Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kebvin Alex
Kategória: Yaoi
Feltöltő: oosakinana

Kor: 24

Külső leírás: Éden fekete haja van, ami elől rövidebb, de hátul hosszabbra van hagyva. Nem szokta összekötni, mert nem érzi szükségesnek. Arca igazán karakteres és ezzel együtt a jellemét is le lehet róla olvasni. Fekete hajához, világoskék szemek társulnak, ami egy fajta titokzatosságot sugalmaznak Alex-ről. Ám ezek a szemek nem éppen a legjobbak. Nem lát jól távolra, ezért a külsejét még egy szemüveg is díszíti, ami még jobban helyessé és szexivé varázsolja küllemét. Magassága eléri a 190 centimétert is, amivel sok helyen kilóg a társadalomból, de nem zavarja egyáltalán, mivel így érzi jól magát. Testalkata nem mondhatni, hogy izompacsirta lenne, de azért, ha kell, van benne erő és meg tudja védeni azt, aki számára igazán fontos. Öltözetére leginkább a sötétebb ruhák a jellemzők, de nagyon ritkán világosabb ruhákat is fel szokott venni.

Jellem: Ha ránézel már is meg tudod mondani, hogy milyen jellemmel áldotta meg a sors. Hallgatag, de nem társaságkerülő. Imádja a társaságot és ezért is szokta a legtöbb szabad idejét a bandával tölteni, de nem szokott túl sokat beszélni. Úgy is lehet mondani, hogy ő a banda lelke, és amit ő mond, azt mindenki megbecsüli és tiszteletben tartja. Néha egy két viccet is el szokott mondani, de leginkább ő az, aki a bajokat hallgatni szokta és megpróbál segíteni mindenkinek. Határozott és megbízható jellem. Amit ő egyszer elmond, az nála is marad. Nagyon tud titkot tartani és hiába könyörögnek neki, akkor sem mondja el, amit esetleg tud. Érzelmei ritkán ülnek ki az arcára, mert jobb szereti inkább magában tartani, mivel nem akarok másokat megbántani. Nagyon jó emberismerőnek gondolja magát és mindig tudja, hogy mit érez az ember az adott pillanatban, amikor éppen ő is látja.

Élettörténet: Nem volt egy egyszerű gyerek kora. Árvaházban nevelkedett, ahol mindig megvédte a gyengébbeket. Nem tartozott sehova, inkább csak a saját útját járta. Bent nem voltak nagyon barátai, egészen addig, amíg 14 évesen be nem került abba az gimibe, amelyikbe nagyon szeretett volna és amelyikért nagyon hajtott. Ott ismerte meg a mostani legjobb barátait, akikért tűzbe tenné a kezét. Legjobban Damient kedvelte meg és érte bármit megtenne, így amikor ő kilépett az együttesből, amelyiket megalapították és híressé váltak, eléggé elszomorodott, de ebből senki nem tapasztalt semmit. Ugyan annyit beszélt, mint eddig, ami majdnem egyenlő volt a semmivel. Titokban mindig is vigyáz rá és segíti, ahol csak tudja, persze csak úgy, hogy a fiú ne jöjjön rá, mert nem tudja, hogy ő miként is érez valójában iránta. Amikor fellép velük, vagy csak velük együtt megy el bulizni, akkor nagyon örül és igyekszik olyankor beszélgetni vele, már ha a többiek hagyják. Nagyon sokat jelent számára és már hatodik éve annak, hogy ezeket az érzelmeket eltitkolja előtte. Részben miatta is kezdett részállásban dolgozni egy informatikai cégnél, mert azt a pénzt arra teszi félre, hogy majd amikor Damien nem tud dolgozni, akkor oda adhassa neki és abból segítsen neki.

Hobby: Számítógépek, haverokkal lógni, Bulik.

Foglalkozás: Dobos a bandában, másodállásban egy informatikai cégnél dolgozik, mint rendszergazda.

Extrák: Mindene a kávé Egy reggelt sem tud Kávé nélkül elkezdeni. ~ Olykor ha nagyon ideges (amit nem lehet látni rajta), cigizni is szokott. ~ Az alkohol az egyetlen dolog, amit elítél a drog mellett. ~ Seme. ~ Ismeri szerelmének a betegségét, de nem érdekli és akkor is kitart mellette, ameddig csak lehet és soha nem fogja magára hagyni

Képinfo: Nem saját kép, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 03. 22.
2015. 05. 21.

Módosítva: 2015. 05. 21. 21:08:59
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).