak játékból, mert a környezete sosem volt elég képzett hozzá. Egy időben volt egy szomszéd fiú, Izuki Shun, aki viszont jó ellenfélnek, gyerekkori barátnak bizonyult, ám nem sokat találkozhattak, épp hogy megismerték egymást és a kosárlabdához való kapcsolatukat, Minamiék elköltöztek egy időre, édesapja munkája miatt. Később, avagy jelenleg a felső középiskolát ismét régi lakhelyén avagy szülőhelyén kezdte el, pár utcával arrébb költözve, mint ahol eredetileg laktak.

Hobby: kosárlabda, barátaival kikapcsolódni, szóviccek, fényképezés.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: születésnap: szeptember 12. ; mezszám: 9. *** eddig életében mindig begyűjtötte azokat a mezeket, amiket valaha viselt, vagy Ő maga készített, esetleg ajándékba kapott barátaitól, és amiket már kinőtt vagy nem használ, azokat kitűzte szobája falára vagy épp plafonjára, a fésülködő asztala körül pedig a barátairól készült fényképek lepik el a falat, szinte tapétaként.

Képinfo: chuumink (http://)

Engedélyezve: 2012. 08. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).