Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cathy Sirett
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lexine

Kor: 20 év

Külső leírás: Cathy vékony testalkatú, egy hajszállal magasabb az átlagnál. A hétköznapokon szereti a bájos, különleges és színes ruhadarabokat, de nem viszi túlzásba, így megjelenése soha nem csap át idétlenbe vagy gyerekesbe. Egyetlen kivétel ez alól az a rengeteg mókás állatfigurás hajcsatt, melyből tengernyit halmozott fel és barna hajában szinte mindig található belőlük egy-egy darab. Mikor éppen kutat és veszéjes alakok közt jár akkor maga mögött hagyja a színes ruhák iránti szeretetét és csupa szürkébe vagy más, kevéssé feltünő színekbe öltözik, hogy könnyenbben elvegyülhessen.

Jellem: Kedves és nyitott személyiség. Mindig igyekszik a legjobbat feltételezni az emberekről, de nagyon óvatos, így hosszú időbe telik, míg valaki tényleg képes elnyerni a bizalmát. Segítőkész, mindig mindenki problémáját a szívén viseli és akkor is próbál segíteni, ha egyáltalán nem áll módjában az adott problémát megoldani. Nem túl kalandvágyó típus, legjobban otthon, megszokott környezetben szereti tölteni az idejét, nem törődve azzal hányan nevezik unalmasnak emiatt. Nincsenek világmegváltó tervei, csak egy átlagos, boldog életre vágyik. Teljes mértékben békepárti, úgy gondolja, őszinte beszéddel mindent meg lehet oldani. Elveihez makacsul ragaszkodik, soha, semmilyen célból nem hajlandó másokat átverni, vagy ártani nekik. Nem mondható vakmerőnek, szereti megtervezni a dolgokat. Nagyon kíváncsi, de igyekszik tapintatosnak lenni és nem kérdezni olyan dolgokat, amikhez nincs köze. Sok, mások számára nevetségesnek tűnő dologtól fél, de soha nem hagyja, hogy ezek a dolgok bármiben is meggátolják. A legfontosabb dolog a számára a kistestvére, mindent megtesz, hogy neki boldog élete legyen. Nem szereti másoknak kiadni magát, érzéseit igyekszik elrejteni, de nagy bánatára ez soha nem ment neki túl jól. Nem kimondottan népszerű típus, de olyan fajta lány, akit szelíd, gesztenyebarna takintete és kedves mosolya miatt szinte bárki képes rövid idő alatt megszeretni. Ugyan rendelkezik néhány gyerekes vonással- mint például gyerekes félelmei- de alapvetően érett és felelősségteljes személyiség és mindig gondol a következményekre mielőtt cselekszik

Élettörténet: Átlagos családi körülmények közé született, szülei első gyermekeként. Tizenöt éves korában született egy kishúga, aki az első pillanattól Cathy szeme fénye lett. Szülei kedves, becsületes emberek voltak, de a varázslattal és a varázslényekkel szemben sok előítélet volt bennük. Emiatt egy olyan városba költöztek, ahol csak nagyon kis számban éltek varázslények. Ennek köszönhetően Cathy életében nem játszott különös szerepet a mágia és egy varázslényt sem ismert közelebbről. Bár szülei előítéleteit nem vette át teljesen, kicsit azért tart a varázslényektől. Már kiskorában is sokat olvasott, az iskolában mindíg az éltanulók között volt és szabadidejében orvosi könyveket bújt. Éles eszének és szorgalmának köszönhetően egyenes út vezetett az orvosi egyetemig, ahol azonban csak egy évet tölthetett. Mielött megkezdte volna a második évet, szülei balesetben meghaltak és a két testvér magára maradt. Szinte ismeretlen, távoli rokonok jelentkeztek, hogy magukhoz vennék a kislányt, de húga sehogy sem akart elválni Cathytől, megállás nélkül azt követelte, hogy vele lehessen. A lány sem akarta másképp, ezért otthagyta az egyetemet, hogy munkát vállaljon és gondoskodni tudjon a kislányról. Mivel már rendelkezett a szükséges tudással, felvették őt a helyi kórházba ápolónőnek és úgy tűnt, minden rendben megy. Nem sokkal később azonban Cathy húga megepdegedett és hamar kiderült, hogy a kislány élete komoly veszélyben van. Egyetlen dolog van, ami megmenthetné, az pedig egy új szív. Viszont az nem terem minden bokorban és Cathy is jól tudja, hogy semmi sem garantálja, hogy testvére még időben megkapja a szükséges segítséget. Elkeseredésében nem látott egyéb megoldást, minthogy a varázslathoz forduljon. Éjjel-nappal bújta a várazslatról szóló könyveket, de nem talált semmi használhatót. Végül egy ismerőse beszélt neki egy aranyingáról, ami képes lenne megmenteni a kislányt. A gond csak az volt, hogy ezt a ritka tárgyat sehol nem lehet beszerezni és állítólag nem is készítenek már ilyen aranyingát. Az elszánt lány nem adta fel a kutatást és elhatározta, hogy keres valakit, aki képes ilyen ingát készíteni. A kérdezősködés végül egy közeli város nyomornegyedébe vezette. Cathy felmondott a munkahelyén és szinte minden idejét azzal tölti, hogy a nyomornegyed utcáit járva próbál a keresett személy nyomára bukkanni. Mikor épp nem a kereséssel van elfoglalva, hazautazik, hogy kishugával lehessen a kórházban, de olyankor is csak azon jár az esze, hogy hogy találhatná meg, akit keres.

Hobby: Régen, amikor még volt ideje nagyon szeretett rajzolni

Foglalkozás: -

Extrák: Szinte retteg a kutyáktól, még az egészen kicsiktől is

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).